Cum să traversați strada

Probabil că traversați strada de câteva ori pe zi pe măsură ce călătoriți în locurile de care aveți nevoie pentru a merge. În timp ce poate fi o parte normală a zilei dvs., traversarea străzii poate fi, de asemenea, foarte periculoasă, deoarece mașinile călătoresc foarte repede. Din fericire, puteți rămâne în siguranță în timp ce sunteți pe drum, indiferent dacă vă plimbați, călătoriți cu bicicletă, călătoriți cu motocicletă sau conduceți o mașină.

Pași

Metoda 1 din 4:
Alegerea celui mai bun loc de traversat
  1. Imagine intitulată Cross Street Pasul 1
1. Utilizați un traversar ca un pieton dacă este disponibil. Căutați un traversă la o intersecție sau o intrare într-un loc care obține trafic mare de picior. În multe cazuri, traversele sunt pictate de-a lungul străzii pentru a indica unde pietonii ar trebui să meargă. Puteți vedea, de asemenea, un sistem de traversare a pietonilor instalat pe stâlpi din apropierea traversării, care vă spune când să "umbli" sau "Nu mergeți."
  • Unele transversale folosesc mai multe blocuri dreptunghiulare de vopsea pentru a indica unde ar trebui să mergeți peste, în timp ce altele utilizează două linii paralele pentru a desemna zona de trecere.
  • Veți găsi de obicei crosswalks la o intersecție cu o altă stradă. Cu toate acestea, ele pot fi uneori în mijlocul unui bloc dacă sunteți într-o zonă care are trafic mare de picior.
  • Imagine intitulată Cross Street Pasul 2
    2. Urmați instrucțiunile de pe sistemul de traversare a pietonilor dacă există unul. Căutați un semn electronic de-a lungul străzii, care spune "plimbare" sau "nu mergeți."Dacă vedeți unul, atunci trecerea dvs. are un sistem de traversare a pietonilor. Apăsați butonul de pe partea laterală a străzii pentru a activa sistemul dacă există unul. Apoi, așteptați până când semnul spune "plimbare" înainte de a pleca.
  • În timp ce un sistem transversal pietonal vă va ajuta să rămâneți în siguranță, nu garantează că șoferii vor respecta legea. Înainte de a intra în stradă, verificați trecerea traficului doar pentru a fi în siguranță.
  • Imagine intitulată Cross Street Pasul 3
    3. Traversați într-un colț și urmați semnalele de trafic dacă nu există nici o trecere. Unele străzi nu au traverse, mai ales dacă se află într-o zonă rurală sau în vecinătate. Când este cazul, mergeți întotdeauna în colțul străzii pentru a trece. Căutați semafoare sau semne de oprire la intersecție. Crucea când lumina care merge direcția este verde sau în timp ce mașinile sunt oprite la un semn de oprire.
  • Dacă există un semafor, urmați traficul care se mișcă în aceeași direcție ca și dumneavoastră. Opriți-vă pentru luminile roșii sau galbene și mergeți când lumina este verde. Cu toate acestea, rețineți că unele mașini se vor întoarce pe roșu, astfel încât încă mai trebuie să fiți atenți.
  • Dacă intersecția are un semn de oprire, așteptați ca orice mașini care să se oprească. Mergeți când este rândul tău, atâta timp cât ați făcut contact vizual cu orice șoferi care așteaptă să meargă.
  • Imagine intitulată Cross Street Pasul 4
    4. Asigurați-vă că puteți vedea ambele direcții în mod clar înainte de a încerca să treceți. Este posibila autoturisme, tufișuri mari și alte elemente vă pot bloca punctul de vedere. Cu toate acestea, este important să aveți o vizibilitate clară în ambele direcții. Dacă vizualizarea dvs. este blocată, treceți la un loc diferit unde puteți vedea mai bine.
  • Dacă există mașini oprite, este bine să ieșiți la marginea mașinilor, dacă știți că nu se mișcă. Cu toate acestea, niciodată, intrați vreodată în stradă până când nu știți sigur că nu există mașini.
  • Rețineți că mașinile nu vă pot vedea dacă nu le puteți vedea.
  • Metoda 2 din 4:
    Verificând ambele moduri
    1. Imagine intitulată Cross Street Pasul 5
    1. Opriți la marginea străzii, astfel încât să puteți verifica pentru mașini. Când ajungeți la traversă sau colț, ieșiți la marginea drumului și opriți-vă. Acest lucru vă va oferi cea mai bună vizibilitate a cariilor și vă va asigura că traversați cea mai scurtă distanță posibilă. Așteptați până când este în siguranță înainte de a trece.
    • Stați pe bordură sau chiar în afara intrării în traversă.
    • Nu stați atât de aproape încât ați putea fi tăiat cu o mașină. Ar trebui să ieșiți din drum în timp ce așteptați să treceți.
  • Imagine intitulată Cross Street Pasul 5
    2. Verificați stânga, dreapta, apoi lăsați din nou înainte de a trece pe stradă. Mașinile se mișcă foarte repede, verificați atât de dublu că drumul este clar înainte de a trece. Uită-te la stânga în primul rând, deoarece traficul va fi mai aproape de tine pe acea parte. Apoi, uitați-vă la dreptul de a vedea dacă vii vehicule. În cele din urmă, verificați stânga din nou înainte de a trece prin traversarea pentru a vă asigura că drumul este clar.
  • Dacă credeți că ați putea vedea ceva care vine, opriți și așteptați să vedeți dacă este ceva de îngrijorat. Este mai bine să vă luați timpul și să fiți în siguranță.
  • Bacsis: Ascultați pentru vehiculele care se apropie și se oprește dacă auziți zgomotele care sună ca un motor sau un siren. O mașină de viteză sau motocicletă ar putea să vină repede, așa că fii atent.

  • Imagine intitulată Cross Street Pasul 7
    3. Uită-te în jur pe măsură ce traversați strada, astfel încât să puteți observa mașini viitoare. Nu vă opriți să vă uitați la mașinile care se întâlnesc după ce ați verificat spre stânga și la dreapta, deoarece mașinile și motocicletele pot veni repede. Monitorizați-vă împrejurimile în timp ce treceți astfel încât să vă puteți opri și să ieșiți din cale dacă un vehicul se apropie.
  • De exemplu, verificați din nou la dreapta dvs. când ajungeți la centrul drumului, doar în cazul în care vine o mașină.
  • Imagine intitulată Cross Street Pasul 4
    4. Face contact vizual cu drivere atunci când traversați o stradă aglomerată. Pe o stradă aglomerată, este posibil să trebuiască să traversați în timp ce mașinile așteaptă să meargă. În timp ce șoferii ar trebui să se oprească pentru dvs., ei nu vă pot vedea. Rețineți că șoferii pot fi distrași sau ar putea avea o vizibilitate slabă. Așteptați până când ați făcut contact vizual cu șoferul înainte de a vă deplasa, așa că știți că vă vă văd.
  • S-ar putea, de asemenea, să se joace sau să-i dați jos, ca să știi că te văd. Așteptați ca ei să se îndrepte sau să se întoarcă înapoi.
  • Unii șoferi pot refuza să ducă la dreapta. În timp ce acest lucru este nedrept, este mai important pentru tine să fii sigur decât corect. Nu încercați să traversați strada dacă cineva conduce periculos.
  • Metoda 3 din 4:
    Starea seifului
    1. Imagine intitulată Cross Street Pasul 9
    1. Cruce repede, astfel încât să nu vă aflați în drum lung. Fiind în carosabil este nesigură, mai ales când traficul este ocupat. Deși nu este niciodată în siguranță să fugi, să vă deplasați într-un ritm rapid și să nu vă opriți până nu ajungeți la cealaltă parte a străzii. Acest lucru va reduce la minimum riscul de a fi lovit de un vehicul.
    • S-ar putea să vă simțiți tentați să alergați, mai ales dacă mașinile conduc agresiv. Cu toate acestea, este mult mai periculos să fugi, așa cum ați putea cădea. Va fi foarte dificil pentru mașini să vă vadă dacă sunteți pe teren.
  • Imagine intitulată Cross Street Pasul 10
    2. Rămâi de pe telefonul mobil, astfel încât atenția dvs. deplină este pe drum. Privind la ecranul dvs. de telefon sau de a vorbi cu cineva vă poate distrage atenția, făcând greu să traverseze în siguranță strada. Puneți-vă telefonul înainte de a trece pe stradă și nu îl verificați din nou până când sunteți pe cealaltă parte.
  • S-ar putea să utilizați GPS-ul telefonului dvs. sau să ascultați muzică. Chiar dacă este cazul, opriți utilizarea telefonului până când sunteți în siguranță pe cealaltă parte a străzii.
  • Imagine intitulată Cross Street Pasul 11
    3. Cereți unui adult să traverseze strada cu dvs. dacă sunteți copil. În timp ce există momente când este sigur să traversați strada singură, este mai bine să treceți cu un adult dacă o stradă este ocupată. Este greu pentru șoferi să te vadă când ești mic și poate fi dificil pentru tine să te dai seama când e în siguranță. Adresați-vă unui adult de încredere să vă ajute să treceți astfel încât să nu aveți pericol.
  • De exemplu, un părinte, tutore, un gardian, vecin sau profesor vă poate ajuta să treceți. Chiar și un frate mai în vârstă poate fi un buddy bun de trecere dacă sunt destul de bătrâni.
  • Imagine intitulată Cross Street Pasul 12
    4. Purtați îmbrăcăminte strălucitoare, astfel încât oamenii să vă poată vedea noaptea. Probabil știți că este mai greu să vedeți în întuneric. Când purtați haine întunecate, este extrem de dificil pentru șoferi să vă vadă. În schimb, alegeți culori strălucitoare, cum ar fi alb, galben, roz fierbinte, sau pasteluri. În acest fel, veți fi foarte vizibil când traversați un drum.

    Bacsis: Dacă umblați adesea noaptea, obțineți o vestă reflectorizantă sau puneți fâșiile reflectorizante pe o cămașă sau o jachetă, astfel încât șoferii să vă poată vedea chiar mai bine. Puteți cumpăra o vestă reflectorizantă sau benzi reflectorizante la un magazin de produse sportive, magazin de îmbunătățire la domiciliu sau online.

  • Imagine intitulată Cross Street Pasul 13
    5. Transportați o lanternă pentru a vă mări vizibilitatea. Chiar și cu îmbrăcăminte strălucitoare, veți fi greu de văzut în întuneric. În plus, probabil că va fi greu să vedeți ce este în jurul vostru. Aduceți o lanternă cu dvs. când vă plimbați în întuneric, astfel încât să vă puteți ilumina calea. Driverele vor putea, de asemenea, să vă vadă lumina, ceea ce îi va ajuta să vă vadă mai bine.
  • Puteți utiliza lanterna de pe telefonul dvs. într-un vârf. Cu toate acestea, nu vă uitați la telefonul dvs. sau să vă jucați cu telefonul în timp ce vă plimbați pentru că vă pune în pericol.
  • Metoda 4 din 4:
    Călătorind cu mașina, motocicletă sau bicicletă
    1. Imagine intitulată Cross Street Pasul 9
    1. Respectați semafoarele și semnele când sunteți la o intersecție. Mașinile, motocicletele și bicicletele trebuie să respecte aceleași legi de trafic. Opriți-vă dacă vedeți o lumină roșie sau semnați semnul când abordați o intersecție. În plus, randamentul la traficul care se apropie dacă sunteți la un semn de randament. Mergeți numai atunci când semaforul este verde.
    • Arătați ambele căi de a verifica dacă alte vehicule se supun semnelor de circulație înainte de a merge. Rețineți că unele mașini pot alege să ruleze o lumină roșie, deoarece semnalul de trafic se întoarce. Joacă-l în siguranță, chiar dacă este rândul tău să pleci.
    • În general, toți șoferii se vor opri la opriri de 4 căi. Prima persoană care ajunge la oprirea cu 4 căi are dreptul de a. Dacă driverele ajung la oprire în același timp, șoferul spre dreapta va continua mai întâi.
    • Dacă există o oprire cu 2 căi, șoferul care are un semn de oprire trebuie să aștepte ca tot traficul să fie clar înainte de trecere.
  • Imagine intitulată Cross Street Pasul 10
    2. Rămâneți în banda de bicicletă dacă există unul când călătoriți cu bicicleta. Unele străzi au benzi de biciclete pentru a ajuta bicicliștii să călătorească în siguranță în jurul orașului. Utilizați întotdeauna aceste benzi când călătoriți o bicicletă, inclusiv când traversați o stradă. Acest lucru vă permite să călătoriți cât mai sigur posibil.
  • Mașinile și motocicletele vor fi cele mai conștiente de tine în timp ce sunteți în banda de biciclete.
  • Imagine intitulată Cross Street Pasul 6
    3. Căutați pietoni înainte de a trece o stradă și dați-i dacă vedeți vreunul. Toate vehiculele, inclusiv bicicletele, trebuie să ducă la dreapta față de pietoni care se află într-un intersecție sau la o intersecție. Verificați ambele părți ale străzii pentru un pieton înainte de a trece o stradă. Dacă vedeți un pieton, opriți și așteptați ca ei să treacă înainte de a continua.
  • Coliziunile dintre un vehicul și un pieton poate provoca leziuni care pun viața în pericol, deci fi foarte atenți. Întotdeauna opriți pentru pietoni chiar dacă ați putea avea dreptul.
  • Bicicletele trebuie să urmeze toate aceleași reguli ca și mașinile, așa că nu uitați să vă opriți întotdeauna. Poate fi mai rapid decât un pieton, dar tot trebuie să te oprești pentru ei.
  • Imagine intitulată Cross Street Pasul 11
    4. Urmăriți mașinile care fuzionează sau se întoarce spre dreapta dacă sunteți pe o bicicletă. Traversând strada pe o bicicletă vă poate face să vă simțiți vulnerabili, mai ales dacă alți șoferi sunt agresivi. Din moment ce este legal pentru autoturisme pentru a transforma drept-pe-roșu, se pot întâmpla coliziuni dacă șoferii nu privesc bicicliștii. Pe măsură ce treceți, monitorizați celelalte mașini la intersecție pentru a verifica circulația. Fiți conștienți de mașini care se pot întoarce, deoarece acestea nu vă pot observa.
  • Acordați o atenție deosebită mașinilor care se pot întoarce pe stradă că sunteți, precum și mașinile care vin în spatele dvs.
  • Aveți dreptul de a face ca o mașină să se rotească pe roșu în banda dvs. Cu toate acestea, nu riscați sănătatea și siguranța dvs. doar pentru că sunteți în dreapta. Opriți sau mutați-vă din calea dacă cineva se transformă în banda dvs. nesfârșită.
  • Imagine intitulată Cross Street Pasul 18
    5. Demontați și umblați bicicleta pe stradă când într-un traversă. Puteți decide să utilizați traversa atunci când treceți o stradă aglomerată pe o bicicletă. În multe zone, este ilegal să călătoriți cu bicicleta într-un traversă. În plus față de a avea probleme, puteți pune pietoni la risc dacă călătoriți în traversă. Dacă doriți să utilizați traversa, coborâți bicicleta și rotiți-o peste.
  • sfaturi

    Nu uitați să priviți și să ascultați în orice moment în timp ce traversați strada.

    Avertizări

    Dacă traversați strada în afara unui traversă sau ignorați semnalele pietonale, se numește Jaywalking, care este ilegal. Puteți fi bifați sau amendat pentru acest lucru, în funcție de legile din zona dvs.
  • Nu traversați strada dacă sunteți sub influența alcoolului sau a drogurilor. Așteptați până când sunteți treaz înainte de a încerca să traversați străzile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar