Cum să fii în siguranță în jurul trenurilor

Trenurile sunt moduri utile de transport în jurul unui oraș sau regiune locală sau chiar între țări.Trenurile pot fi, de asemenea, foarte periculoase, fie la stațiile de tren, trecerile la nivel sau pe ele.Thisewill acoperă cum să fie în siguranță în jurul trenurilor.

Pași

Partea 1 din 5:
Fiind în siguranță la stațiile de tren
  1. Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 1
1. Nu fugi. Este foarte ușor să cădeți de platforme.Cele mai multe stații de tren interzic ciclismul, skateboarding-ul sau ruloul.Îndepărtați orice echipament care poate crește riscul de rănire.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 2
    2. Nu sari de pe platformă pentru a recupera articolele căzute. Multe piste de garaj (în special cele pe metrou) au șine electrice de lângă platformă, capabile să livreze mii de volți de energie electrică oricui se apropie sau îl atinge.În plus, ar trebui să vină un tren, ați putea fi alergat, chiar dacă nu sunteți pe piese.
  • Dacă renunți la un element, adresați-vă unui angajat al postului să vă ajute să îl recuperați.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 3
    3
    Fii în siguranță pe scări rulante. Multe stații de tren au escalatori care iau pasageri de la nivelurile de turnurite / bilete la platformă.Acestea au, de asemenea, riscuri pentru rănire.Pe zona de tranzit rapidă a zonei Rapid, Escalatorii sunt numărul unu al accidentelor din sistemul lor.
  • Nu utilizați scări scări de scări dacă sunteți cu handicap, purtând cărucioare, purtând biciclete sau purtând ceva care nu se potrivește pe scară rulantă. Utilizați în schimb liftul.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 4
    4. Fiți conștienți de împrejurimile dvs. Cel mai bun moment pentru a verifica telefonul mobil este atunci când vă așteptați trenul, nu în timp ce mergeți. În plus, puteți cădea de pe platformă pe piese.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 5
    5. Stați înapoi de la platformă până când trenul ajunge. Cele mai multe stații de tren au o linie galbenă marcată pentru a indica cea mai sigură distanță în picioare de pe piese. Nu stați pe sau traversați această linie galbenă. Puteți cădea de pe platformă sau puteți susține rănile din trenul în mișcare.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 6
    6. Păstrați marcatorii negri clar. Fi pregătit pentru pasageri să iasă din tren înainte de îmbarcare a trenului.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 7
    7. Nu vă lăsați prinși între ușile platformei și ușile trenului. Pe unele trenuri, există uși de platformă concepute pentru a împiedica pasagerii să rătăcească fără rost pe piese. Acestea pot avea efectul opus, cu toate acestea, deoarece platforma și ușile trenului se pot închide pentru a prinde un pasager înăuntru.Trenul, când începe să se miște, poate provoca răniri de către trenul în mișcare, precum și prin rătăcire pe piese.
  • Partea 2 din 5:
    Fiind în siguranță pe trenuri
    1. Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 8
    1. Mintea decalajului dintre ușă și platformă. Poate fi la câțiva centimetri lățime, suficient pentru a prinde tocuri și bastoane, precum și obiecte personale mici, cum ar fi cheile sau monedele.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 9
    2. apasă pe "Usa deschisa" Pentru a deschide ușa la oprire (dacă există un buton).Acest lucru este comun pe U-Bahn și S-Bahn din Berlinul pentru a conserva energia.Nu îl apăsați când ușile tocmai au fost închise.Uși vor nu redeschide, iar trenul poate începe să se miște în orice moment.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 10
    3. Nu vă sprijiniți din ferestre. Unele trenuri sunt echipate cu ferestre. În acest caz, dacă fereastra este deschisă, pentru a împiedica răul să vă rănească corpul, păstrați-vă mâinile, brațele, picioarele și picioarele în interiorul mașinii de tren.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 11
    4. Țineți-vă pe balustradă sau stați jos. Trenul se poate accelera brusc și decelera, făcând să cadă sau să alunece.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 12
    5. Uită-te la placard care indică procedurile de evacuare a trenului. Acest lucru vă indică ce să faceți în cazul unei situații de urgență. Multe trenuri au un interfon de urgență, un AED și un stingător de incendiu pentru stingerea incendiilor.
  • Sunați-vă Servicii locale de urgență În cazul în care există o urgență de urgență a poliției sau o urgență medicală. Scopul interfonilor este de a contacta operatorul de trenuri și de a ajuta la evacuarea în cazul în care serviciile de urgență nu sunt disponibile.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 13
    6. Stați clar de ușă. Aceste uși nu sunt echipate cu senzori ca ușile de ascensoare și pot provoca vătămări corporale, inclusiv oasele sparte. Acest lucru întârzie, de asemenea, serviciul de tren, deoarece trenul nu se poate mișca cu ușile sale deschise.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 14
    7. Asigurați toate bunurile personale. Aceste elemente pot fi furate pe aceste trenuri. Nu vrei să trebuiască să mergi la pierdută și găsit pentru a-ți recupera lucrurile.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 15
    8. Nu deschideți ușile decât dacă este o urgență. Acest lucru va opri trenul imediat, precum și de riscuri personale de obiecte care intră în mașină. În multe jurisdicții, activarea frânei de urgență pe autoturisme în timpul situațiilor de urgență este împotriva legii.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 16
    9. Nu vă mișcați între mașini în timp ce trenul este în mișcare.Există un decalaj între cele două mașini de tren destul de mare încât, dacă cădeți, puteți fi răniți grav.Rămâneți așezat sau țineți-vă la mâner în mașină în care sunteți în prezent.
  • Partea 3 din 5:
    Fiind în siguranță la trecerile la nivel
    1. Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 17
    1. Recunoașteți trecerile la nivel. Acestea sunt indicate de un semn X și sunt uneori echipate cu clopote, lumini sau porți de boom.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 18
    2. Opriți-vă la porțile boom-ului și piesele de tren, chiar dacă acestea sunt deschise.Chiar și atunci când porțile de boom sunt deschise, trenurile pot aborda în continuare, determinând porțile boom-ului să se închidă sau să nu se bauze deloc.Trenurile au, de asemenea, mai mult efort pentru a opri decât pietonii sau vehiculele. Plus, porțile boom servesc doar ca o barieră slabă pentru a opri mașinile. Ei nu vor opri mașinile de a se deplasa rapid sau mai mari vehicule.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 19
    3. Nu conduceți în jurul porților de boom. Trenurile pe care nu le vedeți pot veni.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 20
    4. Fiți foarte precauți dacă există mai multe piese. Ar trebui să eviți un tren pe o pistă, un alt tren poate veni pe celelalte piese.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 21
    5. Urmăriți trecerile pasive.Astfel de treceri nu au semnale de avertizare și nu există porți de boom.Trecerile pasive pot fi extrem de periculoase, deoarece devine extrem de dificil să se identifice o trecere a trenului.Să fie deosebit de atenți în jurul acestor treceri, să elimine orice distragere a atenției și să fie conștienți de împrejurimile dvs.
  • Partea 4 din 5:
    Fiind în siguranță în jurul valorii de trenuri
    1. Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 22
    1. Nu stați pe piste. Traversați piesele numai atunci când determinați că este în siguranță.Stând pe piese prezintă un pericol pentru tine, deoarece trenurile pot veni în orice moment.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 23
    2. Nu stați lângă piste. Trenurile sunt, de obicei, mai largi decât piesele pe care le sunt aprinse și, ca atare, trenurile vă pot lovi în continuare dacă sunteți prea aproape.În plus, există o șină a treia electrică pe unele trenuri care pot provoca electrocutare sau moarte.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 24
    3. Îndepărtați dispozitivele de anulare a zgomotului și nu vă uitați la electronică. Scoateți căștile, urechile, căștile etc. Evitați să vă uitați la un telefon în timp ce mergeți sau lângă piste. Acestea pot bloca sunetul unui tren care se apropie și pentru a vă face să vă plimbați orbește pe piese.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 25
    4. Traversează trenurile numai atunci când este în siguranță.Verificați împrejurimile.Dacă nu arată în siguranță, probabil că nu este sigur să treci.Feriți-vă de piese care pot fi îngropate în zăpadă.
  • Imaginea intitulată Fiți în siguranță în jurul trenurilor Pasul 26
    5. Feriți-vă de firele de aerisire și de șinele terțe.Firele deasupra capului pot fi periculoase dacă purtați articole care sunt extrem de lungi, iar al treilea șine sunt periculoase dacă treceți la o trecere nerezentată.În cele mai multe cazuri, încălcarea este periculoasă, deoarece poate provoca vătămări sau moarte la pasageri sau pietoni.
  • Partea 5 din 5:
    Sentimentul mai sigur
    1
    Exercițiul Street Smarts.În anumite momente ale zilei, activitatea criminală tinde să crească.Fiind Stradă Smart Asigurați-vă că nu sunteți o țintă pentru criminali și învață ce să faceți în cazul în care întâmpinați unul.
  • 2. Stai în mașina din față.Această mașină este cea mai apropiată de operatorul de tren.Ar trebui să se întâmple ceva, operatorul de tren vă poate ajuta cu orice criminali, precum și notificarea poliției.
  • 3. Descărcați orice aplicații de tren pentru furnizorul dvs. de transport public.Nu numai că au caracteristici utile pentru reîncărcarea biletului și navigarea sistemului de tren, dar au, de asemenea, numere importante de urgență care pot economisi timp în timp ce călătoresc trenul.Dacă sunteți lângă o autostradă sau parc național, apelarea serviciilor de urgență vă va conecta la patrularea autostrăzii sau la un Ranger Park.Având numerele de urgență ale trenului vor face apel mai repede.
  • 4. Nu vă bazați pe CCTV să vă protejeze.Ele pot fi falsificate, deteriorate sau nefuncționale.În schimb, când se întâmplă o crimă, luați video fără flash și trimiteți videoclipul poliției.
  • sfaturi

    Utilizați bunul simț în timp ce în jurul trenurilor.Dacă nu pare în siguranță, atunci nu o faceți.

    Avertizări

    Nu mergeți niciodată pe urmele, cu excepția trecerilor de cale ferată.
  • Nu manipulați niciodată semnalele sau urcați pe echipamente de cale ferată, cum ar fi mașinile, motoarele etc.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar