Cum de a sufla părul curat uscat cu un difuzor

Dacă aveți un tip de păr curat sau frizzy, folosind un atașament difuzor este o modalitate excelentă de a vă usca părul fără a vă provoca în afară și a arăta fuzzy. Aerul difuz mă usucă ușor părul în timp ce păstrează buclele elegante și strălucitoare. Pregătiți-vă părul cu produsele potrivite pentru a vă proteja buclele, apoi terminați cu un ser pentru a vă ține aspectul în poziție.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătiți-vă părul
  1. Imagine intitulată Hair de păr uscat cu un difuzor Pasul 1
1. Aplicați balsamul în duș. Acest lucru vă va menține părul hidratat și vă va ajuta buclele să rămână împreună în loc de frizzing. După ce clătiți șamponul, aplicați-l despre un centimetru (2.5 cm) de la rădăcinile dvs. (deoarece uleiurile naturale ale scalpului vă vor păstra zona rădăcinilor dvs. condiționate) și vă folosiți degetele pentru a-l combina la sfaturi.
  • Unii oameni cu părul curbat optează numai cu balsam, deoarece șamponul tinde să se usuce părul curbat. Găsiți rutina care se simte bine pentru textura părului. Dacă părul dvs. a fost uscat și fragil, spălarea balsamului ar putea fi în valoare de o încercare.
  • Imagine intitulată Arhing uscat păr curly cu un difuzor Pasul 2
    2. Clătiți balsamul cu apă rece. Clătiți cu apă rece (la fel de rece cum vă puteți ocupa) este mai bine pentru părul curat. Provoacă arborele de păr să stea plat, mai degrabă decât frizzing up, rezultând în buclele de grădiniță. Luând acest pas vă va ajuta să vă țineți buclele împreună atunci când le difuziți după duș.
  • 3. Strângeți ușor apă excesivă din păr. Răsturnați părul cu susul în jos și folosiți-vă mâinile pentru a stoarce apa, mai degrabă decât răsuciți sau înfășurați-o. Din nou, acest lucru vă va ajuta buclele să rămână frumos și bouncy. Când vă uscați părul, buclele separă și frizz.
  • De asemenea, puteți să vă strângeți sau să vă strângeți părul cu un tricou curat sau un prosop de microfibră pentru a absorbi umiditatea excesivă. Acestea nu vor provoca frizz ca un prosop regulat de terrycloth.
  • 4. Concediul de concediu neted în părul tău. Acest lucru este opțional, dar este un mare ajutor dacă părul tău tinde să devină foarte uscat și frizzy. Frecați un balsam de frunze între palme și lucrați ușor prin păr, secțiune după secțiune, până când toate buclele dvs. sunt acoperite.
  • Dacă balsamul de răsărit tinde să cântări părul în jos, încercați să-l aplicați la capete. Este cel mai critic să vă condiționați capetele, deoarece acestea sunt partea părului cel mai predispus la frizz. Puneți un balsam mic în mână și frecați palmele împreună, apoi scrunceți ușor capetele părului cu mâinile.
  • De asemenea, puteți adăuga într-o cremă sau cremă curbată în acest moment, deoarece este mai greu să adăugați când părul este uscat. Acesta este un moment bun pentru a adăuga alte produse de stil, cum ar fi mousse, gel sau cremă de styling, de asemenea.
  • 5. Ia-ți difuzorul gata. Majoritatea uscătorilor de păr vin cu un atașament difuzor. Arată ca o duză largă, circulară, cu mai multe pronguri care lipitează. Atașați-l la uscătorul de păr și setați uscătorul la o setare rece sau caldă.
  • Folosind o setare rece sau caldă, mai degrabă decât o setare fierbinte, este mult mai bună pentru părul curat. Un set fierbinte vă va face ca părul să se usuce și să devină fragil.
  • Dacă uscătorul dvs. are o setare separată a fluxului de aer, selectați Mediu sau scăzut în loc de mare.
  • Partea 2 din 3:
    Suflând-o uscată
    1. Imagine intitulată Părul curbat cu suflare cu un difuzor Pasul 6
    1. Răsturnați părul cu susul în jos. Majoritatea persoanelor cu părul curbat știu că volumul la rădăcini este important, deoarece buclele sunt grele și tind să se aplecă în partea de sus a capului. Pentru a evita acest lucru, începeți prin răsucirea capului cu susul în jos. Părul tău se va usca într-o poziție cu susul în jos și odată ce ați terminat, rădăcinile dvs. vor avea un volum mult mai bun.
    • Dacă vă păstrați capul cu susul în jos, se incomod, vă puteți sprijini capul într-o parte sau în schimb. Lucrul important nu este să stai în poziție verticală, deoarece gravitatea vă va face ca rădăcinile să se aplece pe măsură ce părul se usucă.
    • O altă opțiune este ridicarea rădăcinilor cu clemele de păr. Utilizați cleme de gheare pentru a ridica rădăcinile din cap și a vă usca părul cu clemele în poziție. În acest fel, nu va trebui să vă țineți capul cu susul în jos pentru a obține volumul.
  • 2. Porniți difuzorul și țineți-l evidențiat. Nu uitați să utilizați o setare de căldură scăzută sau medie. Țineți uscătorul astfel încât difuzorul în formă de castron să indice tavanul.
  • 3. Așezați o mână de bucle în castronul difuzorului. Ia o mână mică de păr, păstrând buclele intacte și bobină în castronul difuzorului. Doar aruncați părul în difuzor - nu-l împingeți în jos sau nu-l bateți. Manipulați-vă ușor părul în orice moment.
  • 4. Ridicați difuzorul până când vă atinge capul pentru a vă usca rădăcinile. Ar trebui să simțiți vârfurile care separă părul la scalpul dvs. pentru a vă accesa rădăcinile. Țineți difuzorul acolo timp de câteva secunde pentru a permite rădăcinilor dvs. să se usuce. Mutați-l într-o mișcare circulară pentru a ridica rădăcinile și asigurați-vă că părul din secțiune se usucă. Când rădăcinile se simt în mare parte uscate, coborâți difuzorul și lăsați părul să scadă din castron.
  • Nu țineți difuzorul în poziție prea lung. Vrei doar părul tău să obțină aproximativ 80% uscat. Dacă îl uscați prea mult, va fi frizează.
  • 5. Treceți la următoarea secțiune a părului. Luați o altă mână de lângă prima secțiune și repetați procesul. Bate părul în difuzor, apoi adu-l la cap pentru a vă usca rădăcinile. Când părul dvs. este uscat de 80%, coborâți difuzorul și lăsați-vă părul liber.
  • 6. Continuați până când părul dvs. este în mare parte uscat. Secțiunea pe secțiune, uscați rădăcinile și buclele cu difuzorul. De când va trebui să aveți capul cu susul în jos, ați putea dori să luați câteva pauze. Opriți când întregul cap este de 80-90% uscat.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizați aspectul
    1. Aplicați ser de păr sau gel. Acest lucru vă va defini buclele și le va păstra să se prăbușească. Puneți un mic produs în mână și frecați palmele împreună, apoi scuturați ușor părul cu mâinile pentru a aplica. Nu este nevoie să utilizați o perie sau o combinație - doar utilizați degetele.
  • Imagine intitulată Arhing uscat păr curly cu un pas de difuzor 13
    2. Încercați să nu vă ocupați de părul prea mult în timpul zilei. Buclele tind să se umfle atunci când sunt suprasolicitate. Acum că părul tău este uscat, lăsați-l să fie pentru restul zilei. Împingeți părul în sus sub o pălărie sau puneți-l într-un bun bun pentru a vă proteja buclele.
  • 3. Utilizați spray-ul de menținere a luminii, dacă este necesar. Evitați să utilizați spray-ul ferm sau maxim, deoarece tinde să facă bucle, arata rigid și ca casca. Utilizați un spray de menținere a luminii care vă permite buclelor să se miște și să sări cu ușurință.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Acest lucru nu poate funcționa pentru toată lumea. Ajustați-vă tehnica pentru a vă potrivi.
  • Pe măsură ce părul devine uscător, încercați să nu atingeți-l cu mâinile sau acest lucru poate duce la frizz.
  • Există, de asemenea, difuzoare de șosete - acestea pot merge pe orice difuzor și sunt bune pentru călătorii, dar provoacă un pic mai mult frizz. Pentru a utiliza unul, țineți-l aproape de bucle și deplasați în sus și în jos.
  • Avertizări

    Ca întotdeauna, fiți precauți cu aparatele electronice și nu le folosiți în jurul apei.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar