Cum să alegeți rochia de bal

Există foarte puține momente în viața voastră când veți purta o rochie cu adevărat plină de farmec, cu maxilar. De ce să nu faceți noaptea dvs. să vă la acele vremuri cu o rochie frumoasă, măgulitoare, perfectă?

Pași

  1. Imagine intitulată Alegeți rochia de bal Pasul 1
1. Planificați să alegeți și să achiziționați rochia de baluri în jur de patru până la șase săptămâni înainte de balul dvs. Multe rochii formale (inclusiv rochii de bal) necesită modificări pentru o potrivire perfectă și veți dori să permiteți suficient timp pentru a finaliza aceste modificări.
  • Dacă nu puteți cumpăra o rochie de bal înainte de ora listată, atunci faceți doar un magazin pentru o rochie gata de a vă place să purtați noaptea specială. Întotdeauna va fi o rochie pe care o doriți, chiar dacă nu este o fantezie.
Metoda 1 din 8:
Decizia asupra tipului de rochie
  1. Imagine intitulată Alegeți rochia de bal Pasul 2
1. Obțineți o sursă de inspirație. Verificați tendințele diferite care se află în ultima vreme. Uită-te prin unele reviste pentru a vedea ce îți place și nu-ți place despre rochiile acestui sezon. S-ar putea să vă uitați, de asemenea, la ceea ce celebritățile poartă evenimentele de covor roșu și folosiți aceste lucruri pentru a vă inspira, dar nu vă îngrijorați dacă nu vă puteți potrivi aspectului lor, acestea sunt doar pentru inspirație.
  • Începeți să vă uitați la revistele de modă și la magazinele încă de la trei până la patru luni înainte de balul dvs.
  • Utilizați Internetul și luați note despre stilurile dvs. preferate. Este posibil să puteți găsi o rochie similară de bal în boutique-ul local. Dacă nu, nu te îngriji. Întotdeauna va fi o rochie frumoasă undeva acolo.
  • Imagine intitulată Alegeți rochia de bal Pasul 3
    2. Căutați țesături prețioase. Pentru rochia de bal, căutați țesături prețioase, fine și luxoase, cum ar fi satin, tul, mătase, sifon, organza, dantelă și catifea.
  • Imagine intitulată Alegeți rochia de bal Pasul 4
    3. Planificați-vă bugetul pentru rochia de bal și începeți să salvați cât mai curând posibil. Asigurați-vă că permiteți numerar suplimentar pentru accesorii mici cum ar fi clipurile de păr, chilotul și machiajul.
  • Metoda 2 din 8:
    Potrivirea rochiei la corpul și forma feței
    1. Imagine intitulată Alegeți rochia de bal Pasul 5
    1. Concentrați-vă pe potrivirea îmbrăcămintei pe fața și formele corpului, pentru a vă asigura aspectul ideal și potrivit, făcând astfel munca dvs. de a găsi o rochie mai ușoară. Aflind ceea ce sunt formele dvs. de față și de corp vă vor ajuta să le potriviți cu rochia ideală, una care flacă și accentuează toate caracteristicile dvs. bune, ascunzând tot ce ar putea lua în considerare un defect. Pașii din această secțiune vă vor ajuta să vă potriviți fața și formele corpului în stilul dvs. de rochie.
  • Imagine intitulată Alegeți rochia de bal Pasul 6
    2. Luați în considerare forma feței dvs. pentru a alege gâtul perfect dacă aveți o față ovală, atunci sunteți binecuvântați cu ceea ce este considerat a fi forma ideală a feței - frunte mai mare decât bărbia, pomeții ușor proeminenți și se confruntă delicat spre bărbie , care este îngust și oval. Aceasta înseamnă că puteți alege orice tip de gât vă place.
  • Dacă aveți o față rotundă (la fel de largă, cât este lungă, puțin mai îngustă la frunte și maxilar), ar trebui să căutați o rochie de bal care vă alungiază fața pentru ao face să arate mai mult oval. V-Necks, Queen Anne și Empire Necklines, Iubito și Scoop Necks se potrivește cel mai bine fata ta ovală. Întotdeauna evitați rochii de gât înalt și colierele suprasolicitate, deoarece acestea tind să ascundă gâtul și, prin urmare, face ca fața să arate chiar mai mult.
  • Dacă aveți o față triunghiul (linia maxilară largă, fruntea îngustă), căutați neckines cu o formă verticală mai puternică, care poate adăuga curbe în fața dvs.: neckine-ul Sabrinei, gâturile de scoici, gâtul dulce și gât.
  • Dacă aveți o față în formă de inimă (bărbie ascuțită și ovală, pomeții ușor proeminenți, fruntea largă), trebuie să vă faceți fața să arate mai largă, deci optați pentru gâturile care trag o linie orizontală lângă gât: gât înalte sau largi.
  • Dacă aveți o față pătrată (linia pătrată, fruntea, cheagurile și maxilarul având aceeași lățime), rochia perfectă de bal pentru dvs. ar trebui să aveți o formă verticală, așa că căutați gâturi de scoici, Sabrina, Dragostea, stilurile de gât și mereu Evitați neckollinele pătrate.
  • Dacă aveți o față alungită (bărbie proeminentă, frunte, cheaguri și jawlină care are aceeași lățime), căutați rochii de baluri cu necklines care vă poate face față mai largă și mai mult ovală: rotundă, largă, Sabrina și Neck-uri. De asemenea, stați departe de rochii V-Neckline.
  • Imagine intitulată Alegeți rochia de bal Pasul 7
    3. Cunoașteți forma corpului și cum să o potriviți la tăierea perfectă. Ai putea fi un măr, pere, clepsidră, vază. Există diferite categorii diferite pentru forma corpului și puteți găsi forma corpului dvs. prin citire: Cum să vă determinați forma corpului. Pentru a se potrivi cu forma corpului și rochia, iată câteva sugestii:
  • Dacă aveți o formă de corp de hârtie (talie bine definită, torso și șolduri având aproximativ aceeași lățime), căutați rochii de bal care accentuează talia și păstrați un echilibru perfect între vârfuri și fund: dacă au mâneci, o fustă completă este Necesar- Dacă partea de sus a rochiei este strânsă, fusta trebuie, de asemenea, să urmeze, de asemenea, șoldurile și coapsele.
  • Dacă aveți o formă de corp dreptunghi (nici o talie definită, umeri, bust și șolduri care au aceeași lățime), trebuie să definiți talia și să adăugați volum atât pe corpul superior cât și inferior. Cele mai bune rochii de bal pentru tine sunt rochii drapate, cu o talie definită și fustă completă, rochii de imperiu, a-linii și orice rochie cu o fustă completă, tufișuri și pliuri.
  • Dacă aveți o formă a corpului triunghi inversat (definiția taliei, umerii și bust mai mare decât șoldurile), trebuie să adăugați volum la corpul inferior pentru a atrage atenția de la umerii dvs. largi. Puteți crea iluzia de siluetă a lui Hourglass, purtând rochii de linii de imperiu, a-linii cu gâtul profund, împachetați rochii cu o talie superioară și alte rochii cu fuste complete și detalii sau înfrumusețare pe șolduri.
  • Dacă aveți o formă a corpului de pere (trunchiul și corpul superior mai mic decât șoldurile), trebuie să faceți ca silueta să arate ca figura ideală de owglass, deci căutați rochii de bal care atrag atenția asupra umerilor și bustului și reduceți corpul inferior: a - rochii de rochii, împrăștiate și rochii de bust, precum și rochii de bal cu talie bine definită și enhandemente care atrag atenția asupra corpului tău superior.
  • Dacă aveți o formă de corp de mere (definiție mică sau fără talie, corpul superior mai larg decât șoldurile), aveți nevoie de rochii care pot crea iluzia unei talie subțire, păstrând în același timp echilibrul drept între corpul superior și inferior: imperiul și rochii de linie cu vârfuri simple și o gât joasă și largă (scoop, pătrat, iubito).
  • Metoda 3 din 8:
    Alegerea unei culori
    1. Imagine intitulată Alegeți rochia de bal Pasul 8
    1. Decide asupra culorii. Diferite culori spun oamenilor ceea ce este personalitatea dvs., ca și cum ați alege un roșu strălucitor, atunci oamenii ar crede că ați fost îndrăzneți și centrul atenției. Dacă alegeți negru, sofisticat - albastru, încrezător - roz, fun-violet, bubble. Este vorba despre ceea ce imaginea sau starea de spirit pe care doriți să o afișați. Este, de asemenea, despre ce culoare arătați măgulitor. Unele fete arată mai bine în albastru, unele în roșu. De exemplu, fetele cu păr brun lung și ochi maro ar putea face bine pentru a evita culoarea galbenă. Depinde într-adevăr de culoarea părului, figura, culoarea ochilor, forma feței, dimensiunea gurii și dimensiunea ochilor.
    • Căutați culori speciale. Alb-negru sunt opțiuni cromatice clasice atunci când vine vorba de haine speciale de ocazii. Primul este elegant și misterios, acesta din urmă este romantic și pur.
    • O rochie de bal roșu este perfectă dacă sunteți în căutarea unui aspect senzual și pasionat, în timp ce aurul și argintul sunt întotdeauna o idee bună atunci când vine vorba de costumele de partid.
    • Rochii de bal de bal sunt moderne și atrăgătoare, dar alegeți doar o culoare strălucitoare dacă nu doriți să ajungeți la ca un clovn. Sau puteți accesa întotdeauna o pungă strălucitoare, bijuterii sau perechi de pantofi cu o rochie de umbră neutră sau pastelă.
    Metoda 4 din 8:
    Cumpărături pentru rochia de bal
    1. Imagine intitulată Alegeți rochia de bal Pasul 9
    1. Începeți să căutați pentru rochia reală, acum că știți ce doriți. În mod ideal, trebuie să începeți această etapă la aproximativ 4 până la 5 săptămâni înainte de evenimentul real. Dar, amintiți-vă, dacă vedeți o rochie foarte frumoasă în fereastră, nu credeți că "asta este una" și doar intrați și cumpărați-o. Trebuie să faceți cumpărături, pentru că ați putea cumpăra acea rochie și o săptămână mai târziu, vedeți unul mai frumos. Lucrurile bune vin la cei care așteaptă, dar resturile celor care amânează, așa că nu lăsați prea mult.
    • Nu cumpărați rochia dvs. prea departe în avans, ca înainte de evenimente mari puteți pierde sau câștiga cu ușurință, de la stres sau altceva, cum ar fi perioadele, problemele prietenului, stresul, sezonul (iarna versus primăvară).
  • Imagine intitulată Alegeți rochia de bal Pasul 10
    2. Încercați pe rochii într-o varietate de diferite stiluri și tăieturi pentru a găsi cel care funcționează cel mai bine pentru corpul tău. Ar fi trebuit deja să faci lucrarea pe forma corpului, dar aici sunt câteva considerații suplimentare:
  • Dacă aveți o figură subțire, puteți să arătați cel mai bine într-o rochie în stil de teacă care vă arată silueta.
  • Dacă sunteți curbură, poate doriți să luați în considerare o rochie de linie care va evidenția talia și va minimiza șoldurile și coapsele.
  • Dacă sunteți scurt și petite, îmbrăcămintea de cumpărături poate fi mai dificilă - rochii de cocktail devin halate complete și rochii de partid devin rochii de cocktail. Cu toate acestea, cu mult timp înainte, puteți obține aceste adaptate la dimensiunea dvs.
  • Dacă căutați o rochie mai lungă, căutați o rochie scurtă care este lungă pe tine. Se va potrivi mai bine și vă va potrivi în orice altă parte fără a fi prea lungă.
  • Imagine intitulată Alegeți rochia de bal Pasul 11
    3. Alegeți rochia. Odată ce ți-ai restricționat alegerile într-un anumit stil de rochie de bal, încercați acest stil într-o varietate de culori și finisaje diferite. Deși ar trebui să aveți deja o idee despre culoarea preferată, nu poate face rău să faceți o verificare finală pentru o umbră plină de farmec care scoate o culoare în față.
  • Atunci când alegeți o finisare a țesăturii, rețineți că finisajele Shinier vor avea tendința de a afișa defectele figurii în timp ce finisajele matte vor ascunde și diminua caracteristicile nedorite.
  • Metoda 5 din 8:
    Proiectarea îmbrăcămintei proprii
    1. Imagine intitulată Alegeți rochia de bal Pasul 12
    1. Luați în considerare obținerea unui croitor de îmbrăcăminte făcut pentru dvs. S-ar putea să nu vă placă această idee de așteptare și de asemenea, ar putea avea un fler creativ. Dacă da, puteți proiecta și propria rochie. Probabil că vă gândiți "ce?Dar ai putea doar să schițezi ceea ce vrei pe o bucată de hârtie și să o duci la croitori pentru a fi făcut pentru tine. Sau, puteți lua o imagine a unei rochii și pot face o copie.
    • Faceți acest lucru cu cel puțin patru săptămâni în avans, astfel încât să aveți timp să îl modificați dacă este necesar.
    Metoda 6 din 8:
    Pantofi și accesorii
    1. Imagine intitulată Alegeți rochia de bal Pasul 13
    1. Începeți cumpărăturile pentru încălțăminte și accesorii cu cel puțin două luni înainte de dansul de bal sau formal. În acest fel, puteți încerca pantofii, sacul și îmbrăcămintei împreună la magazinul de rochii. Dacă vă schimbați mintea, puteți cel puțin să returnați sacul și pantofii dacă timpul permite, și va trebui doar să plătiți taxa de lay, mai degrabă decât să vă blocați cu o rochie scumpă pe care nimeni altcineva nu ar dori în mod necesar.
    • Pantofii de obicei arată cel mai bine atunci când sunt de culoare similară sau se potrivesc culoarea rochiei. O pereche frumoasă de tocuri este bună dacă vrei să fii puțin mai înalt.
    • Când vine vorba de bijuterii, nu pleca peste bord, prea mult poate doar să distrugă aspectul rochiei și să-l facă să pară aglomerat.
    Metoda 7 din 8:
    Păr
    1. Imagine intitulată Alegeți rochia de bal Pasul 14
    1. Sortați coafura perfectă pentru a se potrivi cu rochia de bal. În timp ce oportunitățile sunt nesfârșite, nu lăsa decizia până în ultimul minut. Te gândești să-l duci? Dacă da, faceți acest lucru în avans, Ditto pentru o nouă tăiere. Unele coafuri clasice sunt updos (fac costumul arată foarte clasic și sofisticat) sau bucle lungi (vă fac să arătați distractiv și drăguț). Un bun lateral face o schimbare ciudată.
    Metoda 8 din 8:
    Pregătindu-se pentru bal
    1. Imagine intitulată Alegeți rochia de bal Pasul 15
    1. Încearcă totul pentru a verifica cum totul vine împreună. Cu câteva săptămâni înainte de balul tău, încercați îmbrăcămintea dvs. cu pantofii, bijuteriile, machiajul și coafura pentru a vă asigura că vă place aspectul finit.Plimbați-vă și mutați-vă în rochia de bal-rochie puțin pentru a da un control de confort.
  • Imagine intitulată Alegeți rochia de bal Pasul 16
    2. Pregătește-te în noaptea balului. În noaptea de bal, puneți-vă rochia și a "mușamaliza" (orice cămașă sau jachetă curată) înainte de a aplica machiajul sau stilul părului.Acest lucru va împiedica orice bomboane de machiaj sau pete de produs pe rochia de bal fabulos.
  • Imagine intitulată Alegeți rochia de bal Pasul 17
    3. Pentru a finaliza aspectul, nu uitați acel zâmbet frumos. Purtarea unei rochii de bal frumos este bună, dar dacă zâmbiți, vă va face să arătați ca cea mai bună persoană de acolo. Încrederea dvs. va trece prin acoperiș atunci când obțineți toate complimentele.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Aduceți un prieten sau două de-a lungul când încercați pe rochii. Este întotdeauna mai bine să obțineți două sau trei opinii cu privire la o astfel de achiziție importantă.
  • Pe de altă parte, poate doriți rochia să fie o surpriză. Sau prietenii tăi pot avea un stil complet diferit pentru tine. Ia-ți mama cu tine sau chiar sora ta (dacă este aproape de vârsta ta sau mai mult decât tine).
  • Fie că este vorba de un bal formal sau mai casual, va afecta tipul de rochie pe care ar trebui să o purtați. Ține minte.
  • Alegeți culorile care se potrivesc cu tonul pielii.
  • Dacă vă aduceți rochia, asigurați-vă că personajul este unul cu o bună reputație.
  • Dacă puneți rochia dvs. înainte de a face părul și machiajul, apoi trageți un prosop sau puneți pe un buton în sus peste rochia dvs. pentru a preveni murdărirea machiajului și accidentele cu alimente, băutură, machiaj, spray de păr, frații mici etc.
  • Dacă problemele de bal ale revistelor de modă și adolescente nu au ieșit până când sunteți gata să începeți căutarea, consultați câteva magazine online și site-uri de planificare pentru idei. Ele au adesea mai multe informații decât revista tipică de imprimare și mai puține anunțuri pentru a trece prin.
  • Distrează-te să te exprimi, dar nu simți presiune să arate ca o celebritate pe noapte de bal. Doar fii modest și fii tu însuți.
  • Avertizări

    Nu purtați tocuri care sunt prea mari pentru dvs. Ați putea călători și cădeți și vă răniți. De asemenea, puteți obține bunioni, blistere și vânătăi. Mai mult, este foarte greu să dansezi în ele.
  • Feriți-vă când faceți cumpărături cu prietenii, în special pentru un articol mare, cum ar fi o rochie formală sau de bal.Un prieten ar putea spune că rochia nu arată bine pentru că o dorește pentru ea însăși. Deci, luați-vă mai întâi mama sau sora și alegeți câteva rochii, apoi luați prieteni pentru selecția finală.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar