Cum se creează o aplicație mobilă

Industria aplicațiilor mobile a trecut deja cifra critică de miliarde de dolari. Smartphone-urile, comprimatele și alte dispozitive mobile fac o bucată considerabilă de utilizatori de Internet. Factorul determinant pentru succesul unei aplicații este experiența de calitate și utilizator.

Pași

Partea 1 din 5:
Setarea criteriului de referință: Proiectare
  1. Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 1
1. Faceți un utilizator nou de referință pentru proiectare. Designul ar trebui să fie suficient de simplu pentru ca un utilizator nou să navigheze cu ușurință. Testați-vă aplicația cu câțiva prieteni sau în mod ideal un grup mai mare de persoane care nu sunt bine cunoscute în telefonul mobil. Vedeți cum funcționează, unde se blochează, sunt aceste intuitive, atractive și distractive de utilizat? Schimbați-vă designul în consecință.
  • În mod similar, persoanele care sunt mai puțin educate și tineri (copii) sunt un sector de piață mare. Designul trebuie să fie suficient de intuitiv pentru a le ajuta să utilizeze aplicația fără hassle.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 2
    2. Păstrați în minte diferite sisteme de operare. Piața internetului mobil este împărțită între diferitele sisteme de operare. Luați în considerare aceste diferențe înainte de a proiecta aplicația. Utilizați designul receptiv pentru a vă asigura că aplicația dvs. apare ca fiind destinată diferitelor platforme și sistemelor de operare.
  • Pentru a face o aplicație pentru Android, nevoia dvs Android Studio și pentru a face o aplicație iOS, puteți folosi Kit de dezvoltare xcode.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 3
    3. Asigurați-vă că aplicația dvs. funcționează pe diferite platforme fără probleme.Utilizați Strategia de proiectare receptivă pentru a crea o aplicație flexibilă și personalizabilă pentru diferite platforme. Designul receptiv se referă la ideea că aplicația sau site-ul își schimbă aspectul, fonturile și grafica în funcție de dispozitivul de găzduire. Nu mergeți pentru strategia de a crea o versiune trimisă a site-ului dvs. pentru telefoanele mobile. În schimb, construiți mai întâi site-ul pentru ecranul mic și apoi măriți-l pentru ecranele mai mari.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 4
    4. Nu ignorați grilajele. Grila este un instrument excelent pentru a vă menține proiectarea aplicației consistentă și pe pistă pe mai multe pagini. Consistența în grafică, fonturi și icoane creează un aspect profesional. Să nu mai vorbim, aceasta reflectă imaginea mărcii dvs.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 5
    5. Nu uitați experiența offline. Nu toate zonele au o acoperire de rețea. Decideți cu privire la factorul de utilizare offline al aplicației dvs. Asigurați-vă că majoritatea caracteristicilor din aplicația dvs. funcționează în timpul sesiunilor offline. În unele părți ale întrerupătorilor lumii sunt o caracteristică regulată a vieții de zi cu zi, astfel încât aplicația dvs. ar fi utilizată chiar dacă nu aveți o conexiune la internet.
  • Pentru a face o experiență offline, trebuie să înveți calculul fără server. Vă va ajuta să creați o aplicație software offline.
  • Partea 2 din 5:
    Săparea mai profundă: planificare
    1. Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 6
    1. Decideți ce este scopul dvs. În mod clar, stabiliți obiectivul dvs. cu privire la obiectivul aplicației dvs. E.G., Găsiți stații de benzină pe o autostradă într-o anumită stare sau țară.
    • Cele mai bune aplicații sunt cele care rezolvă o mare problemă. Deci, dacă vă place greu să alegeți un obiectiv, gândiți-vă mai întâi la problema dvs.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 7
    2. Faceți niște documente. Vizualizați modul în care aplicația dvs. va arăta pe ecran. Desenați o diagramă brută de ecrane sau piei. Care sunt funcțiile și totul între ele?
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 8
    3. Cercetarea pieței. Știți dacă ideea dvs. este deja utilizată. Aflați ce caută utilizatorii? Cum să atingeți piața financiar? Creați un plan de marketing. Marketingul nu este ultimul pas în aplicația. Ar trebui să fie luată în fiecare pas i.E., Pre-producție, producție și post-producție.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 9
    4. Storyboard. Storyboarding vă ajută să aveți un plan de funcționalitate a aplicațiilor. Similar cu storyboarding-ul pentru filme, cu atât mai mult storyboard-ul mai elaborat este, cu atât este mai lucid procesul.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 10
    5. Faceți un prototip sau un firframe. Instrumentele de prototipare vă permit să vedeți și să vă testați aplicația în timp real. Puteți verifica și modifica corespunzător. Adresați-vă prietenilor și familiei să vă verifice aplicația și să oferiți feedback. Includeți feedback-ul lor în modificările dvs.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 11
    6. Construiți backend. Acum, după testarea prototipului, începeți lucrarea dvs. pe backend. Este partea dezvoltatorului a cererii. Acesta include stocarea, apis, servere de configurare și baze de date.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 12
    7. Înregistrați-vă. App Store vă cere să vă înregistrați ca dezvoltator. Nu trebuie să fii expert în programare, dar este nevoie de o taxă. Check out site-urile pentru mai multe informații.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 13
    8. Pielea / ecranul. Este crearea reală a pielii sau a ecranelor pe care le vor utiliza utilizatorii. Faceți UI în această etapă.
  • Partea 3 din 5:
    Construirea aplicației dvs

    Utilizarea unui serviciu de constructor de aplicații

    1. Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 14
    1. Luați în considerare utilizarea unui serviciu de constructor de aplicații. Aplicația, de obicei, necesită o mulțime de muncă și bani grei. Nu toți își pot permite. Iată o soluție. Puteți utiliza platformele de constructor de aplicații abundente pe web. Ei încep de la liber și de a merge la abonament lunar / anual. Mai mult decât atât, nu au nevoie de codul de scriere. Acestea oferă interfață grafică utilizator. Trebuie doar să trageți, să pictați, să încărcați fotografii, casete de selectare, iar aplicația dvs. este completă. Bingo!
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 15
    2. Căutați aplicații Builder online. Există numeroase site-uri care oferă servicii de construcții de aplicații. Treceți prin unele și citiți conținutul și mărturiile. Luați în considerare interfața intuitivă și ușoară. Unele oferă servicii gratuite în timp ce altele taxe de taxe.
  • Imaginea intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 16
    3. Inscrie-te. Asigurați-vă că ați citit secțiunea de mai sus despre săparea mai profundă. Faceți unele documente și vizualizări înainte de a începe procesul. Storyboard Cum vor lucra ecranele și funcțiile.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 17
    4. Începeți să vă construiți aplicația. Majoritatea site-urilor sunt foarte ușor de utilizat. Oricine cu o cunoaștere de bază a computerelor și a internetului poate face acest lucru cu ușurință.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 18
    5. Aplicați "Setarea criteriului de referință" sfaturi. Citiți secțiunea de mai sus intitulată "Setarea criteriului de referință". Aplicația dvs. ar trebui să aibă caracteristici suficiente care funcționează offline. Faceți un design intuitiv, astfel încât utilizatorii noi să poată folosi cu ușurință.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 19
    6. Luați în considerare elementele vizuale. Luați în considerare textul, tipografia, culorile, icoanele, filele etc., în prealabil pentru a da un aspect consecvent.
  • Partea 4 din 5:
    Fă-o singură
    1. Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 20
    1. Fă-ți tu dacă ești joc. Celebrul aplicații și site-uri web sunt rezultatele sângelui, sudoarei și lacrimi ale codurilor. Nu puteți obține toate caracteristicile cu site-urile de clădiri de aplicații. Deci, dacă aveți o idee strălucită pentru o aplicație, învățarea de cod nu este rea. Acesta este modul obișnuit de a face aplicații:
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 21
    2
    Aflați programarea. Limbile de bază Un programator ar trebui să știe că sunt: ​​C, C ++, Obiectiv-C, jаvascript, HTML5, CSS, C #, Swift, Reactjs, PHP, nod.Js, și Ruby. Puteți învăța suplimentar. Care este un bonus. Cu toate acestea, stăpâneți câteva limbi și învățați elementele de bază ale altora. Fie obțineți admiterea într-un colegiu sau învățați online prin tutoriale și videoclipuri. Nici o lipsă de nici!
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 22
    3. Obțineți un sistem. Cercetați piața pentru a obține un sistem adecvat pentru munca dvs.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 23
    4. Aplicați sfaturi prezentate mai sus. Citiți secțiunile de mai sus: setați indicatorul de referință și săpați mai adânc. Primele secțiuni sunt sfaturile de către dezvoltatorii Ace. Ulterior evidențiază elementele de bază ale aplicației de succes.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 24
    5. Construiți mediul înconjurător. Setați mediul pentru dezvoltarea aplicațiilor. Instalați mediul în funcție de sistemul dvs. și aplicația dvs.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 25
    6. Creați-vă aplicația. După ce ați făcut bine documente și aveți o idee clară de aspect și funcții care utilizează sfaturile de mai sus, începeți acum codarea. Creați codul sursă de proiect, fișierele de resurse, fișiere manifestare.
  • Imaginea intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 26
    7. Debug și testare. În această etapă, vă construiți aplicația într-un pachet de debug. Utilizați unelte SDK pentru o aplicație de testare.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 27
    8. Publicați și testați. În această fază, vă verificați din nou aplicația în modul de eliberare.
  • Partea 5 din 5:
    Publicarea
    1. Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 28
    1. Reverificare. Acum, aplicația reală este gata. Verificați-l utilizând aplicația de testare a aplicațiilor (există aplicații pentru verificarea aplicațiilor).
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 29
    2. Publica. Puteți să o publicați direct prin intermediul contului dvs. Itunes sau Google Play App Stores sau trimiteți-l pe site-ul pe care l-ați folosit pentru ao construi. Acum, așteptați și creați buzz despre aplicația dvs.
  • Imagine intitulată Creați o aplicație mobilă Pasul 30
    3. Piața aplicației dvs. Procesul de marketing Ați început de la pre-producție prin cercetare și continuați cu un blog și social media, acum devine impuls. Faceți microsite pentru aplicația dvs. Utilizați videoclipuri promoționale. Publicitate pe social media. Rulați un concurs sau alte tactici de marketing pentru a atrage atenția. Ar trebui să aveți și un model de afaceri.
  • sfaturi

    Analizați aplicațiile utile și celebre pentru inspirație.
  • Cunoașteți psihicul publicului dvs. țintă. Copiii precum culori strălucitoare, bărbații preferă nuanțe, în timp ce femeile sunt mai înclinate spre nuanțe.
  • Utilizați un grup de tester pentru testarea aplicației sau a site-ului.
  • Utilizați comunicarea vizuală pentru a crea un aspect și un aspect interesant.
  • Experiența utilizatorului este un câmp vast, deci aflați câteva elemente de bază.
  • Nu sperați că site-ul sau aplicația dvs. se va vinde în sine. Faceți unele eforturi de marketing pentru a vă promova aplicația / site-ul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar