Cum să curbați părul lung cu un îndrepitor

Curlingul părului este o modalitate distractivă și ușoară de a vă schimba aspectul! Nu vă faceți griji dacă nu aveți un fier curling, utilizați aceste tehnici pentru a obține buclele cu o îndreptare a părului. Experimentați cu crearea de valuri plajene, bucle strânse sau valuri libere. Curling Hair lung este o sarcină consumatoare de timp, dar rezultatul final va fi în valoare de așteptare.

Pași

Metoda 1 din 2:
Crearea de bucle
1. Începeți cu părul uscat și aplicați un protector de căldură dacă aveți unul. Uscați-vă părul complet înainte de a începe curlingul. Părul umed nu va ține bucle și este ușor deteriorat. Pulverizați liber un protector de căldură pe fiecare secțiune a părului dvs., aplicând o aplicație uniformă. Acest lucru va contribui la minimizarea daunelor cauzate de fier curling.
  • Asigurați-vă că capetele părului sunt acoperite cu protecție împotriva căldurii, deoarece există deosebit de sensibili la deteriorarea căldurii.
  • Dacă aveți păr gros, legați stratul superior al părului într-un bun și pulverizați stratul inferior cu sprayul protector.
  • 2. Pulverizați-vă părul cu un strat luminos de hairpray pentru suplimentar (opțional). Folosind hairpray non-aerosol imediat înainte de a vă înclina părul vă poate ajuta buclele să țină mai bine. Atunci când utilizați Hairspray, asigurați-vă că ați pulverizat fiecare secțiune chiar înainte de a utiliza dispozitivul de îndreptare pe ea. Apoi, vă curățați părul.
  • Amintiți-vă, Hairspray se usucă repede, astfel încât să pulverizați doar secțiuni mici și să lucrați repede.
  • 3. Legați partea superioară a părului într-un bun. Acest lucru face mult mai ușor să identifice ce păr deja curbat. Strângeți jumătatea superioară a părului într-un bun pe vârful capului și asigurați-l cu o cravată de păr.
  • Imagine intitulată Hair Long Curl cu un pas cu pasul 4
    4. Încălziți îndreptarea părului. Conectați îndreptarea părului într-o priză care este aproape de o oglindă. Dacă aveți păr fin sau colorat, alegeți cea mai mică setare de căldură. Dacă aveți păr gros, grosier sau sănătos, alegeți setarea medie sau ridicată. Temperaturile mai mari vă vor stabili buclele mai bune, dar provoacă mai multă căldură părului.
  • Încercați să utilizați diferite temperaturi. Alegeți cea mai mică temperatură care vă stabilește buclele, deoarece acest lucru va cauza cel mai puțin deteriorarea părului.
  • Asigurați-vă că utilizați tipul potrivit de îndreptare a părului! Dacă creați bucle, îndreptarea dvs. trebuie să fie mai mare de 1 inch (2.5 cm) și ar trebui să aibă marginile tăiate. Un îndrepitor mai mare sau 1 care are marginile ascuțite nu vă pot curăța părul.
  • 5. Răsuciți îndreptarea îndreptată odată ce părul a fost fixat. Strângeți îndreptarea peste 1 din (2.5 cm) Secțiunea de păr la rădăcini.Întoarceți îndreptarea o jumătate de întoarcere spre cap. Acest unghi va crea bucle moi în părul tău.
  • 6. Trageți îndreptarea prin părul. Mențineți poziția rotită a îndreptățitorului și trageți-o fără probleme de părul părului. Standitatea buclelor tale va depinde de cât de repede trageți îndreptarea prin părul tău, așa că decideți înainte de timp cât de strâns doriți ca buclele să fie.
  • Pentru buclele libere, trageți rapid mai strâns prin părul.Cu cât trageți mai repede că îndreptarea îndreptată spre părul părului, va fi buclele dvs.
  • Pentru buclele strânse, trageți încet îndreptarea prin păr.
  • 7. Repetați pe 1 din (2.5 cm) secțiuni pentru a vă curăța restul părului. Îndepărtați mai întâi firele din față ale părului și apoi treceți în spatele capului. Asigurați partea inferioară a părului într-o coajă de coadă liberă la nivelul gâtului, odată ce totul a fost curbat. Scoateți cravată de păr din partea superioară și curbați stratul superior.
  • Utilizați o oglindă pentru a vă ajuta să vedeți spatele capului. Acest lucru vă va arăta ce păr încă mai trebuie să vă încurcați.
  • Metoda 2 din 2:
    Setarea buclelor
    1. Spray buclele cu spray de păr.Pulverizați buclele ca fiind mai uniform posibil pentru a evita formarea patch-urilor crud. Pentru o curl looser, pulpa ușor părul cu o lumină de fixare. Dacă preferați bucle mai stricte, alegeți un spray mai puternic.
    • Nu aplicați prea multăpray de păr la părul dvs., deoarece acest lucru vă poate face părul crocant sau greu.
  • 2. Rulați degetele prin părul dvs. pentru a slăbi buclele. Dacă preferați buclele de plajă, conduceți degetele de la rădăcinile părului până la capete. Răspândiți degetele în afară și le folosiți ca un pieptene. Acest lucru va deschide buclele și le va face să fie mai slăbit.
  • Așteptați ca părul să vă răcoriți complet înainte de a vă combina părul.
  • Cu cât conduci mai mult mâinile prin părul tău, pluiurile vor deveni buclele.
  • 3. Răsturnați buclele înainte și apoi înapoi pentru a adăuga textura. Părul lung poate fi greu, ceea ce poate face ca rădăcinile să arate limpez. Odată ce buclele s-au răcit, îndoiți-vă capul în jos și răsuciți-vă tot părul peste cap. Masați ușor scalpul pentru a vă ridica rădăcinile, apoi aplicați o ceață ușoară de coafură pe partea inferioară a părului. Trageți-vă capul înapoi într-o poziție verticală și vă lăsați părul în poziția dorită. Acest lucru va adăuga volumul și textura părului.
  • De asemenea, puteți încerca să vă uscați părul cu susul în jos pentru a adăuga volumul.
  • 4. Țineți părul din ploaie pentru a vă menține buclele care privesc cele mai bune. Încercați să stați departe de zonele de ploaie sau aburi în timp ce părul este curbat. Umiditatea va face curlurile să se desființeze și poate provoca frizzie.
  • sfaturi

    Utilizați o îndreptare a părului cu un butoi rotunjit. Marginile rotunjite vor ajuta la formarea buclelor și vor provoca mai puțin trasarea părului. Evitați utilizarea unui dispozitiv de îndreptare mare, deoarece acestea sunt foarte dificil de a vă curbui.

    Avertizări

    Utilizarea uneltelor de styling de căldură pe părul dvs. prea adesea pot provoca daune.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar