Cum să vă usiți părul drept părul

Uscarea aerului părul este o modalitate excelentă de a face o pauză de la distrugerea uneltelor fierbinți, dar uneori poate fi greu să-l aducă elegant și drept. Din fericire, există câteva trucuri pe care le puteți folosi pentru a vă usca cu aerul drept părul. Dacă părul dvs. este drept sau ușor ondulat, încercați să o periați la fiecare 5 minute în timp ce se usucă. Dacă părul dvs. este curlier, împachetați-l strâns în jurul rolelor de dimensiuni jumbo pentru ao netezi sau a fixa-o în jurul capului pentru părul drept cu multă volum.

Pași

Metoda 1 din 3:
Încălzirea părului drept sau ondulat
  1. Imagine intitulată Aer uscați părul drept pasul 1
1
Spala-ti parul ca normal. Șamponați-vă părul și clătiți spuma, apoi aplicați cu generozitate balsam de la aproximativ mijlocul părului până la capăt. Clătiți bine balsamul cu apă rece pentru a ajuta la sigilarea cuticulei, care vă va face părul să pară strălucitor și neted.
  • Dacă părul dvs. este gros sau frizzy, luați în considerare tăierea înapoi pentru a spăla doar 1-2 ori pe săptămână și utilizați un balsam profund aproximativ o dată pe săptămână. Care vă poate ajuta părțile să pară mai fină când sunt uscate la aer.

Bacsis: Utilizați un șampon ușor dacă aveți fine, limp, păr sau optați pentru un șampon de hidratare dacă aveți părul frizzy.

  • Imagine intitulată Aer uscați părul drept pasul 2
    2. Detați-vă părul cu un pieptene de dinți largi în timp ce sunteți în duș. Când părul este umed, este fragil și mai predispus la rupere. Cel mai bun moment pentru a detage este în timp ce este încă slick și umed, imediat după ce îl condiționați. Înainte de a ieși din duș, pieptenează orice încurcături, apoi vă lăsați părul în stilul pe care îl doriți să aibă.
  • Imagine intitulată Aer uscați părul drept pasul 3
    3. Blocați-vă părul uscat cu un prosop moale. Odată ce ți-ai pieptănat părul, ieși din duș și usește-ți părul-ți-a uscat părul. Strângeți părul din rădăcini la sfaturi, dar nu frecați viguros, deoarece fricțiunea vă poate deteriora părul. Continuați să ștergeți până când părul dvs. este doar umed.
  • Prosoapele microfibră sau tricourile vechi sunt minunate pentru uscarea ușoară a părului.
  • Imagine intitulată Aerul Uscați părul drept pasul 4
    4. Crema de lucru sau balsamul de îndreptare în părul tău dacă este natural ondulat. Pentru a-ți îmblânzi valurile naturale, acoperiți părul uniform cu un produs de concediu, cum ar fi crema, spray, balsamul de îndreptare sau ulei de păr. Acest lucru vă va ajuta părul să rămână mai strâns pe măsură ce se usucă și vă va face părul să pară mai fină și mai strălucitor când ați terminat.
  • Există o mulțime de factori care afectează cât de bine va funcționa un produs pe părul dvs., cum ar fi textura și grosimea părului, modelul de valuri naturale și chimia scalpului. Rețineți că uneori poate lua un mic studiu și de eroare pentru a găsi produsul perfect.
  • Unele produse sunt proiectate pentru a fi utilizate cu unelte de căldură ca unținător sau uscător de păr.
  • Imagine intitulată Aer uscați părul drept Pasul 5
    5. Pieptene părul în formă pe care doriți să-l uscați. Parte parul în centru sau pe partea laterală, în funcție de stilul pe care doriți ca părul să se usuce. Asigurați-vă că vă amestecați bangurile spre sau departe de fața dvs. pentru a adăuga un stil diferit.
  • Imagine intitulată Aer uscați părul drept Pasul 6
    6. Plasați clipuri în părul dvs. la rădăcini dacă doriți mai mult volum. Prin ridicarea părului cu cleme, rădăcinile dvs. se vor usca ușor ridicate. Aceasta este o modalitate excelentă de a obține mai mult volum în jurul feței sau la coroana voastră, unde părul tinde să pară uneori ușor de limpezi. Încercați să utilizați un clip de duckbill din plastic pentru cel mai neted rezultat.
  • Dacă sunteți îngrijorat de faptul că aveți în păr, puneți un mic pătrat de țesut între păr și clip.
  • De asemenea, vă puteți clipi părul în spatele urechilor dvs. pentru un aspect elegant.
  • Imagine intitulată Aerian Uscați părul drept Pasul 7
    7. Vătămați părul cu o perie elegantă la fiecare 5 minute dacă aveți unul. Dacă aveți unul, periați părul la fel de drept ca în fiecare 5 minute sau cam asa ceva. Puneți-o cât mai curând posibil. Continuați să faceți acest lucru până când părul dvs. este complet uscat.
  • De asemenea, puteți utiliza un pieptene de dinți largi dacă preferați.
  • Imagine intitulată Aer uscați părul drept Pasul 8
    8. Spray Hairspray pe o perie și netezi flyaways. Odată ce părul tău este uscat, spritz un pic de păr de păr pe părul tău de perie. Apoi, periați părul în jurul feței și în partea de sus a capului pentru a ajuta la îmblânzi orice bucăți de păr care se ridică în timp ce părul era uscat.
  • Nu uitați de Spălați-vă peria de păr Pentru a elimina orice reziduu de păr!
  • Metoda 2 din 3:
    Îndreptarea părului curbat cu role
    1. Imagine intitulată Aer uscați părul drept Pasul 9
    1. Spălați, starea și deturnați-vă părul în duș. Șamponați-vă părul așa cum ați fi în mod normal, apoi condiționați-l de la rădăcini până la capete. Asigurați-vă că ați saturat complet capetele părului cu balsam, deoarece acestea tind să devină cele mai uscate. Detați-vă părul cu un pieptene de dinți largi, în timp ce balsamul se înmoaie, apoi clătiți bine părul.
    • Combingul părului în timp ce aveți balsamul va ajuta la minimizarea spargerii.
  • Imagine intitulată Aerul Uscați părul drept Pasul 10
    2. Ștergeți-vă ușor părul cu un prosop de microfibră pentru a îndepărta excesul de apă. Folosind un prosop moale, strângeți ușor și ștergeți-vă părul, dar încercați să nu vă frecați viguros, deoarece acest lucru poate fi dăunător. Continuați să vă uscați părul până când este umed, mai degrabă decât înmuierea umedă.

    Știați? Prosoapele regulate pot fi dur pe părul dvs., provocând spargerea în timp.

  • Imagine intitulată Aer uscați părul drept Pasul 11
    3. Lucrați un produs de stil în părul dvs. Căutați un produs de netezire sau îndreptare care nu trebuie să fie activat la căldură. Dacă buclele dvs. sunt pierdute, ați putea avea nevoie doar de un produs ușor de mousse sau de cremă, dar dacă aveți bucle strânse, un produs mai greu ca un gel vă poate oferi mai mult control asupra produsului finit.
  • Imagine intitulată Aer uscați părul drept pasul 12
    4. Împărțiți-vă părul în secțiuni. Veți avea nevoie de o secțiune pentru fiecare rolă. Cantitatea de secțiuni de care aveți nevoie depinde de grosimea părului dvs. și de dimensiunea rolelor, dar probabil că veți avea nevoie de cel puțin 6 role-3 pe fiecare parte.
  • Dacă părul dvs. este strâns înfășurat sau foarte gros, este posibil să aveți nevoie de 8 sau mai multe secțiuni.
  • Imagine intitulată Aerul Uscați părul drept Pasul 13
    5. Înfășurați fiecare secțiune strâns pe o rolă de plastic Jumbo. Așezați rola sub capetele uneia dintre secțiunile de păr, apoi rotiți părul strâns pe cilindru. Rotiți tot drumul până la scalpul dvs., apoi utilizați clipuri sau pini pentru a fixa rola.
  • Rolele Jumbo sunt de obicei 1/2-2 în (3.8-5.1 cm) în diametru și le puteți găsi oriunde sunt vândute consumabile de păr.
  • Părul tău trebuie să fie strâns pe rolele pentru a vă îndrepta buclele.
  • Unghiul pe care îl rulați la controale Cât de mult are volumul dvs. de păr. Ridicați părul mai mare înainte de rulare dacă doriți să aveți mai mult volum.
  • Imagine intitulată Aerul Uscați părul drept Pasul 14
    6. Lăsați rolele în 2-3 ore sau peste noapte. Permiteți părului să se usuce complet pe rolele. Acest lucru ar putea dura doar 2-3 ore, dar dacă părul tău este foarte gros, ar putea dura mai mult.
  • Dacă nu sunteți sigur cât va dura pentru ca părul dvs. să se usuce, ați putea dori să planificați să dormiți cu rolele în poziție. De asemenea, puteți atenua părul cu o sticlă de pulverizare în loc să o spălați dacă doriți să setați mai repede.
  • Imagine intitulată Aerul Uscați părul drept pasul 15
    7. Scoateți rolele și utilizați degetele pentru a vă modela părul. Odată ce părul este uscat, scoateți rolele. Vă împiedică părul cu degetele și folosiți hairpray sau un ulei ușor pentru a îmblânzi orice flyaways frizzy.
  • Metoda 3 din 3:
    Înfășurați părul ondulat sau curat pentru a se usca
    1. Imagine intitulată Aerul Uscați părul drept Pasul 16
    1. Spălați-vă și condiționați părul. Curățați-vă părul cu șamponul obișnuit și clătiți-l bine, apoi saturați părul cu balsam. În timp ce aveți balsamul în părul dvs., dezghețați-l cu un pieptene de dinți largi. Odată ce l-ați îmbinat, clătiți balsamul cu apă rece.
    • Apa rece va ajuta la închiderea cuticulelor părului, făcându-l să pară strălucitoare.
  • Imagine intitulată Aer uscați părul drept pasul 17
    2. Blocați-vă părul cu un prosop de microfibră. Odată ce ieșiți din duș, utilizați un prosop moale microfibră sau un tricou vechi pentru a stoarce ușor umiditatea excesivă. Continuați să strângeți și să vă ștergeți părul până când este doar umed, nu înmuiere umed.
  • Nu frecați părul prea viguros, deoarece acest lucru poate duce la spargere.
  • Imagine intitulată Aer uscați părul drept pasul 18
    3. Înfășurați o secțiune a părului în jurul capului și fixați-o în poziție. Începând din fața capului, luați o mică parte a părului și înfășurați-o în jurul capului dvs. chiar deasupra urechilor voastre. Când ajungeți la capătul firului, utilizați un PIN Bobby pentru a fixa secțiunea în poziție.
  • Imagine intitulată Aer uscați părul drept pasul 19
    4. Continuați să vă împachetați părul tot drumul în jurul capului. Odată ce prima secțiune este fixată, luați următoarea secțiune din aceeași parte și înfășurați-o și în jurul capului. Puneți-o, apoi continuați pentru fiecare secțiune până la partea din spate a capului. Apoi, începeți din nou în partea din față a părții opuse a capului și înfășurați restul părului în secțiuni.
  • Prin înfășurarea părului, se va usca cu o curbă blândă, dar ar trebui să arate netedă și dreaptă odată ce o luați în jos.
  • Asigurați-vă că vă împachetați părul în aceeași direcție.
  • Imagine intitulată Aerian Uscați părul drept Pasul 20
    5. Lăsați-vă părul să se usuce peste noapte, apoi stilul cu degetele. Poate dura câteva ore pentru părul dvs. pentru a vă usca cu aer, mai ales când este înfășurat strâns în acest fel. Aceasta este o metodă excelentă pentru îndreptarea părului în timp ce dormi dacă vă place să vă spălați părul peste noapte. Odată ce părul este uscat, scoateți știfturile care țin secțiunile în poziție, apoi utilizați degetele pentru a vă îmbunătăți părul și pentru a vă bucura de stilul tău drept!

    Bacsis: Dacă trebuie să ieșiți înainte ca părul să fie uscat, puteți acoperi cu ușurință această coafură cu un centru! Puteți purta, de asemenea, o eșarfă în timp ce dormiți.

  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Pieptene mari
    • Prosop moale sau tricou vechi
    • Perie
    • Hairspray
    • Hârtie de țesut (opțional)
    • Role și clipuri (opțional)
    • Clipuri de păr sau Bobby Pins (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar