Cum să cereți unui tip la bal

În lumea de astăzi, mai multe fete decât oricând îi cer pe băieți la bal. De ce să așteptați ca tipul perfect să facă o mișcare când știi că poți să-l întrebi singur? Deși cererea unui tip la bal nu poate fi la fel de comună, el se va simți ușurat că nu trebuia să facă cererea și va fi uimită de îndrăzneală și de încrederea voastră. Dacă doriți câteva idei minunate pentru a cere un tip la bal, a se vedea pasul 1 pentru a începe.

Pași

Partea 1 din 2:
Idei pentru a promova
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promotul 1
1. Lăsați-l un bilet de parcare fals. Dacă tipul tău este un prankster, fă-l înapoi cu acest drăguț truc! Puteți să vă proiectați propria dvs "bilet" sau imprimați unul din Internet. Scrieți întrebarea pe alunecare de hârtie și apoi lăsați-o pentru el pe parbriz. El va merge de la sentimentul de confuzie și mânie pentru a avea un zâmbet mare răspândit pe față când vede că l-ai luat bine. Amintiți-vă că nu trebuie să arate prea convingător - doar văzând un plic cu o bucată de hârtie în ea pe parbrizul său va fi suficient pentru el să creadă că este legit.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promotul 2
    2. Pictați-l cu marcatorul de mașini. Obțineți niște markeri de mașini care pot fi spălați cu ușurință și vă invită-ți zdrobirea la balul său pe parbrizul din spate. Dacă vă simțiți artistice, puteți desena ceva pentru a însoți mesajul dvs. Gândiți-vă la ceva care se referă la interesele sale, cum ar fi fotbalul, fotbalul, un interval muzical sau un personaj de desene animate. S-ar putea să nu vrei să-i iau întreg înapoi parbriz - asigurați-vă că el poate vedea în continuare când conduce. Dacă chiar vrei să o faci, poți chiar să faci niște baloane la mașina lui.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promotul 3
    3. Obțineți vicleni cu postul său. Nu fiecare tip are o mașină, bine? Puteți găsi o mulțime de alte locuri pentru a lipi postul, de la dulapul său la unul din manualele sale. Asigurați-vă că este într-un loc unde el o va vedea cu siguranță și că nu va stinge. Puteți chiar să mergeți și să vă explorați "Vrei sa mergi la bal cu mine?" sau doar "Balul de absolvire?" Scrierea unei singure litere pe fiecare post-it.
  • Această opțiune este puțin mai puțin riscantă, deoarece postul este mai ușor de eliminat. Ia în considerare cât de bine știi tipul și ecartamentul care metodă ar fi mai potrivită.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promul 4
    4. Dă-i o pizza inima ta. Data viitoare când doi dintre voi văzând vizionarea filmelor sau jucând jocuri video, sugerează comanda Pizza de livrare. Asigurați-vă că telefonul vă sună (discret) și cereți restaurantului să precizeze "Balul de absolvire?" în pepperoni sau legume. Amintiți-vă să vă asigurați că deschide prima casetă! De asemenea, puteți obține un prieten "livra" Pizza pentru tine, sau chiar o poți lăsa la casa lui când nu ești acolo.
  • Poate doriți să vă gândiți să apelați și să comandați pizza în prealabil, astfel încât să nu auzeau nimic.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promotul 5
    5. Spell-o în sushi. Invitați-l la o cină sushi și cereți bucătarului să aranjeze sushiul, astfel încât acesta să vrășească "Balul de absolvire?" Din nou, va trebui fie să apelați la restaurant în prealabil sau să vă strecurați și să discutați cu chelnerița atunci când data nu se uită astfel încât să fie surprinsă! Alternativ, îl puteți invita pentru sushi și aranjați piesele pe un fel de mâncare. Deși manipularea peștilor cu mâinile goale nu poate fi cel mai atrăgător lucru din lume, el va fi impresionat de creativitatea voastră.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promotul 6
    6. Adresați-vă colegilor de echipă pentru ajutor. Dacă vă aflați într-o echipă sportivă sau un membru al unui club la școală, cereți câțiva colegi de echipă să se pună una lângă cealaltă cu literele "p" "R" o" "M" și "?" a scris pe tricouri, capace de înot, pantaloni scurți sau orice este aplicabil. Cum poate spune nu la o fotografie de cinci zâmbete, frumoase fețe? De asemenea, puteți face o fotografie a prietenilor dvs. îmbrăcați în acest fel și trimiteți-i-o, dacă este prea greu să orchestrezi această viață.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promoția 7
    7. Trimiteți o imagine de pisică. Toată lumea iubește imaginile pisicilor - este doar știința. Scrie "vrei sa mergi la bal cu mine?" pe un notetic și legați-l în jurul gâtului (sau al unui prieten). Strângeți o imagine și trimiteți-o calea lui!
  • Dacă este un iubitor de câine, faceți același lucru cu un prieten canin. Dacă vrei cu adevărat să o faci și ai un câine, poți face o plimbare de casa lui Crush, cu o notă spunând "Balul de absolvire?" Atașat la gulerul câinelui tău și ca câinele să meargă la el. Acest lucru poate fi puțin greu de tras, dar dacă o faci corect, puteți obține puncte bonus majore pentru cuteness și stil!
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promotul 8
    8. Snapchat-l. Bine, aceasta este cu siguranță cea mai puțin romantică, dar dacă tipul tău are un simț al umorului (pe care îl face sperăm!) Ridicarea unei invitații de bal Goofy îl va câștiga cu siguranță. Luați o imagine a dvs. fie purtați sau faceți ceva prost și scrieți "vrei sa mergi la bal cu mine?" În linia de text.
  • Utilizați caracteristica de desen pentru a decora imaginea și a face mai interesantă.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promotul 9
    9. Cântați-o. Dacă jucați un instrument și / sau cântați, apoi scrieți un mic jingle care încorporează versurile care îi cer lui Prom. Acest lucru nu numai că va primi mesajul într-un mod grijuliu, îi va aminti, de asemenea, de abilitățile dvs. muzicale, ceea ce va fi sigur că va câștiga inima lui.
  • Puteți să o jucați fie în privat, fie dacă vă simțiți îndrăzneți, faceți-o în fața întregii școli la următoarea adunare sau de fotbal! Doar știți că, dacă o faceți în public, veți pune presiunea asupra lui și asupra dvs.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promul 10
    10. Utilizați un scantron. Adresați-vă profesorului dvs. pentru o scantron suplimentar data viitoare el sau ea administrează un test cu mai multe opțiuni. Completați bulele pentru a scrie "Balul de absolvire?" și iată-l să-l dai în clasă, fie să-l alunească în dulapul său. Poți chiar să-l dai la el și să spui, "Ai renunțat la asta" sau "Ai uitat testul tău Chem" și apoi plecați cu un zâmbet.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la PAM PASUL 11
    11. Fă-o calea bună de modă veche. Sigur, există o mulțime de modalități creative, amuzante, artistice de a-l întreba, dar există întotdeauna opțiunea de a merge la el în hol la școală și să-l întrebi direct. Poate chiar să-l aprecieze mai mult dacă vorbești direct cu el direct de la inimă, în loc să cauți modalități de a-l impresiona. Aceasta este deosebit de mare mișcare dacă sunteți cu adevărat aproape de tip și cunoașteți-vă unul pe celălalt la un nivel profund - atunci, nu va fi un astfel de salt care să-i spună că vrei să-l duci la Prom fără nici un fanfare.
  • Amintiți-vă că dacă va spune da, el va spune da, indiferent de modul în care o faceți. Dacă nu mai aveți timp sau nu vă puteți gândi la idei, adresați-l acum înainte de a fi de acord să meargă cu altcineva!
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promotul 12
    12. Întreabă-l pe un baschet. Dacă îi place baschetul și chiar se joacă în afara sau după școală, atunci puteți scrie "Balul de absolvire?" pe un baschet ieftin în marcatorul negru și o săriți în direcția sa. Poate să-l ia un minut pentru a-și realiza că ceva este scris pe minge, dar odată ce o face, un zâmbet mare se va răspândi pe față.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promotul 13
    13. Întreabă-l cu bile de tenis. Prom, oricine? Dacă omul tău este mai mult de un jucător de tenis, atunci poți obține o găleată de bile de tenis și le poți lipi într-un gard pentru a da afară, "Balul de absolvire?" Va fi impresionat că ați făcut un astfel de efort.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promotul 14
    14. Întreabă-l într-un balon. Legați un balon spre dulapul său sau mașina lui și scrie "pop-mi" pe el. El va apărea balonul și înăuntru, va găsi o notă pe care o scrieți să-l întrebați să meargă la bal cu tine. Puteți chiar să doriți să scrieți că ar trebui să caute nota în interior!
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la PAM PASUL 15
    15. Scrie-l o notă. Abordarea veche a notei nu poate fi niciodată suprasolicitată. Doar transmiteți-l o notă în clasă, puneți-o în dulapul său, sau să-l transmită un prieten în săli. În notă, îl puteți întreba dacă va merge la bal cu tine și va lăsa o casetă de selectare super-mare pentru "da" și o cutie mică pentru "Nu." Dacă nimic altceva, nota îl va face să zâmbească! De asemenea, întrebându-l în acest fel este încă drăguț, dar puțin mai privat.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promoția 16
    16. Întreabă-l în cretă. Scrieți-vă întrebarea în Chalk lângă mașina lui sau într-un loc unde știți că este obligat să o vadă. Doar asigurați-vă că nu scrieți nimic pe proprietatea privată în acest proces.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promotul 17
    17. Lăsați-l un marcaj drăguț. Cereți-i să împrumute un manual sau un notebook al lui (dacă aveți o clasă împreună sau ceva, altfel, poate fi prea evident). A doua zi, puteți să-i returnați cartea cu un marcaj drăguț din hârtie de construcție care îl întreabă la bal. El va fi impresionat de cât de mult credeți că ați pus întrebarea dvs. Aceasta va fi o mișcare deosebit de bună dacă tu și tipul au fost prieteni de studiu împreună în trecut.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promotul 18
    18. Întreabă-l în bomboană. Care nu iubește o notă rămasă în Tootsie Rolls, M & M sau piesele lui Reese? De asemenea, puteți utiliza versiuni de dimensiuni de mușcături ale snickerilor, căi lăptoase sau o altă bucată din bomboanele sale preferate. Lăsați-vă nota de bomboane într-un loc în care probabil că este probabil să o vadă, cum ar fi în fața dulapului său (sau lipit de ea), pe capota mașinii sale sau chiar la ușă, dacă vă simțiți îndrăzneți.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promotul 19
    19. Întreabă-l în Legos. Are o obsesie cu Legos? Sau este doar tipul de tip care ar crede că a fost minunat dacă promit în Legos? Nu va dura mult timp să scrie "Balul de absolvire?" cu Legos, și el va iubi gestul. Găsiți un loc bun pentru a vă pune întrebarea, cum ar fi locul său normal la prânz.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promotul 20
    20. Coaceți-l cookie-urile. Ce tip nu iubește cookie-urile? Coaceți-i un lot de cookie-urile preferate și scrieți o literă din "Balul de absolvire?" pe fiecare cookie, deci primește mesajul. Și cine spune că fetele trebuie să se coace? Dacă nu este lucrul tău, dă-i un hamburger și întreabă în capac. Cel mai important este că îi dați ceva ce îi place să mănânce în timp ce rafați unele puncte de creativitate.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promoția 21
    21. Întreabă-l într-o limbă străină. Acest lucru funcționează cel mai bine dacă aveți împreună franceză, spaniolă sau o altă clasă străină. Îi poți scrie o notă în limba pe care o studiați care îl întreabă la bal. Îl puteți presa și să fiți Sly, întrebându-vă, "Hei, ai idee ce înseamnă asta? Nu-mi dau seama." El va rezolva o mică ghicitoare în timp ce traduce mesajul "Pentru dumneavoastră." Evident, el trebuie să fie joc pentru ca acest lucru să funcționeze!
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promoția 22
    22. Scrie-i o scrisoare. Când a fost ultima dată când ați scris - și chiar a trimis prin poștă - o scrisoare? Acest lucru poate fi un mod drăguț și unic de a întreba tipul dvs. la bal. Dacă ești prea timid să-l trimiți la casa lui sau nu vrei să ieși ca fiind prea intensă, poți să-l dai o mână de prieteni.
  • Partea 2 din 2:
    Noțiuni de bază în mentalitatea corectă
    1. Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la Promoția 23
    1. Fii mândru de tine pentru că vrei să-l întrebi pe un tip la bal. Deci, dacă ceea ce faceți este considerat atipic? Ar trebui să mergeți pentru ceea ce doriți în loc să așteptați la telefon pentru a inel. Dacă știți cine vreți să mergeți la bal, atunci ar trebui să luați inițiativa și să îi întrebați. Cel mai rău care se poate întâmpla este că el spune că nu și tu ajungi să găsești o altă dată. Cel mai bun care se poate întâmpla este că îl impresionezi cu creativitatea, încrederea și doar faptul că nu sunteți ca o mulțime de alte fete. Fii mândru de tine pentru că ai întrebat și știi că merită riscul. Mulți băieți trec prin aceleași îngrijorări și este perfect natural să vă fie teamă că lucrurile nu vă pot merge.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip la PAM PASUL 24
    2. Asigurați-vă că luați în considerare preferințele tipului. Deși o distracție, ciudată, nebună sau spectacol poate fi o modalitate excelentă de a face o dată o întâlnire, trebuie să te gândești la locul în care vine și tu tipul. Dacă este un tip foarte timid care îl ține la el însuși, el nu poate fi într-un imens Prom-posal în fața jumătății școlii. Acest lucru poate să-l încurce și să-l facă să se simtă rău dacă nu vrea să meargă la bal cu tine. A face ceva drăguț și privat poate fi calea mai bună pentru a lua, în funcție de tip. Când decideți cum să vă luați decizia, asigurați-vă că vă gândiți la fel de mult despre ceea ce doriți să faceți ca și cum va reacționa.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă unui tip la Promoția 25
    3. Știți ce să nu faceți. Deși nu există reguli dure și rapide despre ceea ce să nu faceți atunci când cereți unui tip la bal, există câteva lucruri pe care ar trebui să le stați departe, dacă aveți vreo îndoială. Iată câteva lucruri de gândit:
  • Întreabă-te în jurul valorii de subtil, dacă poți. Asigurați-vă că tipul nu a vorbit despre a cere o altă fată sau nu are "un lucru" cu o altă fată înainte să-l întrebi. Dacă o faci, acest lucru îl poate face să se simtă rău.
  • Nu aveți prietenii dvs. să-l întrebați pentru dvs. Arată că sunteți suficient de încrezător pentru a vă întreba - chiar dacă prietenii dvs. vă ajută cu procesul!
  • Mai presus de toate, nu fi în jos în haldele dacă lucrurile nu se descurcă așa cum le-ai planificat. Dacă nu ați luat inițiativa de a cere tipului, atunci ați fi fost în același loc în care ați fi dacă ați întrebat și el a spus că nu. În acest fel, puteți fi în pace cu răspunsul său și începeți căutarea dvs. pentru data PERFECT PROM din nou.
  • sfaturi

    Dacă intenționați să-l întrebați în persoană, asigurați-vă că vă uitați și vă simțiți cel mai bine când faceți acest lucru, astfel încât să puteți pune întrebarea cu încredere.
  • Rețineți că unele metode, cum ar fi decorarea mașinii sale, sunt mai mari, deoarece acestea sunt acolo în public pentru toți colegii tăi de clasă pentru a vedea. Utilizați cea mai bună judecată pentru a determina ce metodă dvs. (și el) s-ar simți confortabil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar