Cum să scoateți curl natural în părul tău

Buclele adaugă fler în orice aspect, iar mulți oameni au o curl natural care poate fi subliniat folosind anumite tehnici de îngrijire a părului. Indiferent dacă aveți un val mic pe care doriți să-l transformați în buclele deplină, sau doriți să faceți inteletele pe care le-ați mai definit și mai puțin frizzy, folosind metoda de curățare corectă și procesul de styling va aduce cele mai bune din dvs. stil curly.

Pași

Partea 1 din 3:
Aducând curl în păr drept sau ondulat
  1. Imaginea intitulată aduce curl natural în părul tău Pasul 1
1. Utilizați șampon și balsam de corp mediu. Alegeți produse care vă vor ajuta să vă definiți buclele fără a vă cântări părul. Căutați șampon de definire și balsam care ajută la scoaterea curlului în timp ce hidratanți părul pentru ao menține strălucitor și puternic.
  • 2. Degetul-pieptene părul pentru ao detașa. Folosind degetele în loc de o perie sau pieptene, vă va ajuta buclele naturale să rămână împreună, în loc să le trageți în afară. Când doriți ca părul să arate cât mai curbat, degetele dvs. sunt cele mai bune instrumente pe care le puteți utiliza pentru a vă ocupa de păr.
  • 3. Răsturnați-vă părul peste și lăsați-l uscat în secțiuni. Utilizați degetele pentru a trage ușor firele de păr în secțiuni separate, lăsând valurile naturale cât mai intacte posibil. Utilizați un prosop microfibră moale pentru a bloca fiecare secțiune de uscare a părului, pornind de la rădăcini și de a lucra până la sfaturi.
  • Când lăsați părul de păr să se usuce fără a se separa în secțiuni, masa părului umed tinde să se prăbușească în timp ce se usucă în loc să separe în bucle bine definite.
  • Nu vă prosperați părul să se usuce aproximativ, deoarece acest lucru poate face ca acesta să devină frizzy. Doar blot ușor părul uscat la sfaturi.
  • 4. Aplicați gel sau loțiune definirea curlului. În loc să o rulați prin părul de la rădăcini la sfaturi, frecați un produs între palme și cupeți părul din partea de jos, scrunchând ușor fiecare secțiune de păr din partea inferioară și folosind degetele pentru ao aplica la lungimea părului. Acest lucru vă va ajuta buclele să rămână bouncy în loc să le cântăriți în jos.
  • Pe măsură ce aplicați produsul, strângeți-vă ușor părul pentru a vă ajuta să ridicați buclele.
  • 5. Uscați părul cu un difuzor. După ce a uscat cu aer până la punctul în care nu mai picură, răsturnați părul cu susul în jos. Utilizați atașamentul difuzorului pe uscătorul de păr pentru a vă usca părul în secțiuni, îndreptându-vă din partea de jos, în loc de uscare din partea de sus în jos. Ridicați secțiunea pe care o uscați pe difuzor și împingeți ușor cu difuzorul pentru a vă ajuta să definiți buclele. Continuați secțiunea pe secțiune până când părul dvs. este în mare parte uscat.
  • Uscarea părului fără difuzor vă va arunca buclele, așa că asigurați-vă că utilizați atașamentul.
  • În acest moment, manevrați părul cu degetele cât mai puțin posibil - lăsați difuzorul să facă lucrarea. Manipularea părului prea mult va duce la frigizing.
  • Imaginea intitulată aduce curl natural în părul tău Pasul 6
    6. Terminați cu spray de apă. Acest lucru vă va păstra buclele să cadă prea repede, mai ales dacă este umed afară. Pentru a vă menține buclele durează cât mai mult posibil, încercați să nu atingeți părul pe tot parcursul zilei. Evitați să purtați o pălărie sau să folosiți accesorii de păr care ar putea cântări părul în jos.
  • Partea 2 din 3:
    Definirea buclelor în păr curl sau înclinat
    1. Spălați-vă părul cu ușurință. Părul curl sau înclinat tinde să fie un pic mai uscat și mai gros decât părul drept. Deoarece are o formă spirală, uleiurile naturale produse de scalp nu o face până la vârfuri, rezultând părul care nu este în mod natural condiționat ca părul drept. Părul curlier necesită un fel de tratament diferit de la părul mai stânjenit și care începe cu spălarea mai puțin de des.
    • Dacă vă spălați părul în fiecare zi, încercați să tăiați înapoi la doar două ori pe săptămână și să vedeți dacă observați că buclele dvs. sunt mai puțin uscate.
    • Toată lumea textura părului și nivelul uleiului este puțin diferit, deci experimentați și vedeți ce funcționează pentru dvs. S-ar putea să dureze câteva săptămâni înainte de a vă dați seama de câte ori pe săptămână trebuie să vă spălați părul pentru ao menține curat, dar și bine condiționat.
  • Imaginea intitulată aduce curl natural în părul părului 8
    2. Luați în considerare spălarea cu balsam în loc de șampon. Mulți oameni cu păr curbat sau kinky au trecut de la o șamponare regulată la metoda de co-spălare. Ei au descoperit că spălarea cu balsam în loc de șampon ajunge la fel de curată, fără ao usca. Balsam hidratează bobinele și le păstrează în formă bună, mai degrabă decât să le tragă.
  • Căutați un balsam care nu conține siliconi. Acestea fac părul tău strălucitor la început, dar în cele din urmă ei construiesc și părăsesc buclele caută cântărit și plictisitoare.
  • Dacă alegeți să utilizați șamponul, obțineți unul care este fără sulfat sau este marcat ca hidratant sau hrănit. Sulfații sunt un agent de curățare care se usucă părul, provoacă frizz, și au răsturnat un cap curat.
  • 3. Găsiți un balsam profund care vă oferă textura pe care o doriți. Există atât de multe balsamuri adânci pe piață că poate fi dificil să alegeți care să cumpere. Puteți utiliza de fapt balsamul dvs. normal ca un condiționat profund - lăsați-l în păr timp de câteva ore înainte de a le clăti. Dacă vă puteți experimenta, încercați să adăugați diferite tratamente diferite de condiționare profundă pentru a găsi una care funcționează cu buclele dvs. Iată câteva condiții naturale comune:
  • Miere. Se amestecă 2 linguri de miere cu 2 linguri de apă. Lucrați amestecul prin secțiunea de păr prin secțiunea. Lăsați-o să stea o oră, apoi se clătește.
  • Ulei de ulei sau ulei de cocos. Secțiunea de lucru pe secțiune la degetul-pieptene ulei în păr. Lăsați-o să stea o oră, apoi se clătește. Părul tău se poate simți puțin uleios, deci dacă te deranjează, clătiți-l împreună cu șamponul.
  • Albușuri de ou. O clătire albă de ou va lăsa părul în căutarea strălucitoare și hidratată. Separați două ouă și amestecați albii împreună. Se diluează cu puțină apă. Lucrați amestecul în secțiunea părului dvs. după secțiune. Lăsați-o să stea o oră, apoi clătiți cu cea mai rece apă pe care o puteți tolera.
  • Imaginea intitulată aduce curl natural în părul tău Pasul 10
    4. Utilizați un ulei de finisare sau unt. Acest lucru vă gardă cuticula părului astfel încât părul tău să rămână hidratat chiar și după ce părul tău este uscat. Secțiunea de lucru pe secțiune, neteziți-vă uleiul sau finisarea untului de alegere în buclele dvs., combinarea degetului astfel încât buclele să rămână intacte. Următoarele uleiuri și butoane sunt alegeri populare:
  • ulei de argan
  • unt de shea
  • Unt de cacao
  • Creme care conțin unul dintre ingredientele de mai sus
  • Curl-definesc ser
  • Imaginea intitulată aduce curl natural în părul tău Pasul 11
    5. Evitați produsele care vă usucă părul. Produsele de stil pe care le utilizați au potențialul de a vă usca părul și de a crea frizz. Înainte de a utiliza hairpray, gel și alte produse de styling, testați-le pe o singură secțiune mică de păr pentru a vedea rezultatele înainte de a vă acoperi întregul cap cu el.
  • 6. Nu vă periați părul. Dacă aveți păr curat sau înclinat, mai ales dacă aveți bobine strânse, periajul părului se va separa și vă va lăsa să căutați poofy și frizzy. Acest tip de păr nu trebuie niciodată să fie periat. Dacă aveți nevoie pentru a vă deturna părul, secțiunea IT-IT cu degetul pe secțiune sau utilizați un pieptene de dinți largi dacă nu aveți bobine strânse.
  • Dacă părul tău este mai ondulat decât curat, puteți folosi o perie de brățară pentru a vă peria părul, dar numai atunci când este uscat. O perie de bombăci este făcută cu părul care sunt similare cu textura părului tău, deci nu va deteriora buclele. Este folosit pentru a vă ajuta să mutați uleiurile naturale ale scalpului în jos lungimea părului.
  • Partea 3 din 3:
    Styling curls
    1. Imaginea intitulată aduce curl natural în părul tău Pasul 13
    1. Ia buclele tăiate de un stilist care știe buclele. Buclele sunt notorii greu de tăiat. Când a făcut calea greșită, puteți ajunge cu un stil care doar nu arată bine cu textura părului. Faceți unele cercetări pentru a găsi un stilist care are experiență în tăierea părului curly. Uită-te online pentru recenzii sau adresați-vă prietenilor cu părul cu părul curat pentru o recomandare.
    • Spuneți stilistului pe care doriți să-l evitați părul triunghiului și vedeți ce spune el sau ea. Oricine a experimentat în tăiere părul curat știe ce înseamnă asta. Părul de triunghi este atunci când buclele grele cresc în formă de casca triunghiulară. Un stilist bun va fi capabil să taie buclele în așa fel încât să aibă o formă și o mișcare mai bună.
    • Dacă un stilist vrea "subţire" părul tău cu foarfece subțire, asta e un steag roșu. Foarfece subțire pot provoca părul curat la frizz.
  • Imaginea intitulată aduce curl natural în părul tău Pasul 14
    2. Aerul uscat sau difuzați părul în loc să-l suflați. Folosind o explozie completă de căldură până la buclele uscate vă va face ca textura părului să fie uscată și mai groasă în timp. Este mai bine să lăsați buclele să se usuce sau să difuzeze pe o setare scăzută, astfel încât părul să-și păstreze săritul și rămâne hidratat. Degetul-pieptene secțiunea Curls pe secțiune, apoi lăsați-i să se usuce să se usuce astfel încât să rămână bouncy și elegant.
  • Dacă sunteți preocupat de obținerea unui volum mai mare în apropierea rădăcinilor dvs., utilizați clipuri mici pentru a vă ridica părul în apropierea scalpului. Părul se va usca cu un lift mai mult decât ar fi altfel.
  • 3. Manipulați ușor părul. Scrunching, periere, uscare a prosopului, răsucire și altfel manipularea părului curbat poate zdrobi și separa buclele, făcându-l să arate frigzy și murdar. Pentru a vă menține buclele înfășurate, evitați să vă atingeți părul, cu excepția cazului în care într-adevăr aveți nevoie. Când aplicați produse sau pieptănați cu degetul, separați părul în secțiuni și lucrați pe fiecare ușor. Iată câteva alte modalități pe care le puteți evita obținerea Frizzy:
  • Dormiți pe o pernă de mătase proiectată pentru a oferi o suprafață moale pentru părul tău. E bine pentru pielea ta.
  • Evitați stilurile care trag prea mult pe buclele dvs. și folosiți accesorii de păr care nu sunt prea ascuțite sau strânse.
  • 4. Revigorați buclele între spălări. Când te trezești dimineața (după dormind pe perna ta de mătase de mătase), buclele tale ar putea arăta puțin plat. Să le percepeți înapoi, pulverizați-vă părul cu apă, balsam sau un gel de pulverizare pentru a adăuga mai multă umiditate. Lucrați prin secțiunea de păr prin secțiunea pentru a revigora forma buclelor.
  • Pentru a păstra Frizz la Bay în timpul zilei, aduceți un mic gel sau ulei de păr pe care îl puteți folosi pentru a vă împiedica părul.
  • Amintiți-vă să nu pieptene sau să vă spălați buclele dacă doriți să rămână înfășurate.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă aveți bucle încurcate, este mai bine să le îmbină ușor la Yank.
  • Încercați să dormiți cu plăci în părul dvs. pentru a le oferi un aspect mai curbat / ondulat.
  • Urmând acești pași chiar înainte de a merge la culcare, va avea ca rezultat părul de curlier dimineața. Doar atingeți-o puțin așa cum sfătuiți în ultimul pas înainte de a ieși din ușă. Clătirea părului cu apă rece va pune buclele, în mod natural.
  • Un difuzor este mult mai bun decât un uscător de păr normal, face ca buclele să dureze mai mult și le face curlier!
  • Nu vă uscați părul. Scrunch-l de la capăt la părul superior cu un tricou de bumbac, făcând o săritură ascendentă.
  • Luați în considerare oprirea șamponului. Sulfații de uscare în șampoane pot scoate adesea textura naturală din păr. Mulți care încearcă "No-poo" Metodă, se termină cu părul ondulat când au început cu părul drept! Vedea Spălați-vă părul fără șampon pentru mai multe informatii.
  • Utilizați un spray de 3 secunde sau spray de păr pentru a face ca buclele să dureze mai mult.
  • Uneori puteți să vă pulverizați părul cu un spray hrănit sau cu spray de sare de mare pentru a vă da părului un val. Sprayul de sare de mare nu este hrănit, totuși, și este greu de spălat.
  • Avertizări

    Acest lucru nu va funcționa cu părul pin-drept. Va trebui să recurgeți la alte mijloace.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar