Cum să întrebați pe cineva la bal

Cerând cuiva să promită (cunoscută și ca "Promovarea") pot fi atât interesante, cât și înfricoșătoare. Dacă ați ales persoana pe care o cunoașteți că doriți să mergeți la bal, dar nu aveți nicio idee cum să le întrebați, nu vă faceți griji! Puteți învăța câteva elemente de bază propuneri, descoperiți câteva modalități excelente de a vă întreba data prospectivă și începeți să veniți cu câteva idei ale dvs.

Pași

Metoda 1 din 4:
Oferind un cadou
  1. Imaginea intitulată cere cuiva să promită Pasul 22
1. Utilizați animale drăguțe pentru un iubitor de animale. Dacă știți că iubesc animalele, folosiți asta în prompozitul dvs! Dacă iubesc câinii și aveți un catelus labrador, invitați-i peste ei și puneți-vă catelul lângă un semn spunând: "Vrei să mergi la bal cu mine?"Dacă animalul lor preferat este rechini, încercați Photoshopping o grămadă de rechini în rochii Tuxedos și Prom, scrierea" Prom?"În partea de sus, și trimite-le la ei.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă unei fete la bal sau la domiciliu într-un mod drăguț cu pasul 32
    2. Încercați să scrieți un promos cu mâncarea lor preferată. Dacă știți că iubesc o anumită mâncare, încorporați-o în promosal. Spell Out "Prom?"Cu toppinguri de pizza sau bomboanele lor preferate. De asemenea, le puteți da mâncare într-o cutie, ca un tort sau un burger și scrieți "Vrei să mergi la bal cu mine?" in interior.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă unei fete la bal sau la domiciliu într-un mod drăguț pasul 31
    3. Vino cu un prunc amuzant folosind lucrurile lor preferate. Dacă sunteți bine să veniți cu puști, încercați să le trimiteți un cuvânt pe baza intereselor lor. Ați putea încerca să scrieți "este scopul meu de a merge la bal cu tine!"Pe o minge de fotbal, sau dându-le un taco cu o notă atașată, care spune:" Sunt taco-in despre a merge la bal cu tine!"
  • Imaginea intitulată Adresați-vă pe cineva la Promoția 24
    4. Face un puzzle pentru ei. Unii oameni iubesc puzzle-uri. Dacă data viitoare este una dintre ele, încercați să faceți un puzzle promos personalizat. Puteți imprima nota dvs. pe un puzzle real de jigsaw sau puteți încerca să faceți un puzzle încrucișat sau un cuvânt de căutare care are prompozalul dvs. ca răspuns.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă unei fete la bal sau la domiciliu într-un mod drăguț pasul 34
    5. Scrieți un cântec promosal. Dacă sunteți o persoană muzicală, puteți încerca să scrieți o melodie pentru data viitoare. Nu trebuie să fie complicat sau strălucit. Puteți chiar să schimbați versurile unui cântec popular pentru a vă include prompozalul. Asigurați-vă că cântecul dvs. este genul de muzică pe care le place înainte de a începe să scrieți!
  • Imagine intitulată Creați un dormitor Harry Potter Pasul 8
    6. Cumpărați-le ceva pe care îl iubesc. Dacă puteți cumpăra un cadou, obțineți-le ceva ce știți că vă vor iubi că vă poate face memorabilul promos. Cadoul poate fi la fel de simplu ca o carte de mână sau ca extravagantă ca o pereche de pantofi de designer. Depinde de dvs. și la bugetul dvs!
  • Evitați să dați un dar generos pentru cineva pe care nu-l cunoașteți bine. Va fi ciudat pentru ei și s-ar putea simți ca și cum trebuie să meargă cu tine.
  • Metoda 2 din 4:
    Făcând un semn
    1. Imaginea intitulată Adresați-vă unei fete la bal sau la domiciliu într-un mod drăguț Pasul 10
    1. Scrieți un mesaj pe un semn. Mesajul semnului nu trebuie să fie complicat. Poate fi un simplu "Vrei să mergi la bal cu mine?"Sau chiar doar" bal?"Dacă doriți să scrieți ceva mai implicat, petreceți ceva timp gândindu-vă la ceea ce va fi ușor de înțeles, ceea ce se va potrivi pe un semn și ce nu v-ați deranjat pe alți oameni să văvături. Un anecdot foarte personal, o poveste lungă sau o glumă cu adevărat obscură poate să nu funcționeze foarte bine.
    • De asemenea, puteți decora semnul cu sclipici, fotografii sau baloane.
    • Încercați să părăsiți semnul undeva dvs. data dvs. ar putea să o întâlnească în viața de zi cu zi. Asigurați-vă că ați pus ambele nume pe el dacă faceți acest lucru!
  • Imagine intitulată Fier O cămașă Pasul 19
    2. Utilizați un tricou sau pălărie pentru a le întreba. De ce să faceți un semn când puteți purta unul? Scrieți-vă prompozalul pe o cămașă sau un capac de baseball și purtați-l pentru a vă surprinde data. Puteți face ceva simplu ca scrierea "Balul de absolvire?" Pe cămașa dvs. sau puteți chiar să aveți o cămașă personalizată făcută pentru amândoi ca un suvenir.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă unei fete la bal sau la domiciliu într-un mod drăguț pasul 37
    3. "Prompos" la un eveniment școlar. Dacă tu și data de prospectivă iubiți o mulțime, încercați să vă promocați cu semnul la un eveniment mare cu toată lumea pe care o cunoașteți prezenți. Orice eveniment ușor sau distractiv este bine să alegeți. Puteți alege un joc sportiv, un raliu pep sau chiar doar o sală cu adevărat aglomerată sau o prânz.
  • Evitați evenimentele formale cum ar fi discursurile și piesele. Vrei ca toată lumea să se gândească la cât de cool este prompozalul tău, să nu te întrebi de ce întrerupeți totul.
  • Cu siguranță nu planificați un promos la un eveniment trist sau o petrecere pentru altcineva.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă unei fete la bal sau la domiciliu într-un mod drăguț pasul 3
    4. Obțineți semnul pe un marcă. Dacă școala dvs. are un marquee la intrare sau în complexul sportiv, obțineți-vă prompozalul pe acel semn! Aflați cine este responsabil de marcajul și întrebați dacă îl puteți folosi pentru prompozitul dvs. Nu uitați să includeți atât numele dvs!
  • Metoda 3 din 4:
    Cerând ajutor
    1. Imaginea intitulată Fii un pas bun comedian 10
    1. Întrebați anunțul la un joc sau întrunire pentru a vă face prompozalul. Dacă știți cine gestionează anunțurile la evenimentele școlare, cereți-le ajutor. S-ar putea să fie dispuși să întrerupă anunțurile pentru a vă întreba data pentru a vă promova.
    • Dacă spun că nu, au un plan de backup! De exemplu, dacă nu există nici o cale să vă lase să ajungeți la microfon la jocul de acasă, să vedeți dacă vă vor lăsa să o faceți la un raliu Pep.
  • Image denumită intra în școala de drept Pasul 17
    2. Ia profesorul tău să dea un test promos. Dacă profesorul dvs. este ușor, încercați să-i cereți să se implice prin a face o misiune de promptare. Încercați ceva de genul unui test pop în care răspunsurile vă exprimă numele și cuvântul dvs "Balul de absolvire," sau un quiz fals unde este singura întrebare "Daryl, vei merge la bal cu Alyssa?"
  • Imagine intitulată Fii un pas de grup 8Bullet2
    3. Configurați o vânătoare de vânătoare cu prietenii dvs. Adresați-vă prietenilor să ajute la configurarea unei urme de indicii care vă conduce data. Veți avea nevoie de cineva care să se asigure că nimeni altcineva nu găsește indicii și un alt prieten pentru a vă asigura că data dvs. este acolo când începe vânătoarea.
  • Imagine intitulată acționează prostie cu prietenul tău Pasul 15
    4. Rămâneți data de prospectivă. Dacă sunteți deja într-o relație cu data și le cunoașteți foarte bine, faceți-vă prietenii "răpi" ei pentru prompozalul tău. Puteți să-i dați drumul până la data dvs. și să le trageți acolo unde așteptați cu un semn sau un buchet de flori.
  • Fii foarte atent cu această tehnică! Asigurați-vă că data dvs. ar dori acest lucru și că prietenii dvs. înțeleg să se oprească dacă data devine speriată sau supărată.
  • Imaginea intitulată Uită de o fată pe care o iubești cine are un prieten Pasul 6
    5. Organizați o mulțime flash. O mulțime flash este atunci când un grup de oameni se adună în public, face ceva aleator sau spontan și apoi pleacă repede. Vă puteți organiza propria mulțime flash pentru a vă face prompozalul. În primul rând, creați un text de grup sau un eveniment Facebook pentru toată lumea pe care doriți să o invitați. Cere-i să se adune undeva pe care o cunoști cu siguranță că va fi data dvs. și apoi cereți-le să danseze, să țină semne cu prompozalul dvs. sau doar țipați "Vrei să mergi la Prom cu Derek?"
  • Metoda 4 din 4:
    Întrebându-se în persoană
    1. Imaginea intitulată atrage o fată mai veche Pasul 7
    1. Aflați dacă au deja o dată. Dacă nu vă vedeți deja data prospectivă, ei ar putea să intenționeze să meargă cu altcineva. Aflați înainte de a vă întreba vă poate salva o mulțime de timp și jenă. Dacă sunteți foarte confortabil cu ei, le puteți întreba direct. Dacă preferați să nu întrebați prietenii să afle sau să renunțe la un indiciu despre bal.
    • Încercați să spuneți ceva simplu ca "Deci aveți încă o dată prom?"Dacă spun da, încercați să acționați calm și să se răcească despre asta. Spune-le că sperați că au un timp minunat. Dacă spun că nu, puteți să le întrebați imediat, fie să începeți să vă planificați prompozalul!
  • Imagine intitulată Deal cu prietena dvs. ignorând pasul 12
    2. Aflați un pic despre placerile și indivizii lor. Un promos nu este un eveniment de o singură dimensiune. Unii oameni ar urăsc absolut să fie rugați să promită toată lumea la jocul de acasă, dar alții ar iubi. Gândiți-vă la ceea ce știți despre data viitoare. Ar prefera să fie întrebați în mod privat sau ar iubi un mare eveniment public? Ei cred că promișările de cer sunt drăguțe sau enervante?
  • Imagine intitulată Conduce o conversație romantică Pasul 7
    3. Aduceți bal în conversație. Dacă nu sunteți sigur cum se simte întâlnirea dvs. perspectivă despre întregul lucru, aruncați un indiciu. Începeți prin a aduce ideea de bal, în general, pentru a vedea cum reacționează. Unii oameni sunt foarte liberi și nu pot fi chiar interesați de bal deloc.
  • Doar spune ceva casual ca "Am auzit că au angajat de fapt un DJ din exterior pentru bal" sau "prietenul meu lucrează la mall, spune că toată lumea cumpără lucruri de bal-uri deja."
  • Dacă par interesați și nu menționează o dată, le puteți întreba!
  • Dacă acționează încântați de ideea de bal, s-ar putea să încerce să acționeze rece sau ar putea să nu vrea cu adevărat să meargă. Singura modalitate de a afla sigur este să le întrebați direct.
  • Imagine intitulată Deal cu prietena dvs. ignorând pasul 10
    4. Așteptați până când sunteți singuri cu ei. Nu le cereți doar în fața tuturor. Cineva care apreciază un promosal cu cheie redus, probabil că nu va dori să fie întrebat în fața prietenilor lor. Nu este nevoie să întrebați să le întâlniți sau să așteptați până când sunteți doar doi dintre voi care vă plimbați, susținând sau așteptați autobuzul.
  • Imagine intitulată face o prietena de sex feminin te iubesc pasul 18
    5. Cereți-i să promită. Doar veniți imediat și spuneți-o! Nu este nevoie să recitați o poezie sau să discutați despre cât de mult le iubiți. Doar arătați-le în ochi, zâmbiți și spuneți: "Vrei să mergi la bal cu mine?"În funcție de persoana, puteți chiar să spuneți ceva cu adevărat casual ca" doriți să mergeți la bal împreună?"
  • Dacă spun că nu zâmbește, spuneți că înțelegeți și mulțumiți-le. Nu trebuie să fie ciudat. Puteți mai fi prieteni mai târziu.
  • Ar putea fi tentant să le trimiteți să le trimiteți în loc să vorbim față în față, dar nu o faceți dacă nu v-au spus de fapt că nu vă deranjează promposali de text. Mulți oameni cred că trimiterea unui text despre ceva important arată că nu-ți pasă prea mult. Dacă nu puteți vedea persoana față în față, apelați-i!
  • Imaginea intitulată Uită de o fată pe care o iubești cine are un prieten Pasul 26
    6. Spune-le că veți vorbi despre planuri în curând. Dacă spun da, nu fugiți și lăsați-i să se întrebe când veți urma. Spuneți-le că sunteți foarte încântați să mergeți cu ei și nu puteți aștepta un bal. Apoi, spuneți ceva casual ca "Voi lua legătura cu dvs. în acest weekend pentru a afla planurile. Este ok?"
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu vă fie frică să fiți creativi! Aceasta este o mare oportunitate de a gândi în afara casetei și să vă lăsați cele mai nebunești vise.
  • Verificați Instagram, Twitter și Google pentru idei de prompozale distractive - dar nu le copiați exact!
  • Deși ați putea crede că le-ar impresiona, nu cereți pe cineva să pună în fața unei mulțimi mari sau pe scenă sau ceva de genul ăsta. S-ar putea să le încurcați să spună da, și regretați-o mai târziu.
  • Avertizări

    Nu toți cei care i-au fost rugați să accepte. Dacă data viitoare vă întoarce, jucați-o rece. Întreabă altcineva sau ia în considerare să meargă la stagul de bal sau cu prietenii.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar