Cum să câștigi insigne pe yelp

Verificarea pe Yelp poate fi ușoară, dar ceea ce obțineți în schimbul verificării poate fi recompensarea suplimentară.Acest articol va explica aceste lucruri Yelp numește o insignă.

Pași

  1. Imagine intitulată Câștigă insigne pe pasul 1
1. Înțelege câteva dintre numele unor insigne cele mai comune și cele mai bune.
Sfat de experți
Chris Batchlelor

Chris Batchlelor

Yelp Elite MemberChris Batchelor a scris recenzii pe Yelp din 2010. A devenit membru de elită pe Yelp începând din aprilie 2018 și a scris peste 1020 de recenzii și a încărcat peste 650 de fotografii.
Chris Batchlelor
Chris Batchlelor
Yelp Elite Membru

Încercați să obțineți mai întâi unele dintre insignele mai ușoare. Elite Yelp membru Chris Batchelor spune: "Cele mai ușoare insigne de a ajunge pe Yelp sunt insigna începăcătoare și adevărata insignă Yelper. Pentru a obține insigna Rookie, trebuie doar să verificați în 2 locuri în termen de o lună. Pentru trupa adevărată Yelper, verificați mai întâi o afacere, apoi revizuiți-o."

  • Imagine intitulată Câștiga insigne pe pasul 2
    2. Aflați cum să verificați cu aplicația mobilă Yelp.
  • Imagine intitulată Câștiga insigne pe Yelp Pasul 3
    3. Verificați în orice afacere.Pentru prima dvs. check-in pe Yelp, veți fi fericit recompensat cu "Recrut" insigna.
  • Imagine intitulată Câștigați Insigne pe Pasul 4
    4. Aflați cum să faceți Găsiți și scrieți o recenzie de afaceri pe Yelp.
  • Imagine intitulată Câștigă insigne pe pasul 5
    5. Verificați și apoi scrieți o recenzie a acelei afaceri (în această ordine) și veți primi "Adevăratul Yelper" insigna. Aceasta este o insignă clasică și ușoară de obținut care combină atât subiectele majore provocatoare ale serviciului.
  • Imagine intitulată Câștiga insigne pe Yelp Pasul 6
    6. Verificați în aproximativ 20 de locuri în aceeași săptămână și veți primi "Pro" insigna.
  • Imagine intitulată img_0349.jpg
    Imagine intitulată img_0349.jpg
    7. Consultați întreprinderile de zi cu zi pentru o perioadă de 6-7 zile și veți primi "Mobile Streaker" insigna.
  • Imagine intitulată Câștiga insigne pe Yelp Pasul 8
    8. Verificați în trei locuri diferite de cumpărături interne într-o singură zi și veți primi "Intern" insigna.
  • Imagine intitulată Câștigă insigne pe pasul 9
    9. Știți că aceste insigne de mai sus sunt cele mai ușoare de a obține, dar prin utilizarea tot mai mult de check-in, veți vedea că alții sosesc. Unele insigne au cantități minime de check-in-uri, în timp ce altele pot avea treburi diferite pe care trebuie să le completeze.
  • Realizează că Yelp tinde să adauge și să scape de insigne la voința lor, dar insignele majore tind să rămână puse. Dacă nu vedeți o anumită insignă pe această listă, nu vă faceți griji. Yelp a retras potențial că insigna sau acest site nu a listat încă insigna.
  • sfaturi

    Dacă o afacere nu este prezentă, va trebui să învățați cum să Adăugați o afacere la Yelp În primul rând, înainte de a verifica.
  • Veți putea vedea doar insignele atunci când deschideți și conectați-vă la aplicația Yelp sub "Despre mine" tablo. Ei nu vor fi niciodată văzuți nicăieri pe site-ul Yelp de pe desktop - este o afacere numai pentru mobil!
  • Potrivit actualizării Yelp la jumătatea anului 2012, Yelp și-a făcut "Mai întâi la vârf" par a fi o insignă. Cu toate acestea, după ce "Dulled" Această caracteristică în jos, a devenit mai mult - ca orice insignă.Nu este listată pe pagina insignă. Da, ar putea avea unele "Badge-ca" caracteristici în spatele ei, dar oamenii nu o vor vedea ca o insignă Yelp.
  • Avertizări

    Dacă nu continuați să vă verificați întreprinderilor, veți ajunge să vă pierdeți insigna începătorului, astfel încât să fiți vigilenți în verificarea cu aplicația.
  • Nu poți obține copii grele ale insignelor tale ca autocolante TVTag - dar Fiind TVGAG este mai mult pentru elementele de divertisment, aceste două sunt diferite.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar