Cum să conduci încet

Chiar și indivizii cu manevră, adesea par să dea nerăbduiește sau în spatele volanului unui automobil. Dacă ați decis să conduceți mai încet, fie pentru condițiile rutiere, aplicarea, siguranța în general sau pentru o economie de combustibil mai bună, aici este cum să mergeți.

Pași

Imagine intitulată Striken
1. Permiteți timp suficient pentru a ajunge unde vă aflați. Uitați de timp de pregătire (obținerea hainei, dezghețarea ferestrelor, uitându-vă jucăriile preferate ale copiilor dvs.), timpul de conducere sau potențialul de dificultăți de trafic sau de parcare. Dacă punctualitate este critică, scopul de a ajunge la zece până la cincisprezece minute mai devreme sau mai mult. Acest timp suplimentar va permite circumstanțe neprevăzute și dacă ajungeți mai devreme, vă va oferi timp să vă adunați și bunurile dvs. înainte de a continua.
  • Imagine intitulată alunecy -sign.jpg
    2. Evaluați condițiile care ar putea face o conducere mai rapidă periculoasă. Conducerea încet face mai ușor să se oprească dacă drumurile sunt alunecoase și vă oferă mai mult timp de răspuns dacă vizibilitatea este redusă. Gândiți-vă la multe ori o persoană implicată într-un accident menționează că au fost "efectuarea limitei de viteză" ca și cum ar fi trebuit să o împiedice. Realitatea este că Limită de viteză este A ghid pentru condiții normale (și maximă obligatorie) și nu reprezintă condiții de conducere mai puțin sigure. Unele dintre condițiile de conducere mai puțin sigure pentru a ține minte ca un motiv autentic de siguranță pentru a încetini includ:
  • Gheaţă sau zăpada - alunecând de-a lungul drumului, alunecând peste margini, și rotirea controlului sunt unele dintre riscurile fără încetinirea condițiilor de zăpadă și de gheață.
  • Ploaie - Hidroplaning este un risc real atunci când ploaia este greu și neobosit - vizibilitatea este, de asemenea, foarte redusă. O altă problemă este spălarea pe drum, care se poate întâmpla brusc fără avertisment, precum și alunecări de teren.
  • Ceaţă sau ceață - când există ceață groasă, ceață sau un nor scăzut, vizibilitatea este redusă și, în unele cazuri, sever limitat. Nu este posibil să se spună dacă un animal ar putea fi pe drum sau chiar traficul în banda gresită, astfel încât încetinirea în jos are un bun simț.
  • Întuneric - fără bine vedere nocturnă, Oamenii au dificultăți de a conduce bine noaptea. Oboseala și percepția redusă, de asemenea, impactul conducerii de noapte, făcându-l mult mai sigur pentru a încetini atunci când conducerea de noapte, în special pe distanțe lungi.
  • Căștile umede - chiar dacă nu plouă, apa de pe un drum poate scrie probleme. În momente de inundare, vi se recomandă să nu încercați nici măcar să folosiți un drum care suferă de inundații, deoarece apele vor fi adesea mai puternice decât mașina dvs. Durează doar 50 de centimetri (19.7 in) de apă pentru a ridica o tracțiune cu roți și o transportă de-a lungul apelor de inundații.
  • Vânturile mari - mașinile se pot deplasa sau se agită sub forța vânturilor înalte și direcție poate deveni dificil. Este chiar mai greu dacă aveți o încărcătură deasupra sau în spatele vehiculului, iar cu cât autovehiculul dvs. este mai mare, cu atât mai multă bufet va cauza vântul.
  • Roadele de înfășurare - Coborile strânse pot fi dificil de executat bine, cu excepția cazului în care încetini viteza poate provoca pierderea în jos a curbei și zburați peste drum spre cealaltă parte și chiar pe o stâncă dacă călătoriți prin dealuri sau munți.
  • Cornerul orb - Acestea sunt colțuri în care nu puteți vedea traficul care se apropie de trafic - ori de câte ori nu puteți vedea ce vine, este o idee bună să încetiniți, mai ales că unii oameni fac decizii cu erupții cu privire la depășirea, chiar dacă nu vă pot vedea venind invers.
  • Imagine intitulată Dringalongfine.jpg
    3. Practicați accelerarea și decelerarea ușoară și treptată. Apăsați ușor pedala și mișcările dvs. vor fi graduale. Acest lucru va economisi pe combustibil, va îmbunătăți tracțiunea în condiții alunecoase și vă va ajuta să mențineți o viteză globală mai lentă.
  • Cu excepția condițiilor de conducere slabe, nu accelerați foarte încet - țineți cont de trafic general, cel puțin vehiculele mai lent sau mai atent, cum ar fi camioanele și minivanele. Accelerarea Prea încet vă lasă în zone potențial periculoase, cum ar fi intersecțiile pentru perioade neașteptat de mult timp pentru alții, poate provoca neconcordanțe de viteză periculoase fuzionează, și poate interfera altfel cu modelele de trafic.
  • Frânare salvează ușor uzura pe frâne și este mai puțin probabil să vă determine să vă deplasați. Pentru a frânge ușor, lăsați spațiu suplimentar între dvs. și mașina în fața dvs. și anticipați frânarea viitoare, cum ar fi colțurile, opririle și traficul lent înainte. Conducerea lent ajută la menținerea spațiului și vă oferă mai mult timp pentru a reacționa.
  • Imagine intitulată de conducere prin flori
    4. Fii răbdător. Nu este nici o cursă, nici un timp pentru zonarea. Obiectivul este de a ajunge în cazul în care vă aflați în siguranță, rămâneți alertă și în control.
  • Dacă vă simțiți ca și cum conduceți că este o pierdere de timp și vă găsiți accelerarea doar pentru că doriți să obțineți unitatea de-a face cu mașina, să vedeți dacă vă puteți reduce naveta (încercați mai devreme sau mai târziu decât de obicei când traficul) transport sau chiar telecommute. Dacă acestea nu sunt opțiuni realiste, luați în considerare utilizarea timpului pentru a face altceva, cum ar fi ascultarea unei cărți audio, Învățați o nouă limbă, sau prindeți-vă pe știri și afacerile actuale prin radio.
  • Imagine intitulată trafic zilnic
    5. Conduceți viteza de trafic, cu condiția ca acesta să fie sigur pentru condiții. După cum sa menționat mai devreme, limitele de viteză în sine nu indică viteza perfectă pentru condiții slabe și va trebui să vă folosiți bunul simț pentru asta. Cu toate acestea, în cazul în care viteza de trafic este rezonabilă și setă un ritm confortabil, aceasta poate fi o viteză liniștitoare și sigură pentru a conduce vehicule și vă poate ajuta să vă eliminați dorința de a conduce prea repede.
  • Dacă viteza ta tinde să intre în sus atunci când nu plătiți atenția, urmați în spatele unei persoane care merge o viteză potrivită, uniformă. Păstrați o distanță generoasă și constantă. Sau utilizați Control de croazieră Dacă este sigur să faceți acest lucru (nu utilizați un control de croazieră pe drumurile Windy).
  • 6. Dați-i pe alții spațiul să treacă. Dacă drumul pe care îl călătoresc are mai mult de o bandă în fiecare direcție, fii politicos și folosește banda care merge mai aproape de viteza ta. Dacă un drum mai îngust are prezentări, folosiți-le pentru a permite pe oricine să călătorească mai repede în spatele dvs. Vei ști pentru că vor fi aproape hayon tu!
  • Dacă un drum îngust nu are prezentări, găsiți undeva în siguranță pentru a opri, poate la fiecare cincisprezece până la treizeci de minute, pentru a permite alte mașini să treacă dacă conduceți foarte încet sau multe vehicule se acumulează în spatele dvs.
  • Imagine intitulată longhillclimb.jpg
    7. Utilizați unelte inferioare și lăsați motorul să încetinească mașina atunci când coboară dealurile mai lungi. Acest lucru este mai ușor pe frânele dvs. și vă oferă mai mult control.
  • Imagine intitulată FreewayAmble.jpg
    8. Lucrați la păstrarea unei viteze și moderate pe autostrăzi.
  • Imagine denumită semafor
    9
    Semafoare de timp corect. O serie de semafoare, cum ar fi pe o stradă a orașului, este, în general, temporizată, astfel încât un lot de mașini să poată călători la limita de viteză. Cea mai bună modalitate de a conduce prin acestea, în cazul în care abilitățile și traficul permit, este de a accelera prompt de la orice oprire la limita de viteză și de a continua la acea viteză - nu mai repede.
  • sfaturi

    Utilizarea controlului de croazieră a vehiculului dvs. poate fi o modalitate foarte eficientă de a vă controla viteza la o rată constantă, permițându-vă în același timp să vă concentrați atenția deplină pe drum.Utilizarea controlului de croazieră a vehiculului dvs. a fost dovedit a contribui la obținerea unui kilometraj mai bun de gaz.
  • Utilizați setările scaunului pentru a vă ajuta să vă controlați viteza.Setați plasarea scaunului șoferului o notă mai departe de volanul când conduceți.Va reduce viteza cu aproximativ 5 mile pe oră și nu este foarte vizibilă, doar asigurați-vă că nu conduceți pe drum atunci când îl resetați.
  • Amintiți-vă că este mai bine să fiți târziu, dar sigur decât la timp sau devreme sau ambii, dar nu în siguranță.
  • Deși vehiculele diferă, viteza cea mai eficientă a combustibilului la unitate este de obicei 55-60 mph (88-96 km / h) cu o eficiență scăzând semnificativ peste 65-70 km / h (104-112 km / h) (și de mai mult cu cât mai repede conduce). Conducerea mai lentă de 55 mph (88 km / h) nu ar fi, în general, să economisească combustibil, dar uneori poate fi mai sigură.
  • Avertizări

    Nu conduceți prea încet. Dacă mergeți prea mult mai încet decât viteza de trafic, ar putea mânia pe alții sau să creeze un alt tip de pericol.
  • Amintiți-vă că banda lentă este locul de a conduce mai lent decât limita de viteză.Lane rapidă este într-adevăr din punct de vedere tehnic numai pentru persoanele care conduc limita de viteză reală.Mergând cu fluxul de trafic nu este o scuză pentru a conduce mai repede decât limita de viteză reală. Orice instanță de trafic vă va spune acest lucru.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar