Cum să accentueze părul ondulat

Părul ondulat este probabil graiul sfânt al textului părului. Puteți să-l suflați drept, să obțineți săriți și volum sau să vă scrundeți valurile pentru textura maximă. Dacă doriți cu adevărat să accentuați părul ondulat, vestea bună este că puteți obține un aspect moale care este lustruit și Frizz-free. Folosind produsele potrivite și învățând tehnicile corecte, puteți să vă îmbunătățiți fără efort părul ondulat.

Pași

Metoda 1 din 12:
Spălați-vă părul cu un șampon de hidratare.
  1. Imagine intitulată accentuează părul ondulat Pasul 1
1. Stick la un șampon fără sulfat, care este hidratantă suplimentară. Deoarece părul ondulat tinde să fie un pic mai îngroșat și mai uscat decât părul drept, este important să utilizați produse delicate, hidratante.
  • Căutați șampon care spune "hidratarea" sau "hidratantă" pe sticlă.
  • Depinde de tine cât de des vă spălați părul, dar încercați să nu o spălați în fiecare zi. Folosind șamponul prea des vă poate scoate părul de uleiuri naturale, lăsând-o frizzy.
Metoda 2 din 12:
Condiționați-vă părul pentru a lupta împotriva frigizului.
1. De fiecare dată când vă spălați părul, utilizați un balsam de consistență mediu. Produsele grele, adânci de condiționare vă pot cântări părul în jos, așa că încercați să găsiți produse care sunt proiectate pentru părul ondulat pentru a lupta împotriva Frizzz și pentru a ajuta la formularul valurilor.
  • Stați departe de produsele de silicon și sulfat pe măsură ce căutați un balsam. Aceste ingrediente pot face de fapt uscătorul de păr, ducând la mai mult frizz.
Metoda 3 din 12:
Utilizați apă rece pentru a clăti părul.
  1. Imagine intitulată accentuează părul ondulat Pasul 3
1. Spălați cu cald, dar clătiți cu apă rece. Apa rece va închide cuticulele de păr, ducând la un finisaj mai fină, pe măsură ce părul se usucă.
  • Poate fi greu să vă obișnuiți cu o clătire cu apă rece, dar vă poate ajuta să vă trezească în dimineața!
Metoda 4 din 12:
Pătați-vă părul uscat cu un prosop.
1. Utilizați un prosop de microfibră pentru a evita Frizz și înmuiați umiditatea suplimentară. Răsturnați-vă capul cu susul în jos și bucurați-vă orice apă în exces prin bătătoarea părului. Nu fiți tentați să frecați părul cu prosopul, pentru că acest lucru vă va face părul frizzy. De asemenea, puteți să vă înfășurați părul deasupra capului cu un prosop uscat pentru câteva minute dacă aveți nevoie.
  • Părul tău va fi în continuare umed, dar nu se înmoaie umed, după uscarea prosopului.
Metoda 5 din 12:
Pieptenești părul cu un pieptene cu vârf.
1. Periajul părului cu o periculoasă poate duce la Frizz Frizz. Dacă observați orice încurcături sau noduri, luați un pieptene cutanate și începeți la capetele părului. Folosiți ușor cele mai dure ale nodurilor pe măsură ce vă deplasați spre scalpul dvs.
  • Dacă aveți doar câteva noduri aici sau acolo, încercați să vă amestecați părul cu degetele mai întâi pentru o opțiune mai blândă.
Metoda 6 din 12:
Pulverizați-vă părul cu balsam de frunze.
1. Acest pas hidratează tresesele pentru a minimiza Frizj. În timp ce părul este încă umed, pulverizați o ceață ușoară de balsam peste tot. Acest lucru va ajuta la combaterea frigizului chiar si dupa ce parul este uscat, va adauga unele umiditate suplimentara. Balsamul de concediu este, de asemenea, o opțiune bună dacă aveți părul fin, deoarece este un pic mai ușor decât omologul său tradițional.
  • Cel mai bun caz de concediu pentru părul ondulat ar trebui să fie o formulă ușoară care creează stralucire, detrui și cuticule.
  • Climatizează în mod normal protecția părului de căldură, de asemenea.
Metoda 7 din 12:
Scrunch în 1 până la 2 pompe de ser de păr.
1. Utilizați ser de păr în fiecare zi pentru a lupta împotriva Frizz și adăugați umiditate suplimentară. Frecați produsul între mâini și lucrați mai întâi la capetele dvs. Scrunch părul cu palmele, care lucrează în sus pentru a distribui produsul în mod egal.
  • Uleiul de argan lucrează excelent ca un ser de păr, pentru că ne lovește zbura, dar nu este prea greu.
  • Nu suprasolicitați serul de păr, deoarece vă poate cântări părul în jos. O sumă de dimensiuni de mazare este într-adevăr tot ce aveți nevoie.
Metoda 8 din 12:
Adăugați o mousse volumizantă.
  1. Imagine intitulată accentuează părul ondulat Pasul 8
1. Dă-ți valurile unii în plus, astfel încât să nu cadă plat. Frecați o cantitate de mărime de dimensiuni trimestriale între palme. Scurgeți-l în păr, începând cu capetele și lucrați până la coroană. Căutați o mousse care conține polimeri flexibili pentru a da memoria curl și definiția la aspectul dvs. ondulat.
  • Mousse a venit o cale lungă de la anii 1980. În loc să creați o țintă rigidă, crocantă, ea oferă acum un control moale și tuchable la păr.
Metoda 9 din 12:
Aerul vă usucă părul pentru un val natural.
  1. Imaginea intitulată accentuează părul ondulat Pasul 9
1. Utilizați tehnica de uscare a aerului atunci când aveți câteva ore de rezervat. Înfășurați și răsuciți-vă părul în jurul degetelor în 1 din (2.5 cm) secțiuni. Scrunch capetele valurilor tale cu mâinile pentru a seta buclele. Păstrați buclele în poziție prin împachetarea unui prosop în jurul părului și lăsându-l în timp ce se usucă. Luați prosopul după câteva ore pentru a lăsa părul să se usuce restul drumului.
  • Uscarea părului într-un prosop se numește și metoda "plopping". Vă ajută să vă păstrați valurile în timp ce se usucă pentru buclele Bouncier, Springier.
  • Dacă te duci la culcare, încercați să vă puneți părul într-o panglică. Părul umed cu panglică într-o panglică mare, liberă. Răsuciți panglica într-un bun și vă fixați părul la câțiva centimetri sub coroana pentru unele lift.
Metoda 10 din 12:
Difuzează părul pentru a accelera timpul de uscare.
1. Dă-ți valurile suplimentare volum cu un atașament difuzor. Înclinați-vă capul spre lateral sau cu susul în jos și începeți să vă uscați de la capetele părului, lucrând în sus. Țineți duza orizontală la încuietorile dvs. sau la un unghi de 45 de grade la cap și scrunch-ți valurile în timp ce te usucă. Masați-vă scalpul cu difuzorul pentru a adăuga volum la rădăcini.
  • Puteți cumpăra difuzoare universale care se potrivesc oricărui uscător de păr sau puteți cumpăra unul făcut special pentru dvs.
  • Dacă terminați difuzând și observați orice valuri sau bucle nesupuse, atingeți-le cu un fier curling.
  • Dacă difuzarea face părul un pic prea frizzy, încercați să vă uscați părul până când este vorba de aproximativ 50% uscată, lăsându-l să se usuce la restul drumului.
Metoda 11 din 12:
Dormiți pe o pernă de mătase.
  1. Imagine intitulată accentuează părul ondulat Pasul 11
1. Protejați-vă valurile pe timp de noapte pentru a lupta împotriva frizelor pe tot parcursul zilei. Înlocuiți vechea pernă de bumbac cu o mătase sau satinată pentru a vă menține undele hidratate și hidratate în timp ce dormiți.
  • Puteți purta, de asemenea, o capotă de mătase în pat, dacă preferați!
  • Silk, de asemenea, vă ajută să vă răcoriți în timpul verii și la cald în timpul iernii, deci este o situație câștigătoare.
Metoda 12 din 12:
Actualizați-vă valurile cu un balsam de frunze.
  1. Imagine intitulată accentuează părul ondulat pasul 12
1. Utilizați această tehnică în zilele în care nu vă spălați părul. Umpleți o sticlă de pulverizare cu apă caldă și adăugați un pic de balsam de frunze. Spritz încuietori cu amestecul tău și scrunch capetele părului cu mâinile. Lăsați-vă valurile să se usuce să se usuce spre frigiz.
  • De asemenea, puteți folosi un spray de sare de mare sau apă de nucă de cocos pentru hidratare suplimentară.

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

sfaturi

Serrele de păr și climatizerile de frunze duble ca un protector de căldură.
  • După ce vă stilului, încercați să atingeți cât mai puțin posibil. Atingând părul dvs. ar putea face ca să pară uscat și frizzy.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar