Cum să dezabonați mașina

Mulți entuziaști ai automobilelor aleg să elimine insignele din vehiculul lor.Unii fac acest lucru pentru a îmbunătăți estetica mașinii lor, alții o fac pentru a elimina indicațiile trimirii pe care le-au ales atunci când își cumpără vehiculele.Puteți elimina insignele de pe vehiculul dvs. folosind elemente pe care le puteți găsi probabil în jurul casei dvs. și după aplicarea unui strat de ceară, va arăta ca insigna nu a fost niciodată acolo în primul rând.Cele mai multe insigne sunt atașate la fabrică folosind un adeziv puternic adeziv, dar este important să rețineți că unele insigne ale vehiculului sunt atașate folosind cleme metalice sau din plastic dur care se conectează prin corpul vehiculului.Aceste situații pot fi cele mai bine lăsate la magazinele de corp profesionale, dar pentru majoritatea cu insigne adezive simple, dezafectarea mașinii este un proces destul de simplu.

Pași

Metoda 1 din 3:
Slăbirea adezivului
  1. Imagine intitulată Debdarea mașinii dvs. Pasul 1
1. Determinați modul în care insignele sunt fixate vehiculului.Multe insigne auto sunt ținute cu un adeziv simplu, dar unele utilizează cleme sau nituri care trec prin corpul vehiculului și pot lăsa găuri în urmă.Modul în care sunt fixate insignele vor determina modul în care vă faceți să le eliminați.Dacă insignele dvs. includ cleme care fixează corpul, eliminarea insignelor va necesita o lucrare corporală care include umplerea găurilor și repararea acelei componente a corpului mașinii (la minimum).Acest lucru ar trebui făcut la un magazin profesional de corp.În timp ce puteți determina dacă există clipuri sau nituri utilizate pe măsură ce scoateți adezivul, trebuie să eliminați mai întâi o mare parte din insigna pentru a vedea dacă este.
  • Puteți afla adesea modul în care sunt atașate insignele dvs. vehiculului dvs. efectuând o căutare pe Internet.Încercați să căutați ceva asemănător "Cum să eliminați insignele pe un Mustang GT din 2004."
  • Manualul de reparare a autovehiculului trebuie să indice modul în care sunt fixate insignele pentru a le înlocui dacă sunt deteriorate.
  • Scoaterea oriziei de pe interiorul componentei corpului vă va permite să vedeți dacă există cleme care trec prin corpul vehiculului.
  • Imagine intitulată Debdarea mașinii dvs. Pasul 2
    2. Utilizați apă caldă pentru a înmuia adezivul.Eliminarea adezivului este mult mai ușoară atunci când a fost încălzită.O modalitate ușoară de a face acest lucru este de a umple un termos cu apă fierbinte pentru a turna pe insigne.Asigurați-vă că apa este suficientă pentru a fi aburi, dar nu fierbeți, deoarece aceasta poate deteriora vopseaua pe mașină și să vă ardă. Se toarnă apa caldă pe corpul mașinii, chiar deasupra insignei.Acest lucru va permite apa să contacteze un adeziv, precum și să încălzească restul adezivului prin insigna.
  • Dacă nu aveți un termos, puteți utiliza orice tip de container de apă atâta timp cât o primiți la insigna înainte de a se răcească.
  • Apa fiartă poate deteriora vopseaua și ar putea să vă ardă.Utilizați apă caldă, dar nu fierbeți.
  • Adezivul mai moale va renunța la sub presiune și poate fi mai ușor separat de corp.
  • Imagine intitulată Debdarea mașinii dvs. Pasul 3
    3. Utilizați removerul adeziv pentru a înmuia adezivul.De asemenea, puteți alege să pulverizați un adeziv de îndepărtare de-a lungul marginilor insignei.Removerul adeziv poate fi achiziționat la majoritatea magazinelor de birou sau magazine de vânzare cu amănuntul mari și poate ajuta la îndepărtarea insignelor, precum și adezivul care rămâne pe organism după ce insignele au apărut.Căutați o remodelare adezivă pe care o puteți pulveriza ca Goo plecat sau un brand similar.Pulverizați îndepărtarea adezivă de-a lungul marginilor pentru a le permite să se scurgă între insigna și vehiculul, dar nu pulverizați prea liberal în zona înconjurătoare.Removerul adeziv va elimina, de asemenea, ceara și, eventual, chiar și stratul clar pe vopsea intră în contact cu.
  • Removerul adeziv va veni și la îndemână atunci când scapă de reziduul adeziv blocat pe corpul mașinii.
  • Aveți grijă să nu obțineți niciunul din îndepărtarea adezivă în ochii sau gura atunci când îl pulverizați.
  • Imagine intitulată Debdarea mașinii dvs. Pasul 4
    4. Utilizați un uscător de păr pentru a încălzi adezivul.Conectați un uscător de păr de uz casnic într-o ieșire din apropiere și transformați-o la cea mai mare setare de căldură.Întoarceți uscătorul de păr și utilizați-l pentru a aplica constant, chiar și căldură la insigna pe care intenționați să o eliminați.Glisați uscătorul înainte și înapoi la câțiva centimetri deasupra insignei până când adezivul începe să se înmoaie.Dacă insigna se poate mișca sau se răsucește sub presiune, înseamnă că adezivul este acum suficient de moale pentru a începe eliminarea insignei.
  • Asigurați-vă că încălziți întreaga insignă uniform, astfel încât toate adezivii atașându-l la autovehiculul înmoaie.
  • Încercați să răsuciți insigna cu degetele pentru a vedea dacă adezivul este slăbit.
  • Metoda 2 din 3:
    Îndepărtarea insignelor
    1. Imagine intitulată Debdarea mașinii dvs. Pasul 5
    1. Prieți emblema din corp cu o pană de plastic.Cu adezivul înmuiat, plasați o pană de plastic sau răzuitor pe panoul corpului mașinii și apăsați pană între insigna și metalul vehiculului.Cu adeziv înmuabil, insigna ar trebui să se rătăcească din metal cu forță destul de mică.Poate doriți să vă apropiați de insigna de la câteva unghiuri diferite pentru a vă asigura că adezivul vă permite să mergeți uniform, altfel riscul de a rupe insigna.
    • Aveți grijă să nu aplicați presiune pe racleta neuniformă sau riscați deteriorarea vopselei.
    • Această metodă poate duce la ruperea insignei.Dacă intenționați să vindeți sau să reutilizați insigna, poate doriți să optați pentru o altă metodă.
  • Imagine intitulată Debdarea mașinii dvs. Pasul 6
    2. Utilizați atașața dentară sau linia de pescuit pentru a tăia adezivul.Luați o lungime de zece până la douăsprezece centimetri de ață dentară sau linia de pescuit și înfășurați capetele în jurul degetelor de index.Trageți lungimea liniei între degete prin adezivul liber pe partea laterală a insignei opuse corpului.Este posibil să trebuiască să creați o acțiune de tăiere, mișcându-mi mâinile înainte și înapoi pentru a trage linia prin toate adezivele.Odată terminat, ar trebui să fie doar un pic de reziduu adeziv rămas pe vehicul, dar insigna însăși ar trebui să iasă.
  • Trageți linia spre dvs., tăiați prin adezivul atașând insigna la corp.
  • Va fi necesară o forță mai mare pentru a tăia adezivul dacă nu este suficient de încălzită.
  • Veți putea, cel mai probabil, să eliminați întreaga insignă fără să o rupeți folosind această metodă.
  • Imagine intitulată Debdarea mașinii dvs. Pasul 7
    3. Utilizați un card de credit pentru a tăia adezivul și pentru a opri insigna de la mașină.Dacă nu aveți o pană de plastic sau nici o linie de pescuit, puteți elimina, de asemenea, insigna cu un card de credit.Odată ce adezivul a fost încălzit corespunzător, glisați cardul de credit sub insigna și închideți ușor.Lucrați-vă calea prin tot adezivul prin glisarea cardului de credit în jurul diferitelor unghiuri și separarea insignei din metal.
  • Asigurați-vă că partea de card de credit cu numerele se confruntă astfel încât să nu vă zgâriați vopseaua.
  • Încălzirea adezivului, cu atât este mai ușor să separe insigna de la autovehicul folosind cardul dvs. de credit.
  • Imagine intitulată Debdarea mașinii dvs. Pasul 8
    4. Utilizați dispozitivul de îndepărtare a adezivului pentru a elimina reziduul adeziv.Odată ce insigna a fost îndepărtată din corpul vehiculului, vor fi încă reziduuri rămase de la adezivul care a fost utilizat pentru atașare.Pulverizați un dispozitiv de îndepărtare adeziv ca Goo plecat pe reziduu, apoi utilizați un prosop cu microfibră curat pentru a freca reziduul rămas de pe vehicul.
  • Frecați îndepărtarea adezivă asupra reziduului într-o mișcare circulară.
  • Aveți grijă să nu pulverizați îndepărtarea adezivă în o zonă prea mare, deoarece va elimina ceara și poate deteriora haina limpede.
  • Metoda 3 din 3:
    Curățarea și ceara vopseaua
    1. Imagine intitulată Debdarea mașinii dvs. Pasul 9
    1. Spălați zona dezrentă cu săpun și apă.În primul rând, utilizați apă caldă cu săpun pentru a vă asigura că nu există nici un adeziv sau adeziv de îndepărtare a vopselei.Ceara va servi ca sigiliu odată aplicată și nu doriți să sigilați adezivul la vopseaua dvs. sub un strat de ceară.Utilizați un burete pentru a curăța zona ușor, apoi clătiți-o bine pentru a vă asigura că este complet curată.
    • Asigurați-vă că utilizați SOAP proiectat pentru aplicații auto, deoarece lucrurile cum ar fi săpunul de mâncare vor elimina mai multă ceară și strat limpede din vopsea.
    • Asigurați-vă că buretele este curat de murdărie și resturi înainte de a începe curățarea.Orice resturi prinse în burete pot provoca zgârieturi în vopsea.
  • Imagine intitulată Debdarea mașinii dvs. Pasul 10
    2. Permiteți zonei să se usuce complet.Odată ce zona este insigna este complet curată, utilizați un prosop cu microfibră curat pentru ao usca bine.De asemenea, este posibil să doriți să-i lăsați să se usuce la aer timp de o oră sau două înainte de a începe aplicarea ceară, deoarece este important ca vopseaua să fie complet uscată înainte de a putea începe.
  • Ceara nu se va aplica uniform la suprafețele umede sau umede, deci așteptați până când vopseaua este complet uscată.
  • Unele ceară sunt concepute pentru a lucra pe suprafețe umede, dar acestea adesea nu oferă același nivel de protecție.
  • Imagine intitulată Debdarea mașinii dvs. Pasul 11
    3. Asigurați-vă că vehiculul este în afara luminii solare directe.Pentru ce ceară să funcționeze corect, nu ar trebui să fie expusă la lumina directă a soarelui.Ceara de automobile funcționează cel mai bine în medii răcoroase și umbrite. Este important ca suprafața să fie aplicată ceara nu este prea caldă.Dacă temperatura este prea mare, elementele ceară se vor usca prea repede pentru dvs. pentru a ceara eficient zona De-creată.Mutați mașina, astfel încât porțiunea pe care o aveți ceara este într-un spațiu rece și umbros.
  • Ceara mașina dvs. în lumina directă a soarelui va avea ca rezultat un produs final mai rău și o strălucire necorespunzătoare.
  • Asigurați-vă că metalul mașinii sa răcit când încălziți adezivul.
  • Imagine intitulată Debdarea mașinii dvs. Pasul 12
    4. Aplicați ceara într-o mișcare circulară.Cu vehiculul complet uscat, utilizați aplicatorul care a venit cu ceara pentru a aplica o cantitate mică de ea în zona care a fost o dată sub insigna.Dacă utilizați o ceară lichidă, veți avea nevoie doar de un mic dab pentru zona cu care lucrați.Strângeți suficientă ceară pe aplicator pentru a prelua spațiul unui sfert.Frecați compusul de ceară în vopsea într-o mișcare circulară.
  • Asigurați-vă că aplicați ceara în mod egal în zonă.
  • Mai multe ceară nu înseamnă neapărat o strălucire mai strălucitoare.Utilizați doar cât mai multă ceară doriți.
  • Imagine intitulată Debdarea mașinii dvs. Pasul 13
    5. Așteptați ca ceara să se usuce.Odată ce ați aplicat ceara în mod egal la suprafața autovehiculului, va trebui să le permiteți să se usuce complet înainte de a fi dezactivat.Unele ceară sunt proiectate să se usuce rapid și pot fi gata să se bastoneze în doar câteva minute. Alții pot dura până la o jumătate de oră.Veți ști că ceara este uscată când devine alb.
  • Luați degetul arătător și glisați ușor prin ceara uscată.Dacă se freacă pe deget, este uscat.
  • Dacă ceara rămâne încă la vehicul, lăsați-o să se usuce pentru încă câteva minute și încercați din nou.
  • Imagine intitulată Debdarea mașinii dvs. Pasul 14
    6. Opriți ceara cu un prosop de microfibră.Odată ce ceara este complet uscată, faceți un prosop curat microfibră și îl scoateți cu ajutorul unei mișcări circulare.Pe măsură ce îndepărtați reziduul de ceară uscată, veți dezvălui vopseaua recent strălucitoare dedesubt.Rotiți prosopul la fel de frecvent ca fiind necesar pentru a evita saturarea cu reziduu de ceară pe măsură ce vă scoateți ceara.
  • Nu aplicați prea multă forță atunci când se taie reziduul de ceară de pe vehicul.Dacă este dificil de îndepărtat, ceara nu a uscat suficient încă.
  • Poate exista o praf de reziduuri de ceară lăsată după o bomboană.Suflați ușor pe panoul caroseriei vehiculului pentru a îndepărta praful.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar