Cum de a fixa părul frizzy

Cea mai mare parte dintre noi se ocupă de părul frizzy la un moment dat, mai ales în timpul lunilor de vară umedă. Frizziness este de obicei cauzată de uscăciune sau de spargere, care vă poate face părul să arate un pic de pufier decât v-ar plăcea. Din fericire, există câteva modalități prin care vă puteți schimba rutina de frumusețe pentru a controla Frizz și Flyaways. Încercați unele (sau toate) ale acestor metode pentru a vă face părul să pară matasos și neted în fiecare zi.

Pași

Metoda 1 din 12:
Utilizați produse fără sulfate și silicon.
  1. Imagine intitulată Fix Frizzy Pasul 1
1. Produsele cu siliconi și sulfați vă pot usca părul. În schimb, căutați produse care nu au aceste ingrediente - probabil vor spune "silicon și fără sulfat" pe sticlă undeva. Căutați ingrediente cum ar fi uleiuri esențiale, biotină și extracte din plante în schimb.
  • Aveți grijă și pentru produsele cu alcool în ele! Alcoolul este foarte uscat care contribuie la frizz.
  • Nu vă faceți griji dacă vă puneți șamponul fără sulfat în părul dvs. și nu spumă sau nu bule atât de mult. Sulfații creează spuma de bubbling în șamponul dvs., astfel încât noile dvs. produse ar putea să nu fie la fel de spumă.
Metoda 2 din 12:
Spălați-vă părul cu cald, nu fierbinte, apă.
  1. Imagine intitulată Fix Frizzy Pasul 2
1. Apa caldă se fixează părul de uleiuri naturale. Acest lucru poate duce la uscat, păr frizzy când ieși din duș. Când este timpul să vă spălați părul, întoarceți temperatura doar puțin până când apa este caldă.
  • Dacă dușul dvs. este abur, este probabil puțin prea fierbinte.
Metoda 3 din 12:
Utilizați balsam după ce vă spălați părul.
  1. Imagine intitulată Fix Frizzy Pasul 3
1. Dați părului o umiditate mult mai necesară pentru a preveni Frizj. Ori de câte ori vă spălați părul, aplicați o cantitate de balsam de dimensiuni trimestriale de la MID până la capetele părului. Încercați să evitați să puneți balsamul pe rădăcinile dvs., deoarece acest lucru vă poate face părul să arate gras. Lăsați-o să stea timp de 2 până la 3 minute înainte de a le clăti.
  • Frecare și spălare părul cu șampon poate provoca frizzie și uscăciune. Balsamul ajută la îmblânzirea o parte din acea frizcă după ce vă spălați părul.
Metoda 4 din 12:
Încercați un balsam adânc o dată pe săptămână.
  1. Imagine intitulată Fix Frizzy Pasul 4
1. Într-adevăr adăugați în umiditate suplimentară pentru a preveni uscarea și frizele. Despre o dată pe săptămână, utilizați un tratament de condiționare profundă sau o mască de păr și lăsați-o să stea timp de 10 până la 15 minute. Clătiți-o pentru a vă face părul sănătos și strălucitor pentru a tăia pe frizz.
  • Acest lucru este deosebit de important dacă vă înălbiți sau colorați părul. Părul albic și colorat ar putea fi ușor deteriorat, ceea ce poate duce la frizz.
Metoda 5 din 12:
Strângeți umiditatea cu un prosop.
  1. Imagine intitulată Fix Frizzy Pasul 5
1. Curățarea sau frecarea părului uscat creează o mulțime de frecare și frizz. De asemenea, poate deteriora sau chiar să spargă capetele părului. Când ieșiți din duș, luați prosopul și vă ștergeți ușor părul până când nu picură umed. Înfășurați-vă părul în prosop pentru a scoate restul apei și lăsați-l pentru aproximativ 5 minute.
  • Dacă aveți opțiunea, încercați să utilizați un prosop de microfibră în loc de o cârpă terry. Sunt mai blânde pe părul tău, astfel încât să poată ajuta la combaterea frizului.
Metoda 6 din 12:
Pieptene prin părul tău când este mai mare uscat.
  1. Imagine intitulată Fix Frizzy Pasul 6
1. Părul umed periaj poate duce la deteriorarea și ruperea frizelor. În schimb, așteptați până când părul dvs. este umed sau mai ales uscat pentru a rula un pieptene cutanate cu ea. Un pieptene va fi mult mai blând decât o perie, deci este bine la prevenirea frizilor. Începeți să piepați din partea de jos și să lucrați încet spre rădăcini. Te va împiedica să tragi și să tragi pe tanglei, astfel încât să nu deteriorezi niciunul dintre capetele tale.
Metoda 7 din 12:
Limitați-vă utilizarea uneltelor de styling de căldură.
  1. Imagine intitulată Fix Frizzy Par Pasul 7
1. Ele vă pot usca cu adevărat părul și creează frizz. Dacă puteți, încercați să lăsați părul să se usuce în loc să utilizați un uscător de suflare. Nu utilizați simplificatori sau curgătoare decât dacă este o ocazie specială și folosiți întotdeauna protecția împotriva căldurii atunci când utilizați unelte de styling de căldură.
  • Rularea unui îndrepitor prin părul dvs. poate ajuta de fapt să vă întoarceți în jos și să netezi orice flyaways. Cu toate acestea, folosind un îndrepitor în fiecare zi poate duce la deteriorarea și frizul pe termen lung.
Metoda 8 din 12:
Atingeți părul cât mai puțin posibil.
  1. Imagine intitulată Fix Frizzy Pasul 8
1. Acest lucru este de atunci când este umed și când este uscat. Indiferent de tipul de păr, atingându-l o grămadă va provoca frizziness și puffiness, deoarece degetele pot absorbi uleiurile naturale din părul tău. Cu excepția cazului în care îl stiați, țineți-vă mâinile!
  • Acest lucru este deosebit de important dacă aveți păr curat sau ondulat. Perturbarea modelului dvs. de curl vă va face buclele să pară libere și frizante.
Metoda 9 din 12:
Aplicați ulei de argan la capetele părului.
  1. Imagine intitulată Fix Frizzy Pasul 9
1. Netezi în friză atunci când părul tău este uscat cu un ulei. Puneți câteva picături de ulei de argan pe palmele mâinilor și o rulați ușor în capetele părului. Neteziți capetele pentru a combate frizzul și faceți părul să pară neted și strălucitor.
  • Încercați să păstrați uleiul de argan departe de scalpul dvs. Punerea uleiului pe rădăcinile dvs. vă poate face părul să arate gras, mai ales dacă nu l-ați spălat în câteva zile.
Metoda 10 din 12:
Tamponizați în jos Frizz cu ceară de păr.
  1. Imagine intitulată Fix Frizzy Par Pasul 10
1. Flyaways pe coroana capului tău poate fi enervant pentru a face față. Apucați un dollop de dimensiuni trimestriale de ceară de păr și utilizați 2 degete pentru a netezi Flyaways individual. Puteți continua să folosiți ceară de păr pe tot parcursul zilei pentru a-ți îmblânzi coafura și pentru a păstra Frizz în cec.
  • Ceara de păr nu este uleioasă sau grasă, deci este sigur să vă puneți în apropierea rădăcinilor voastre.
Metoda 11 din 12:
Dormiți pe o pernă de mătase.
  1. Imagine intitulată Fix Frizzy Pasul 11
1. Persoanele de bumbac creează o mulțime de frecare, care poate fi uscată. Treceți la o pernă de mătase sau satin pentru a vă hidrata părul în timp ce dormiți pentru a preveni Frizj. Silarea și perna de satin nu sunt foarte scumpe și puteți găsi de obicei un decent pentru aproximativ 20 de dolari la cele mai multe magazine de bunuri de origine.
  • Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți păr curat sau ondulat. O pernă de mătase sau satin vă poate ajuta să vă mențineți modelul curl intact în timp ce dormiți, așa că nu trebuie să faceți cât mai mult de stil în dimineața următoare.
Metoda 12 din 12:
Îndepărtați împărțirea în mod regulat.
  1. Imagine intitulată Fix Frizzy Pasul 12
1. Capetele divizate tind să facă părul să pară mai frizzii și deteriorate. Capetele părului vostru tind să se împartă înainte de restul părului, de aceea este important să le scoateți. Încercați să vă deplasați părul la fiecare 6 până la 8 săptămâni pentru a vă menține sănătatea părului și tăiați pe frizz.
  • Nu trebuie să scoateți o tona de păr - chiar de tăiat 1 în (2.5 cm) vă va ajuta să vă întoarceți în friză.

sfaturi

Dacă vă purtați părul în panglici, încercați să împingeți panglicele individuale într-o singură panglică pentru a reduce presiunea asupra părului dvs. și pentru a preveni spargerea.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar