Cum să ai grijă de o broască de hibernare

Există peste 3.500 de specii de broaște din întreaga lume, cu aproximativ 80 de specii originare din Statele Unite. Acești amfibieni trăiesc într-o varietate de medii. Unii preferă habitatele umede, răcoroase, în timp ce altele preferă habitatele tropicale fierbinți și umede. Dacă ați cumpărat o broască la magazinul dvs. local de animale de companie, angajații magazinului ar trebui să aibă o idee bună despre tipul de mediu pe care îl preferă broagă. Asigurați-vă că habitatul broasca seamănă cu mediul său natural cât mai aproape posibil și ajută-ți broasca să se pregătească pentru hibernarea supraîncărcată, asigurându-vă că nevoile sale sunt îndeplinite.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru hibernare
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru o broască de hibernare Pasul 1
1. Mutați broaștele sălbatice într-un lac sau iaz mai adânc. Când broaștele acvatice încep să se hiberneze în octombrie, de obicei au nevoie de un lac sau un iaz suficient de adânc pentru a scăpa de suprafața înghețată. Dacă întâlniți o broască în sălbăticie care locuiește la un iaz de mai puțin de 16 cm) adâncime, apa poate îngheța tot drumul datorită adâncimii sale superficiale. Dacă este cazul, va trebui fie să mutați broasca la un lac / iaz în apropiere, care nu va îngheța tot drumul sau nu aduce broasca în interiorul casei pentru iarnă.
  • Indiferent dacă vă relocați broasca sau aduceți-o în interior, va depinde de comunitatea dvs. (mai ales dacă se află în apropiere orice iazuri / lacuri), precum și abilitatea dumneavoastră de a avea grijă de o broască de-a lungul iernii.
  • Dacă sunteți în conflict cu ce să faceți, discutați cu un biolog local sălbatic. Cele mai multe colegii și universități au experți în sălbăticie, iar unele licee pot avea și biologi sălbatici.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru o broască de hibernare Pasul 2
    2. Furnizați broasca cu un mediu interior adecvat. Dacă aveți o broască de companie, sau dacă v-ați decis să aveți grijă de o broască de-a lungul iernii, va trebui să creați un habitat confortabil pentru broască. Pentru îngrijirea interioară, un acvariu de sticlă este cel mai bun mediu pe care îl puteți furniza. Asigurați-vă că broasca dvs. are un anumit tip de adăpost în interiorul acvariului în cazul în care dorește să se ascundă, precum și un substrat adecvat pentru sapat / burrowing.
  • Luați în considerare punerea în jos a unui pat de pietriș în parte sau al tuturor acvariului, în funcție de tipul de broască pe care îl îngrijiți. Broaștele de copaci vor prefera probabil un amestec steril de nisip și pământ de ghiveci.
  • Furnizați plante în medii acvatice. Broaștele care hibernează subacvatice trebuie să poată lua în oxigen adecvat prin intermediul pielii subacvatice, ceea ce înseamnă că vor avea nevoie de o mulțime de plante fotosintetice în apă cu ei.
  • Unele broaște vor încerca să mănânce alte broaște. Din acest motiv, este mai bine să păstrați broaștele de aceeași dimensiune împreună în același rezervor, dacă intenționați să vă îngrijiți mai multe broaște.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru o broască de hibernare Pasul 3
    3. Asigurați-vă că broasca are mâncare și apă. Indiferent dacă broasca dvs. a fost salvată de la sălbăticie sau achiziționată într-un magazin de animale de companie, va trebui să-și îndeplinească nevoile de bază. Frogul tău va avea nevoie de mâncare în fiecare zi. De asemenea, va avea nevoie de un fel de mâncare sau o piscină de apă curată și ne-clorurată să stea în.
  • Broaștele mănâncă adesea mai multe alimente decât de obicei să se îngrășească înainte de hibernare. Asigurați-vă că broasca dvs. are suficientă mâncare pentru a mânca în fiecare zi pentru a asigura o perioadă de hibernare sănătoasă.
  • Frogurile se bucură de obicei de insecte și de sligii, deoarece acestea sunt ușor disponibile în majoritatea habitatelor care trăiesc în mod natural în.
  • Puteți cumpăra crichete și scăderi de dechlorație la majoritatea magazinelor de animale de companie.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru o broască de hibernare Pasul 4
    4. Dați broasca un loc pentru a hiberna în rezervorul său. Furnizarea de broască cu un mediu adecvat este importantă, dar o parte din acest mediu ar trebui să includă un loc unde să hiberneze în timpul iernii. Unde și cum hibernații dvs. de broasca va depinde de tipul de broască pe care îl îngrijiți.
  • Broaștele de copaci (inclusiv broaștele de cor, peepers și broaștele de copac gri) de obicei hibernate pe pământ, adesea prin îngroparea în sol. Aceste broaște pot avea nevoie de un substrat mai profund, mai bogat pentru a sapa și hibernarea.
  • Anumite broaște de copaci, cum ar fi broasca de lemn și pescarul de primăvară, nu pot săpa în sol. În schimb, acești broaște se târăsc în spații în bușteni sau roci crăpate sau, ocazional, se îngropă în frunze pe teren.
  • Broasca adevărată (broaște leopard, broaște verzi și bullfrogs) de obicei hibernare în lacuri și iazuri. Aceste tipuri de broaște vor necesita un mediu acvatic mai mare pentru a hiberna.
  • Partea 2 din 3:
    Îngrijirea unei broaște în timpul hibernării
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru o broască de hibernare Pasul 5
    1. Păstrați temperatura stabilă. În funcție de specia de broască pe care o îngrijiți, este posibil să aibă nevoie de o lampă de căldură aeriene. Broaștele tropicale vor necesita, de asemenea, umiditate, ceea ce înseamnă că este posibil să aveți nevoie de rezervorul de câteva ori în fiecare zi și să instalați un hidrometru pentru a monitoriza nivelurile de umiditate. Cu toate acestea, majoritatea amfibienilor nord-americani nu au nevoie de o sursă de căldură artificială.
    • Amfibienii din nordul Statelor Unite preferă în mod obișnuit ceva în intervalul de 65-75 grade Fahrenheit (18 până la 24 de grade Celsius), deși nu trebuie să depășiți niciodată 80 de grade Fahrenheit (26.7 grade Celsius), cu excepția cazului în care este o specie de broască tropicală.
    • Broaște tropicale ca broasca cu coarne argentinie și broasca din Africa de taur de obicei au nevoie de temperaturi în jur de 80 de grade Fahrenheit (26.7 grade Celsius) pentru a supraviețui.
    • Discutați cu un expert amfibian la magazinul dvs. local de animale de companie pentru a determina ce specie vă îngrijiți și dacă acea specie are nevoie de o lampă de căldură.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru o broască de hibernare Pasul 6
    2. Furnizați alimente în timpul hibernării. În sălbăticie, mulți broaște se vor abține de la mâncare în timp ce hibernarea. Cu toate acestea, amfibienii, în general, ies din hibernare în perioadele de vreme ușoară și, de obicei, furajează în aceste perioade. Din moment ce controlați mediul broaștei, păstrând-o în interior, poate doriți să lăsați niște alimente în apropiere, doar în cazul în care iese din hibernare în mod neașteptat.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru o broască de hibernare Pasul 7
    3. Rezistați nevoii de a vă deranja broască. Broaștele pot apărea moarte în timpul perioadei de hibernare inactivă. Cel mai bine este să părăsiți broasca neperturbată în acest timp, deoarece perturbarea broasca sau a mediului său ar putea surprinde broasca și să-și perturbe ciclul de hibernare naturală.
  • Unele broaște preferă să hiberneze în apă. Asigurați-vă că vasul de apă din rezervorul dvs. este suficient de mare pentru a găzdui o broască de ședere.
  • Partea 3 din 3:
    Oferind îngrijire după ce broasca este treaz
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru o broască de hibernare Pasul 8
    1. Furnizați o mulțime de alimente pentru broaștele de companie. Frogii folosesc în mod obișnuit restul magazinelor lor de grăsime atunci când apar mai întâi de hibernare, dar vor trebui să-și reia dietele obișnuite. Din moment ce broasca v-a fost supraîncărcând într-un mediu mai ușor, este posibil să nu fi păstrat cât mai multă grăsime ca broaștele în sălbăticie. Asigurați-vă că vă dați broasca un pic de mâncare suplimentară în primăvară când se referă mai întâi din hibernare.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru o broască de hibernare Pasul 9
    2. Eliberați broaștele sălbatice înapoi în sălbăticie. Dacă ați îngrijit o broască sălbatică în timpul iernii, va trebui să o eliberați înapoi în sălbăticie odată ce iese din hibernare. Frogurile din sălbăticie vor căuta colegii aproape imediat după ce au ieșit din hibernare în primăvară. Luați broaștele sălbatice înapoi în aer liber și eliberați-le lângă un iaz sau lac, astfel încât să poată începe procesul de împerechere.
  • Nu eliberați broaștele lângă drumuri. Multe broaște sunt lovite de vehicule în timp ce încearcă să traverseze drumurile în timpul sezonului de împerechere.
  • Eliberați broasca voastră sălbatică cât mai aproape de un lac sau o iaz posibil și nu o deranjați odată ce ați lansat-o.
  • Nu fi alarmat dacă broasca părăsește iazul pe care îl întoarceți. Mulți broaște vor rămâne departe de apă până când ajung la maturitate sexuală (care de obicei durează doi până la trei ani), iar broaștele stau în general departe de apă după reproducere.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru o broască de hibernare Pasul 10
    3. Ia în considerare salvarea sălbatică în vreme rece. Frogul tău va supraviețui cel mai probabil o vrajă rece în primăvară dacă a avut suficientă mâncare după hibernare. Cu toate acestea, spawn-ul său poate să nu supraviețuiască dacă vremea devine neobișnuit de rece în primăvară. După împerechere, broaștele își pun naștere în apă puțin adâncă, iar acele spawn sunt deosebit de susceptibile la îngheț.
  • Dacă o vrajă rece se aprinde brusc, puteți salva spawnul dintr-o broască sălbatică, scoopându-le într-o găleată. Păstrați-i în interior până când vremea devine ușor mai caldă și îngheț nu mai este un factor.
  • Când eliberați spawnul, asigurați-vă că faceți acest lucru în același iaz pe care l-ați salvat.
  • Nu încercați să ridicați spawn. Doar luați-le în interior pentru a le salva dintr-un îngheț și pentru a le întoarce în sălbăticie cât mai curând posibil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar