Cum să vă condiționați părul

Condiționarea părului ține-o strălucitoare, netedă și liberă de frizz. Este o idee bună să vă condiționați ușor părul după fiecare șampon, concentrându-vă în mare parte pe vârfurile părului, deoarece se usucă mai ușor decât rădăcinile. Apoi, o dată la câteva săptămâni, starea profundă a părului cu ceva bogat ca un ulei de cocos pentru a da o strălucire profundă, lucioasă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Condiții de zi cu zi
  1. Imagine intitulată Starea părului Pasul 1
1. După fiecare șampon. Șamponul este proiectat pentru a curăța părul murdăriei și uleiurilor. Spălarea uleiurilor naturale pe care scalpul dvs. produce este necesar ca părul să arate curat, dar vă poate usca părul. Aici vine balsamul. De fiecare dată când știați, urmăriți-vă folosind balsamul potrivit pentru tipul de păr.
  • Dacă aveți păr foarte uscat sau deteriorat, alegeți un balsam hidratant care să-și restabilească strălucirea.
  • Dacă aveți părul fin, ușor, alegeți un balsam mai deschis care nu vă va face ca părul să arate LIMP.
  • Imagine intitulată Starea părului Pasul 2
    2. Utilizați numai cât de mult aveți nevoie. Când vine vorba de balsam, puteți avea cu siguranță prea mult un lucru bun. Ar trebui să utilizați doar cât de mult aveți nevoie pentru tipul și lungimea părului. Dacă utilizați o mână de balsam, părul va ajunge să privească plictisitor și chiar gras. Utilizați suficientă pentru a acoperi ușor părul și pentru a face ușor să dezactivați firele.
  • Dacă aveți părul scurt, aveți nevoie doar de o cantitate de condiționare a dimelor.
  • Dacă aveți păr mediu, utilizați o sumă de dimensiuni trimestriale.
  • Pentru părul lung, utilizați o sumă de dimensiuni de argint.
  • 3. Concentrați-vă pe vârfurile părului. Deoarece scalpul produce propriul său ulei natural, rădăcinile dvs. nu trebuie să fie condiționate la fel de mult ca sfaturile dvs. Sfaturile se usucă mult mai ușor, ceea ce duce la capete rupte și împărțite. Când vă condiționați părul, lucrați cu balsamul între palme și degetul-o pieptene, începând cu cel puțin un centimetru din scalpul tău. Se îmbină la sfaturi și să-l freci ușor.Apoi du-te înapoi și masați scalpul și rădăcinile cu micul pic de balsam care rămâne pe mâini.
  • 4. Clătiți bine când ați terminat. După clătire, va fi în continuare o acoperire ușoară de balsam pe părul tău. Doriți să oferiți umiditatea și un strat protector împotriva elementelor, dar nu suficient pentru a vă cântări părul în jos sau pentru a arăta gras. Degetul-pieptene părul tău în timp ce clătiți pentru a vă asigura că nu există zone cu o mulțime de condiții de construire.
  • 5. Șampon mai puțin de multe ori pentru a vă păstra părul de la uscare. Nu ar trebui să trebuie să șamponați și să vă condiționați părul mai mult de două ori pe săptămână și de trei ori topuri. Când tu șampon, uleiurile naturale scalpul tău se spală și nici un balsam nu le poate înlocui cu adevărat atunci când vine vorba de a vă menține părul sănătos și strălucitor. În plus, când vă spălați părul prea des, glandele din scalp merg în overdrive pentru a produce mai mult ulei, iar părul se termină cu mult mai repede.
  • Când vă opriți mai întâi șamponul în fiecare zi, părul dvs. va arăta extrem de repede. Călăriți-l pentru atâta timp cât puteți (pălăriile sunt foarte utile pentru acest lucru). Data viitoare când vă șamponați și condiționați părul, va dura mai mult pentru părul dvs. să arate murdar.
  • Imagine intitulată Starea părului Pasul 6
    6. Luați în considerare obținerea de balsam fără silicon. Dacă părul dvs. tinde să pară plictisitor, chiar dacă produsele pe care le folosiți, vor face să pară strălucitoare și elegante, poate doriți să vă schimbați produsele. Siliconii sunt un ingredient în balsamuri comerciale care fac într-adevăr părul să pară strălucitor - la început. După o vreme, deși, siliconii se acumulează în părul tău și o fac să-și piardă strălucirea. Căutați balsamul care este etichetat "Free Silicon" și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la această problemă.
  • Ați putea dori, de asemenea, să obțineți șampon fără sulfate. Sulfații își strică părul uleiurilor naturale foarte eficient - prea eficient. Dacă părul tău este pe partea uscată, folosind șamponul cu sulfați, îl va usca și mai mult, și nici un balsam nu va putea să-l facă să pară din nou sănătos. Utilizați un șampon fără sulfat asociat cu un balsam fără siliciu.
  • Imagine intitulată Starea părului Pasul 7
    7. Priviți în balsam. Aceasta este o alegere excelentă pentru cei cu păr care tinde să se usuce și să se prăbușească. Mai degrabă decât clătiți balsamul, îl pulverizați sau îl piepați prin părul dvs. și lăsați-l în timp ce părul se usucă. Dacă părul tău este foarte fin sau tinde să devină ușor de gras, aceasta nu poate fi cea mai bună alegere pentru tine.
  • Metoda 2 din 3:
    Condiții profunde
    1. Imagine intitulată Starea părului Pasul 8
    1. Condiție profundă o dată la câteva săptămâni. Nu aveți nevoie de o condiție profundă mai des decât de acest lucru, de fapt, prea multă condiționare prea mare poate să vă deterioreze părul și să-i provoace mai ușor. O dată în fiecare săptămână și jumătate sau două săptămâni ar trebui să fie suficientă. Știți că este timpul să afectați adânc când părul se simte puțin uscat, sau capetele par gata să se despartă.
  • Imagine intitulată Starea părului Pasul 9
    2. Alegeți un balsam profund. Există sute de articole de adâncime cumpărate de la magazin, iar saloanele oferă și tratamente de înaltă condiționare. Cu toate acestea, dacă nu doriți să cheltuiți bani într-un balsam profund, puteți utiliza ingrediente de uz casnic care sunt la fel de eficiente. Iată câteva climatizoare adânci pe care probabil le aveți la îndemână:
  • Ulei de cocos (nerafinat)
  • Ulei de masline
  • Maioneză
  • Ulei de migdale
  • 3. Pieptene o lingură sau așa prin părul tău. Utilizați puțin mai puțin dacă părul este scurt sau puțin mai mult dacă părul este lung. Aplicați-l în apropierea rădăcinilor și îl piepați prin părul dvs. la sfaturi, asigurându-vă că fiecare fir este acoperit. Un pieptene larg dințate este un instrument excelent pentru loc de muncă, sau vă puteți folosi degetele.
  • 4. Pune pe un capac de duș. Acest lucru va prinde căldura corporală împotriva capului, încălziți cu ușurință balsamul adânc și ajutați-o să devină mai eficientă. În plus, va păstra balsamul să obțină toate hainele și mobilierul. Dacă părul este lung, îl puteți pune într-un clip, apoi acoperiți-l cu un capac de duș.
  • Dacă nu aveți un capac de duș, utilizați folie de plastic sau o pungă de plastic fixată în jurul părului.
  • Asigurați-vă că utilizați ceva care este neporos, mai degrabă decât material poros ca un prosop sau tricou care va lăsa să scape de căldură.
  • Imagine intitulată Starea părului Pasul 12
    5. Lăsați-o să stea cel puțin o oră. O oră va fi suficient timp pentru balsamul adânc pentru a vă pătrunde în păr și pentru a-și face magia. Dacă aveți timp să vă păstrați, o puteți păstra în părul dvs. timp de câteva ore sau chiar peste noapte.
  • Imagine intitulată Starea părului Pasul 13
    6. Șampon it. În unele cazuri, este posibil să aveți nevoie să șampuiți de două sau trei ori pentru a clăti totul. Acest lucru este valabil mai ales cu uleiul de nucă de cocos și uleiul de măsline, care sunt ambii uleiuri foarte bogate, care nu sunt ușor de spălat. Spălați-vă părul până când nu se mai simte ca și cum ar fi acoperit de petrol. Când vă uscați părul, este mătăsos și bouncy.
  • Metoda 3 din 3:
    Condiționarea pentru părul foarte uscat
    1. Imagine intitulată Starea părului Pasul 14
    1. Utilizați măști de păr. Acestea pot fi folosite mai des decât amelioratele adânci. Ei nu sunt menite să vă pătrundeți părul, ci să ofere o mască ușoară care ține umiditatea și vă protejează părul. Pieptenei despre o lingură a măștii în părul dvs. după ce a umplut-o la începutul dușului tău, apoi șampon-l după câteva minute. Puteți cumpăra o mască de păr din magazin sau faceți propria dvs. dintre următoarele caracteristici:
    • Miere
    • Albușuri de ou
    • Lapte sau iaurt
  • Imagine intitulată Starea părului Pasul 15
    2. Utilizați o perie de bordă pentru a vă distribui uleiurile naturale. Perii de perie de păr sunt proiectate pentru a trage sebumul produs de scalpul dvs. de la rădăcinile părului dvs. la sfaturi, astfel încât întreaga lungime a părului dvs. va primi beneficiile. Ele nu cauzează spargere sau deteriorări ca perii din plastic. Perii de perie de perii sunt greu de trecut prin păr foarte curat, dar ei funcționează bine pentru persoanele cu părul ondulat sau drept.
  • 3. Încercați să mergeți fără poo. Persoanele cu părul foarte curat sau înclinat au găsit o soluție la uscare și frizcă: opriți folosind șamponul cu totul. În loc de șamponare, apoi condiționați, încercați să utilizați balsamul pentru a vă spăla părul. Umeziți părul la începutul dușului, balsam de masaj în scalpul și părul de la rădăcini până la sfaturi, apoi clătiți-o departe. Această tehnică ar cântări părul subțire, dar funcționează pentru cei cu păr gros și uscat.
  • 4. Tăiați înapoi pe frizz. Oamenii cu păr uscat au adesea frizz să meargă împreună cu ea. Există câteva schimbări pe care le puteți face pentru rutina dvs. pentru a relua înapoi și eliminați în mod complet frizzul. Încercați următoarele:
  • Ștergeți-vă părul uscat în loc să-l prosperă
  • Lăsați părul dvs. să se usuce în loc de a utiliza un uscător de păr - economisiți stilul de căldură pentru ocazii speciale
  • Utilizați un pieptene în picioare în loc de o perie
  • Gestionați-vă părul cât mai puțin posibil pe tot parcursul zilei
  • Imagine intitulată Starea părului Pasul 18
    5. Utilizați un ulei de finisare. Uleiul de finisare este similar cu condiția de răsărit, dar oferă o mică protecție suplimentară pentru părul care tinde să devină într-adevăr uscat. Uleiurile și serurile de păr sunt disponibile pentru cumpărare la Saloane și magazine de aprovizionare de frumusețe. Căutați produse care conțin următoarele:
  • ulei de argan
  • ulei marocan
  • Ulei de jojoba
  • Ulei de măceșe
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar