Cum să remediați o eliminare blocată a gunoiului

Descărcările de gunoi sunt, de obicei, o fixare ușoară, dar întotdeauna amintiți-vă să deconectați unitatea înainte de a încerca să eliminați un jam - poate fi apă sub chiuveta, făcându-l periculos să fie sub chiuvetă în timp ce puterea este pornită. Apăsând butonul de suprasarcină dedesubt, poate remedia problema imediat. Dacă lamele sunt încă blocate, le rotiți cu o cheie allen sau o cheie de evacuare a gunoiului de specialitate. Dacă eliminarea gunoiului nu funcționează, este timpul să apelați un instalator sau să înlocuiți unitatea.

Pași

Partea 1 din 3:
Apăsând butonul de resetare
  1. Imagine intitulată Fixarea unei gunoi blocate Pasul 1
1. Deconectați unitatea de eliminare a gunoiului. Trageți fișa din priză pentru a vă asigura că unitatea de eliminare nu poate activa în timp ce lucrați la el. Este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău.
  • Imagine intitulată Fixarea unui gunoi blocat Pasul 2
    2. Apăsați butonul de resetare de pe partea inferioară a eliminării. Butonul de resetare sau butonul de suprasarcină termică este în partea de jos a eliminării gunoiului. Trageți sub el și căutați un buton roșu. Dacă se pare că se lipsește, împingeți-l înapoi în unitate. Acest lucru poate repara imediat blocajul.
  • Dacă butonul de resetare nu este lipit, treceți la alte metode care implică rotirea manuală a mașinii de măcinat pentru a șterge blocajul. Păstrați unitatea deconectată.
  • Imagine intitulată Fixarea unui gunoi blocat Pasul 3
    3. Așteptați 15 minute dacă butonul apare din nou. Butonul roșu apare când eliminarea gunoiului se supraîncălzește. Dați-i timp să se răcească, apoi apăsați din nou butonul. Repetați acest lucru până când butonul rămâne în poziție.
  • Dacă butonul încă nu rămâne în poziție, treceți la o metodă diferită.
  • Imagine intitulată Fixarea unui gunoi blocat Pasul 4
    4. Rulați apă rece în chiuvetă. Porniți robinetul. Verificați pentru a vă asigura că apa este rece, apoi lăsați-o să intre în scurgere și prin eliminare timp de un minut sau 2.
  • Imagine intitulată Fixarea unui gunoi blocat Pasul 5
    5. Testați eliminarea gunoiului. Conectați unitatea înapoi și asigurați-vă că este pornit. Butonul de resetare ar trebui să rămână în poziție, deoarece lamelele de eliminare încep să se rotească din nou. Dacă sunt încă blocate, ascultați ca motorul să indice că dispozitivul este funcțional decât mașinile de șlefuit blocat.
  • Dacă unitatea nu se hrănesc și știi că puterea este în casa ta, este probabil spart și necesar pentru a fi înlocuit.
  • Partea 2 din 3:
    Rotirea lamelor de eliminare
    1. Imagine intitulată Fixarea unui gunoi blocat Pasul 6
    1. Introduceți o cheie allen în gaura dedesubt. Deconectați unitatea, apoi urcați sub chiuvetă și găsiți gaura de pe partea inferioară a dispoziției. Va fi în formă de hexagonală și în centru. Obțineți cheia hexagonală care a venit cu unitatea de depozitare și puneți capul în gaură.
    • Dacă nu aveți cheia care a venit cu unitatea, achiziționați A /4 în (6.4 mm) Cheie Hex-Head Allen de la un magazin de hardware.
  • Imagine intitulată Fixarea unui gunoi blocat Pasul 7
    2. Puneți cheia pentru a transforma arborele motorului eliminării. În primul rând, întoarceți cheia în sens invers acelor de ceasornic cât puteți. Apoi rotiți-o în sensul acelor de ceasornic până când nu va mai merge mai departe. Continuați să vă plimbați cheia înainte și înapoi până când vă puteți roti complet într-un cerc.
  • Este bine să aplicați forța în timp ce faceți acest lucru. Cheia este concepută pentru a îndoi puțin și nu va deteriora unitatea de eliminare.
  • Imagine intitulată Fixarea unui gunoi blocat Pasul 8
    3. Rulați apă rece în chiuvetă și testați unitatea de eliminare. Scoateți cheia, apoi porniți robinetul de apă. Apa ajută la clătirea oricărei resturi încă blocate pe lame. Conectați unitatea și porniți eliminarea. Dacă ați reușit să rotiți cheia, unitatea ar trebui să funcționeze în mod normal din nou.
  • Dacă unitatea nu funcționează sau nu ați reușit să o rotiți, deconectați aparatul, scurgeți apa și încercați o metodă diferită.
  • Partea 3 din 3:
    Îndepărtarea manuală a blocajelor
    1. Imagine intitulată Fixarea unui gunoi blocat Pasul 9
    1. Opriți alimentarea electrică a camerei. Pentru a dezactiva energia electrică, mergeți la caseta de siguranțe din casa dvs. Este de obicei pe partea inferioară sau în subsol. Găsiți comutatorul care corespunde camerei cu unitatea de depozitare și răsturnați comutatorul la Off.
    • Comutatoarele trebuie să fie etichetate, dar puteți testa camera pentru un curent electric prin conectarea la ceva într-o priză de perete și încercând să o porniți.
    • O altă modalitate de a face acest lucru este de a răsturna comutatorul de lumină în apropierea unității de eliminare. Acest lucru funcționează numai dacă comutatorul controlează priza electrică, unitatea este conectată. Verificați prin ascultarea unității pentru umplutură.
  • Imagine intitulată Fixarea unui gunoi blocat Pasul 10
    2. Priviți în jos prin scurgerea chiuvetei pentru orice blocaj. Obțineți o lanternă și lustruiți-o în scurgerea chiuvetei și eliminarea gunoiului. Strălucește lumina peste marginea exterioară a unității, deoarece aici se întâmplă blocaje. Găsiți dinții mici ai lamei de eliminare pe marginea exterioară și căutați ceva obstrucționând.
  • Imagine intitulată Fixarea unui gunoi blocat Pasul 11
    3. Îndepărtați blocajele cu clești sau clești. Pentru siguranță, evitați lipirea mâinii în unitatea de eliminare. În schimb, obțineți o pereche de clești de bucătărie sau clește din caseta de instrumente. Lipiți-le prin chiuvetă și în unitatea de depozitare. Utilizați-le pentru a desprinde orice blocaj pe care îl observați.
  • Imagine intitulată Fixarea unui gunoi blocat Pasul 12
    4. Rotiți lamele cu o cheie specială de eliminare a gunoiului dacă sunt încă blocate. În loc să folosiți cheia Allen, obțineți o cheie de eliminare a gunoiului. Arată ca o gheare cu 2 vârfuri la 1 capăt. Lipiți vârfurile în jos până când sunt în jurul lamelor unității. Rotiți lamele în sens invers acelor de ceasornic, apoi în sensul acelor de ceasornic, până când se rotesc liber.
  • Rotirea lamelor în acest fel necesită o mulțime de forță. Continuați să întoarceți cheia înainte și înapoi până la slăbirea lamei.
  • Imagine intitulată Fixarea unui gunoi blocat Pasul 13
    5. Scoateți cheia și porniți eliminarea. Trageți cheia din scurgere. Conectați unitatea în priză, apoi restaurați curentul electric în cameră. Porniți eliminarea pentru a le oferi o încercare.
  • Dacă eliminarea gunoiului nu funcționează după toate aceste tratamente, motorul ar putea fi necesar să fie înlocuit.
  • Avertizări

    Țineți-vă mâna într-o dispoziție de gunoi este periculoasă. Utilizați întotdeauna clește sau alt instrument.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • /4 în (6.4 mm) cheie allen
    • Cheie de eliminare a gunoiului
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar