Cum de a construi o punte dragon în yu gi oh!

Doriți să construiți o punte cu unii dintre cei mai apriți monștri din Yu Gi Oh? Apoi încercați această punte afară!

Pași

  1. Imagine intitulată Construiți un pachet de dragon în Yu Gi Oh! Pasul 1
1. Găsiți o grămadă de cărți Dragon. Dacă aveți suficiente cărți de o singură temă, cum ar fi ochii albastru sau hieratic, puteți opta pentru a construi o punte bazată în jurul acelui arhetip.
  • Imagine intitulată Construiți un pachet de dragon în Yu Gi Oh! Pasul 2
    2. Adăugați carduri de asistență Dragon. Bine-uri sunt Dragon metalic cu ochii roșii, altarul dragonului, Apocralyph Dragon Divin, strigătul de argint, portarul altarului, Regina Dragun Djinn, Ravine Dragon, Dragon mascat și Oglinda Dragonului.
  • Imagine intitulată Construiți un pachet de dragon în Yu Gi Oh! Pasul 3
    3. Gândiți-vă la ce alte cărți pe care le puteți utiliza. De exemplu, dacă aveți o mulțime de monștri de nivel 8, puteți utiliza comerțul. Dacă aveți o grămadă de tipuri de lumină, puteți rula cinstit. O mulțime de lucrări de suport Dragon pentru tipuri normale, astfel încât să puteți beneficia de fapt de a avea câțiva monștri normali în punte.
  • Imagine intitulată Construiți un pachet de dragon în Yu Gi Oh! Pasul 4
    4. Adăugați capse. Capsele sunt cărți care se potrivesc în majoritatea punților. Obțineți cărți ca twistre twin / MST, Rageki, avertizare solemnă, grevă solemnă, apel de bântuit, gaură întunecată și gaură de capcană fără fund.
  • Imagine intitulată Construiți un pachet de dragon în Yu Gi Oh! Pasul 5
    5. Construi o punte suplimentară. Adăugați monștrii generici XYZ puteți să convocați. Multe tipuri de dragon sunt nivelul 8 și rangul 8 monștrii XYZ sunt foarte bune, deci luați în considerare construirea pachetului în jurul lor. Rangurile 7 și 4 sunt, de asemenea, bune. Câțiva monștri XYZ care sprijină dragonii sunt regina Dragun Djinn, Dragon Hieratic Dragon de ATUM, Galaxy-Ochii Dragul Dark Mattern, și Dragluon. Dacă aveți tunere, aruncați în unele sincronizări pe care le puteți face. Există, de asemenea, fuziuni bune de dragon, cum ar fi dragonul cu cinci capete. Dacă doriți să utilizați Fusions, cea mai bună carte de vrăjitor de fuziune disponibilă este oglinda Dragon.
  • Imagine intitulată Construiți un pachet de dragon în Yu Gi Oh! Pasul 6
    6. De asemenea, puteți cumpăra propriul pachet de structură Dragon. Există multe dintre ele, cum ar fi "Saga a ochilor albastri albă Dragon" sau "Dragoni Collide". Puntea de structură va fi mai bună dacă cumpărați trei copii ale aceluiași și adăugați toate cărțile bune.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Hieraticii sunt extrem de puternici, cu o mulțime de potențial OTK. Uită-te!
  • Un alt tip de punte puternic de utilizat este haos dragoni.
  • Au întotdeauna 5 sau mai multe monștri LVL 4 sau inferiori. Cele bune sunt mascate Dragon și Dragon Alexandrit. Dacă jucați mai multe dragoni la nivel înalt, cel mai simplu mod de a le convoca este revigorarea de la cimitir.
  • Blue-Ochii este în prezent o punte foarte puternică, care poate pune mai multe dragoni giganți pe câmp fiecare rând. Ochii roșii merită, de asemenea, să se uite. Ei se concentrează mai mult pe daunele arde și cuibul XYZ.
  • Dacă utilizați Dragon Master Knight, nu utilizați Luster Black. Utilizați înlocuitori de fuziune ca regele mlaștinii.
  • Încercați dragoni și războinici pentru o mai mare diversitate, de asemenea, pentru sincronizarea pachetului.
  • Avertizări

    Nu utilizați mai mult de 40 de cărți în punte.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar