Cum să vă uscați părul gros

Folosind un uscător de suflare pe păr, îl expune la căldură extremă care o poate lăsa uscată și fragilă. Cu toate acestea, lăsând doar părul să se usuce adesea rezultă în frizz, mai ales dacă aveți păr gros. Este nevoie de o schimbare în rutină și unele produse de specialitate pentru a obține părul gros pentru a se usca în mod corespunzător.

Pași

Metoda 1 din 3:
Spălarea și detalierea părului
  1. Imagine intitulată Aer uscat groase Pasul 1
1. Tăiați-vă pe șamponarea părului. Spălarea fâșiei de păr departe de umiditate, ceea ce duce la Frizj. Încercați să vă șamplați părul o dată pe săptămână și niciodată mai mult de câteva ori pe săptămână. În loc să o spălați, aplicați un pic de condiționare a părului în fiecare zi sau puteți trata capetele părului cu balsam regulat atunci când sunteți în duș. Dacă sunteți prea intimidat de gândul de a tăia șamponul, încercați un balsam de curățare care va îndepărta ușor uleiul în timp ce vă hidratează părul.
  • Imagine intitulată Aer Dry gros Hair Pasul 2
    2. Șampon doar rădăcinile tale. Când aplicați șampon, acum închideți părul în jurul scalpului. Este cea mai tânără și cea mai uleioasă zonă a părului tău, în timp ce capetele sunt cele mai vechi și mai uscate, așa că nu au nevoie de aceeași cantitate de spălare. Masați șamponul în rădăcinile dvs. cu degetele și apoi clătiți-o afară.
  • Imagine intitulată Aer Dry gros Hair Pasul 3
    3. Pietre părul în duș. Utilizați un pieptene larg dințate pentru a vă detona părul în timp ce este încă umed. Pentru a preveni spargerea, încercați să o combinați în timp ce balsamul este încă în părul dvs., apoi clătiți când ați terminat. Nu așteptați până când părul nu începe să se usuce pentru a combina. Dacă așteptați prea mult, pieptănarea poate face părul frizzy.
  • Metoda 2 din 3:
    Uscarea părului
    1. Imagine intitulată Aer Dry gros Hair Pasul 4
    1. Utilizați-vă mâinile pentru a stoarce excesul de apă. Odată ce ați făcut duș, adunați-vă părul într-o coadă cu mâinile în spatele capului și mutați lungimea părului, stoarceți apa în jos pe măsură ce mergeți. Acest lucru va ajuta excesul de apă să renunțe la capetele părului pentru a se pregăti pentru prosop.
  • Imagine intitulată Aer Dry gros Hair Pasul 5
    2. Ștergeți părul cu un prosop absorbant. Nu frecați părul viguros cu prosopul. Fricțiunea de frecare nu numai că are ca rezultat Frizj, ci și ruperea. Înfășurați prosopul în jurul părului și strângeți-l în diferite locuri pentru a absorbi cât mai multă apă posibil.
  • Imagine intitulată Aer uscat groase Pasul 6
    3. Rulați degetele prin părul tău. Glisați degetele prin părul dvs. la scalp, apoi executați-le prin părul până la capete. Acest lucru permite ca aerul să lucreze prin păr, scăzând timpul de uscare.
  • Imagine intitulată Aer Dry gros Hair Pasul 7
    4. Utilizați degetele la Stilul părului tău. Dacă doriți niște bucle sau valuri definite în părul dvs., așa cum se usucă, încercați să răsuciți mai multe secțiuni de păr în jurul unui deget și ținându-l câteva secunde pentru a crea spirale. Pentru un spectacol de plajă, aplicați un produs anti-frizz și scrunch-vă părul în palma dvs. înainte de a le elibera.
  • 5. Împărțiți-vă părul pentru a crea valuri mai bine definite. Împărțiți părul în 2-4 părți, în funcție de grosimea părului. Înfășurați fiecare parte și asigurați fiecare panglică cu o bandă de cauciuc. Când panglicele se simt uscate la atingere, desfaceți-le și bucurați-vă de valurile frumoase.
  • Dacă sunteți părul este în mod natural drept, această abordare poate funcționa mai bine pentru dvs. decât crearea răsturnării cu degetele.
  • Dacă nu vă place modul în care părul vă arată în timp ce puteți folosi clipuri de păr pentru a fixa panglicile în sus - păstrarea lor în partea de sus a capului dvs. pentru un updo drăguț până când acestea sunt uscate.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea produselor potrivite
    1. Imagine intitulată Aer Dry gros Hair Pasul 8
    1. Treceți la un prosop microfibră sau la un tricou. Prosoapele microfiberului și tricourile sunt mai blânde pe părul dvs. decât prosoapele tradiționale, terrycloth. Prosoapele microfiber sunt, de asemenea, mai absorbante decât prosoapele tradiționale, astfel încât ar trebui să utilizați un prosop microfibră pentru a vă ajuta părul să se usuce mai repede dacă aveți păr drept sau ondulat. Cu toate acestea, dacă aveți păr curat, încercați să utilizați un tricou în schimb. Tricourile sunt mai puțin absorbante, iar umiditatea suplimentară ajută la crearea de bucle moi.
    • Tricourile cu maneci lungi funcționează cel mai bine pentru că sunt mai ușor de înfășurat și să vă legați în jurul capului.
  • Imagine intitulată Aer Dry gros Hair Pasul 9
    2. Șanțați peria pentru un pieptene. Părul de păr va adăuga doar frizz la părul tău gros. Găsiți un pieptene, de preferință un celui dințată largă, și utilizați-l cu ușurință, cum ar fi numai în duș sau când părul dvs. este deja umed. Evitați pieptarea sau perierea părului uscat, mai ales dacă părul este curbat, deoarece frizul rezultat ar putea ieși din control.
  • Imagine intitulată Aer uscat gros Pasul 10
    3. Lupta frizda cu produse anti-frizz. Aplicați un ser sau un ulei potrivit pentru tipul de păr pentru a obține părul matasos, strălucitor. Încercați un produs bazat pe gel pentru păr drept și o cremă sau mousse pentru părul curat. Nu utilizați produse destinate uscării prin suflare, deoarece multe dintre ele sunt activate de căldura uscătorului de suflare.
  • Pentru a proteja capetele părului, aplicați un ser anti-spargere la ei în timp ce părul dvs. este încă umed.
  • Imagine intitulată Aer Dry gros Hair Pasul 11
    4. Aplicați balsamul de lasă cel puțin o dată pe săptămână. În timp ce părul tău este încă umed, saturați-o cu balsam de la rădăcină la vârf, sau doar din mijloc în jos dacă sunteți preocupat de excesul de ulei din scalpul tău. Dacă nu aveți un balsam de masă, puteți face același lucru cu uleiul de nucă de cocos și permiteți produsului să stea în părul dvs. așa cum se usucă. Acest lucru va ajuta la restabilirea umidității pierdute la părul dvs. și va elimina Frizj.
  • Evitați supraîncărcarea părului cu prea multe produse, deoarece acest lucru poate face să fie rigid sau gras.
  • Imagine intitulată Aer Dry gros Hair Pasul 12
    5. Utilizați cleme de păr pentru a crea volumul. Dacă doriți să adăugați un volum suplimentar la rădăcinile dvs., adunați o secțiune de păr la un moment dat și ridicați părul în sus la rădăcină înainte de alunecare a unei cleme în. Faceți asta de mai multe ori în jurul părții dvs. și coroana capului. Apoi scoateți clipurile odată ce părul este uscat și bucurați-vă de ascensorul suplimentar.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Microfiber prosop
    • Pieptel cu o lățime mare
    • Serul anti-frizz
    • Concediu de condiționare
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar