Cum să îndoiți o lingură

De când Uri Iluzionist Israelian, Geller a suflat mintea americanilor în anii 1970, cu iluzia sa de lingură de lingură telekinetică, oamenii se întreba cum funcționează trucul. Adevărul este că există o mulțime de modalități diferite de a convinge oamenii că îndoiți o lingură cu mintea voastră, deși niciunul dintre ei nu implică telekineză reală. Cu puțină practică, veți întoarce în curând prietenii dvs. cu dvs noi abilități.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind o lingură întreagă, întreagă
  1. Imagine intitulată îndoiți o lingură Pasul 1
1. Țineți lingura cu castronul în jos. Luați o lingură de metal obișnuită și poziționați-o vertical, cu castronul la capătul inferior. Prinde jumătatea inferioară a lingurii cu mâna dvs. dominantă. Utilizați cealaltă mână pentru a acoperi complet jumătatea de sus a mânerului lingurii. Ar trebui să arate ca mâna superioară se prind lingura, dar degetul mare nu ar trebui să se înfășoare în jurul mânerului.
  • Audiența trebuie să fie dreaptă în fața dvs. pentru acest truc.
  • Dacă vă place, puteți demonstra lingura este o lingură obișnuită prin rapirea pe masă sau lăsând publicul să o facă.
  • 2. Împingeți lingura împotriva mesei în timp ce lăsați-o să cadă înapoi. Așezați vârful castronului împotriva mesei și prefaceți că împingeți greu. Împingeți lingura cu mâna inferioară, astfel încât audiența să poată vedea efortul. Între timp, păstrați mâna superioară în aceeași poziție verticală, dar lăsați lingura să cadă înapoi. Lăsați mânerul lingurii să se odihnească pe inel și degetele mici ale mâinii inferioare.
  • 3. Pretindeți că îndreptați lingura. Arătați publicului dvs. abilitatea magică de către "revenirea" lingura la starea ei incredere. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca și rularea mâinilor peste lingură, apoi ridicându-l pentru a arăta publicului. Doar asigurați-vă că publicul nu va vedea lingura dreaptă în timp ce se presupune că este îndoită.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind o lingură spartă
    1. Imagine intitulată îndoiți o lingură Pasul 4
    1. Fi realist. Această tehnică poate să arate bine pe cameră, dar nu veți păcăli o audiență vie, în special în apropierea. Ar putea funcționa în mod vizibil în direct dacă se face la distanță, dar, deoarece nu există nici o modalitate simplă de a produce o lingură neîntreruptă, ar fi dificil să se termine bine.
  • 2. Sparge lingura. Dacă aveți un hacksaw, îl puteți folosi pentru a tăia castronul lingurii de pe mâner. Dacă nu, îndoirea manuală a lingurii înainte și înapoi de câteva ori ar trebui să facă și trucul la fel de bine. Nisip în jos orice margini ascuțite când ați terminat.
  • Imagine intitulată Bend O Spoon Pasul 6
    3. Țineți ambele părți ale lingurii între degetul indicatorului și degetul mare. Mâna ar trebui să fie poziționată aproape ca și cum ați face semnalul de mână pentru "Bine", dar cu mijlocul, inelul și degetele mici relaxate în loc de extins. Prinde cele două părți ale lingurii în așa fel încât să creeze iluzia pe care o țineți o lingură întreagă.
  • 4. Slăbiți treptat prinderea. Ambele părți ale lingurii vor scăpa în jos, creând iluzia că se îndoaie. Asigurați-vă că nu vă slăbiți aderența atât de mult încât plasați o parte din lingură.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind o lingură spartă și o lingură îndoită
    1. Sparge lingura. Puteți face acest lucru manual sau cu un hacksaw. Nisip în jos orice margini ascuțite când ați terminat.
  • 2. Îndoiți cealaltă lingură. Țineți-l cu fața lingurii orientată spre sus și îndoiți mânerul în jos pentru a face un unghi de 90 de grade. Cu mânerul perpendicular pe podea, castronul lingurii ar trebui să se confrunte cu cerul.
  • 3. Țineți lingura îndoită în spatele vasului cu degetul tău și degetul mare. Dacă aveți dreptate, castronul ar trebui să indice spre dreapta dvs. - dacă sunteți stângaci, ar trebui să indicați spre stânga dvs. Mânerul ar trebui să stea plat pe palma ta și să fie înclinat astfel încât să fie ascuns în spatele încheieturii mâinii, mai degrabă decât să-ți iau vizibil sub mâna ta. Restul degetelor dvs. vor forma un scut vizual, blocând mânerul lingurii îndoite din vedere. Asigurați-vă că sunt ținute împreună, fără crăpături care arată între ele.
  • 4. Țineți mânerul lingurii sparte între aceleași degete. Ideea este de a crea iluzia că mânerul rupt este atașat la castronul lingurii îndoite. Încercați să o prindeți mai mult cu vârfurile degetelor, astfel încât să vă puteți răsuci înapoi mânerul pe mânerul rupt, slăbind-o în timp ce țineți încă o lingură de lingură înclinată.
  • 5. Slăbiți treptat prinderea pe mânerul rupt. Acesta va coborî în jos, creând iluzia că este îndoită. Asigurați-vă că nu vă slăbiți aderența atât de mult încât nu lăsați mânerul rupt.
  • 6. Palma mânerul rupt. Cu o înflorire rapidă, "îndoiți" mânerul rupt tot drumul în palmă - asigurându-vă că cele două mânere nu se ocupă împreună audibil - și glisați lingura îndoită din pumnul dvs. cu cealaltă mână.
  • 7. Distrageți publicul cu lingura îndoită. Țineți-o pentru ei să vadă, atingeți-l împotriva masa de câteva ori, sau invitați un membru al publicului să o examineze. În timp ce atenția lor se află pe lingura îndoită, alunecați mânerul rupt în buzunar.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar