Cum se conectează fitbit versa 2

Thisewill vă învață cum să vă conectați Fitbit Versa 2 la telefonul dvs. utilizând aplicația mobilă Fitbit. Versa 2 necesită un android sau iPhone pentru a fi configurat și nu este compatibil cu aplicația Windows 10 Computer sau cu alt computer.

Pași

  1. Imagine intitulată Conectare Fitbit Versa 2 Pasul 1
1. Deschideți aplicația Fitbit pe dispozitivul dvs. mobil. Această pictogramă a aplicației arată ca un fundal albastru cu puncte albe pe ea. Puteți găsi această aplicație pe ecranul dvs. de pornire, în sertarul de aplicații, fie prin căutarea.
  • Dacă nu aveți aplicația Fitbit Mobile, îl puteți descărca gratuit de la magazinul Google Play sau App Store.
  • Imagine intitulată Conectare Fitbit Versa 2 Pasul 2
    2. Atingeți imaginea contului. Veți găsi acest lucru în colțul din stânga sus al ecranului și veți vedea o listă a tuturor dispozitivelor conectate.
  • Imagine intitulată Conectare Fitbit Versa 2 Pasul 3
    3. Atingeți Configurați un dispozitiv. Este lângă un semn plus sub antet, "Dispozitive."
  • Imagine intitulată Conectare Fitbit Versa 2 Pasul 4
    4. Atingeți Versa 2 și Înființat. O pictogramă a fitpit asociată este afișată lângă numele modelului, iar butonul pentru a continua configurarea se află în partea de jos a ecranului după ce ați selectat Versa 2.
  • Imagine intitulată Conectare Fitbit Versa 2 Pasul 5
    5. Atingeți Accept si urmatorul. După citirea politicii de confidențialitate a FitBit, apăsați Accept și urmați instrucțiunile pentru a încărca Versa 2 în timp ce continuați cu setarea.
  • Telefonul dvs. va căuta versa prin Bluetooth după ce atingeți Următorul. Pentru a activa Bluetooth pe un telefon cu Android, glisați în jos din partea de sus a ecranului pentru a accesa meniul rapid și atingeți pictograma Bluetooth. Pentru un iPhone, atingeți pictograma Bluetooth din centrul de control.
  • Imagine intitulată Conectare Fitbit Versa 2 Pasul 6
    6. Introduceți cifrele afișate pe ecranul Versa 2 în aplicație, apoi apăsați Următorul. Odată ce telefonul dvs. găsește versa 2 prin Bluetooth, veți vedea o serie de numere afișate pe fața ceasului dvs. pe care o veți introduce în aplicația dvs. pentru a confirma că telefonul dvs. a găsit dispozitivul Bluetooth corect.
  • Imagine intitulată Conectare Fitbit Versa 2 Pasul 7
    7. Atingeți pentru a selecta rețeaua Wi-Fi și introduceți parola. Ceasul dvs. are nevoie de Wi-Fi pentru a putea instala orice actualizări înainte de a putea continua.
  • Atingeți Următorul Pentru a continua odată ce ați solicitat și Versa 2 va începe să instaleze orice actualizări. Acest proces poate dura ceva timp, deci asigurați-vă că telefonul dvs. rămâne aproape de ceasul dvs. și că ceasul dvs. continuă să plătească.
  • Imagine intitulată Conectare Fitbit Versa 2 Pasul 8
    8. Atingeți Continua. Când actualizările sunt terminate instalarea, ceasul dvs. este terminat conectarea la telefon. Poti Conectați fitpit la Alexa Și multe alte servicii, unele dintre care le puteți găsi afișate pe ecran odată ce ceasul dvs. este gata.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar