Cum de a fixa un robinet de duș scurgeri

Un robinet de duș de scurgere poate fi atât enervant, cât și costisitor, deoarece probabil va duce la facturi de apă mai mari. Din fericire, vă puteți repara robinetul de duș în jos cu câteva instrumente și consumabile. Dacă aveți a robinet de duș cu un singur mâner, va trebui să înlocuiți cartușul în supapa dvs. Pentru un robinet de duș cu 2 mâner, înlocuiți șaiba în mânerul de pe partea laterală care se scurge. Cu toate acestea, este posibil să fie nevoie să apelați un instalator profesionist dacă repararea DIY nu funcționează.

Pași

Metoda 1 din 2:
Instalarea unui cartuș nou într-un robinet cu un singur mâner
  1. Imagine intitulată Fixați un robinet de duș Leaky Pasul 1
1. Opriți supapa de apă înainte de a începe. Supapa de apă controlează fluxul de apă la duș. Poate fi localizată în baie sau subsol. În unele cazuri, este în spatele unui panou lângă dușul tău. Odată ce localizați supapa, rotiți butonul în sensul acelor de ceasornic pentru a opri apa.
  • Puteți găsi panoul care găzduiește supapa de apă în camera de lângă baie. Poate chiar să fie într-un dulap.
  • Imagine intitulată Fixați un robinet de duș Leaky Pasul 2
    2. Scoateți mânerul de duș folosind o șurubelniță. Șurubul va fi în centrul unui mâner al unui buton sau pe partea unui mâner curbat. Alegeți o șurubelniță care se potrivește în capul șurubului. Apoi, întoarceți cu atenție șurubelnița în sens contrar acelor de ceasornic pentru ao slăbi. Scoateți șurubul și fixați-l deoparte pentru a reutiliza când înlocuiți mânerul de duș.
  • Mânerul dvs. ar putea avea mai mult de 1 șurub, așa că asigurați-vă că eliminați toate.
  • Dacă mânerul dvs. nu va ieși, încercați să îl încălziți cu un uscător de păr. Setați căldura la înălțime, apoi suflați aerul fierbinte pe mâner timp de 1 minut. Trageți un prosop peste mâner pentru a vă proteja mâna de căldură. Apoi, încercați să scoateți mânerul.
  • Bacsis: În timp ce fiecare robinet de duș este diferit, majoritatea vor ieși cu o șurubelniță. Dacă aveți probleme cu eliminarea dvs., este posibil să aveți nevoie să consultați un instalator profesionist.

  • Imagine intitulată Fix un robinet de duș Leaky Pasul 3
    3. Utilizați șurubelnița pentru a scoate plăcuța de față. Partea de față este piesa de metal care se află în spatele mânerului. Montați vârful șurubelniței în șuruburile de pe fațadă. Apoi, rotiți-o în sens contrar acelor de ceasornic pentru a slăbi șuruburile. Setați șuruburile deoparte mai târziu, apoi trageți cu atenție cu atenție fața și puneți-o deoparte.
  • Plasamentul se poate lipi de perete de țiglă sau de duș. Dacă se întâmplă acest lucru, bateți-l ușor până când vine liber.
  • Imagine intitulată Fixați un robinet de duș scurget Pasul 4
    4. Trageți manșonul de metal de pe supapa de duș, care se află în spatele plăcii de față. Supapa de duș arată ca o parte a unei țevi metalice care se conectează la mânerul de duș. Va avea un manșon metalic care acoperă capătul supapei. Utilizați mâinile pentru a elimina cu atenție acest manșon, apoi lăsați-l deoparte pentru mai târziu.
  • Acest manșon este numit Escutcheon. Dacă căutați unul la magazinul hardware, acesta este ceea ce va trebui să cereți.
  • Variație: Unele șuruburi șuruburi de șurub pe supapă, astfel încât este posibil să fie nevoie să o deșurubați. Dacă se știe, ar trebui să vedeți fire pe supapă. Răsuciți escutcheon în sens contrar acelor de ceasornic pentru ao slăbi.

  • Imagine intitulată Fix un robinet de duș scurget Pasul 5
    5. Utilizați clești pentru a elimina clema de blocare dacă supapa are unul. Căutați clipul de blocare din partea de sus a supapei dvs. Va arăta ca o tijă de metal, iar capătul ar trebui să rămână din partea de sus. Dacă vedeți unul, utilizați o pereche de clești de nas pentru a trage cu atenție. Setați-l în lateral, astfel încât să îl puteți înlocui când ați terminat instalarea noului cartuș.
  • Clipul de blocare trebuie să fie vizibil pe partea superioară a supapei. Ele nu sunt prezente pe toate supapele, așa că nu vă faceți griji dacă nu vedeți unul.
  • Este posibil să trebuiască să utilizați o șurubelniță sau un AWL pentru a opri clipul.
  • Imagine intitulată Fixați un robinet de duș Leaky Pasul 6
    6. Se potrivesc cu o cheie de priză adâncă peste cartușul supapei. Cartușul arată ca un cilindru lung, cu o tijă de metal lipită din partea de sus. Alegeți o cheie adâncă a socket-ului, care este dimensiunea potrivită pentru cartușul dvs., apoi glisați-o peste cartușul din interiorul supapei. Rotiți-o în sens contrar acelor de ceasornic pentru a vă asigura că se fixează cartușul. Dacă soclul este prea slab, alegeți următoarea dimensiune în jos.
  • O cheie a socket-ului adânc este o cheie care are un tub metalic lung montat pe capăt, astfel încât să puteți îndepărta piulițele sau șuruburile care sunt încorporate în interiorul unei găuri.
  • Dacă nu aveți o cheie profundă a socket-ului, puteți alege unul la magazinul dvs. de hardware local sau online. Cele mai multe chei de priză de adâncime vin cu o gamă de prize în diferite dimensiuni, astfel încât să puteți găsi 1 care se potrivește cu piulița.
  • De asemenea, puteți găsi instrumente numite "Cartuș."Acestea vă vor elimina și cartușul. Cu toate acestea, asigurați-vă că obțineți pulverizatorul de cartuș pentru marca dvs. de robinet.
  • Cartușul este partea supapei care controlează curgerea și temperatura apei.
  • Imagine intitulată Fix un robinet de duș Leaky Pasul 7
    7. Rotiți cheia în sens invers acelor de ceasornic pentru a scoate cartușul. Utilizați mânerul pentru a roti încet cheia, care va slăbi cartușul. Continuați să întoarceți până când cartușul se simte cum este gratuit.
  • Cartușul poate ieși în cheia de adâncime adâncă. Cu toate acestea, este normal ca acesta să rămână în supapă după ce scoateți cheia. Asta e în regulă pentru că o poți scoate cu mâna.
  • Imagine intitulată Fix un robinet de duș Leaky Pasul 8
    8. Utilizați cleștele cu nasul pentru a scoate cartușul. Zăvor pe capătul cartușului folosind cleștii cu nasul. Apoi, trageți cu atenție cartușul din interiorul supapei.
  • Dacă nu aveți încă cartușul de înlocuire, luați cartușul vechi la magazinul dvs. de hardware local pentru a găsi un meci. Pentru o opțiune ușoară, arătați-le unui asociat cu experiență și permiteți-i să găsească meciul pentru dvs.
  • Imagine intitulată Fixați un robinet de duș Leaky Pasul 9
    9. Instalați un cartuș nou în supapă rotindu-l în sensul acelor de ceasornic. Glisați cartușul nou în supapa goală. Apoi, puneți cheia de confuzie a binelui peste cartuș și rotiți-o în sensul acelor de ceasornic. Opriți când cartușul simte că este strâns.
  • Imagine intitulată Fixați un robinet de duș Leaky Pasul 10
    10. Înlocuiți manșonul de supapă, fațadă și mânerul de duș. Glisați manșonul supapei (Escutcheon) înapoi peste supapă, apoi puneți spatele înapoi în poziție. Utilizați șurubelnița dvs. pentru a fixa fațada față de peretele de duș. În cele din urmă, înșurubați mânerul de duș înapoi în poziție.
  • Dacă supapa dvs. a avut un clip de blocare, nu uitați să îl puneți înapoi înainte de a înlocui manșonul supapei.
  • Imagine intitulată Fixați un robinet de duș scurget Pasul 11
    11. Întoarceți-vă supapa de apă și testați dușul. Rotiți butonul de pe supapa de apă în sens contrar acelor de ceasornic, astfel încât apa va reveni. Apoi, porniți robinetul de duș pentru a vedea dacă funcționează corect. În cele din urmă, opriți dușul și asigurați-vă că scurgerea este plecată.
  • Dacă dușul dvs. este încă scurgeri, va trebui să apelați un instalator profesionist pentru ao repara.
  • Metoda 2 din 2:
    Înlocuirea șaibei într-un robinet cu 2 mâner
    1. Imagine intitulată Fixați un robinet de duș Leaky Pasul 12
    1. Opriți supapa de apă înainte de a începe. Supapa de apă controlează curgerea apei în robinetul de duș și este adesea localizat în baie sau subsol. Puteți găsi în spatele unui panou situat pe cealaltă parte a dușului dvs. Rotiți butonul de pe supapa de duș în sensul acelor de ceasornic pentru a opri apa.
    • Dacă aveți probleme cu găsirea supapei de duș, uitați-vă în camera de lângă duș. Puteți găsi panoul acolo.
  • Imagine intitulată Fix un robinet de duș Leaky Pasul 13
    2. Simțiți apa venită din robinet pentru a vedea dacă este fierbinte sau rece. Puneți mâna sub scurgeri pentru a verifica temperatura apei. Dacă este rece, atunci este probabil ca robinetul rece care se scurge. Pe de altă parte, apa caldă înseamnă că partea fierbinte este probabil scursă.
  • Este posibil ca ambele părți să se scurgă. Dacă este cazul, puteți înlocui șaiba pe a doua pagină dacă scurgerile nu dispare după ce înlocuiți prima mașină de spălat.
  • Imagine intitulată Fixați un robinet de duș Leaky Pasul 14
    3. Utilizați o șurubelniță pentru a scoate mânerul de duș de pe partea de scurgere. Căutați șurubul din centrul mânerului de duș. Potriviți șurubelnița în șurub care ține mânerul de duș în poziție. Apoi, rotiți șurubelnița în sens contrar acelor de ceasornic pentru a pierde șurubul și a-l elimina. În cele din urmă, așezați șurubul și mânerul deoparte pentru mai târziu.

    Bacsis: Dacă mânerul dvs. are o placă decorativă peste șurub, va trebui să vă opriți mai întâi acest lucru. Utilizați o șurubelniță plat pentru ao trage gratuit.

  • Imagine intitulată Fixați un robinet de duș Leaky Pasul 15
    4. Scoateți fațada de metal care se atașează la peretele de duș. Aceasta este piesa metalică care merge sub mâner. Uită-te în interiorul plății pentru a vedea dacă are fire, ceea ce probabil va. Deșurubați ușor plăcuța metalică rotindu-l în sens contrar acelor de ceasornic. Când se oprește, puneți-l deoparte până când sunteți gata să îl puneți înapoi.
  • Acest lucru este numit și un Escutcheon.
  • Imagine intitulată Fixați un robinet de duș Leaky Pasul 16
    5. Glisați o cheie de priză de adâncime peste tulpina metalică și pe piuliță. Piulița va fi localizată adânc în interiorul peretelui dvs., deci veți avea nevoie de o cheie profundă pentru a ajunge la ea. Alegeți dimensiunea care arată bine, apoi glisați-o peste tulpina metalică. Asigurați capătul cheii peste piulița supapei care se află la baza tulpinii.
  • O cheie de priză adâncă este o cheie cu un tub metalic lung la sfârșit. Vă permite să atingeți piulițele care sunt încorporate în interiorul unei structuri.
  • Puteți găsi o cheie de confruntă profundă la un magazin de hardware local sau online. Ele sunt adesea vândute în seturi, astfel încât să puteți alege soclul de dimensiune potrivită pentru nevoile dvs.
  • Pentru a vă asigura că este dimensiunea potrivită, rotiți cheia în sens invers acelor de ceasornic pentru a vă asigura că prins piulița.
  • Imagine intitulată Fixați un robinet de duș Leaky Pasul 17
    6. Deșurubați piulița supapei și puneți-o deoparte. Rotiți cheia în sens contrar acelor de ceasornic până când piulița vine liberă. Apoi, scoateți cheia și piulița de la supapă. Setați piulița deoparte, astfel încât să o puteți pune mai târziu.
  • Piulița dvs. ar trebui să rămână în cheie când îl trageți.
  • Imagine intitulată Fixați un robinet de duș Leaky Pasul 18
    7. Trageți tulpina metalică din perete și puneți-o deoparte. Tulpina metalică este partea robinetului dvs. pe care mânerul se întoarce. Utilizați degetele pentru a scoate cu atenție tulpina metalică. Ar trebui să alunece ușor acum că piulița nu o ține în poziție. Setați tulpina metalică în lateral, astfel încât să puteți reutiliza.
  • Imagine intitulată Fixați un robinet de duș Leaky Pasul 19
    8. Scoateți șaiba veche de cauciuc și instalați o mașină de spălat din cauciuc nouă. Utilizați o pereche de clești de nas pentru a trage vechiul spălător de inel de cauciuc de cauciuc din jurul valvei. Ar trebui să se desprindă cu ușurință pentru că tocmai a apăsat pe supapă. Aruncați mașina de spălat vechea, apoi apăsați un nou șaibă de cauciuc O-Inel peste supapă. Line-l în locul exact ca cel vechi.
  • Asigurați-vă că mașina de spălat de cauciuc de înlocuire are aceeași dimensiune ca și 1 care este deja acolo. Acest lucru va asigura o potrivire adecvată.
  • Este o idee bună să cumpărați un kit care are o varietate de dimensiuni de spălare în ea, deoarece nu veți ști exact ce dimensiune aveți nevoie până când vă îndepărtați robinetul.
  • Acoperiți noua șaibă în grăsimea de robinet rezistentă la căldură pentru a îmbunătăți sigiliul.
  • Imagine intitulată Fixați un robinet de duș Leaky Pasul 20
    9. Înlocuiți tulpina metalică, fațadă și mânerul de duș. Glisați tulpina metalică înapoi în poziție. Apoi, puneți piulița în cheia voastră profundă. Glisați cheia peste tulpina metalică și înlocuiți piulița rotindu-l în sensul acelor de ceasornic. Apoi, puneți fațada pe perete și transformați-o pentru ao fixa în poziție. În cele din urmă, înșurubați mânerul de duș înapoi pe tulpina metalică.

    Variație: Dacă tulpina metalică este deteriorată sau uzată, puteți achiziționa un înlocuitor din magazinul dvs. de hardware local pentru aproximativ 15 USD. Adu-ți vechea tulpină la magazin pentru a vă ajuta să găsiți meciul corect.

  • Imagine intitulată Fixați un robinet de duș scurget Pasul 21
    10. Porniți supapa de apă și testați robinetul. Rotiți butonul de pe supapa de apă în sens contrar acelor de ceasornic, astfel încât apa va reveni. Apoi, porniți robinetul de duș pentru a vă asigura că apa funcționează corect. În cele din urmă, opriți robinetul și verificați dacă scurgerea este fixată.
  • Dacă scurgerea nu este fixată, încercați să înlocuiți șaiba de pe cealaltă parte. Dacă acest lucru nu funcționează, va trebui să apelați într-un instalator profesionist.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Instalarea unui cartuș nou într-un robinet cu un singur mâner

    • Mănuși (opțional)
    • Şurubelniţă
    • Clește cu cleme
    • Cheie de profunzeală profundă
    • Cartușuri de cartuale (opțional)
    • Cartuș nou

    Înlocuirea șaibei într-un robinet cu 2 mâner

    • Mănuși (opțional)
    • Şurubelniţă
    • Cheie de profunzeală profundă
    • Clește cu cleme
    • Noua mașină de spălat
    • Robinete rezistente la căldură
    • Noua stem metalică (opțional)

    sfaturi

    Dacă achiziționați un tractor de cartuș, asigurați-vă că funcționează cu marca dvs. de robinet. Dacă nu sunteți sigur ce brand aveți, luați cartușul la magazin cu dvs. și un asociat cu experiență ar trebui să știe ce produse vor funcționa.

    Avertizări

    Dacă dușul dvs. scade în spatele peretelui sau supapa dvs. este deteriorată, va trebui să apelați într-un instalator profesionist pentru a repara sau a înlocui supapa.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar