Cum să vă stimulați buclele

Iubeste-l sau ura-l, parul tau curly este o parte din cine esti. Poate doriți să maximizați distracția, aspectul relasiv al buclelor dvs. Cu grija corectă, puteți începe să vă definiți buclele fără a cântări sau vă usca stilul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Spălarea părului curl
  1. Imagine intitulată Boost buclele Pasul 1
1. Șampon în fiecare a treia oară când te duci. Păstrați umiditatea naturală a părului prin condiționarea de fiecare dată când dușul, dar numai șamponarea în fiecare a treia oară. Această tehnică funcționează cel mai bine pentru a restabili viața în păr grosier, uscat și gros.
  • Să se străduiască să folosească balsamuri hidratante de îmbunătățire atunci când spălați.
  • Imagine intitulată Boost buclele Pasul 2
    2. Încercați co-spălare. Colasina este atunci când vă spălați părul cu balsam în loc de șampon. Acesta este un lucru pe care mulți oameni cu părul buclat fac, deoarece ajută la controlul Frizj. Adiționerile conțin cantități mici de detergenți care îndepărtează murdăria din părul dvs., dar rezultatul este părul care este mult mai moale și mai fină decât părul care a fost șampon.
  • Încercați să înlocuiți șamponul obișnuit cu balsam și să vedeți cum vă place rezultatele.
  • Imagine intitulată Boost buclele Pasul 3
    3. Utilizați șampon fără sulfate. Șampoanele fără sulfate sunt mai blând pe părul dvs. și ajută la prevenirea frizului.Lauryl sulfat de sodiu, un ingredient cheie în majoritatea șampoanelor tradiționale, este aspru pe bucle. Căutați șampoane care au ulei de ulei de argan sau de nucă de cocos. Uleiul de argan este deosebit de eficient la prevenirea deteriorării căldurii, deoarece uleiul este absorbit de părul uscat pentru a împiedica să devină prea fragil.
  • Imagine intitulată Boost buclele Pasul 4
    4. Masați-vă produsele în părul dvs. Mutarea într-o mișcare circulară, utilizați vârful degetelor pentru a masca ușor scalpul. Lăsați apa să-și clătească părul și să evite spălarea agresivă a părului în orice moment, astfel încât să nu vă întrerupeți modelul curl.
  • Imagine intitulată Boost buclele Pasul 5
    5. Evitați frecarea părului cu un prosop. Când ieși din duș, va fi tentant să-ți pui buclele cu o frecare rapidă. În schimb, Pă-ți părul cu prosopul pentru a lăsa o atingere de umiditate fără a-ți întrerupe modelul de curl natural.
  • Utilizați un prosop microfibră pentru uscarea părului. Acestea sunt mult mai blând decât prosoape de bumbac.
  • Metoda 2 din 3:
    Utilizarea instrumentelor și tehnicilor de styling
    1. Imaginea intitulată Boost buclele Pasul 6
    1. Utilizați un pieptene cu vârf la o perie. Folosind un pieptene cu vârf sau degetele, spre deosebire de o perie tradițională de păr, poate fi o modalitate excelentă de a păstra buclele naturale fără a vă deteriora sau a vă rupe părul.
    • Dacă aveți păr gros, strâns curbat, periați întotdeauna și deturnați părul atunci când este umed sau umed. Aplicați mai întâi un balsam și apoi utilizați un pieptene de dinți largi sau degetele dvs. pentru ao detașa.
    • Nu încercați să vă dezghețați părul atunci când este uscat. Periajul părului strâns curbat atunci când este uscat va duce la frizz și, potențial, ruperea. Buclele Looser pot fi periat uscate sau umede înainte și în timpul sesiunilor de curățare.
  • Imagine intitulată Boost buclele Pasul 7
    2. Periați de la sfaturi la rădăcini. Periajul de la rădăcini în jos poate duce la ruperea părului curat, așa că începeți întotdeauna la capetele părului și periați spre scalpul dvs.
  • Imagine intitulată Boost buclele Pasul 8
    3. Atașați un difuzor la Blowdryer. Folosind un difuzor, puteți răspândi căldura mai uniform și vă puteți defini buclele și valurile naturale. După ce începeți să vedeți buclele, începeți să faceți o formă, lăsați-vă părul să se usuce cu aerul restului drumului.
  • Imaginea intitulată Boost buclele Pasul 9
    4. Puneți părul în sus. Începând de la rădăcini, înfășurați o mică parte a părului în jurul degetului, glisați degetul afară și fixați-l în jos. Vă permiteți părul să se usuce cu aer, apoi scoateți clipurile și pufați buclele amped-up cu degetele.
  • Imagine intitulată Boost buclele Pasul 10
    5. Evitați să dormiți pe părul dvs. Pentru părul lung, adunați încuietorile într-o coadă liberă la cel mai înalt punct de pe cap și pur și simplu lăsați-l când vă treziți. Acest lucru protejează modelul de curl și volumul de la a fi aplatizat în timp ce dormi. Pentru păr scurt sau lung, luați în considerare somnul cu o capotă de satin sau capac pentru a preveni nodurile și încurcările de noapte.
  • Imagine intitulată Boost buclele Pasul 11
    6. Vizitați un dulap de păr pentru o tunsoare de creștere a curbelor. Asigurați-vă că ați tăiat întotdeauna părul când este uscat. În unele cazuri, stilistul de păr poate avea nevoie să sufleră părul uscat și plat, înainte de ao tăia pentru a-l îndrepta. Părul curl, spre deosebire de părul drept sau ondulat, se comportă destul de diferit atunci când este umed și uscat. Prin obținerea unei tăieri uscate, asigurați-vă că curlurile dvs. "îmblânse" curg în jos în loc de afară și sunt tăiate pentru a fi curate, ascuțite și Frizz-free.
  • Setați o întâlnire din nou imediat ce buclele dvs. încep să aplatizeze la coroană.
  • Cereți foarfece, nu o ras. Foarfece creează linii ascuțite, curate care reduc frizzul și zbura.
  • Metoda 3 din 3:
    Utilizarea produselor de styling
    1. Imagine intitulată Boost buclele Pasul 12
    1. Volumize și condiție. Părul curly tinde să fie uscat, deci veți dori să stocați produsul de styling pentru a preveni frizul și aplatizarea care vine cu părul fragil. Asigurați-vă că alegeți produse care sunt etichetate ca "hidratare."Încercați să pulverizați un volumizator de hidratare la rădăcini și să vă tratați tressele cu un balsam de frunze de la capete la aproximativ mijlocul lungimii.
  • Imagine intitulată Boost buclele Pasul 13
    2. Se amestecă un cocktail. Persoanele cu păr curat au nevoi unice și specifice și, uneori, poate fi utilă amestecarea produselor. De exemplu, puteți crea un amestec de seric de netezire, ulei de nucă de cocos și gel de styling pentru a aborda și a aborda problemele de stil.
  • Stocarea produselor de îmbunătățire a curbelor și experimentați pentru a găsi amestecul potrivit pentru a combate probleme combinate, inclusiv Frizz, Uscăciune și Dullness.
  • Țineți minte că ceea ce funcționează pentru altcineva ar putea să nu funcționeze pentru dvs. Încercați diferite combinații pentru a găsi cel mai bun amestec de produse pentru părul dvs.
  • Imagine intitulată Boost buclele Pasul 14
    3. Evitați produsele de styling cu alcool. Produsele cu alcool uscați părul și tind să dea părul curat o textura crocantă și uscată. Acesta este motivul pentru care multe companii produc geluri, mouss și hairprays care sunt fără alcool. Căutați produse care oferă controlul cu o așteptare non-fragilă.
  • Imagine intitulată Boost buclele Pasul 15
    4. Utilizați spray de sare de mare. Căutați spray-uri de sare de mare hidratare, deoarece acestea vor prinde un pic de umiditate și vor adăuga volume prin ajutând buclele dvs. să rămână împreună în firele definite.
  • sfaturi

    Utilizați produsele realizate pentru părul curat. Acestea au tendința de a fi solubili în apă și hidratantă și, desigur, înconjurătoare.
  • Vizitați un magazin de frumusețe locală și discutați cu experții. Acești angajați cunosc cele mai bune produse pentru diferite tipuri de păr și vă pot îndrepta adesea în direcția corectă sau vă pot sfătui împotriva tehnicilor care pot fi dăunătoare.
  • Dormiți pe o pernă de mătase. Bumbacul tinde să se absoarbă umiditatea, care ar putea să-ți usuce părul. Silkcuts în jos pe frecare și previne ruperea, lăsând buclele mai mult Manageabil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar