Cum de a conduce o locomotivă de abur

Conducerea unei locomotive cu aburi necesită ani de practică și ucenicie, împreună cu cunoașterea traseului.Pentru cei care s-ar putea să stea în scaunul inginerului unui motor cu aburi muzeu și se întreabă ce au făcut de fapt să o conducă, iată ce ar fi trebuit să faceți. De fapt, uneori puteți încerca acest lucru pentru distracție pe un simulator de motor în muzeele feroviare / feroviare. Luați cordonul fluierului și citiți-l pentru a-i mișca și a încetat când se termină călătoria, păstrând fiara puternică pe drumul cel bun.

Pași

  1. Imagine intitulată unitatea O locomotivă de abur Pasul 1
1. Împingeți bara de inverser / Johnson - prindeți maneta foarte mare, care se ridică de la podea în față sau lângă tine, stoarceți mânerul de eliberare și împingeți-l pe tot parcursul înainte, și lăsați-l pe mânerul de eliberare să îl blocheze în poziție.
  • Imagine intitulată unitatea O locomotivă de abur Pasul 2
    2. Deschideți cocoșii cilindrului - găsiți o supapă de dimensiuni medii în fața dvs. pe boiler sau o pârghie subțire pe podea în fața dvs.Rotiți supapa tot drumul în sensul acelor de ceasornic sau trageți pârghia înapoi.
  • Imagine intitulată Unitatea de locomotivă a aburului Pasul 3
    3. Rotiți farurile din față - deasupra dvs. pe tavan, va exista o cutie mare, plat, jumătate rotundă sau pe partea peretelui cabinei .Glisați butonul pe partea rotundă a cutiei până la față.
  • Imagine intitulată Drive O locomotivă de abur Pasul 4
    4. Suflați codul fluierului pentru mișcarea înainte - va fi fie un cablu, cabluri sau mânere de fluier, deasupra capului sau în fața dvs. pe boiler. Trageți rapid pe cablu (sau împingeți pârghia) de două ori în succesiune rapidă pentru a face fluierul de aburi să sune două explozii scurte.
  • Imagine intitulată Drive O locomotivă de abur Pasul 5
    5. Eliberați frânele motorului - două pârghii orizontale din alamă vor fi aproape de mâna stângă.Cel de sus trebuie mutat de la dreapta la stânga pentru a elibera frânele de pe motor.
  • Imagine intitulată Drive O locomotivă de abur Pasul 6
    6. Deschideți accelerația pentru a porni mișcarea motorului - maneta foarte lungă aproape de fața și atârnarea de pe acoperișul cabinei este accelerația.O strângeți ferm și să-i dați un yank spre tine.Pe măsură ce simțiți motorul se mișcă ușor, împingeți-l înapoi în cea mai mare parte a drumului, astfel încât să nu adune viteza prea repede.
  • Imagine intitulată unitatea O locomotivă de abur Pasul 7
    7. Treptat, deschideți accelerația, deoarece locomotiva se apropie de viteza piesei. Respectați evacuarea cocoșului cilindrului și închideți-le când este emisă numai aburul.
  • Imagine intitulată Drive O locomotivă de abur Pasul 8
    8. Mutați încet bara Johnson înapoi spre vertical, dar niciodată prea aproape de verticală. Acest lucru este ca și schimbarea vitezei mașinii dvs. și admite mai puțină abur pe cilindru. La rândul său, acest lucru mărește eficiența utilizării aburului, astfel încât să nu supraviețuiți pompierului aruncând cărbune în foc (și să conserve combustibilul și apa!)
  • Imagine intitulată Drive O locomotivă de aburi Pasul 9
    9. În cazul în care roțile locomotive alunecă, închideți accelerația cea mai mare parte a drumului imediat.Permiterea roților să alunece nu va face nici un efort de tracțiune și va deteriora roțile de conducere ale locomotive (alimentate) dacă sunt efectuate continuu (de asemenea "lacrimi" găuri într-o locomotivă a cărbunelui, sau într-o locomotivă de ardere a uleiului, poate provoca brațe goale la fel ca o explozie). Roțile, așa cum se numește, poate provoca daune excesive dacă sunt permise prea mult timp. Aceasta include deteriorarea focului de foc, care poate sau nu poate duce la explozia locomotivă.
  • Imagine intitulată unitatea O locomotivă de abur Pasul 10
    10. Suflați fluierul la treceri la nivel și înainte de a intra în tuneluri. Dacă vedeți un semn post de fluier, dați fluierul o explozie lungă și începeți să sune clopotul. Apoi dați o altă explozie lungă. Așteptați câteva secunde și dați o explozie mai scurtă. Odată ce trenul este aproape în trecere, suflați fluierul continuu până când locomotiva a intrat în trecere.
  • Acesta este același model de fluier necesar atunci când intrați în tuneluri sau în alte locații în care angajații de cale ferată pot funcționa
  • Imagine intitulată Drive O locomotivă de abur Pasul 11
    11. Nu depășiți limita de viteză. Care este foarte periculos, deoarece pot apărea deraieri din cauza vitezei de exces, chiar și pe calea dreaptă. Acest lucru poate provoca explozii ale cazanelor. Vedeți epava din vechiul 97 de exemplu.
  • sfaturi

    Vizitați un muzeu feroviar pentru a încerca acest lucru pe un simulator. Nu merge nicăieri, dar probabil că veți experimenta sunetele, veți ajunge să trageți pârghiile și puteți chiar să obțineți vibrații în funcție de cât de departe se afișează afișajul!
  • Încercați calea ferată de Nord din Nevada pentru o experiență reală. Puteți face o experiență reală de conducere a unui ecartament standard, locomotivă de abur live timp de câteva ore pe o pistă principală de ecartament standard.
  • Unele căi ferate de conservare, în special în Regatul Unit, oferă cursuri speciale supravegheate în timpul cărora entuziaștii pot învăța cum să opereze și de fapt o locomotivă de abur live. Fi avertizat totuși - acestea sunt potențial scumpe. Acest lucru poate fi destul de distractiv. Este ca o viață reală.
  • Acestea sunt instrucțiuni de bază. Nu veți putea să conduceți un motor cu aburi fără ao deteriora cu această cunoaștere. Caută "Experiența inginerului" Pentru muzeele care vă permit să conduceți o locomotivă sub supraveghere. Există două sau trei în SUA.
  • Aceste instrucțiuni se bazează pe cabine medii de locomotive din America de Nord. Cabinele de locomotive cu aburi vor diferi pe baza constructorului și a regiunii, cum ar fi în Regatul Unit, inversorul ar putea fi o bobină, iar accelerația ar putea să se rotească de-a lungul căsuței de foc.
  • Avertizări

    Vătămarea severă, moartea și litigiul pot avea ca rezultat încercarea de a opera o locomotivă reală de abur fără certificare.Este o încălcare a legii federale de a opera o locomotivă fără o certificare adecvată pe piesele publice și, probabil, poate fi considerată un mare furt de proprietate și încălcarea.Utilizați aceste instrucțiuni pentru imaginația dvs. sau pentru simulatoarele de trenuri.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar