Cum să proiectați și să coaseți mănuși de vreme rece pentru ghidul de picătură

Dacă călătoriți cu o bicicletă în vremea mai rece, este probabil că ați avut mâini răcese și amorțite până la sfârșitul unei călătorii.Mittele comerciale sunt disponibile începând de aproximativ 75 USD, dar dacă sunteți la îndemână cu o mașină de cusut, vă puteți crea propriile mănuși pentru bani semnificativ mai puțini.

Pași

1. Obțineți "Lucruri de care veți avea nevoie" Din lista de la sfârșitul articolului.
  • Imagine cu titlu de biciclete
    Imagine cu titlu de biciclete
    2. Așezați-vă bicicleta în jos, astfel încât partea dintr-o singură ghidană să revină peste foaia de hârtie de pe podea.Urmă Forma ghidonului pe foaia de hârtie.Adăugați aproximativ 1/2 un centimetru în jurul valorii de a permite lățimii cusăturii.Adăugați încă 5 inch "Wedge din punctul de top al frânei ghidonului "Hoods" înapoi spre încheietura mâinii.
  • Imagine intitulată TRACE BIKE 3
    Imagine intitulată TRACE BIKE
    Imagine intitulată TRACE BIKE
    3. Eliminați bicicleta și perfecționați trasarea, netezirea marginilor și adăugarea mai multor alocații cusăturii.(Puteți coase întotdeauna mai târziu mai târziu... Dar dacă tăiați piesele prea mici, nu le puteți mări la un punct mai târziu.) Aveți grijă să adăugați în jurul valorii de un centimetru suplimentar la alocația cusăturii de capetele înguste, se termină.Această deschidere trebuie să fie capabilă să alunece peste capetele ghidonului dvs. mai târziu.
  • 4. Plasați-vă Piesă de model peste țesătură și fixați-o în poziție.Va trebui să tăiați patru din această formă din materialul tău matlasat.
  • 5. Dacă aveți linii de frână montate pe partea laterală, cum ar fi Shimano Ultegra sau 105, va trebui să trageți o linie de la capota de frână înapoi la bara de mâner.Acest lucru va fi în cazul în care veți tăia o fantă pentru a vă adapta liniilor de frână.
  • Dacă tăiați o fantă pentru dvs Linii de frână, Va trebui să terminați marginile acelei fante înainte de a continua cu mănăstirile.Coaseți banda de părtinire peste marginile fantei sau rotiți marginile sub și departe de marginea deschisă pentru a preveni fragmentarea.
  • Rețineți linia de tăiere din "șablon" sau "versiune de încercare" pe stanga.Acest lucru a fost plasat pe ghidon și tăiat "in situ" Pentru a găsi plasarea corectă a fantezei liniei de frână.Imagine cu titlu de plasare cu bicicleta
  • 6. Fixați cele două părți ale fiecărui mitt împreună.Ar trebui să aveți două, opuse, mănuși.Verificați dublu acest lucru în timp ce fixați astfel încât să nu terminați din greșeală cu două mănuși de mâner dreapta și fără mitt sau viceversa.
  • Imagine intitulată linii de cusătură bicicletă
    7. Coaseți cele două părți împreună de-a lungul marginilor de sus și de jos.(marcate cu linii roșii din imagine) Va trebui să lăsați două deschideri.Unul pentru mâini și unul pentru capătul barei de mâner.(capăt mic, ascuns.) Notă În această imagine, slita pentru linii de frână a fost deja finalizată.
  • 8. Finalizați cusăturile pe care tocmai le-ați coase fie prin zigzarea peste marginile brute, fie prin coaserea benzii de părtinire pentru a acoperi marginile brute pentru a preveni frazarea.
  • 9. Finalizați capătul îndreptat, în același mod ca mai sus, având grijă să lăsați suficient spațiu pentru ca scopul să alunece în sus și peste capetele ghidonului.(Acestea ar trebui să se potrivească liber.Dacă acestea sunt strânse, va trebui să desfăcați unele dintre cusături pentru a mări deschiderea pentru a le permite să alunece în mod fără probleme.)
  • 10. Întoarceți mănuntele "partea dreaptă afară" astfel încât alocațiile cusăturii să fie în interior.Finalizați marginile deschiderilor de mână prin coaserea unei benzi de bandă dublă de părtinire peste margini.
  • Imagine intitulată Bicicletă terminată cu Velcro
    11. Pinați cârligul și bucla (aka "Velcro") se blochează la marginile liniei de frână și de deschidere a barei de mâner inferior pentru a forma închideri.Cusați-le în poziție.
  • Imagine intitulată Bike MIT de la partea laterală care prezintă linia de frână
    Imagine intitulată Bike MIT de la partea laterală care prezintă linia de frână
    12. Plasați mănuntele pe barele de cădere și bucurați-vă de mâinile mai calde la următoarea călătorie rece!
  • sfaturi

    Un mic spațiu suplimentar este mai bun decât prea strâns.Mănunchiul vă păstrează mai cald prin deflectarea vântului în jurul degetelor și nu prin "izolator" ei per se, astfel încât o mică cameră extra wiggle este un lucru bun.Prea strâns, și veți avea probleme cu manipularea frânelor și / sau a pârghiilor de schimbare.
  • Un rigid în jurul marginilor exterioare pentru a le ține deschis este o idee bună.Acest lucru poate fi realizat mai multe moduri... Filetarea unui fir rigid prin tăierea benzii de bias... coaserea unei benzi de plastic flexibil, dar rigid de-a lungul acelei margini (gândiți-vă de bandă tăiată de la o sticlă de 2 litri sau dintr-o masă flexibilă de tăiere a bucătăriei) și etc.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Aproximativ 24" X 40" de material matlasat, rezistent la vânt.Acest lucru poate fi achiziționat nou la un magazin de țesături sau reproșat dintr-o veche veche.Mitts din imagini au fost create prin stratificarea unei țesături groase de fleece între două straturi de nailon RIP-stop și apoi îl înșelați în linii înainte de tăiere.
    • În jurul valorii de 1.5 metri (1.4 m) de bandă dublă de părtinire pentru a acoperi marginile brute.Puteți achiziționa acest lucru sau puteți crea propriul dvs Bacheta de bias daca doresti.
    • Color coordonat de fir pentru a coase cu.(Dacă firul dvs. se potrivește cu materialul dvs., cusăturile dvs. vor fi mai puțin vizibile.)
    • Aproximativ 15 inci de bandă de cârlig și buclă (aka "Velcro") Utilizați coaserea la tipul Soiul de coajă și stick nu va funcționa, de asemenea, în acest proiect.
    • O foaie mare de hârtie și un marker.
    • Ghidonul dvs. de bicicletă de utilizat ca șablon.
    • O mașină de cusut, foarfece, știfturi etc.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar