Cum se creează o aplicație de joc

Visați să creați o aplicație de joc care va câștiga o mulțime de bani? Tot ce aveți nevoie este dorința, un plan de joc și tehnologia potrivită. Toți te-ai făcut cum să începi să faci o aplicație de joc

Pași

Metoda 1 din 2:
Pregătirea pentru a dezvolta un joc
  1. Imagine intitulată Creați o aplicație de joc Pasul 1
1. Înțelegeți abilitățile și limitările dvs.Există multe lucruri care intră în proiectarea unui joc.Există cercetări, programare, design grafic, design sunet, compoziție muzicală, marketing și multe altele.Înțelegerea aptitudinilor dvs. (sau organizația dvs.) vă va ajuta să veniți cu idei bazate pe punctele forte.
  • Poate că ești un programator excelent, dar nu un atât de mare artist.Vă puteți concentra pe mecanica jocului, dar se bazează pe un stil de artă minimalist.Poate că ești un mare designer grafic, dar nu atât de bun la programare.Puteți găsi un motor de joc care are grijă de cea mai mare parte a codificării pentru dvs. în timp ce vă concentrați pe designul de artă.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație de joc Pasul 2
    2. Face cercetarea pieței.Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să obțineți simțul pieței.Studiind despre aplicațiile de succes și le-au jucat, deoarece vă vor spune volume despre piață. Cu cât mai mult timp puteți petrece studiile de succes a imaginii mai bune pe care le recuperați despre trăsăturile lor comune și de dorința utilizatorilor. Menținerea notelor pentru succesul aplicației sunt clasamentul și coerența acestuia.
  • Amografele de jocuri s-au schimbat.Gamerul mediu nu mai este cel bărbat stereotipic de adolescent.Astăzi, jocurile sunt jucate de aproape fiecare demografic în societate.Gamerul mediu mobil este de aproximativ 36 de ani.51% sunt femei, iar 49% sunt bărbați.O treime din toți jucătorii mobili sunt între vârsta de 35-50 de ani.
  • Jocuri casual (i.E. Candy Crush, Păsări Angry) sunt cel mai popular gen de joc.Acestea sunt jocuri care tind să aibă vremuri de descărcare rapidă, sunt ușor de învățat și de a juca și pot fi jucate în incremente de timp scurt pe tot parcursul zilei.First-Person Shooters (I.e Overwatch, Destiny) sunt cel de-al doilea cel mai popular gen.Jocuri de joc (I.E.Dulapurile mai mari, fantezia finală) vin în al treilea rând, urmată de Jocurile Battle Royal (I.E FORTNITE, PUGG), și Massive Multiplayer online RPGS (I.E World of Warcraft, bătrânul Scrolls online) și jocurile multiplayer Battle Arena (i.e dota 2, liga legendelor).
  • Imagine intitulată Creați o aplicație de joc Pasul 3
    3. Vino cu idei de succes.Brainstorm cu echipa sau cu alți oameni pentru a veni cu idei care vor păstra jucătorii angajați.Utilizați cercetarea dvs. de piață pentru a vedea ce este trendul și cererea.Gândiți-vă cum puteți completa cererea de pe piață în timp ce faceți un joc care este unic și se remarcă.
  • Întotdeauna încredere în sfatul experților.Fiți dispuși să vă improvizați și să vă reporniți propriile idei până când acestea sunt la punctul în care acestea sunt cele mai bune.
  • Unele dintre cele mai mari aplicații sunt o răsucire pe o idee veche, cu o nouă direcție.
  • Stick la aplicații cu risc scăzut și de înaltă probabilitate Catering un grup mai mare de oameni, de la adolescenți la adulți.
  • Concentrați-vă la venirea cu aplicații pe baza divertismentului, intuitivității, angajamentului, dependenței și graficelor sale și sunetului. Traversați orice aplicație care are mai puține trăsături menționate mai sus.
  • Gândiți-vă la o poveste pentru jocul dvs.O poveste bună cu personaje, răsturnări, obiective și recompense pot îmbunătăți experiența jocului.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație de joc Pasul 4
    4. Decide cu privire la o politică de monetizare.Dacă veți pune timp și resurse pentru a dezvolta un joc, probabil că doriți să faceți niște bani de pe ea.Astăzi, există o varietate de moduri în care dezvoltatorii pot face bani de pe aplicațiile pe care le dezvoltă. Puteți utiliza una sau o combinație a următoarelor politici de monetizare:
  • Venituri de anunțuri:Această opțiune permite jucătorilor să descărcați gratuit o aplicație, dar aplicația conține anunțuri în joc.Ca dezvoltator, vă plătiți de fiecare dată când un anunț este atins sau vizualizat.Dezavantajul este mulți jucători găsesc acest enervant și distrag atenția.Ca rezultat, mulți dezvoltatori de aplicații oferă jucătorilor abilitatea de a achiziționa o versiune gratuită a jocului.
  • Achiziții în aplicații:Acest model permite jucătorilor să descărcați o versiune de bază a jocului, gratuit, dar achiziționați caracteristici suplimentare și conținut.Aceasta poate fi power-up-uri, personaje noi, costume noi și multe altele.
  • Achiziționarea premium:Acest model permite, de asemenea, jucătorilor să descarce gratuit o versiune de bază a aplicației.Versiunea gratuită poate fi o versiune demo sau încercare sau o versiune cu funcționalitate limitată.Jucătorul este apoi dat opțiunea de a plăti pentru a debloca versiunea completă a jocului.
  • Cumpărare o singură dată:Această opțiune necesită pur și simplu jucători să plătească o taxă unică înainte de a descărca jocul.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație de joc Pasul 5
    5. Creați un document de proiectare.Este timpul să vă vărsați gândurile pe hârtie. Creați un document de design care conține toate ideile pe care doriți să le intrați în joc. Un document de design conține totul dintr-o explicație a mecanicii jocului, a obiectivelor și a recompenselor, a caracterelor și a BIOS-ului, conceptului de artă, modele de nivel și orice echipa dvs. trebuie să știe.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație de joc Pasul 6
    6. Decideți pe o platformă pentru a publica aplicația dvs. de joc.Există două piețe majore în industria jocurilor de noroc mobile, Android cu Google Play Store și iOS (iPhone / iPad) cu App Store.Există pozitive și negative la ambele.Va trebui să decideți ce platformă să vă publicați jocul. De asemenea, puteți publica jocul dvs. pentru ambele, dar acest lucru va necesita resurse suplimentare și costuri.
  • App Storele IOS are o taxă de dezvoltare de 99 USD pe an.Magazinul Google Play are o taxă de dezvoltare de o singură dată de 25 USD.Ambele platforme au o reducere de 30% a veniturilor din achizițiile de aplicații.
  • Magazinul iOS App face mai mult pentru a promova noi jocuri și aplicații, dar ambele platforme au o concurență ridicată și solicită dezvoltatorului să fie creativ să-și facă aplicațiile să iasă în evidență.
  • Magazinul Google Play de pe Android are un proces de aprobare mult mai puțin strict pentru aplicațiile depuse.Este mult mai greu să obțineți aplicații aprobate pentru App Store, dar App Store este mult mai bine la oferirea de feedback dezvoltatorilor atunci când aplicațiile nu sunt aprobate.
  • Utilizatorii Android tind să preferă aplicațiile gratuite, în timp ce utilizatorii iOS sunt mult mai folosiți pentru a plăti pentru aplicații.
  • Aplicația iOS App Store utilizează un model de căutare a cuvintelor cheie.Acest lucru necesită dezvoltatorilor să trimită o listă cu cuvintele cheie pe care utilizatorii trebuie să le introducă pentru a găsi aplicația dvs.Căutarea Google Play Store nu se bazează pe cuvinte cheie, în loc de interogări în funcție de titlul aplicației, descrierea și multe altele.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație de joc Pasul 7
    7. Alegeți tehnologia potrivită pentru a vă dezvolta aplicația.Odată ce ați cartografiat ideea jocului și ați ales o platformă, va trebui să găsiți tehnologia și instrumentele potrivite pentru a vă dezvolta aplicația.Atât iOS, cât și Android au propriile limbi de programare native.Deci, unele dintre deciziile dvs. pot apărea la ce platformă alegeți să vă publicați jocul.Este posibil să trebuiască să decideți cu motorul de joc sau middleware-ul necesar pentru a vă dezvolta jocul, precum și software-ul pe care doriți să îl utilizați pentru a dezvolta grafică și sunet:
  • Limba de programare nativă pentru Jocurile Android este Java.Limba de programare nativă pentru aplicațiile iOS este rapidă.
  • Android Studio este studioul oficial de dezvoltare integrat pentru dezvoltarea aplicațiilor pentru Android.Xcode pe Mac este folosit pentru a dezvolta aplicații pentru iOS.
  • Multe jocuri sunt dezvoltate folosind motoarele de joc care sunt capabile să integreze toate activele și codul jocului, precum și publicarea versiunilor jocului dvs. pentru diferite platforme.Motorul popular de joc pentru jocurile mobile includ Unitate, Cocos, și Motorul ireal.
  • 2D Software-ul de design grafic va fi necesar pentru toate jocurile, chiar și jocuri care sunt în primul rând 3D (pentru ecranul de titlu, meniuri, HUD, pop-up-uri etc.).Photoshop sau Gimp poate fi folosit pentru a dezvolta grafică bazată pe raster, în timp ce Adobe Illustrator sau Inkcape Poate fi folosit pentru a dezvolta grafică 2D vectorială.
  • Jocurile care utilizează grafică 3D vor avea nevoie de software 3D de modelare.Programele de modelare 3D includ Maya, 3DS Max, și Blender 3D.
  • În plus față de software-ul grafic, veți avea nevoie, de asemenea, de un program de stații de lucru audio digital (Daw) pentru a dezvolta și înregistra sunetul, precum și o interfață audio care poate conecta microfoane, tastaturi și alte instrumente pe computer.Stațiile de lucru audio digitale includ, Adobe Audition, Cubase, Secerător, Pro unelte, FL Studio, și Ableton Live.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație de joc Pasul 8
    8. Dezvoltați un prototip pentru jocul dvs.Prototipul dvs. ar trebui să fie extrem de simplu.Nu este un joc complet.Nu este nevoie să aibă toate activele, nivelele, power-up-urile și dușmanii pe care intenționați să o aveți.Nici măcar nu trebuie să aibă o grafică bună.Trebuie doar să fie o versiune simplificată a jocului dvs. care arată că aveți o idee viabilă.Acest lucru poate fi folosit pentru a vă testa ideile, atrage investitorii și pentru a angaja o echipă.
  • Metoda 2 din 2:
    Dezvoltarea unui joc mobil
    1. Imagine intitulată Creați o aplicație de joc Pasul 9
    1. Închiriați echipa potrivită. Angajarea este un proces lung. Veți avea nevoie să postați lucrarea, să filtrezi solicitanții, să interviu candidații, să le semneze NDA și să-ți explici ideea - toate acestea înainte de a începe codificarea. Dar făcând mari angajări este o investiție viitoare, care vă ajută să evitați întârzierile inutile. În acest proces, trebuie să oferiți înregistrări postale care să specifice ce tip de candidat cautati o descriere generala a proiectului care nu dezvăluie prea multe detalii.
    • Face ca fiecare potențial candidat să semneze un acord de nedivulitate înainte de angajarea lor, deoarece trebuie să vă protejați ideea.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație de joc Pasul 10
    2. Construiți-vă bunurile de joc.Activele jocului includ toate piesele individuale care alcătuiesc un joc.Acestea includ grafica 2D, sprite animate, modele 3D, imagini de fundal, design nivel, muzică, clipuri de sunet, mai mult.Practic, orice jucător poate vedea sau auzi în timpul jocului trebuie creat.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație de joc Pasul 11
    3. Codați jocul.Codificarea și scriptingul sunt ceea ce face un joc interactiv. Scripting este folosit pentru a dicta ce se întâmplă atunci când jucătorul interacționează cu jocul, precum și ceea ce se întâmplă atunci când obiectele pe ecran interacționează unul cu celălalt.Scriptingul este folosit pentru a dicta fluxul jocului și ordinea în care se întâmplă lucrurile.Activele sunt piesele individuale ale unui joc.Codificarea este adezivul care leagă totul împreună.
  • Asigurați-vă că angajați programatori care sunt experimentați în limbile de programare de care aveți nevoie.Veți avea nevoie de programatori care se confruntă cu limba de programare nativă pentru platforma pe care o eliberați jocul dvs., precum și cunoașterea generală a C / C ++ și orice alte limbi de scripting este nevoie de motorul dvs. de joc.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație de joc Pasul 12
    4. Testați aplicația. Testarea vă permite să vedeți cum funcționează jocul în lumea reală atunci când oamenii reali o joacă.Asigurați-vă că aveți o varietate de testeri.Permiteți oamenilor de diferite vârste și demografii să joace și să vadă cum utilizează produsul dvs. Acest lucru vă permite să detectați și să remediați problemele pe care nu le-ați așteptat.Cereți feedback.Urmăriți cum joacă jocul. Ei îl joacă calea cea bună?Există ceva ce puteți face pentru a le ajuta să înțeleagă mai bine jocul?Este jocul prea tare sau prea ușor?Este distractiv angajarea?Există bug-uri sau erori care trebuie fixate?
  • Deschideți beta este locul în care vă permiteți publicului să vă înscrieți și să vă jucați gratuit jocul pentru o perioadă limitată de timp înainte de lansarea jocului.Accesul precoce este locul în care îi permiteți oamenilor să joace o versiune neterminată a jocului înainte de a elibera la un preț redus.Ambele strategii sunt o modalitate bună de a vă testa jocul, construind și o bază de ventilator.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație de joc Pasul 13
    5. Piața aplicației dvs. Chiar înainte ca jocul dvs. să fie lansat, trebuie să începeți să vă comercializați jocul și să generați niște buzz.Creați un site web pentru jocul dvs. și un videoclip promoțional. Se asigură că permite jucătorilor potențiali să știe ce se pot aștepta de la jocul dvs., subliniind ceea ce face să iasă în evidență.Discutați cu jurnaliștii și publicațiile de jocuri despre jocul dvs.Obțineți recenzenți pentru a publica recenzii despre jocul dvs.Setați o dată de lansare și creați o pictogramă și arta de acoperire pentru jocul dvs.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație de joc Pasul 14
    6. Publicați-vă jocul. Când este timpul să vă eliberați jocul, va trebui să vă înregistrați ca dezvoltator cu platforma dvs. aleasă.Vă asigură că aplicația dvs. îndeplinește toate standardele de asigurare a calității care sunt prezentate de piața platformei.Va trebui să faceți acest lucru înainte de data de lansare intenționată.Dacă aplicația dvs. este respinsă, ascultați vreun feedback pe care îl obțineți și faceți modificările corespunzătoare.Apoi retrimiteți aplicația dvs.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație de joc Pasul 15
    7. Continua să lucreze la ea.Astăzi este rară că puteți elibera o aplicație și apoi faceți-o cu ea.Odată ce acesta este eliberat într-o audiență mai mare, este posibil să înveți despre noile bug-uri, critici și vulnerabilități de securitate pe care nu le-ați anticipat.Va trebui probabil să continuați să lucrați la jocul dvs. și să eliberați noi patch-uri pentru a rezolva problemele cu jocul dvs.
  • Verificați recenzia utilizatorilor și comentariile.Răspundeți-le și luați critici constructive în inimă.Acest lucru arată că vă interesează să faceți un produs bun.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar