6 Moduri inteligente de a umple o saltea de aer fără o pompă

Vă amintiți să vă aduceți saltea de aer la călătoria de dormit sau la camping, dar ați uitat pompa de aer...si acum ce? Lucky pentru tine, acest articol enumeră mai multe modalități de a umple o saltea de aer folosind elemente de zi cu zi. Așa că citiți pentru a afla cum un uscător de păr sau o pungă de gunoi poate fi cheia dvs. pentru un somn bun de noapte!

Pași

Metoda 1 din 7:
Uscător de păr
  1. Imaginea intitulată umpleți o saltea de aer fără o pompă Pasul 1
1. Setați uscătorul la aer răcit pentru o pompă de aer DIY la îndemână. Așezați salteaua plat și apăsați capătul uscătorului peste supapa de admisie de pe saltea. Asigurați-vă că uscătorul se află pe setarea aerului rece și porniți-o. Unele dintre aer vor scăpa de când uscătorul și supapa de admisie sunt diferite dimensiuni, dar saltea ar trebui să se umple lent.
  • Puteți obține o etanșare mai bună între supapă și uscător dacă aveți un aspirator cu un atașament de crevină care se potrivește peste capătul uscătorului.
  • Nu utilizați un uscător de păr care nu are un set de aer răcoros. Aerul cald se poate topi sau deforma componentele de vinil și plastic ale saltelei.
Metoda 2 din 7:
Aspirator
  1. Imaginea intitulată umpleți o saltea de aer fără o pompă Pasul 2
1. Utilizați un vid care poate sufla aerul ca o alternativă bună a pompei. Unele aspiratoare de acasă și multe viduri de magazin, au moduri inverse care le provoacă "lovit" în loc de "suge."În acest caz, setați vidul la fluxul invers, apăsați capătul furtunului peste supapa de admisie a saltelei și porniți vidul pentru a umple salteaua. Puneți unul dintre atașamentele de crevice la capătul furtunului dacă îmbunătățește conexiunea cu supapa de admisie.
  • Este posibil să puteți utiliza vidul dvs. chiar dacă nu are un mod de flux invers. Detașați furtunul și sacul sau recipientul care deține murdărie și resturi. Apăsați un capăt al furtunului peste sau în deschidere care direcționează murdăria și resturile în sac sau în recipiente. Apăsați celălalt capăt al furtunului față de supapa de admisie a saltelei și porniți vidul. Aerul ar trebui să curgă din vid, prin tub și în saltea.
Metoda 3 din 7:
Suflator de frunze
  1. Imaginea intitulată umpleți o saltea de aer fără o pompă Pasul 3
1. Încercați această opțiune zgomotoasă, dar solidă, dacă sunteți în aer liber la domiciliu. Lăsați atașamentul tipic al suflantei în poziție. Așezați saltea pe pământ, apoi apăsați capătul atașării suflantei peste supapa de admisie a saltelei. Cupă mâna în jurul capătului atașamentului pentru a menține o etanșare mai bună a fluxului de aer, apoi porniți suflanta și umpleți salteaua.
  • Ca și în cazul unui uscător de păr sau aspirator, lucrarea poate merge mai repede dacă puteți pune pe un atașament care se potrivește mai bine dimensiunii supapei de admisie a saltelei. Încercați să poppați un atașament de crăpător de aspirator pe capătul atașamentului tipic al suflantei frunze.
  • Puteți folosi un suflantă de frunze electrice în interior, dar ține minte că va fi cu adevărat tare. Nu folosiți niciodată o suflantă de frunze cu gaz, în interior.
Metoda 4 din 7:
Pompă de bicicletă
  1. Imaginea intitulată umpleți o saltea de aer fără o pompă Pasul 4
1. Repune acest tip de pompă diferit cu un pic de bandă. Deoarece duza pompei dvs. de biciclete este probabil un pic mai mic decât supapa de admisie a saltelei, utilizați bandă pentru a îmbunătăți etanșarea aerului. Apăsați duza pompei față de supapa de admisie și înfășurați banda de conducte (sau o bandă robustă similară) în jurul valvei și duzei. Apăsați maneta de pe pompa de bicicletă în sus și în jos pentru a adăuga aerul pe saltea, la fel cum faceți atunci când umpleți o anvelopă de biciclete. Rețineți că acest lucru va dura mult mai mult pentru a umple decât o anvelopă de biciclete, totuși!
  • Așezați saltea plat pe teren pentru cele mai bune rezultate.
  • Da, din punct de vedere tehnic acest lucru este o pompă...dar nu este un saltea de aer pompa!
Metoda 5 din 7:
Compresor de aer
  1. Imaginea intitulată umpleți o saltea de aer fără o pompă Pasul 5
1. Cumpărați o supapă de saltele de aer potrivite pentru a îmbunătăți această opțiune. Nu există prea multă diferență în utilizarea unui compresor de aer față de o pompă electrică de aer pentru a umfla lucrurile ca o saltea: introduceți supapa de ieșire a compresorului în supapa de admisie a saltelei, răsturnați comutatorul de alimentare și rulați compresorul până când saltea până când saltea este plină. Acestea fiind spuse, opțiunile tipice de supapă care vin cu un compresor de aer nu pot potrivi perfect supapa saltelei, astfel încât să fiți nevoit să faceți bandă de supape împreună pentru a obține o garnitură bună. Alternativ, magazin online pentru o atașament supapă de saltea de aer pentru compresorul dvs.
Metoda 6 din 7:
Sac de gunoi
  1. Imaginea intitulată umpleți o saltea de aer fără o pompă Pasul 6
1. Umpleți sacul și strângeți aerul atunci când utilizați această opțiune surprinzătoare. Deschideți sacul de gunoi și leagăn-l, în jos și în jur până când se umple cu aer. Cinch deschiderea cu mâinile pentru a ține aerul în. Se potrivește cu deschiderea sacului peste supapa de admisie a saltelei și o scutește strâns peste supapa cu mâna. Strângeți sacul pentru a împinge aerul în saltea sau pentru a pune partea din față în sus a sacului pentru a accelera puțin procesul. Reumpleți sacul și repetați...și repetați...și repetați - va dura ceva timp, dar funcționează!
  • Pentru cele mai bune rezultate, utilizați cea mai groasă sac de gunoi pe care o puteți obține, ca o pungă de gazon și frunze sau un sac de contractor. Pungi mai subțiri vor scurge scurgerile mai repede și vor fi înlocuite.
Metoda 7 din 7:
Prin gura
  1. Imaginea intitulată umpleți o saltea de aer fără o pompă Pasul 7
1. Umflați saltele cu plămânii ca o ultimă soluție. Spălați sau dezinfectați supapa de admisie a saltelei pentru a vă asigura că este curată. Respirați adânc, creați o etanșare peste supapa de admisie cu buzele și expirați complet în saltea. Dacă saltea dvs. are o supapă cu o singură cale (care cel mai mult), vă puteți scoate gura de la supapă, luați o altă respirație profundă și repetați. Dacă este o supapă cu două căi, aerul se va scurge dacă vă îndepărtați gura. În acest caz, țineți gura pe supapă, respirați prin nas și respirați prin gură.
  • Această metodă durează într-adevăr, foarte mult timp și vă va lăsa să respire și să fie uzată. Dar uitați-vă pe partea strălucitoare - vă dați drumul imediat să dormiți odată ce vă îndreptați în jos pe saltea de aer proaspăt umplută!

sfaturi

Utilizați foarfece pentru a tăia partea inferioară a unei sticle de apă din plastic, apoi glisați fundul deschis al sticlei peste capătul de evacuare a aerului, furtunul de aspirator sau atașamentul suflantei de frunze. Șurubul deschis al sticlei trebuie să se potrivească frumos peste supapa de admisie a majorității mărcilor de saltea de aer, creând o etanșare mult îmbunătățită și accelerarea procesului de umplere.
  • Dacă aveți obiceiul de a uita pompa de saltea, luați în considerare cumpărarea unei saltele de auto-umflare cu o pompă încorporată.
  • Dacă sunteți într-un tabără și ați uitat pompa de saltea, cereți-i să împrumute o pompă din alte rulote. Sunt de obicei fericiți să ajute!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar