Cum de a construi un site flash

Flash este o aplicație de software interactiv utilizată pentru a crea animații. Flash este o aplicație software ușor de utilizat și nu aveți nevoie de programare sau de codificare a cunoștințelor pentru a construi un site flash. Animațiile pot fi folosite pentru a înțelege atenția publicului dvs. Utilizați Flash pentru a adăuga bannere pe site-ul dvs., creați videoclipuri, simboluri sau jocuri de acțiune.

Suport pentru Adobe Flash se încheie în decembrie 2020.După acel moment, nu va mai fi posibil să utilizați Flash.

Imagine intitulată file_cabinent.jpg

Acest articol a fost marcat ca fiind istoric.


Adobe Flash Player a fost întreruptă și a încetat să funcționeze pe 12 ianuarie 2021.(Postat 2021-01-12).

Pași

  1. Imagine intitulată Construiți un site Flash Pasul 1
1. Determinați cum să vă structurați site-ul Flash. Creați o machetare a designului care indică locul în care doriți grafică, butoane, simboluri și text plasate. Cuvinte cheie de cercetare care sunt aplicabile pieței dvs. Cuvintele cheie vor conduce traficul către site-ul dvs.
  • Imagine intitulată Construiți un site flash Pasul 2
    2. Descărcați aplicația Flash de pe computer. Clic "Ajutor" Pentru a vă familiariza cu aplicația și instrumentele necesare pentru a vă construi site-ul Flash. Piesele principale utilizate pentru a construi un site flash sunt scena, cronologia, inspector de proprietate, panoul bibliotecii și uneltele.
  • Etapa este setarea, o cutie dreptunghiulară utilizată pentru a introduce text, grafică, simboluri și videoclipuri.
  • Cronologia este utilizată pentru a controla calendarul. Acesta este locul în care indicați când doriți ca elementele să apară și comanda.
  • Inspectorul de proprietate vă permite să definiți caracteristicile pe care le-ați ales să le utilizați. Puteți selecta fontul, poziția, alinierea și setarea marjei.
  • Panoul bibliotecii stochează animațiile și sunetele alese.
  • Meniul Instrumente este utilizat pentru a muta obiecte pe scenă, a adăuga text și a desena imagini.
  • Imagine intitulată Construiți un site flash Pasul 3
    3. Construiți site-ul dvs. Flash. Clic "Fişier" Apoi selectați "Nou" Pentru a deschide o nouă pagină de document.
  • Apasă pe "General" Fila pentru a selecta tipul de fișier pe care doriți să îl creați. În acest exemplu, ActionScript 3.0 este selectat. ActionScript este un limbaj de programare care vă permite să adăugați interactivitate la caracteristicile pe care le doriți pe site-ul web. De exemplu, puteți plasa un simbol pentru a afișa o imagine când ați făcut clic.
  • Apasă pe "Proprietăți" pentru a selecta dimensiunile. Selectați culoarea de fundal de la "fundal" cutie derulantă. Denumiți fișierul și salvați selecțiile.
  • Imagine intitulată Construiți un site flash Pasul 4
    4. Adăugați lucrări de artă. De la "Instrumente" meniu, selectați un instrument de desen. Faceți clic pe instrumentul de desen și trageți-l în scenă. Care deține "Schimb" Cheia va controla instrumentul de desen în timpul desenului. Selectați nicio culoare pentru a schița obiectul de la "Stroke Color Picker" cutie. După ce ați desenat obiectul, alegeți o culoare pentru a umple obiectul de la "Umpleți pickerul de culori" Situat sub "Stroke Color Picker."
  • Imagine intitulată Construiți un site flash Pasul 5
    5. Adăugați animație la desenul dvs. De la "Instrumente" Panou, selectați instrumentul de selecție. Faceți clic pe desen, selectați "Modifica" atunci "Conversia la simbol." Denumiți simbolul, apoi salvați-l în panoul bibliotecii. Puteți converti un simbol într-un clip video, un buton sau grafic.
  • Imagine intitulată Construiți un site Flash Pasul 6
    6. Publicați site-ul dvs. Flash. Clic "Fişier" atunci "Publicați setările." În "Publicați setările" caseta de dialog, faceți clic pe "Formate" Fila și selectați opțiunile Flash și HTML. Acest lucru creează șablonul care se va afișa în browserul dvs.
  • Clic "O.K," alege "Fişier" atunci "Publica." Deschideți browserul Web și apoi deschideți dosarul unde ați salvat documentația Flash. Când faceți clic pe "Publica," Flash creează fișierele care construiesc site-ul dvs. Flash. Site-ul flash va fi afișat în fereastra browserului dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Adobe oferă cea mai populară aplicație flash.
  • Căutați pe Internet pentru constructorii GRATUIT GRATUIT.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Calculator
    • Flash software
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar