Cum să definiți părul curat

Dacă aveți părul curat, ar putea deveni o luptă uneori pentru a avea grijă de părul dvs. și pentru a vă defini curlurile în mod regulat. Deoarece metodele și produsele de îngrijire a părului mainstream s-ar putea dovedi inutile pentru prăjituri, buclele flyaway, este natural să se frustrate. Cu toate acestea, există câteva sfaturi și tehnici pe care le puteți urma, cum ar fi utilizarea șampoanelor fără sulfate, aplicând cantități generoase de balsam și alte produse hidratante și utilizând diferite metode de formare, pentru a evita capetele frigizante și uscate și obțineți în mod regulat bucle perfect definite.

Pași

Partea 1 din 3:
Spălarea părului și aplicarea produselor
  1. Imagine intitulată Blowout și îndreptarea părului natural încorporat Pasul 2
1. Omiteți șamponul și "Co-spălați" părul. Numit si Metoda Girl Curly, Omiterea șamponului și spălarea părului cu balsam numai operează cel mai bine pentru părul prea uscat, deoarece șamponul ar putea face mai mult rău decât bine.
  • Imaginea intitulată Creați o bună rutină de îngrijire a părului (pentru bărbați) Pasul 1
    2. Utilizați un șampon fără sulfat dacă doriți să utilizați unul. Dacă alegeți să utilizați șamponul, este foarte important să utilizați unul blând care nu conține laurii sulfat de sodiu (SLS), care poate fi prea dur și dăunător pentru părul curat și poate provoca frizz. Alegeți un șampon care conține uleiuri naturale, cum ar fi semințe de struguri sau ulei de salvie, care va clarifica și menține umiditatea în păr.
  • Aplicați un pic de șampon în partea de sus a capului și masați-o pe scalp. Concentrați-vă pe rădăcini de când formează partea cea mai grasă a părului. Să se clătească spre capetele buclelor.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru părul negru Pasul 5
    3
    Condiție părul tău după șamponare. Fii generos cu cantitatea de balsam pe care o utilizați. Aplicați-o pe partea de sus a capului și masați-o pe scalpul dvs., la fel cum ați făcut cu șampon dacă ați folosit unul.
  • Concentrați balsamul spre capetele buclelor. În acest fel, părul nu-și va pierde uleiurile naturale și nu se usucă.
  • Asigurați-vă că utilizați un balsam proiectat pentru părul uscat și deteriorat, chiar dacă eticheta nu spune în mod specific "pentru părul curat."
  • Imagine intitulată Blowout și îndreptarea părului natural în mod natural Pasul 3
    4. Detați-vă părul în duș cu un pieptene dințate. Asigurați-vă că faceți acest lucru ușor și când părul are o cantitate bună de condiționare în ea. Pentru o umiditate puțin adăugată încercați să adăugați miere la balsam, dar asigurați-vă că ați clătit majoritatea.
  • Imagine intitulată tăiată Pasul de păr curly 1
    5. Clătiți părul cu apă rece sau rece. Pentru ultima parte a dușului, omiteți apă caldă pentru apă rece sau rece pentru a străluci în păr și pentru a preveni Frizj. Pentru un volum mic de rădăcină, încercați să clătiți cu capul cu capul în jos.
  • Imagine intitulată Blowout și îndreptarea părului natural în mod natural Pasul 4
    6. Utilizați o condiție profundă o dată sau de două ori pe săptămână.Înainte de a vă duș, puteți aplica un balsam profund cum ar fi ulei de cocos la păr o dată sau de două ori pe săptămână. Înainte de duș, aplicați-o în păr, concentrându-vă pe capetele buclelor dvs. și purtați un capac de duș. Lăsați balsamul adânc în cel puțin 10 minute. Aburul se va înmuia și va hidrata părul în timp ce vă spălați mai întâi corpul.
  • Imagine intitulată Blowout și îndreptarea părului natural înclinat Pasul 9
    7. Aplicați un balsam sau o cremă de frunze prin netezirea pe păr. După ce ieșiți din duș, aplicați un balsam sau cremă de frunze pe părul dvs. pentru a vă asigura că rămâne hidratat și Frizz liber pe tot parcursul zilei.
  • În acest moment, asigurați-vă că părul nu are încurcări rămase. Dacă o face, dezactivați ușor părul cu degetele și apoi dați-i o altă clătire în chiuvetă, asigurându-vă că ați reaplicat balsamul.
  • Partea 2 din 3:
    Formarea buclelor
    1. Imagine intitulată Învățați să vă iubiți părul dvs. curly Pasul 6
    1. Obțineți un produs de exploatație, cum ar fi un gel sau un mousse. Pentru a vă ajuta părul să țină buclele de mult timp, ar trebui să utilizați un gel de exploatație sau un mousse pe buclele dvs. înainte de a le modela. Încercați să obțineți produse solubile în apă mai degrabă decât pe cele bazate pe alcool, care nu se simt lipicioase pe piele. Experimentați cu produse și cantități de produse până când obțineți combinația potrivită pentru părul dvs.
  • Imagine intitulată Cut Curly Pasul 2
    2. Scrunch părul tău. După aplicarea unui produs de exploatație, curățați-vă părul în mâini și scrunch într-o mișcare în sus, ținând-o câteva secunde de fiecare dată. Cu cât scuipi mai mult, curlierul tău va fi. Continuați să o faceți până când nu mai există apă de la păr.
  • Imagine intitulată Cut Curly Pasul 8
    3. TwIRL Părul tău pentru inferte. Luați o secțiune a părului dvs., variind de la 0.5 inci (1.3 cm) la 3 inci (7.6 cm) în diametru. Aplicați un gel de exploatație sau mousse și răsuciți secțiunea în jurul degetului, asigurându-vă că mergeți cu curbul natural al secțiunii. Această metodă va produce intelete perfecte. Luați o secțiune mai mare pentru buclele Looser sau păstrați-o mică pentru buclele mai stricte.
  • Imagine intitulată Cut Curly Pasul 21
    4. Răsuciți părul în două secțiuni, spre deosebire de una. Dacă doriți și bucle mai bine definite, încercați metoda de răsucire, cu excepția a două secțiuni în loc de una. Degetul pieptene fiecare secțiune a părului dvs., aplicați gelul de exploatare sau mousse, apoi împărțiți unul în două părți și începeți să le răsuciți unul în jurul lor. Puteți adăuga unele ulei de nucă de cocos sau unt de cocos la capete pentru a le face mai moale.
  • Imaginea intitulată crește cu părul curat mai lung 2
    5. Vătămați buclele pentru o soluție mai rapidă. În loc de scrunching sau twirling, încercați pur și simplu netezirea buclelor pentru a economisi timp. Începeți cu o singură secțiune a părului dvs. și aplicați un produs de exploatație. Rulați-vă mâinile în jos părul cu degetele deschise, netezirea buclelor vertical. Când ați terminat, treceți la următoarea secțiune.
  • Cu cât este mai mică secțiunea dvs., cu atât va fi mai strictă buclele dvs. Cu cât este mai mare secțiunea dvs., cu atât va fi mai mare buclele.
  • Imaginea intitulată are frumos părul relaxat African American Pasul 3
    6. Vătămați buclele cu balsam ca o alternativă. De asemenea, numită metoda de șindring, această tehnică folosește o cantitate mare de balsam pe fiecare fir de păr pentru a menține buclele hidratate și definite. Secționați părul în patru părți. Alegeți una și faceți o secțiune mai mică. Aplicați balsamul pe vârful degetelor și executați-le prin secțiune, netezirea curbei pe drum. Așezați-l și continuați cu următoarea secțiune mică.
  • Partea 3 din 3:
    Uscarea părului
    1. Imaginea intitulată Păstrați părul vopsit întunecat de la Pasul 5
    1. Îndepărtați apa din părul dvs. folosind prosoape de hârtie sau tricouri. Prosoapele generice sunt făcute din țesături de terry, iar buclele mici care alcătuiesc cârpa tind să prindă părul curbat și provoacă frizz. Utilizați prosoape de hârtie sau haine, cum ar fi tricouri pentru a îndepărta apa din părul tău. După aceea, Plop părul tău pentru ao usca mai repede.
  • Imagine intitulată Țineți părul sănătos Pasul 6
    2. Aer-uscați părul. Aerianul de uscare duce la cea mai mică cantitate de frizz, deoarece uscarea prin suflare tinde să facă părul curat frizzy. Cu toate acestea, dacă nu aveți prea mult timp, asigurați-vă că uscați-vă cu un atașament difuzor. Asigurați-vă că lăsați uscarea până după ce ați terminat să vă modelați buclele.
  • Imagine intitulată Cut Curly Pasul 3
    3. Evitați să atingeți părul până când este complet uscat. Manipularea părului tău va rupe cuticula și va provoca frizziness. Dacă doriți să aveți bucle perfect definite și un păr neted, încercați să nu atingeți părul deloc până când nu este complet uscat. Odată ce este uscat, vă puteți bucura acum de spiralele dvs. gratis-frezice!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Unele zile, indiferent cât de religios vă urmați regimul de stil, veți primi în continuare Frizj. În loc să vă puneți părul în sus, îmbrățișați-vă frizzul și lăsați-vă părul să fie puțin mai sălbatic în acea zi.
  • Pentru a face valuri de flacără, strâns vă strângeți părul atunci când este umed și dormiți pe el. Dimineața ar trebui să aveți părul ondulat.
  • Aplicați o mască de păr hrănitoare o dată pe săptămână pentru buclele lucioase.
  • Utilizați un satin sau o pernă de mătase pentru a evita frizziness.
  • Părul ajunge în afară și frizzele când caută umiditate - cu atât mai multă umiditate pe care o puneți în părul dvs., cu atât mai puțin va fi Frizz.
  • Avertizări

    Nu atingeți părul până când nu este complet uscat! Redarea cu părul natural umed va cauza o mulțime de frizz. Cu toate acestea, dacă observați o curl care trebuie fixată, utilizați puțin apă și resetați-o.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Șampon fără sulfate
    • Conditioner pentru păr uscat și deteriorat sau curbat
    • Climatizare sau cremă
    • Condiții adânci
    • Mousse sau gel de ținut
    • Prosoape de hârtie sau un tricou
    • Uscător de suflare și difuzor (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar