Cum să atenuați pielea uscată la câini

Este de înțeles că doriți ca câinele dvs. să fie confortabil și să aveți o haină sănătoasă lucioasă. Din păcate, dacă câinele dvs. are pielea uscată, îl poate lăsa să se simtă mâncărime și inconfortabil. El poate avea, de asemenea, un strat grosier și fulgi de mătreață. Odată ce ați considerat sănătatea câinelui dvs., luați măsuri pentru a-și îmbunătăți haina.

Pași

Partea 1 din 2:
Evaluarea pielii câinelui
  1. Imagine intitulată Alimentați pielea uscată la câinii Pasul 1
1. Căutați semne de piele uscată. Primul semn că câinele dvs. se confruntă cu pielea uscată ar putea fi că începe să zgârie violent când vă atingeți pielea. Dacă vă împărțiți părul, puteți observa alte semne de piele uscată. Acestea includ:
  • Uscată, piele fulgată
  • Mătreaţă
  • Mâncărime
  • Un strat aspru, fragil
  • Cracked sau dur piele
  • Imagine intitulată Allviați pielea uscată la câinii Pasul 2
    2. Luați în considerare sănătatea câinelui. Întrebați-vă dacă câinele dvs. se pare că este schimbat recent. De exemplu, a schimbat apetitul său (mâncând mai mult sau mai puțin) și care este setea lui? Au schimbat nivelurile sale de energie? Dacă suspectați că există și alte afecțiuni medicale care afectează câinele dvs., dați-l la medicul veterinar pentru un diagnostic și tratament. Pielea uscată poate fi cauzată de condițiile medicale subiacente. Odată tratat, pielea uscată poate dispărea.
  • Aceste schimbări comportamentale nespecifice ar putea indica condiții medicale cum ar fi hipotiroidismul (glandele tiroide nealive), boala Cushing, infecții sau diabet zaharat. Aceste condiții pot afecta sănătatea și starea de acoperire a pielii, în special la câinii mai în vârstă.
  • Imagine intitulată Allviate piele uscată la câinii Pasul 3
    3. Verificați haina câinelui pentru paraziți. Uitați-vă cu atenție la stratul de câine în sine. Periați înapoi părul și căutați fulgi de mătreață. Fiți conștienți de faptul că, în timp ce fulgi de mătreață sunt asociate cu un strat uscat, fulgii ar putea fi de fapt paraziți mici. Acești paraziți, Cheyletiella, au porecla "Plimbare Dandruff" Pentru că ei pot arăta pur și simplu ca mătreața, dar le puteți vedea în mișcare dacă urmăriți cu atenție.
  • VET-ul dvs. poate diagnostica cheyletiella, uitându-se la fulgi de piele sub microscop. Tratamentul implică spray-uri medicinale (cu fipronil) la fiecare două săptămâni pentru a ucide acarienii.
  • Partea 2 din 2:
    Condiționarea pielii câinelui
    1. Imagine intitulată Allviate piele uscată la câinii Pasul 4
    1. Hrăniți câinele dvs. o dietă nutritivă. Asigurați-vă că câinele dvs. are o dietă echilibrată de înaltă calitate și acces constant la apă proaspătă. Ar trebui să alegeți o mâncare de câine comercială care enumeră o carne numită, cum ar fi puiul, carnea de vită sau miel, în partea de sus a listei de ingrediente, urmată de o legume numită, cum ar fi cartofi dulci sau morcovi. Aceste ingrediente de calitate sunt mai hrănitoare decât "Carne-subproduse" sau "soia" și mâncarea este mai probabil să conțină niveluri bune de vitamine și minerale. Este, de asemenea, o idee bună să căutați un aliment care a adăugat vitamina E sau Omega-6 acizi grași, deoarece acestea pot hrăni pielea câinelui.Ar trebui să puneți petrolul pe bază de mâncare pentru a vă ajuta să scăpați de pielea uscată. Funcționează destul de bine și servește ca un mare tratament pentru câine.
    • Alimentele mai ieftine sau economice încep, de obicei, cu ingrediente de calitate inferioară și sunt mai prelucrate. Acest lucru poate cauza pielea câinelui dvs. să sufere, mai ales dacă vă schimbați de la o mâncare de bună calitate la o alimentație de slabă calitate. În timp ce nu veți observa imediat modificările, veți vedea o diferență după aproximativ o lună.
  • Imagine intitulată Allviați pielea uscată la câinii Pasul 5
    2. Dați suplimentele diete de câine. Indiferent dacă alegeți o alimentație comercială de înaltă calitate sau cu o calitate scăzută, unii nutrienți vor fi distruși în timpul procesării. Dacă câinele dvs. are pielea uscată, este posibil să fie necesar să oferiți nutrienți suplimentari sub formă de suplimente alimentare. Acestea pot hrăni celulele pielii adânc în țesuturile câinelui dvs., ceea ce va duce la o piele sănătoasă după aproximativ o lună de completare. Luați în considerare adăugarea următoarelor nutrienți:
  • Vitamina E: Dă-ți câinele 1.6 până la 8 mg / kg pe zi. Adresați-vă medicului veterinar pentru o doză specifică câinelui dvs. Vitamina E este un antioxidant care poate îmbunătăți pielea câinelui dvs. și poate promova vindecarea. Aceasta face acest lucru prin combaterea daunelor aduse celulelor cutanate ca urmare a factorilor de mediu, cum ar fi poluarea.
  • Acizi grași Omega sau uleiuri: acestea sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de PUFA (acizi grași nesaturați). OMEGA 3 se găsește în uleiuri de in, porumb și soia, în timp ce Omega 6 este găsită în uleiurile de pește. Acești acizi grași sunt antiinflamatori (utile dacă câinele dvs. are alergii), care pot hrăni celulele pielii și îmbunătățește bariera defensivă a pielii. Doza recomandată este de 30 mg / kg, dar dacă vă dați prea mult câinele prea mult, el poate obține diaree.
  • Imagine intitulată Allviatul pielii uscate la câinii Pasul 6
    3. Groom câinele dvs. în mod regulat. Ar trebui să vă spălați câinele în fiecare zi. Acest lucru va distribui uleiuri naturale în interiorul stratului, păstrează-l strălucitor și protejat și previne acumularea de ulei care ar putea provoca iritații. Periajul este o modalitate simplă de a condiționa pielea câinelui dvs. și acționează ca un masaj, creșterea alimentării cu sânge a pielii. Acest lucru permite ca oxigenul să ajungă la piele și să îndepărteze produsele deșeuri, ceea ce poate ameliora pielea uscată.
  • Îndepărtați maturile în blană de îndată ce observați-o. Covorașul se strânge pe piele și de aer să ajungă la pielea câinelui, ceea ce poate provoca pielea uscată și de înflorire.
  • Imagine intitulată Alimentați pielea uscată la câinii Pasul 7
    4. Scăldați câinele. Nu numai că vă va îmbogăți ca câinele să prevină acumularea de murdărie și de ulei, dar vă va oferi, de asemenea, șansa de a examina îndeaproape pielea și stratul pentru problemele de piele ca paraziți. În general, trebuie să vă tamponați câinele lunar sau până la fiecare două săptămâni, dacă are o piele normală. Dacă câinele dvs. cu role de piele uscată în noroi și are nevoie de o baie, utilizați un șampon de ovăz și evitați să-l uscați.
  • Alegeți un șampon de câine care este în mod specific echilibrat pentru pielea câinelui. Nu utilizați un șampon parfumat, deoarece ar putea usca pielea. O alegere bună este un șampon de ovaz, care este ușor hidratant, dar nu gras.
  • Imagine intitulată Aleviu pielea uscată la câinii Pasul 8
    5. Monitorizați umiditatea casei dvs. Umiditatea redusă asociată cu vremea rece poate provoca sau agrava pielea deja uscată. Controlați nivelurile de umiditate ale casei dvs. utilizând umidificatoare care vor adăuga umiditate în aer. Încălzirea în interior poate usca o haină, deci aveți grijă să supraîncălziți casa. Țineți câinele să se culce împotriva încălzitoarelor.
  • De asemenea, trebuie să vă păstrați câinele în interior în timpul vremii uscate și reci.
  • Imagine intitulată Allviatul pielii uscate la câinii Pasul 9
    6. Fii răbdător. Hidratarea pielii câinelui dvs. va dura timp deoarece pielea este alcătuită din straturi de celule pielea. Celulele mature ale pielii din partea de sus sunt mai vechi și mai uscate, cu o tendință de a fi fulgi. Celulele pielii din partea de jos sunt numite "germeni" sau celulele pielii pentru copii. Este nevoie de peste 28 de zile pentru celulele pielii pentru copii pentru a migra în sus și devin celule mature ale pielii în partea de sus. Continuați să condiționați pielea câinelui dvs. timp de cel puțin o lună, astfel încât să puteți începe să căutați îmbunătățirea.
  • După o lună sau două de tratament condiționat, puteți reevalua ceea ce este eficient în tratarea pielii uscate a câinelui.
  • sfaturi

    Începeți să vă îngrijești de catelul dvs. cât mai curând posibil. Acest lucru îl va face mai familiar și mai confortabil cu procesul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar