Cum să se ocupe de un jucător

Nu este ușor să te ocupi de un jucător. Indiferent dacă începeți să cădeți pentru el sau să vă găsiți într-o relație cu un jucător cunoscut, este important să-l informați mai devreme că nu sunteți interesat de anticul său. Dacă îi place, totuși, jucătorul și știi că nu-și va schimba metodele în curând, atunci mai bine să luați relația pentru distracție, lucru ușor pe care este - sau lăsați-l în urmă.

Pași

Partea 1 din 3:
Gestionarea așteptărilor dvs
  1. Imagine intitulată Deal cu un jucător Pasul 1
1. Decideți dacă doriți să jucați. Dacă sunteți pozitiv că aveți un jucător viu, respirator pe mâini, atunci primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să decideți dacă doriți cu adevărat să vă angajați. Dacă sunteți sensibil, căutați dragostea adevărată și doriți ca un om să vă puteți petrece mult timp, atunci nu ar trebui să vă angajați. Cu toate acestea, dacă sunteți bine cu a fi cu un tip care vede alți oameni și cu vederea altor oameni, atunci puteți merge la el, dar ar trebui să știți ce să vă așteptați înainte de a începe relația.
  • Desigur, înainte de a vă decide dacă doriți să jucați, trebuie să vă asigurați că aveți de-a face cu un jucător mai întâi. Nu folosiți numai reputația pentru a vă lua decizia și pentru a vă vedea pentru dvs. Verificați dacă tipul într-adevăr văd mai multe fete simultan sau dacă este doar un flirt - există o mare diferență.
  • Imagine intitulată Deal cu un jucător Pasul 2
    2. Nu vă așteptați prea mult de la el. O modalitate de a vă menține de la rănire nu este să nu vă așteptați lumea de la jucător. Te poate duce la cină, te poate sărută cu pasiune în lumina lunii mai târziu, și el poate șopti note dulci în ureche toată noaptea, dar el nu va fi acolo pentru a ridica supa pentru tine când te simți rău sau pentru a vă întâlni cu mama. Atâta timp cât știți ce este bun jucătorul și nu este bun, veți putea să vă ocupați de el fără o problemă.
  • Dacă doriți să găsiți dl. Corect, atunci nu poate fi. Deși unii jucători se schimbă și se stabilesc, aceasta nu este normă.
  • Imagine intitulată Deal cu un jucător Pasul 3
    3. Nu fi gelos. Dacă sunteți tipul gelos, atunci nu există nici un sens în încercarea de a obține ceva cu un jucător. Dacă vă aflați gelos când vă întâlniți complet monogam, băieți total angajați, atunci întâlnirea unui jucător nu este în discuție pentru dvs. Cu toate acestea, dacă sunteți bine cu căci mai multe lucruri casual și nu-ți pasă cine altcineva trimite-ți omul - și nu-ți pasă dacă știe cine te trimite mai mult la tine - atunci vei putea să te ocupi de jucătorul mult mai mult uşor.
  • Dacă exprimați gelozia, atunci jucătorul este probabil să se retragă, deoarece nu va avea răbdarea să se ocupe de ea. De îndată ce începeți să obțineți suspicios sau antsy, el va începe să suspecteze că acest lucru nu este cel bun pentru el. Apoi, din nou, dacă chiar ești supărat pentru că vede alte fete, apoi înapoi.
  • Imagine intitulată Deal cu un jucător Pasul 4
    4. Nu puneți presiune asupra lui. Jucătorii nu sunt acolo pentru a lua pașii de relație mare cu dvs. Nu există nici un sens în încercarea de a obține un jucător să vă angajeze cu adevărat, indiferent dacă doriți să vă deplasați cu dvs., să vă întâlniți cu sora și prietenii sau să faceți o plimbare de week-end cu dvs. Dacă nu este în toate astea, atunci încercarea de a forța, îl va face mai prudent în jurul tău. Desigur, dorința de a angaja un om este perfect naturală, dar nu este probabil ca o să o primiți de la un jucător.
  • În schimb, lăsați lucrurile să meargă în propriul ritm. Într-o situație ideală, lucrurile ajung doar la o progresie naturală, și ambele durează să se apropie când timpul este corect. Dacă vă simțiți că întotdeauna îl presați, atunci este un semn că doriți ceva mai mult și că ar trebui să mergeți mai departe.
  • Imagine intitulată Deal cu un jucător Pasul 5
    5. Nu-l luați prea serios. O altă modalitate de a vă asigura că nu sunteți prea atașați de jucător nu este să-l luați prea serios. Nu citiți în fiecare apel telefonic, mesaj text sau postul de perete Facebook pe care îl face, gândind că înseamnă ceva mare pentru relația dvs. Să fie mai luminoase despre el și veți vedea că veți salva o mulțime de stres în acest proces. Dacă se arată târziu la data dvs., îl puteți învăța puțin, dar nu îl puteți lăsa să vă ruineze noaptea. La urma urmei, un jucător se lipeste de programul său propriu.
  • Fiind cu un jucător este vorba despre distracție, și ar trebui să vă bucurați de beneficiile fără griji ale relației. Dacă țineți jucătorul la aceleași standarde ca un iubit serios sau un soț, atunci sunteți obligat să fiți dezamăgiți.
  • Imagine intitulată Deal cu un jucător Pasul 6
    6. Nu fi prea atașat. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face cu un jucător nu este lăsați-l să intre în cap sau în inima voastră. Nu vă gândiți să luați vacanța cu vara viitoare. Nu te gândi la ce tată mare va fi sau cât de sexy va arăta cu niște gri în părul lui. Nu stați în jurul valorii de răsucirea părului gândindu-vă la ceea ce este de până acum. Dacă începeți să vă atașați la un jucător ca și cum ar fi fost un om responsabil, angajat, atunci sunteți obligat să vă pregătiți pentru Heartbreak.
  • Dacă vă aflați singuratic ori de câte ori nu sunteți cu el sau întrebați ce este de până la sau când îl veți vedea în continuare, atunci ați primit deja atașat. Este perfect natural să vă atașați într-o relație - dar dacă vă atașați la un jucător, vă pregătiți să eșuați.
  • Imagine intitulată Deal cu un jucător Pasul 7
    7. Setați tonul devreme. Un alt lucru pe care îl puteți face pentru a vă gestiona așteptările, precum și așteptările jucătorului, este să-l informeze devreme pe ceea ce va zbura și ce nu va. Dacă nu sunteți răcoros cu el dispărând ore întregi fără explicații, puteți spune așa. Dacă nu sunteți în jos cu el, verificați alte fete din fața dvs., atunci lăsați-o să fie cunoscută. Dacă el crede că poate scăpa de ceva în jurul tău, atunci nu va mai fi să-l oprească.
  • Un alt lucru pe care îl puteți face este să-l spuneți dacă nu sunteți bine cu apelul de pradă târziu. Dacă te textează sau te sună cere să stea după miezul nopții, spune-i că vrei o dată mai întâi, așa că știe ce să facă, data viitoare. Dacă l-ai lăsat să scape de aceste antice mai devreme, atunci va fi mai greu pentru el să spargă obiceiul.
  • Partea 2 din 3:
    Datând un jucător
    1. Imagine intitulată Deal cu un jucător Pasul 8
    1. L-au bătut la propriul său joc. Dacă doriți cu adevărat un jucător, atunci puteți fi o playerete, dacă asta e chestia ta. Dacă va vedea alte fete în timp ce vă întâlniți, atunci ce este acolo pentru a vă opri să vă petreceți cu câțiva alți tipi pe care îl zdrobiți? Dacă se stinge târziu fără să spună ce se întâmplă, ești liber să faci același lucru. Contrar credinței populare, nu fiecare fată acolo este căutăm o relație stabilă, copii sau un gard alb de picket. Dacă vrei să fii și o playerete, atunci du-te pentru asta, desigur, dacă nu e treaba ta, nu te simți obligat să-l bată la propriul său joc.
    • Cu toate acestea, dacă ați întâlni un jucător fără ao realiza, aceasta este o poveste diferită. Dacă ați găsit acest lucru în mod greu și sunteți mult mai mult în monogamie, spuneți-i că el vă rănește cu adevărat, dar nu vă simțiți obligați să luptați cu focul cu foc dacă nu este în natura voastră.
  • Imagine intitulată Deal cu un jucător Pasul 9
    2. Joaca greu pentru a obtine. O altă modalitate de a obține atenția unui jucător este să joace greu pentru a obține. Dacă crede că ești la Beck-ul lui și sună, atunci nu va avea nici un stimulent să te urmărească. Pentru a juca greu pentru a obține, nu fi acolo pentru a răspunde la telefon de fiecare dată când cheamă. Nu fi disponibilă dacă vă întreabă în ziua sau chiar și cu o zi înainte. Flirtează cu el, dar nu-l face să creadă că te are în palmele mâinilor lui. Să vadă că meritați urmărirea.
  • Nu-i spuneți cât de mult îl iubești tot timpul. Doar fii flirty și dați-i câteva complimente în timp ce îl tachinează și păstrează lucrurile lumina în schimb.
  • Fă-l să lucreze pentru el. Arată-i că încă mai aștepți să ai date frumoase, să dai dansezi sau să faci tot ce vrei să faci împreună dacă intenționează să se rostogolească cu tine.
  • Imagine intitulată Deal cu un jucător Pasul 10
    3. Ține-ți paza. Nu lăsați un jucător să știe exact cine sunteți. Poți să-i dezvăluie lucrurile, dar nu-i vărsați inima și sufletul tău sau ești obligat să fii dezamăgit. Nu trebuie să mințiți sau să vă prefaceți că nu aveți sentimente, dar nu doriți să fiți complet vulnerabili în jurul jucătorului dacă nu doriți să vă ardeți. Dacă începe să se deschidă puțin, puteți urma exemplul, dar asigurați-vă că nu vă dați prea mult deodată.
  • Permiteți-vă gardă să fie tentantă, mai ales dacă sunteți cu cineva pe care îl începeți cu adevărat. Cu toate acestea, cu cât îl dezvăluiți mai mult, cu atât mai mult veți regreta mai târziu când relația dvs. sa terminat. Îi poți spune ce-i în mintea ta, dar îi spui secretele cele mai adânci și cele mai întunecate vă pot duce să se rătăcească mai târziu.
  • Imagine intitulată Deal cu un jucător Pasul 11
    4. Continuă să-ți faci propriul lucru. Dacă doriți să prezentați un jucător, atunci nu vă puteți petrece tot timpul de partea lui. Trebuie să continuați să fiți o femeie independentă și să vă bucurați de timpul petrecut cu prietenii dvs., făcând lucrurile pe care le iubiți, de la Yoga la scrierea poeziei și, poate chiar să vă uitați la alți tipi în timp ce sunteți la el. Dacă începeți să faceți toate lucrurile pe care jucătorul le face și de a-ți pierde interesul în propriile tale hobby-uri și de viața ta, atunci un steag roșu va merge pentru el.
  • Nu uitați niciodată de petrecerea timpului cu prietenele voastre. Ei vă vor centra și vă vor aminti de cine sunteți cu adevărat. Dacă le sciciiți pentru jucător, atunci nu vor fi acolo când vii cu crawling înapoi la ei.
  • Urmărirea propriilor hobby-uri și interese vă poate ajuta să vă dezvoltați identitatea și să rămâneți centrate. Nu renunța la lucrurile pe care le place să le faceți pe cont propriu pentru a petrece timp cu jucătorul tot timpul.
  • Imagine intitulată Deal cu un jucător Pasul 12
    5. Nu petrece prea mult timp cu el. Nu conta pe un jucător pentru prea mult timp de calitate. Deși puteți ieși o dată sau chiar de două ori pe săptămână, el nu va fi tipul care îl urmărește pe TV în pijamale cu tine toată ziua și nu va fi liber să se întâlnească pentru prânz sau să mănânce ori de câte ori îi lipsește. Dacă sunteți co-dependent sau tipul de persoană care iubește petrecerea 24/7 cu oricine se întâlnește, atunci acest jucător nu este pentru dvs.
  • În schimb, umpleți programul cu timpul cu prietenii dvs., precum și timpul pentru a fi pe cont propriu pentru a decomprima și a vă face propriul lucru și veți fi mai bine.
  • Imagine intitulată Deal cu un jucător Pasul 13
    6. Fii prietenos cu prietenii săi. Dacă este un adevărat jucător, atunci prietenii lui ar putea să nu ia timp să te cunoască pentru că te vor vedea ca fiind cea mai recentă aromă a săptămânii. Totuși, dacă începeți să veniți mai des, nu este nevoie să fiți mai puțin decât frigul prietenilor săi - lucrați pentru a fi prietenos cu ei și pentru a arăta că doriți să le cunoașteți puțin fără să vă îndrumă conversațiile lor prea mult. La sfârșitul zilei, un jucător îi pasă ce gândesc prietenii săi despre fata lui, deci este important să le lăsăm cu o impresie bună.
  • S-ar putea să nu credeți că prietenii lui sunt cei mai mari oameni din lume, dar nimic nu te oprește să spui Hi și întrebați cum fac când le vedeți. Faceți-vă mai ușor să vă întâlniți cu ei, iar timpul dvs. cu jucătorul va fi mai plăcut.
  • Imagine intitulată Deal cu un jucător Pasul 14
    7. Rămâneți în control. Dacă doriți să prezentați un jucător, atunci nu îl puteți lăsa să facă toate apelurile. El poate crede că îți poate spune unde să-l întâlnești și ce vei face tot timpul, dar depinde de tine să-i arăți că ai alte idei. El poate alege când și unde să stea, uneori, dar puteți face același lucru. Nu trebuie să ieșiți în jurul programului său, fie să stea când este mai bine pentru tine. Stați în controlul relației va face ca jucătorul să vadă că sunteți o forță de a fi socotiți.
  • Dacă jucătorul simte că te are sub degetul mare, va fi mult mai puțin intrigat decât ar fi dacă ești în spatele volanului.
  • Partea 3 din 3:
    Menținându-l interesat
    1. Imagine intitulată Deal cu un jucător Pasul 15
    1. Păstrați opțiunile deschise. Asta e corect. Dacă doriți ca jucătorul să rămână interesat, atunci nu vă puteți pune toate ouăle într-un singur coș. Faceți-o cunoscută că sunteți deschis pentru a vedea alți oameni, că nu vă închideți zidurile doar pentru el și că sunteți la fel de liber ca el este. Dacă sunteți în căutarea unui lucru mai serios și știți că nu este, este minunat să continuăm să agățați cu el în timp ce căutați ceva mai mult, dacă știe scorul. Nu vă simțiți limitat să vă petreceți doar cu jucătorul dacă va face și propriul lucru.
    • În plus, dacă căutați ceva mai mult decât un jucător, menținându-vă opțiunile deschise, vă poate duce să găsiți acel tip special pe care îl căutați. Dacă sunteți încurcat cu un jucător tot timpul, este posibil să pierdeți pe tipul perfect.
  • Imagine intitulată Deal cu un jucător Pasul 16
    2. Ține-l pe degetele de la picioare. Dacă doriți să păstrați un jucător interesat, atunci trebuie să-l păstrați să vă simțiți atenți și că nu știe exact ce să se aștepte de la dvs. Îl puteți contesta, arătați-i că nu vă este frică să-l dovediți greșit atunci când este necesar și să evitați să-l "învățați" cum să faceți totul, de la piscină la mini-golf. Lăsați-l să vadă că îl urmăriți și vă așteptați și jocul său.
  • Arătați-i că sunteți capabil, de asemenea. Dacă vă tachinează, răspundeți cu o revenire rapidă. Dacă el se desprinde de cunoștințele sale de baseball, scuipă câteva fapte impresionante. Arătați-i că sunteți gata să jucați mingea.
  • Imagine intitulată Deal cu un jucător Pasul 17
    3. Fi puțin misterios. Un jucător nu vrea ca o fată care o pune pe linie. Nu trebuie să-l lăsați să știe exact cine sunteți și ce vă gândiți. Dacă renunți la întâlnirea unui prieten, nu trebuie să spuneți cine este. Dacă v-ați mutat mult ca un copil, îl puteți lăsa la asta în loc să-i dai toate detaliile. Dacă vă prezentați târziu, nu trebuie să spuneți ce vă ținea tot timpul. Nu trebuie să vă mințiți într-un pic de mister.
  • Deși nu este nevoie să purtați ochelari de soare negru sau o pălărie egală, puteți lucra mai puțin complet deschis, astfel încât jucătorul va trebui să facă mai multă muncă pentru a vă cunoaște.
  • Imagine intitulată Deal cu un jucător Pasul 18
    4. Limitați comunicarea dvs. Puteți vorbi cu jucătorul, dar evitați să-l sunați în fiecare zi sau să-l trimiteți text în fiecare noapte pentru a vă verifica sau a spune că vă gândiți la el. Îl puteți numi mai întâi când vă simțiți așa, dar asigurați-vă că vă întoarceți să ajungeți unul la altul. Nu vă simțiți obligați să-i trimiteți un mesaj de e-mail sau pe Facebook cu un link către un articol care te-a făcut să te gândești la el - poți salva asta pentru viitorul tău iubit. Limitarea comunicării vă va arăta că aveți lucruri mai bune de făcut decât să vă faceți griji despre el tot timpul și va fi chiar mai intrigat de dvs.
  • De regulă, trebuie să vă trimiteți unul pe celălalt despre aceeași sumă. Dacă vă sună foarte mult, atunci ar trebui să-l numiți de cel puțin câteva ori pentru a păstra lucrurile destul de chiar.
  • Imagine intitulată Deal cu un jucător Pasul 19
    5. Lasă-l să vadă că te simți bine cu alți tipi. Dacă este un jucător, atunci puteți juca. Dansați-l cu alți tipi și dacă sunteți într-o relație deschisă, lăsați-i să vă ducă și la cină. Nu ar trebui să faceți acest lucru doar pentru a face jucătorul gelos, dar dacă există alți tipi care vă plac și pe voi și jucătorul sunt în regulă, cu faceți chestia dvs., atunci nu trebuie să fiți secreți. Arătați-i că sunteți în regulă cu a face și propriul lucru.
  • Asigurați-vă că nu este cazul în care tu și jucătorul de fapt se plac unii pe alții și că folosiți doar alți oameni să se facă reciproc gelos. Care se întâmplă și asta.
  • Imagine intitulată Deal cu un jucător Pasul 20
    6. Știți când să o apelați. Deși datând un jucător poate fi o modalitate distractivă de a trece o vară sau o iarnă rece plictisitoare, va veni un timp când trebuie să tăiați jucătorul liber. Pot exista o serie de motive pentru a face acest lucru, dar cel care vine cel mai mult este că vă aflați prea atașat fără a obține nimic înapoi. Fiți cinstiți cu voi și asigurați-vă că nu vă prelungiți relația dacă vă aflați într-adevăr dorind ceva mai mult.
  • Ai incredere in instinctul tau. Dacă bănuiți că începeți să simțiți o suferință, atunci probabil că este cazul. Dacă credeți că sentimentele dvs. sunt prea puternice și jucătorul nu va fi acolo pentru dvs., atunci este timpul să vă spuneți la revedere.
  • sfaturi

    Este adevărat: acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele. "Asculta" la acțiunile sale.
  • Dacă nu sunteți sigur, ieșiți în grupuri (sau cel puțin cuplurile). Întâlnește părinții lui. Luați în considerare ceea ce este important pentru el (despre ce vorbește, cumpără, arată în exterior despre el însuși). Cum tratează oamenii mai puțin norocoși? Probabil că este cel mai mare indiciu al tău! Și dacă simți că nu vă arată cine este el "într-adevăr" este, probabil că ai dreptate.
  • Avertizări

    Ascultați semnalele de avertizare și nu vă mințiți. Un jucător aduce întotdeauna mai multă durere decât plăcerea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar