Cum de a alege o culoare pentru costume

Primul lucru pe care oamenii îl vor observa despre costumul dvs. este culoarea, ceea ce înseamnă că va fi cel mai mare factor atunci când faceți o primă impresie. Costum de dulapuri ar trebui să fie construite pe o bază de costume versatile, conservatoare, dar există evenimente sau ocazii care pot solicita ceva mai puțin mai puțin formal. Deoarece costumele de cărbune gri, albastru și negru pot fi purtate în aproape toate circumstanțele, ele ar trebui să fie cea mai obișnuită culoare din garderoba dvs., dar nu trebuie să fie singurele culori.Regulile pentru alegerile de culori ale costumelor sunt foarte asemănătoare cu bărbații și femeile, deși costumele femeilor necesită uneori unele considerații suplimentare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea unui costum universal
  1. Imagine intitulată Alegeți o culoare pentru costume Pasul 1
1. Asigurați-vă că aveți un costum este potrivit pentru dvs.Costumele de toate scopurile sunt potrivite care pot fi potrivite pentru aproape orice ocazie.Aceste costume sunt minunate pentru persoanele care nu trebuie să poarte un costum foarte des și sunt numite uneori costume de "nunta-funerare", deoarece acestea sunt menite să fie adecvate fie la ocazie, fie oriunde între.
  • Aceste costume trebuie să fie versatile, astfel încât acestea să fie adecvate pentru majoritatea ocaziilor oficiale.
  • Costumele de toate scopurile sunt concepute în primul rând pentru a fi purtate la nunți, interviuri și funerali.
  • Fustele sunt considerate adecvate pentru mai multe scenarii decât costurile de pantaloni sunt pentru femei.
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare pentru costume Pasul 2
    2. Alegeți între o fustă sau pantaloni.Pentru a alege o bună culoare sau o schemă de culori în costumul unei femei, va trebui să determinați dacă intenționați să purtați o fustă cu jacheta sau pantalonii de costum.Fiecare este adecvată pentru majoritatea situațiilor, dar există câteva reguli nescrise despre fiecare.
  • Fustele sunt adesea considerate o alegere mai potrivită pentru interviuri, deși nu este o regulă universală.
  • Costumele de pantaloni sunt considerate mai puțin formale în unele cercuri, dar sunt acceptate în mod obișnuit în majoritatea situațiilor în care sunt fustele.
  • Achizițiile separate pot permite mai multe combinații de culori.
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare pentru costume Pasul 3
    3. Alegeți un costum gri de cărbune.Costumele gri sunt considerate extrem de versatile, deoarece schema de culori este potrivită pentru majoritatea situațiilor oficiale.Carbunele Gray are câteva conotații specifice pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a cumpăra și purta unul:
  • Charboal Gray vă poate face să parcă mai în vârstă și mai experimentați, deci este o alegere bună pentru tinerii profesioniști.
  • Unii văd cărbune gri ca o culoare care denotă loialitatea, astfel încât este o culoare excelentă pentru întâlnirile cu șeful dvs., precum și ocazii sociale formale.
  • Sfat de experți
    Melynda Choothesa

    Melynda Choothesa

    Profesional Stylist & Fashion DesignerMelynda Choothessa este un designer de costume, stilist de garderoba si director de arta cu peste 10 ani de experienta de consultanta de moda. A lucrat la direcție creativă pentru spectacole de modă, design costum și stil de garderobă personală, atât în ​​Los Angeles, California, cât și la nivel internațional pentru clienți, cum ar fi Akon, Kathy Irlanda și Aisha Tyler. Ea are un asociat de arte în design de modă de la Colegiul Santa Monica.
    Melynda Choothesa
    Melynda Choothesa
    Designer profesional stilist & de moda

    Chiar și un costum conservator poate avea un interes vizual. Brandurile precum Hugo Boss și Ted Baker includ, de obicei, un fel de detalii interesante în costumele lor, cum ar fi butoanele distractive sau un pop de culoare în cusătura sau căptușeala sacoului. Apoi, când vă alegeți cămașa sau cravata, puteți trage de la acel detaliu pentru a lega aspectul împreună.

  • Imagine intitulată Alegeți o culoare pentru costume Pasul 4
    4. Alegeți un costum albastru.Navy Blue costume au multe în comun cu carbune gri.Acestea sunt considerate cele mai versatile culori ale costurilor și sunt potrivite pentru aproape toate ocaziile sociale și profesionale formale.În cea mai mare parte, alegerea între aceste culori este o chestiune de preferință, dar există unele diferențe subtile.
  • Navy Blue poate fi o culoare mai frecventă, care înseamnă că ar putea fi considerată chiar mai bine acceptată.
  • Navy Blue este considerat un costum pentru a se potrivi ", dar nu să iasă în evidență.Este minunat pentru personalitățile subestimate sau pentru cei care doresc să fie judecați pe baza a ceea ce fac, mai degrabă decât ceea ce poartă.
  • Femeile marine albastru separate se pot potrivi adesea cu articole de îmbrăcăminte gri deschis pentru o uzură crescută.
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare pentru costume Pasul 5
    5. Alegeți un costum negru.Costumul negru este ultimul dintre cele trei culori comune "toate", dar este considerată ca fiind cea mai puțin versatilă a grămadei.Limitările primare ale unui costum negru trebuie să facă cu potrivirea tenului și a accesoriilor.
  • Costumele negre sunt cele mai bune pentru persoanele cu părul întunecat și de complexii întunecați.
  • Negrul poate fi asociat cu Grays pentru a reduce formalitatea și pentru a înmuia aspectul unui costum pentru femei.
  • Costumele negre sunt o alegere proastă pentru cei cu complexuri foarte ușoare sau păr roșu, deoarece contrastul poate fi puternic.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea unui al doilea costum
    1. Imagine intitulată Alegeți o culoare pentru costume Pasul 6
    1. Cumpărați un alt costum cu scopul.Este posibil să aveți deja un costum albastru sau cărbune de cărbune și apreciați versatilitatea sa.Un al doilea costum nu trebuie să fie specializat pentru un anumit sau set de ocazii - poate doriți să achiziționați un alt costum cu o altă schemă de culori foarte versatilă.
    • Dacă dețineți deja un costum de cărbune gri, achiziționați un albastru marin pentru a maximiza versatilitatea.
    • Având două costume diferite de culori vor limita șansele ca oamenii să vă vadă în același costum de două ori la rând.
    • Femeile pot alege să cumpere separate, astfel încât să aveți pantaloni și fuste care se potrivesc cu o singură jachetă.
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare pentru costume Pasul 7
    2. Alegeți un costum brun.Costumele maro închise pot fi destul de versatile, dar nu sunt potrivite pentru evenimente sau medii foarte formale în care rochia de afaceri este luată mai serios.Costumele maro sunt considerate puțin mai casual decât cele mai multe costume pentru toate scopurile.
  • Fiți conștienți de modul în care materialul costumului dvs. se potrivește cu culoarea.Tweed maro denotă, de obicei, un mediu academic, de exemplu.
  • Costumele maro sunt cele mai bune pentru persoanele cu tenul întunecat și culoarea părului.
  • Unele jachete maro pot fi potrivite cu pantaloni de bronz sau fuste, dar depinde de umbra și modelul fiecăruia.
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare pentru costume Pasul 8
    3. Alegeți un costum gri deschis.Costurile gri deschis sunt mari pentru o serie de ocazii sociale, dar sunt considerate mai puțin formale decât verișorii lor gri de cărbune.Cel mai bine este să alegeți un costum gri deschis după ce aveți deja cel puțin un costum de toate scopurile de utilizat pentru mai multe evenimente formale.
  • Costumele gri deschis sunt minunate pentru ocaziile de vară și cădere, dar sunt deosebit de bune pentru evenimentele de primăvară.
  • Nuanțele mai ușoare de gri se îndreaptă bine spre introducerea modelelor în accesoriile dvs. cum ar fi cravată, patrat de buzunar sau pungă.
  • Gri deschis separă bine cu articolele de îmbrăcăminte albastră marină.
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare pentru costume Pasul 9
    4. Alegeți un costum de bronz.În timp ce un costum de bronzare poate fi clasificat din punct de vedere tehnic ca maro, nuanțele luminoase de materiale maronii și bronzilor se potrivesc cu un ten mai bun suficient de bine încât acesta garantează o considerație separată.Costumele de bronzare sunt excelente pentru evenimente sociale de primăvară și de vară, dar adesea nu sunt suficient de formale pentru evenimente sau companii negre care iau foarte serios rochia de afaceri.
  • Costumele Tan sunt o modalitate excelentă de a schimba lucrurile dacă purtați în mod obișnuit costume pentru a lucra.
  • Tan este foarte potrivit pentru tenul luminos și părul.
  • Fuste și pantaloni se potrivesc bine cu încălțămintea deschisă a femeilor pentru evenimente în aer liber.
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare pentru costume Pasul 10
    5. Potriviți accesoriile la costumul de culoare pe care l-ați ales.Alegerea costumului de culoare potrivită este doar începutul - trebuie, de asemenea, să alegeți accesorii care să corespundă schemei de culori pe care le-ați ales.Asigurați-vă că aveți cămașa potrivită, centura, încălțămintea și alte accesorii pot face diferența între un aspect profesional și unul dezordonat.
  • Cămăși și bluze ar trebui să fie întotdeauna o culoare gratuită la sacou.Utilizați o roată de culoare pentru a vă ajuta Coordonează culorile.
  • Potriviți culoarea pantofilor dvs. la culoarea centurii.Negru și maro sunt culorile cele mai versatile, dar folosind alții pot respira viața nouă într-un costum și poate ajuta la schimbarea lucrurilor.
  • Evitați utilizarea mai multor modele atunci când se potrivesc accesoriile costumului dvs.Dacă costumul dvs. este modelat, accesoriile dvs. nu ar trebui să fie.
  • Metoda 3 din 3:
    Alegerea unui costum pentru o anumită ocazie
    1. Imagine intitulată Alegeți o culoare pentru costume Pasul 11
    1. Găsiți un costum pentru o nuntă.Trebuie să fii sigur cum va fi oficial nunta înainte de a alege culoarea potrivită.Evenimentele foarte formale vor necesita întotdeauna un tuxedo sau cel puțin un costum de culoare închisă și cravată.Outdoor sau mai puțin formal nunți în timpul lunilor mai calde sunt evenimente excelente pentru costume de culoare deschisă.
    • Nunțile formale necesită Tuxedos sau costume de culoare închisă.Un costum gri, albastru sau negru, gri, albastru sau negru, va fi suficientă pentru majoritatea.
    • Nunțile în aer liber sunt oportunități mari de a purta un costum de culoare gri sau ușor.
    • Nunți de iarnă chemați nuanțe mai întunecate.Unele costume maro pot fi adecvate - altfel carbune gri sau albastru marin sunt alegeri minunate.
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare pentru costume Pasul 12
    2. Găsiți un costum pentru un interviu de angajare.Interviurile de angajare necesită un nivel de formalitate care nu poate fi prezent în multe ocazii sociale.Culorile costumului de toate scopurile sunt cele mai bune pentru interviurile de angajare.Aceste culori sunt considerate "all-scop" pentru un motiv.Costume de culoare deschisă sunt adesea considerate prea informale.
  • Femeile sunt de așteptat să poarte fuste cu un sacou pentru cele mai multe interviuri de angajare.
  • Costumele de cărbune sau chiar medii sunt potrivite pentru interviurile de angajare.
  • Costumele albastre ale Marinei sunt considerate acceptabile, dar evita blues mai luminos.
  • Costumele negre sunt de obicei considerate adecvate, dar ar putea fi considerate prea formale.
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare pentru costume Pasul 13
    3. Găsiți un costum pentru o înmormântare.Funeraliile sunt ocazii sumbre, deci este de așteptat să purtați culori întunecate.Negru este alegerea tradițională pentru funerali, dar griul întunecat sau chiar nuanțele întunecate de albastru sunt, de asemenea, considerate acceptabile.
  • Negrul este culoarea așteptată pentru a purta la înmormântări.
  • Costumele în nuanțe foarte întunecate ale altor culori sunt adesea considerate acceptabile.
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare pentru costume Pasul 14
    4. Găsiți un costum pentru un eveniment social.Îmbrăcămintea adecvată pentru evenimentele sociale poate varia foarte mult în funcție de mediul înconjurător și care o are.Multe evenimente sociale nu necesită costume, așa că vezi dacă invitația indică un tip de îmbrăcăminte.
  • Evenimentele de primăvară și de vară urmează reguli similare cu nunțile în aer liber.Costume de culoare deschisă și excelent pentru medii casual, în special în lunile mai calde.
  • Evenimentele de iarnă și cădere sunt de obicei în interior, iar în timp ce un costum de culoare deschisă nu este exclus, poate fi o mare oportunitate de a vă folosi costumele maronii sau gri.
  • Imagine intitulată Alegeți o culoare pentru costume Pasul 15
    5. Purtați costumele la mai multe ocazii prin variind accesoriile dvs.Accesoriile pe care le-ați împodobit cu costumul dvs. poate face să arate ca un costum complet diferit.Prin potrivirea diferitelor accesorii la costumul dvs. puteți obține mult mai multă viață din aceeași alegere de culoare.
  • Legăturile pot fi diferite culori, dar culorile reci sunt cele mai versatile atunci când se potrivesc cu jachete și cămăși.Diferite culori și modele de legare în legătură cu cămășile pot face același costum să arate ca două costume diferite.
  • Purtarea unor bluze diferite sub o jachetă sau înlocuirea jachetei cu un pulover poate crește opțiunile de purtare pentru fustele formale ale femeilor.
  • Curelele bărbaților sunt în mod tradițional fie negre, fie maro, iar pantofii lor ar trebui să se potrivească.Femeile au mai multe opțiuni de culori curelei și pantofi, permițând o mai mare flexibilitate în alegerile ansamblului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar