Cum de a proiecta un joc video

Acum este aproape cel mai bun moment că a fost vreodată de a fi un dezvoltator de jocuri. Piața este extrem de deschisă noilor veniți, iar oamenii joacă mai multe jocuri decât oricând. Dar dacă nu sunteți deja în genunchi în industrie, poate fi confuz. E ca și cum ai intra într-o temniță fără o hartă și o busolă! Ei bine, lăsați WikiHow să fie harta și busola dvs. Mai jos, discutăm ce va trebui să proiectați pentru a crea un joc complet, oferiți câteva sfaturi de bază despre cum să faceți bine și să vă arătați ce să faceți pentru a vă lua cariera și jocul pro. Începeți cu pasul 1 de mai jos sau vedeți secțiunile enumerate mai sus pentru mai multe sfaturi specifice.

Pași

Partea 1 din 7:
Proiectarea gameplay-ului
  1. Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 01
1. Determinați-vă obiectivele. Ce încerci să faci cu acest joc? Ce poveste încerci să-i spui? Ce vrei ca jucătorii tăi să se simtă la sfârșit? Ce fel de experiență doriți să fie? Ce vrei să ieși din proiect? Acestea sunt câteva întrebări importante pe care trebuie să le întrebați înainte de a începe procesul, deoarece răspunsurile vor furniza lumina la sfârșitul tunelului pentru acest proces. Trebuie să știi unde te duci dacă vrei să ajungi în mod eficient.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 02
    2. Determinați-vă audiența. Diferitele public au mai multe șanse de a juca în moduri diferite. Ele sunt, de asemenea, mai multe șanse de a prefera diferite tipuri de jocuri și au standarde diferite pentru conținut. Amintiți-vă, este bine să doriți să faceți un joc pentru o audiență foarte specifică, dar va limita profiturile pe care le faceți. Fi realist.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 03
    3. Design pentru diferite dispozitive. Înainte de a ajunge foarte departe în acest proces, trebuie să luați în considerare ce fel de dispozitive doriți să fie pe jocul dvs. Platformele mobile devin rapid un jucător major, dar PC-ul și consolele sunt încă (și probabil vor rămâne) puternice. Programarea implicată și, în special, interfața și comenzile, se va schimba drastic cu platforma dvs., deci este important să înțelegeți ce veți face jocul
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 04
    4. Luați în considerare genul dvs.. În timp ce genurile nu sunt complet importante, genul jocului dvs. va determina unele părți ale modului în care este proiectat. Este un FPS? Un platformer? Un RPG? Un joc social? Există foarte puține aspecte ale designului care nu sunt influențate de gen. Desigur, puteți spune "uitați genurile" și faceți doar ceea ce doriți, dar acest lucru este mai dificil de comercializat și veți fi forțați să fiți mai creativi și originali: nu cel mai simplu mod de a intra în lumea designului.
  • Unul dintre lucrurile pe care trebuie să le gândiți când proiectarea bazată pe gen este modul în care doriți să priviți ui. Diferitele tipuri de jocuri vor avea mai mult sau mai puțin vizibile, în funcție de complexitatea controalelor.
  • O altă considerație este că, în timp ce unele genuri nu o lipsesc aproape în întregime, alte genuri de jocuri au devenit sinonime cu dialogul. Va trebui să fie înregistrată dialogul dvs? Veți face textul bazat pe text? Cât de interactiv va fi? Planificarea prealabilă a dialogului este importantă, deoarece va trebui să proiectați numai sistemul în sine, ci și la copacii de dialog.
  • Va trebui să vă hotărâți un sistem de luptă pentru mai multe tipuri de jocuri sau să găsiți echivalentul dacă jocul dvs. nu are lupta. Gândiți-vă la acest lucru ca "joc" parte a jocului. Este, fără îndoială, una dintre cele mai importante părți ale designului și de a avea un model de lucru este foarte util.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 05
    5. Determinați opțiunile agenției de jucători. Ca regulă generală, doriți ca jucătorii să se simtă ca și cum au o alegere în ceea ce fac. Cu toate acestea, anumite tipuri de jocuri au ajuns să fie asociate cu mult mai multe opțiuni decât altele. Adăugarea alegerilor poate fi foarte complexă, dar poate fi, de asemenea, relativ simplă, în funcție de modul în care vă decideți să o faceți.
  • Unele jocuri dau aspectul de a alege, de exemplu, dar au o alegere foarte mică implicată. Acest lucru se poate face bine sau se poate face prost.
  • Un exemplu de alegere făcut bine ar fi seria Bioshock sau Witcher 2. Un exemplu de alegeri realizate prost ar fi ceva asemănător republicii vechi.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 06
    6. Descrieți-vă provocările. Lucrările de design serioase începe în continuare: trebuie să vă creați bucla de joc. Aceasta este o schiță a modului în care funcționează jocul. De obicei se termină cu obiectivul jucătorului dvs. și detaliază provocările pe care le vor avea și obiectivele pe care le vor întâlni. Un exemplu ar fi primul joc Mario, unde ar arăta bucla: alerga, evita obstacolele, hit Flagpole.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 07
    7. Creați stimulentele pentru jucătorul dvs. Indiferent de felul de joc pe care îl faceți, trebuie să oferiți jucătorului un motiv bun pentru a dori să atingeți obiectivele și progresul prin intermediul întregului joc. Trebuie să fie recompensarea proporțională pentru nivelul provocării pe care o prezintă. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin blocarea nivelurilor până când le-ați terminat, așa că vă simțiți ca și cum ați obține un stimulent.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 08
    8. Dificultate echilibrată cu redarea. De asemenea, trebuie să vă asigurați că jocul nu este prea greu sau cel puțin nu atât de greu încât face ca jocul imposibil sau aproape imposibil. Jocul dvs. ar trebui să prezinte o provocare, dar nu atât de mult încât să inducă o mulțime de furie pentru a renunța. Aceasta necesită, de obicei, unele teste, dar asta e în regulă: asta sunt betas.
  • Partea 2 din 7:
    Acoperind componentele
    1. Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 09
    1. Proiectați tutorialul. Există multe modalități diferite de a face tutorialul și multe filosofii diferite despre cel mai bun mod de a merge la el. Puteți ascunde tutorialul într-o poveste despre caracterul jucătorului obținerea de antrenament (aka fable) sau puteți afișa instrucțiunile (AKA Mass Effect). Puteți încerca chiar să ascundeți tutorialul în totalitate amestecându-l fără probleme în joc sau afișează toate tutorialele dintr-o dată. Indiferent ce faceți, asigurați-vă că se simte natural în jocul dvs.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 10
    2. Proiectați lumea. Lumea este mediile în care jucătorul dvs. va juca jocul. Cât de expansivă va fi lumea voastră? Cât de provocatoare? Cum veți indica faptul că ar trebui explorată o zonă? Că nu ar trebui? Acestea sunt lucruri pe care trebuie să le luați în considerare.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 11
    3. Proiectați mecanica. Acestea sunt regulile interne ale jocului. Veți dori să decideți cu privire la un sistem de reguli și să vă asigurați că este echilibrat și consecvent. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să vă uitați la ceea ce faceți alte jocuri corecte sau greșite în această zonă.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 12
    4. Proiectați-vă nivelele. Nivelurile sunt bucățile individuale ale jocului, "episoade" că jucătorul trebuie să treacă pentru a ajunge la sfârșitul jocului. Nivelurile ar trebui să fie angajate și doar cantitatea potrivită de provocare. Ei ar trebui, de asemenea, să fie stabiliți fizic într-un mod care are sens.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 13
    5. Proiectați conținutul. Va trebui să proiectați tot conținutul, cum ar fi elementele care pot fi interacționate, caracterele în sine, elementele de mediu etc. Acest lucru poate fi extrem de consumator de timp, deci planificați înainte! Încercați să găsiți modalități inteligente de a recicla lucrurile fără a le face să pară repetitive.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 14
    6. Proiectați interfața. Interfața include lucruri precum meniurile și UI. Doriți ca acestea să fie ușor de navigat și natural de utilizat. Luați indicații de la jocurile dvs. preferate, dar amintiți-vă că, în general, cel mai simplu este mai bun. Dacă o persoană de 8 ani își poate da seama, sunteți setați.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 15
    7. Proiectați comenzile. Având controale care se simt naturale sunt cheia jucătorilor cu adevărat bucurându-se și profită la maximum de jocul dvs. Nu uitați să păstrați lucrurile simple și raționalizate. Când aveți îndoieli, respectați sistemele de control standardizate.
  • Partea 3 din 7:
    Proiectarea vizualelor
    1. Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 16
    1. Asigurați-vă că vizuale se potrivește cu jocul dvs. Modul în care jocul dvs. ar trebui să se potrivească cu tipul de joc pe care îl faceți. Peppy, grafică colorată, de exemplu, poate ruina un joc menit să aibă un ton serios. De asemenea, doriți să evitați pixelul ca stilul pe 8 biți dacă faceți un joc care să se întâlnească ca modern.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 17
    2. Alegeți o paletă de culoare coezivă, atrăgătoare. Vizualizările fermecătoare reprezintă o parte importantă de a face un joc. Cei răi pot ucide un jucători bucurie de joc. Citiți-vă pe o teorie de culoare și, ca și cele mai multe lucruri, amintiți-vă că atunci când aveți îndoieli: luați direcția simplă.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 18
    3. Utilizați semnificația vizuală. Puteți juca pe clișee pentru a vă ajuta să faceți mai ușor jocul să navigați și să jucați. Utilizați icoane acceptate în mod obișnuit și indici vizuali pentru a vă menține jucătorul scufundat în lume. De asemenea, puteți utiliza vizuale pentru a vă conduce jucătorii printr-o hartă, făcând zone în care nu doriți să meargă să arate, de exemplu, întuneric și înfricoșător, dar zonele în care doriți să meargă clar aprinse și interesante.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 19
    4. Nu vă simțiți limitat la grafica fantezie. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să faceți următorul efect de masă pentru a fi un producător de jocuri de succes. Jocurile simple vizuale pot fi la fel de bune dacă jocul în sine este bun. Un exemplu excelent al acestei situații este călătoria sau bastionul, care avea o grafică necomplicată, dar amândoi au fost considerați foarte apreciați.
  • Partea 4 din 7:
    Proiectarea sunetului
    1. Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 20
    1. Creați efectele dvs. de sunet direct. Efectele sonore directe sunt lucruri cum ar fi voci, zgomote de arme și efecte sonore de interacțiune. Veți dori să vă asigurați că aveți aceste lucruri și că au sens în jocul dvs. Încercați să obțineți cât mai multe moduri unice, deoarece prea multe dintre aceleași face ca jocul dvs. să sune repetitiv (oferindu-vă un caz rău de "Apoi am luat o săgeată la genunchi" Sindrom).
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 21
    2. Creați efectele sonorelor ambientale. Efectele sonorelor ambientale sunt zgomote de fundal, de obicei, ecologice. Acestea sunt importante pe măsură ce ajută la stabilirea scenei și fac ca jucătorii să se simtă imersați în joc, așa că nu le neglijați.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 22
    3. Încercați să utilizați munca originală. Când faci munca de sunet, este o idee bună să încerci să înregistreze cât mai mult sunet original posibil. Puteți utiliza o bibliotecă de probă, dar oamenii care știu ce fac vor observa și va veni ca neprofesional.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 23
    4. Nu vă neglija coloana sonoră. Muzica este, de asemenea, importantă pentru joc și nu ar trebui să uitați de asta. Uneori, o coloană sonoră este tot ce este necesar pentru a face un joc cu adevărat să iasă în evidență, chiar dacă este altfel un necunoscut. Angajați pe cineva care știe ce fac și folosesc coloana sonoră pentru a vă ajuta să creați o experiență imersivă a jucătorului.
  • Partea 5 din 7:
    Proiectarea povestii tale
    1. Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 24
    1. Începeți cu un concept solid. Un concept rău este unul dintre lucrurile care pot ucide într-adevăr un joc, deci este important să aveți acest lucru într-adevăr cu adevărat în jos înainte de a ajunge prea departe. Gândiți-vă la conceptul dvs. tot drumul și asigurați-vă că este suficient de complex pentru a face pentru o lume bogată, personaje și gameplay.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 25
    2. Adaptați stimularea dvs. Pacingul este viteza și intensitatea cu care se află complotul sau jocul în sine la jucător. Ca și cu un film sau o carte bună, doriți ca stimularea jocului să fie la fața locului. Nu doriți să începeți cu adevărat intensă, de exemplu, și apoi să aveți restul jocului se simte comparativ plictisitor. În general, cel mai bun pacing este de a avea o construcție totală la un punct culminant intens, cu construirea de vârfuri și văi de emoție și odihnă.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 26
    3. Aflați despre tehnicile clasice de poveste. Multe dintre cele mai bune jocuri fac uz de tehnici clasice de povestiri. Ar trebui să studiați aceste și să vedeți dacă vă pot ajuta să vă creați jocul.
  • Structurile ACT sunt utilizate în mod obișnuit în piese, filme și cărți pentru a ajuta la obținerea corectă a stimulării. Căutați structuri acționați dacă vă simțiți nesigură despre stimularea dvs.
  • Monomyth sau călătoria eroului este una dintre cele mai frecvente filosofii de poveste, argumentând că majoritatea poveștilor sunt conforme cu un model general. Puteți exploata acest model pentru ao ajuta să se joace pe psihologia umană inerentă. Călătoria este unul dintre cele mai bune exemple de utilizare a monomyth în jocuri, dar poate fi găsită în majoritatea.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 27
    4. Evitați tropes. Trope sunt clișete de poveste. Unele sunt mai bune decât altele, iar unele pot fi chiar utile, dar, în general, ar trebui să evitați cât mai multe cliche-uri posibil. Petreceți puțin timp pe site-ul Tvtropes și vedeți dacă proiectați un clișeu de mers pe jos.
  • Partea 6 din 7:
    Proiectarea personajelor
    1. Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 28
    1. Dezvoltați pe deplin personajele.Vrei ca personajele tale să fie pline și bogate, deoarece acest lucru face ca jucătorii tăi să fie mai angajați și investit în joc. Aceasta înseamnă a oferi personajelor personalități complexe și defecte. Dacă aveți nevoie de ajutor să vă imaginați și să scrieți personalități complexe, încercați câteva exerciții de dezvoltare a caracterelor, complând caracterul dvs. pe diagrama de personalitate Myers-Briggs sau diagrama de aliniere a caracterelor.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 29
    2. Lăsați loc pentru dezvoltarea caracterului. Caracterele dvs. ar trebui să se schimbe ca oameni pe parcursul jocului. Acest lucru le face mai interesante. Aceasta înseamnă că, în general, ar trebui să înceapă cu unele defecte majore sau o personalitate, în general, mai gravă decât cum ajung.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 30
    3. Intrați în capul personajului tău. Este foarte ușor atunci când scrieți caractere pentru a le face să facă ceea ce am face în loc de ceea ce ar face. Dar acest tip de scriere leneș este adesea vizibil pentru jucători, deoarece se întâmplă ca fiind atât de nenatural. Concentrați-vă pe ceea ce ar face personajele dvs. și veți face jocul mult mai bine.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 31
    4. Ia în considerare o anumită diversitate. Jocurile tind să lezească diversitatea, cu personaje fiind mult mai asemănătoare decât în ​​viața reală. Acest lucru poate face jocuri simt similare și plictisitoare. Prin includerea diversității în jocul dvs., nu puteți doar mai interesant, dar, de asemenea, creșteți hype-ul pentru jocul dvs. prin a se afla în afară de alții.
  • Partea 7 din 7:
    Mergând pro
    1. Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 32
    1. Aflați abilitățile de care aveți nevoie. Veți avea nevoie de anumite abilități pentru a face un joc (abilități pe care nu vă putem învăța aici pentru că sunt prea complexe). S-ar putea să trebuiască să mergeți la școală pentru a afla aceste abilități, dar este posibil din punct de vedere tehnic să le învățați și pe cont propriu. Veți avea nevoie de o bună înțelegere a matematicii, deoarece multe jocuri se fierbe până la o serie de ecuații. Veți avea nevoie, de asemenea, să învățați un limbaj de programare (de obicei C, C ++ sau C #). Există școli pentru designul jocului, dar cel mai bun pariu este să mergeți la cea mai bună școală pe care o puteți intra în programare. Acest lucru vă va oferi o abilitate mai diversă, astfel încât să puteți face un loc de muncă general ca programator dacă nu vă angajați imediat cu o companie.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 33
    2. Începeți prin a face un mic joc. Dacă doriți să intrați în industrie și începeți să lucrați cu editori majori, este o idee bună să începeți doar prin a face un joc mic, dar angajat care vă arată abilitățile, dar nu necesită 5 ani pentru a face. Acest lucru poate obține pe cineva interesat suficient pentru a vă oferi un loc de muncă sau pentru a vă da bani. De asemenea, nu doriți să mușcați mai mult decât puteți mesteca.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 34
    3. Stai Indie. Nu este nevoie să obțineți jocul publicat de un editor major. Nu trebuie să fii recunoscut de nimeni decât de jucătorii tăi dacă nu vrei. Piața de joc indie este viu și lovind și acum este cel mai bun moment pentru a face acest tip de joc. Păstrați acest lucru în minte înainte de a urmări puternic susținerea oficială.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 35
    4. Utilizați kickstarter și alte site-uri de finanțare a mulțimilor. Dacă doriți să faceți un joc minunat, deloc de tip, va trebui să obțineți niște bani. Este nevoie de o mulțime de bani pentru a face un joc. În prezent, cel mai bun mod de a obține acești bani este de a alerga kickstarter, care este una dintre multele platforme de finanțare a mulțimilor. Verificați niște kickstarți care au avut succes în trecut pentru a vedea ce au făcut bine, dar principalele sfaturi sunt de a avea stimulente mari și de a comunica în mod constant.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 36
    5. Obțineți jocul pe abur. Steam este magazinul digital al valvei și unul dintre cele mai populare canale de distribuție pentru jocurile PC. Ele sunt, de asemenea, una dintre cele mai prietenoase canale de distribuție pentru jocurile Indie. Dacă faci acest tip de joc, cel mai bun pariu pentru succes este să-l faci pe abur. În prezent, Steam GreenLight este canalul pe care probabil va trebui să-l faceți.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 37
    6. Construiți un fanbase. Construi un site web și o armată de conturile sociale media pentru jocul dvs. Actualizați în mod constant și lăsați oamenii să se simtă implicați în acest proces. Să comunice cât mai mult posibil cu oamenii care devin interesați de ceea ce faceți. Având oamenii încântați de jocul dvs. este esențial pentru succesul Indie, deoarece interesul este adesea principalul factor în lucruri cum ar fi aburul.
  • Imagine intitulată Design Un joc video Pasul 38
    7. Faceți prieteni în comunitate. Comunitatea Indie este foarte strânsă tricotată și mulți dintre ei vă pot ajuta pe drumul dvs. spre succes. Dacă doriți să reușiți, este o idee bună să vă faceți prieteni cu ei, să îi sprijiniți în aventurile lor și să vă promovați jocurile. Te vor ajuta să faci același lucru dacă cred că ai ceva meritat.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Ce face un design bun de joc?
      Dan Klein
      Dan Klein
      Antrenor de improvizație
      Dan Klein este un expert și antrenor de improvizație care predă la Departamentul de Teatru și Studii de Performanță Stanford, precum și la Școala de Afaceri a Stanford. Dan a predat improvizație, creativitate și povestire către studenți și organizații din întreaga lume de peste 20 de ani. Dan a primit BA de la Universitatea Stanford din 1991.Dan Klein
      Dan Klein
      Antrenor de improvizație
      Expert răspuns
      În industria jocurilor de noroc, cele mai distractive și frumoase jocuri sunt cele în care povestea iese din jocul jocului.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 0
    • Întrebare
      Cum proiectez grafica jocului?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Utilizați GIMP pentru Pixel Art. Dacă doriți să vă concentrați pe codificare, angajați un designer grafic sau obțineți arta de pixeli liberi pe web, care poate elimina necesitatea de a face orice. De asemenea, mulți pasionați sunt doar dureri de a folosi abilitățile lor de spital pentru o cauză bună (Jocuri video AKA).
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 3helpful 43
    • Întrebare
      Cum pot face glituri bune?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Cineva a spus, "Dacă depanarea este procesul de a scăpa de glitches, programarea trebuie să fie procesul de a le face." Pur și simplu faceți jocul și scoateți glisaturile rele sau nedrepte în timp ce păstrați cele bune. Nu faceți exact că glitch-urile sunt de obicei neintenționate.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 9Alpful 40
    Vedeți mai multe răspunsuri

    sfaturi

    Păstrați un mic notebook și stilou cu dvs. sau o aplicație Notepad pe telefonul dvs., astfel încât să puteți înregistra orice idei bune pe care le puteți obține pentru jocul dvs. atunci când faceți alte lucruri.
  • Dacă nu ați proiectat niciodată un joc înainte, ideea dvs. va dura zece până la o sută de ori mai mult decât credeți că ați terminat. Începe foarte mici.
  • Întregul proces va părea mult mai ușor dacă sunteți imaginativ și creativ. Încercați să veniți cu idei noi inventive și lăsați-vă fluxul de creativitate - va plăti pe termen lung.
  • Ia pauze. Lăsând un design pentru o vreme vă va oferi o perspectivă proaspătă. Doar asigurați-vă că vă întoarceți. Dimineața după aceea nu este doar pentru regretarea relațiilor sau a nopților anterioare beție. Uneori poate salva un proiect atunci când îți dai seama că o întreagă noapte de noapte arată ca un pudel datorită lipsei de somn și prea multă criză. Explicându-vă șefului sau dvs. de ce codul arată ca un pudel nu este ușor. Luați pauze și evitați acest scenariu.
  • Obțineți ceva care poate funcționa cât mai curând posibil în dezvoltare, apoi lucrați de la acel kernel.
  • Elaborați câteva idei.
  • Nu fi prea suprasolicitat despre evitarea clișeelor. Ele devin clicuri pentru că lucrează, așa că uneori puteți scăpa cu punerea unei roți proaspete pe una folosită.
  • Începe simplu. Dacă încercați să faceți un joc complex cu abilități inadecvate, se va întoarce probabil destul de oribil. Fiți umili, începeți mici și ascuțiți abilitățile dvs. de-a lungul drumului.
  • Obțineți întotdeauna permisiunea de la dezvoltatorii oficiali înainte de a crea un fan-joc dacă jocul se bazează pe este protejată prin drepturi de autor. Acest lucru va preveni procesele, falimentul, site-ul dvs. fiind închis sau chiar o fină sau închisoare. Încălcarea drepturilor de autor este ilegală.
  • Dacă cineva începe să fure activele din joc, trebuie să depuneți o notificare DIGITAL Millennium Copyright Act (DMCA) împotriva lor.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un producător de jocuri video. Există multe tipuri acolo, dar RPG Maker XP sau VX sau Zâmbește de către Lab Lab este bun pentru începători. Acestea conțin tot ce aveți nevoie chiar de la început și vă permite să adăugați grafică personalizată, muzică și alte lucruri.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar