Cum să aplicați balsamul la părul dvs

Șamponarea părului în mod regulat va elimina atât murdăria, cât și grămezirea acumulării în păr, dar și uleiurile naturale utile. În plus față de utilizarea regulată a uneltelor fierbinți, a substanțelor chimice și a intemperiilor naturale, părul dvs. poate fi lăsat uscat, frizzy și deteriorat. Cu toate acestea, acest lucru poate fi ușor fixat cu utilizarea unui balsam. Există trei tipuri generale de condiționare - balsam tradițional, balsam de concediu și condiționare profundă - fiecare realizând o sarcină similară de înmuiere a încuietorilor dvs. delicioase.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind condiționer regular
  1. Imagine intitulată Aplicați balsamul la părul dvs. Pasul 1
1. Alegeți balanța potrivită pentru tipul de păr. Un balsam tradițional este aplicat de fiecare dată când dușul, imediat după ce clătiți șamponul. Acest tip de balsam lucrează pentru a repara daunele făcute de unelte fierbinți, substanțe chimice și uzură generală pe care părul dvs. se confruntă zilnic. Alegeți un tip de condiționare care este anunțat pentru nevoile dvs. specifice de păr - fie că aveți părul curat și frizzy, părul uscat și deteriorat, părul colorat, părul fin, părul relaxat sau părul LIMP și LANK, există un condiționat specific care vă poate ajuta cu fiecare.
  • Imagine intitulată Aplicați balsam la părul dvs. Pasul 2
    2. Spala-ti parul. Hop în duș, și du-te împreună cu rutina dvs. regulată de spălare. Veți condiționa părul după ce îl spălați, deci dați scalpul și strângeți o spălare bună cu șamponul dvs. preferat. Concentrați-vă cea mai mare parte a puterii dvs. de spălare pe scalp, fiind atenți să nu trageți la părul umed, pe măsură ce vă spălați, deoarece acest lucru poate deteriora capetele și să provoace mai multă rupere.
  • Imagine intitulată Aplicați balsam la părul dvs. Pasul 3
    3. Clătiți-vă șamponul. Utilizați apă caldă pentru a spăla șamponul. Apa caldă este mai sigură pe părul dvs. decât apa caldă este. Aveți grijă să nu trageți pe fire dacă vă conduceți degetele prin el. Când părul tău se simte "scârțâit", ai clătit tot șamponul.
  • Imagine intitulată Aplicați balsam la părul dvs. Pasul 4
    4. Întoarce-ți părul. Dacă părul dvs. se usucă umed, orice balsam pe care îl încercați să îl aplicați, va fi difuzat imediat și nu va rămâne suficient de lung pentru a vă afecta părul. Dacă părul tău este foarte scurt, probabil că nu va trebui să faci mult. Dacă, totuși, aveți păr lung, petreceți un pic de timp obțineți cât de multă apă din ea posibil.
  • Imagine intitulată Aplicați balsamul la părul dvs. Pasul 5
    5. Aplicați balsamul. Se toarnă un pic de balsam în palma mâinii dvs. - suma de care aveți nevoie va varia în funcție de lungimea părului. O sumă de dimensiuni de dime este de obicei recomandată pentru amelioratoare profesionale, în timp ce mărcile de magazine de droguri pot necesita mai mult pentru că pot fi diluate. Dacă părul tău este foarte lung, este posibil să aveți nevoie de un palmier întreg, plin de balsam. Rulați acest lucru prin intermediul arborelui mijlociu al părului, încercând să-l aplicați la fiecare firmă pe care sunteți în stare. Lucrați balsamul spre capetele părului, deoarece aceasta este partea care este deteriorată (este cea mai veche). Punerea balsamului în apropierea scalpului și rădăcinilor pot bloca de fapt foliculii și lentă creșterea părului / creșterea producției de petrol.
  • Imagine intitulată Aplicați balsam la părul dvs. Pasul 6
    6. Lăsați setul de balsam. Acest pas este ușor opțional - cu cât așteptați mai mult și lăsați-l să se stabilească, cu atât mai mult va fi capabil să facă pentru a îmbunătăți sănătatea părului. Dacă sunteți într-o grămadă, puteți să o clătiți aproape imediat după, dar nu vă va face părul cât mai moale și strălucitor, așa cum ar fi în mod normal. Încercați să aplicați balsamul și apoi spălați restul corpului / feței în timp ce se fixează. Apoi, când ați terminat (în mod normal un minut sau două mai târziu), puteți clăti balsamul pentru un efect maxim.
  • Imagine intitulată Aplicați balsam la părul dvs. Pasul 7
    7. Clătiți balsamul. Presupunând că ați transformat temperatura apei înapoi pentru dragul confortului, întoarceți-l înapoi la fel de rece cum vă puteți ocupa. După cum sa menționat, apa rece este mai sănătoasă pentru părul tău. Petreceți câteva minute clătiți cu condiția - dacă părul încă se simte "Slimy", atunci nu ați ajuns totul. Când părul tău este neted și nu mai simte super alunecos, atunci ești setat! Scrierea părului și ați terminat condiționarea.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind un balsam de frunze
    1. Imagine intitulată Aplicați balsamul la părul Pasul 8
    1. Alegeți un balsam pentru tipul de păr. Ca și în cazul condiționerului regular, există multe soiuri de balsam în funcție de nevoile dvs. Există două stiluri generale de balsam: cremă și pulverizare. Fostul soi este cel mai bun pentru păr gros, lung sau curl, deoarece cântărește puțin firele. Ultimul soi este cel mai bun pentru păr subțire sau drept, deoarece este o greutate mai ușoară.
  • Imagine intitulată Aplicați balsam la părul dvs. Pasul 9
    2. Șampon și condiționați părul. Du-te la regimul dvs. regulat de tratament pentru păr. Balsamul de concediu nu trebuie să fie clătit (așa cum sugerează și numele), dar trebuie să fie aplicat părului umed. Utilizați direcțiile menționate mai sus pentru spălarea și condiționarea părului, apoi uscați-o cu prosoape, astfel încât este doar umedă.
  • Imagine intitulată Aplicați condiționerul la părul dvs. Pasul 10
    3. Plasați o cantitate mică de ser pe palma mâinii. Cele mai multe produse vor recomanda o cantitate de dimensiuni de mazare pentru parul mediu de grosime medie, dar suma va varia de la persoana la persoana. Puteți adăuga întotdeauna mai mult produs în părul dvs., deci începeți cu mai puțin decât credeți că veți avea nevoie.
  • Imagine intitulată Aplicați balsamul la părul dvs. Pasul 11
    4. Frecați produsul în părul dvs. Frecați mâinile împreună pentru a subțiri un pic de balsam și apoi începeți să o conduceți prin capetele încuietorilor. Ca și în cazul regulatorului, evitați-l în apropierea scalpului sau rădăcinilor părului dvs. - păstrați-l pe părțile cele mai deteriorate (cele mai vechi) ale părului, de obicei de la jumătate din lungime în jos.
  • Imagine intitulată Aplicați balsam la părul dvs. Pasul 12
    5. Pieptene prin părul tău. Utilizați un pieptene de dinți largi pentru a vă peria părul după aplicarea balsamului de frunze. Acest lucru va răspândi produsul chiar mai departe și va ajuta la evitarea aglomerării balsamului de a face anumite secțiuni ale grasului părului, în timp ce altele sunt lăsate uscate.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind un balsam profund
    1. Imagine intitulată Aplicați balsam la părul dvs. Pasul 13
    1. Alegeți un balsam profund. Constrângeri adânci au același scop: pentru a repara părul uscat / deteriorat cronic. Prin urmare, nu există prea multe "tipuri" de condiții adânci de a alege, doar branduri diferite. Găsiți un balsam profund care vă satisface nevoile de păr și buget.
  • Imagine intitulată Aplicați balsam la părul dvs. Pasul 14
    2. Umezi părul. Clătiți-vă prin părul cu apă caldă sau rece (cel mai rece, cu atât mai bine). Puteți alege să șamponați părul mai întâi dacă doriți, dar tot ce trebuie să faceți este să obțineți toate părul umed. Când ați terminat să o îndepărtați, îndepărtându-vă cât mai mult apă cum puteți.
  • Imagine intitulată Aplicați balsamul la părul dvs. Pasul 15
    3. Aplicați balsamul adânc. Scoateți o parte din balsam din recipient cu mâinile și aplicați o acoperire groasă în întregul cap. Concentrați-vă cea mai mare parte a balsamului pe capetele părului dvs., dar simțiți-vă liber să vă răspândiți tot drumul spre rădăcinile dvs. Asigurați-vă că separați bucăți mari de păr, astfel încât fiecare catenă să obțină o acoperire amănunțită.
  • Imagine intitulată Aplicați balsam la părul dvs. Pasul 16
    4. Așteptați pentru a seta. Aplicați un capac de duș la cap pentru a vă menține părul de pe haine / departe de fața dvs. Urmați instrucțiunile pentru balsamul dvs. specific și lăsați-l să se vindece. De obicei, ar trebui să dureze între 20-30 de minute pentru balsamul să-și funcționeze magia. Dacă doriți un impuls adăugat, puteți seta uscător de păr pe "cald" și să încălziți balsamul pe măsură ce se stabilește.
  • Imagine intitulată Aplicați balsam la părul dvs. Pasul 17
    5. Spălați balsamul adânc. Scoateți capacul de duș și rotiți apa la fel de rece cum vă puteți ocupa. Petreceți 3-5 minute clătiți tot balsamul adânc, fiind atenți să nu lăsați nici un extra pentru a seta în părul dvs. Când părul tău nu mai simte "Slimy", ai scos probabil tot balsamul. În acest moment, sunteți liber să vă uscați și să vă modelați părul așa cum doriți.
  • sfaturi

    Evitați utilizarea instrumentelor fierbinți și substanțe chimice pe părul dvs. în mod regulat, deoarece acestea vă vor deteriora părul și trebuie să utilizeze în mod regulat mai multe balsamuri.
  • Utilizați balsamul cel puțin o dată pe săptămână. Nu utilizați prea mult sau pe scalp, mai ales dacă părul dvs. devine ușor.
  • Nu pieptenești părul când este umed, deoarece este mai ușor de rupt sau deteriorat. Dacă preferați să o combinați în timp ce este umedă, faceți acest lucru, în timp ce balsamul este încă pe păr.
  • Condiționați întotdeauna părul după ce ați șamponat-o pentru a restabili umiditatea, strălucirea și gestionarea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar