Cum să sărbătoriți ziua profesorilor în clasă

Vrei să-i mulțumești profesorului tău pentru tot ce fac? Ziua Națională a profesorilor sau Ziua Națională de Apreciere a profesorilor, este momentul perfect pentru a face acest lucru. Această zi specială este de obicei sărbătorită în prima zi de marți a primei săptămâni complete de mai multe, în această săptămână este cunoscută ca o săptămână de apreciere a profesorului. Am pus împreună o listă de distracție, creativă, plină de idei în clasă pentru a vă ajuta să vă sprijiniți și să vă apreciați profesorul în această zi specială.

Pași

Metoda 1 din 13:
Purtați roșu.
  1. Imagine intitulată lupta împotriva rasismului în școala dvs. Pasul 2
1. Red este culoarea oficială pentru Ziua Națională a profesorilor. Pe măsură ce vă pregătiți pentru școală, alunecați în partea superioară roșie preferată, pulover, sacou sau orice altă îmbrăcăminte roșie. Purtați echipamentul roșu la clasă pentru a vă arăta profesorului pe care îl apreciați. Pentru a merge într-adevăr extra mile, invitați colegii de clasă să poarte și roșu.
  • Simțiți-vă liber să postați și un autos pe social media! Utilizați Hashtag #redfored, astfel încât toți prietenii și adepții dvs. pot vedea că vă sprijiniți pe profesor.
Metoda 2 din 13:
Semnați un angajament.
  1. Imagine intitulată Scrieți un jurnal Pasul 3
1. Notați câteva lucruri frumoase pe care le veți face pentru profesorul dvs. Brainstorm Modul în care vă puteți ajuta profesorul dvs., cum ar fi organizarea consumabilelor școlare sau prin ștergerea birourilor. Ca o atingere mai creativă, ați putea să vă dați profesorului niște gustări gustoase sau un buchet frumos de flori.
  • Ca un cadou personalizat, ai putea să-ți desenezi profesorul o imagine sau să înregistrezi un videoclip despre tine spunând: "Mulțumiri."
  • Aceasta este o idee minunată pentru săptămâna de apreciere a profesorilor ca un întreg.
Metoda 3 din 13:
Imprimați un certificat.
1. Un certificat de apreciere vă permite profesorului să știe că sunt evaluați. Imprimați un "certificat de apreciere specială" și trimiteți-l profesorului dvs. în timpul clasei. Instructorul dvs. este sigur că va fi atins de acest gen, gestul grijuliu. Ați putea semna singur certificatul sau solicitați un director sau alt administrator școlar să îl semneze.
  • Puteți găsi și tipăriți șabloanele de certificate online.
Metoda 4 din 13:
Face un poster.
1. Spuneți mulțumiri printr-un poster colorat, creativ. Împreună cu colegii de clasă și proiectați o varietate de postere distractive, colorate. Scrieți tipul, înălțarea mesajelor pentru a vă permite profesorului să știe că le apreciați. Apoi, afișați posterele peste tot în clasă.
  • "Vă mulțumim pentru tot ce faceți!"" Ești cel mai bun profesor vreodată!"Și" iubesc doamna. Clasa lui Sloan!"Sunt doar câteva lucruri pe care le puteți scrie.
  • Ai putea decora posterul cu desene ale colegilor și profesorului tău, împreună cu fotografii din excursii de clasă.
Metoda 5 din 13:
Efectuați un skit.
  1. Imagine intitulată lupta împotriva rasismului în școala dvs. Pasul 5
1. Organizați un skit cu colegii dvs. care este dedicat profesorului dvs. Practicați Skit cu colegii de clasă și întrebați-vă profesorul dacă îl puteți efectua în clasă. Ați putea chiar să întrebați directorul sau un alt administrator dacă puteți efectua Skit la un asamblare la nivel de școală.
  • S-ar putea să faceți o schiță despre o zi școlară fără profesorul dvs. sau să explorați o zi în viața unui profesor.
Metoda 6 din 13:
Decorează ușa clasei.
1. Adăugați decorațiuni distractive și mesaje bune pe ușă. În timpul clasei, adresați-vă profesorului dvs. dacă dvs. și câțiva colegi de clasă pot jazz ușa clasei. Utilizați toate tipurile de consumabile de meserie pentru a afișa mesaje de susținere și distracție, decor colorat.
  • Ai putea închide un banner care spune "Ziua profesorului fericit!"Sau" Îl iubim pe domnul. Clasa lui Johnson!"
  • Ai putea banda de hârtie colorată peste tot pe ușă pentru a da o culoare rece nouă și jazz-o cu paiete, streamers, autocolante și alte decorațiuni distractive.
Metoda 7 din 13:
Faceți un card.
1. O carte este o modalitate personală de a vă arăta aprecierea. Scrieți cât de recunoscător sunteți, și că apreciați tot ce face profesorul dvs. Găsiți ceva timp în timpul cursului înainte sau după clasa pentru a vă oferi profesorului dvs. card, așa că știu cât de mult vă pasă și apreciați-le.
  • O carte pop-up este o modalitate distractivă, creativă de a vă arăta aprecierea.
  • Dacă profesorul tău este ocupat, părăsiți cardul pe biroul lor, în schimb.
  • Dacă nu aveți prea mult timp liber pentru a vă face propriul card, puteți trimite și o carte electronică înainte de clasa.
Metoda 8 din 13:
Creați un cuvânt de cuvânt.
1. Un nor de cuvinte este o distracție, creativă răsucire pe un fel de felicitare obișnuită. În loc să redactați un mesaj simplu, scrieți o listă lungă de cuvinte care vă descriu sau vă reamintesc profesorul dvs. Apoi, copiați și lipiți toate aceste cuvinte într-un generator de cuvinte Cloud, cum ar fi "WordClouds.com "sau" wordart.COM."
  • S-ar putea să includeți cuvinte precum inteligente, utile, inspirate, fel și grijuliu.
  • Personalizați cuvântul dvs. Cloud în forme distractive, unice, cum ar fi o inimă, stea, talk bubble sau animalul preferat al profesorului tău.
Metoda 9 din 13:
Organizați o surpriză.
1. Brainstorm Ceea ce profesorul tău ar plăcea cu adevărat. Ar putea ca un card cadou la magazinul lor preferat de cafea sau să se bucure de o petrecere de clasă impromptu. Planificați cadoul sau evenimentul înainte de timp cu colegii de clasă și surprindeți-vă profesorul în ziua lor specială! Profesorul tău va fi cu adevărat atins de gestul tău, grijuliu.
  • De exemplu, dvs. și colegii dvs. de clasă ar putea fiecare pitch în $ 5 pentru a obține profesorul dvs. un card cadou la un restaurant frumos.
  • S-ar putea să arunci o petrecere de surpriză pentru profesorul dvs. spre sfârșitul clasei, complet cu gustări și băuturi.
  • Puteți face un videoclip tribut special pentru profesorul dvs., cu un colaj de imagini și videoclipuri de la dvs. și de colegii dvs.
Metoda 10 din 13:
Configurați o spălare de mașini.
1. Oferiți-vă să spălați mașinile profesorului dvs. în parcare. Discutați cu administrația dvs. principală sau școlară despre programarea unei spălătorii auto speciale în timpul Zilei Naționale a Profesorilor sau a Administrației Profesorului. Tu și colegii tăi pot să se spele și să-ți placă mașina profesorului până când arată bine ca noi.
  • Ați putea oferi să lucrați spălarea mașinii în schimburi. În acest fel, tu și colegii tăi nu vor pierde prea mult timp de clasă, dar încă mai ai șansa de a ajuta.
Metoda 11 din 13:
Scoateți un anunț de ziar.
1. Colectați bani de la colegii dvs. studenți să plătiți pentru spațiul publicitar. Scrieți un mesaj scurt, dulce pentru a împărtăși cât de recunoscător sunteți pentru profesorul dvs. și cum apreciați tot ce faceți. Odată ce anunțul este publicat, aduceți o copie a ziarului la profesorul dvs.
  • S-ar putea să spuneți: "Mulțumesc MS. Cavaler pentru toată munca ta și dedicarea ta!"Sau" o mare mulțumire a profesorilor din Liceul Washington pentru timpul, efortul și sprijinul lor. Vă mulțumim!"
Metoda 12 din 13:
Dați-le o mască specială de față.
  1. Imagine intitulată purta o mască de față N95 Pasul 2
1. O mască de față este un cadou foarte grijuliu în timpul covid-19. Cumpărați o mască festivă online sau alegeți una la drogurile locale. Dacă vă simțiți mai creativi, ați putea chiar coase propriul tău. Apoi, surprindeți-vă profesorul cu darul profesorului național.
  • Dacă îți faci propria mască, magazin pentru țesături cu distracție, modele de școală, cum ar fi creioane, mere sau cărți.
Metoda 13 din 13:
Fi un student grozav.
  1. Imagine intitulată lupta împotriva rasismului în școala dvs. Pasul 15
1. Bun comportament este cel mai bun mod de a sărbători și de a aprecia profesorul dvs. Trimiteți-vă la timp toate temele și cursurile de clasă și să fiți pe cel mai bun comportament în timp ce profesorul dvs. vorbește. Prin respectarea și ascultarea profesorului dvs., vă arătați că apreciați cu adevărat ceea ce fac.
  • S-ar putea să vă ridicați mâna mai des în clasă sau să ajutați la placa la școală după un proiect de clasă.

sfaturi

Aceste activități sunt, de asemenea, perfecte pentru ziua profesorilor mondiali, care este pe 5 octombrie.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar