Cum să creați părul ondulat cu un fier curling

Dacă aveți păr drept și vă luptați să o acordați un volum suplimentar, poate doriți să încercați să creați un aspect de păr ondulat. Puteți utiliza un fier curling și câteva produse de păr pentru a obține părul relaxat ondulat pentru un aspect în timpul zilei sau o noapte out. Această metodă funcționează excelent pe părul lung sau pe părul scurt.

Pași

Partea 1 din 2:
Colectarea consumabilelor
  1. Imaginea intitulată Creați părul ondulat cu un pas de fier curling 1
1. Obțineți un tur al turului ceramic 1 "fier curling. Acesta este un instrument de styling de înaltă calitate, și așa ar trebui să funcționeze mai bine decât alternativa și, de asemenea, protejează părul mai bine. Cilindrul de 1 "vă va permite să creați bucle mari pe care le puteți scutura și scrunch până la crearea unui aspect ondulat. De asemenea, puteți utiliza un fier curling cu un butoi mai mare sau un butoi mai mic, deși poate fi mai dificil de a obține aspectul ondulat.
  • Puteți cumpăra fiare de călcat de la un magazin de aprovizionare de frumusețe sau online.
  • Imaginea intitulată Creați părul ondulat cu un pas de fier curling 2
    2. Utilizați un ser de protecție. Un ser de păr de protecție fabricat din produse naturale, cum ar fi uleiul de argan, sau un ser făcute pentru a proteja părul de căldură, vă va asigura că părul nu se usucă când îl curbați. Aplicând un ser de protecție la părul dvs. înainte de a utiliza fier curling pe acesta vă va ajuta să vă protejați părul de orice deteriorare sau de spargere datorită căldurii.
  • Puteți găsi un ser de păr de protecție sau spray la magazine de alimentare frumusețe, saloane de păr, în culoarul de frumusețe a supermarketurilor sau online.
  • Imagine intitulată Creați părul ondulat cu un pas de fier curling 3
    3. Căutați un spray de finisare protectoare. Pentru a seta aspectul ondulat, trebuie să aplicați o pulverizare de protecție de protecție după ce părul dvs. a fost curbat. Sprayul poate conține un agent de setare sau un agent de finisare care vă va păstra părul în poziție, dar ar trebui să aibă și un element de protecție, astfel încât părul să rămână sănătos și strălucitor pe tot parcursul zilei.
  • Partea 2 din 2:
    Folosind fier curling
    1. Împărțiți părul în două secțiuni. Cea mai eficientă modalitate de a obține aspectul părului ondulat este să vă curățați părul în secțiuni. Puteți utiliza un pieptene pentru a vă împărți părul în două secțiuni chiar de pe ambele părți ale capului.
    • Puteți apoi să clipiți o secțiune de păr cu un clip mare. Asigurați-vă că secțiunea este în afara modului astfel încât să vă puteți concentra mai întâi pe secțiunea liberă.
  • 2. Aplicați un spray de protecție sau un ser la secțiunea liberă. Acest lucru vă va asigura că părul dvs. nu se usucă când îl încurcați. Puteți aplica câteva sprinturi de pulverizare în secțiunea de păr sau frecați un ser în el. Oricum, asigurați-vă că întreaga lungime a părului dvs. este acoperită de rădăcini la sfaturi.
  • 3. Rulați fier curling peste capetele părului. Înainte de a începe să curliți secțiunea, ar trebui să rulați fier curling peste capetele părului în mișcări rapide, fluide. Acest lucru vă va asigura că părul este neted și gata să fie curbat.
  • Acest pas este deosebit de util pentru persoanele cu părul ondulat care doresc să-și dea părul mai mult un val controlat. Ar trebui să încercați să începeți cu părul neted, drept, astfel încât valurile să rămână în mod mai eficient.
  • De asemenea, puteți utiliza o îndreptare a părului pe părul dvs. ondulat sau curat pentru ao face drept sau încercați un balsam de îndreptare. Odată ce părul nu este la fel de buclat prin îndreptare, puteți să vă curățați părul în secțiuni și să-i dați un aspect mai controlat, ondulat.
  • 4. Curl secțiunea liberă a părului. Apucați o mică bucată de păr din secțiunea liberă, aproximativ una până la doi centimetri de păr. Începând de la baza părului, aproape de rădăcinile dvs., înfășurați secțiunea în jurul fierului curling departe de fața dvs. Acest lucru va asigura că valul curge departe de fața ta, mai degrabă decât în ​​ea.
  • Țineți părul în fier curling timp de 10-30 secunde - 10 secunde dacă fierul dvs. este setat la o temperatură mai mare și / sau părul dvs. este subțire și 20-30 secunde dacă fierul dvs. este setat la o temperatură mai scăzută și / sau dvs. Părul este gros. Apoi, slăbiți prinderea mânerului de fier curling și trageți fier curling până la capătul părului.
  • Curbați din nou aceeași secțiune a părului în partea de sus a capului, aproape de rădăcini. Țineți părul timp de 5 secunde și apoi eliberați ușor mânerul de pe fier curling, eliberând părul. Ar trebui să aveți acum bucle care se îndepărtează de fața ta.
  • 5. Curl cealaltă parte a părului. Odată ce ați curbat o secțiune de păr, treceți la cealaltă secțiune. Lucrați cu atenție și înclinați fiecare bucată mică de păr, astfel încât buclele să pară uniforme când se încadrează alături. Întotdeauna se îndepărtează de fața ta, buclele nu vă mulțumesc sau nu vă ascundeți fața. Amintiți-vă să aplicați spray de protecție sau ser pe părul dvs. înainte de a aplica orice căldură.
  • Dacă aveți secțiuni mai scurte de păr în jurul feței dvs., ar trebui să luați bucăți mici de păr și să le strângeți o mică secțiune la un moment dat. Puteți alterna direcția buclelor, astfel încât acestea să aibă un aspect mai ondulat.
  • Dacă aveți breton, vă puteți spăla bretonul pe o parte a feței. Alegeți partea în care părul dvs. natural părțile și încercați să vă spălați toate părul de bang pe aceeași parte.
  • 6. Pieptene de bucle. Odată ce v-ați înfășurat pe tot părul, va trebui să faceți că buclele apar mai libere și ondulate. Rulați un pieptene de dinți largi peste buclele din secțiuni, slăbind ușor buclele cu pieptene. De asemenea, puteți utiliza vârfurile degetelor pentru a slăbi ușor buclele.
  • O altă opțiune este să vă întoarceți capul cu susul în jos și să utilizați degetele pentru a slăbi curlurile. Încercați să separați toate buclele prin rularea mâinilor prin ele. Verificați că buclele apar libere și ondulate, mai degrabă decât rigidă și uniformă.
  • 7. Setați părul dvs. ondulat cu spray de finisare. Acum că aveți aspectul de păr ondulat ideal, ar trebui să utilizați un spray de finisare pentru a vă asigura că rămâneți pus pentru restul zilei sau a nopții. Aplicați câteva sprinturi ale pulverizării de finisare la părul dvs. și rulați degetele prin curluri o ultima dată. Acest lucru ar trebui să vă păstreze părul în căutarea ondulată și liberă.
  • Dacă aveți păr drept, poate doriți să puneți o pulverizare volumizantă sau texturală pe părul dvs. ondulat pentru ao da un corp. Aplicați câteva sprinturi în părul dvs. și apoi utilizați degetele pentru a freca ușor pulverizarea în capetele părului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar