Cum de a defriza părul

Părul frizzy poate fi un inconvenient frustrant, dar cu siguranță nu este o sentință de viață. Există o mulțime de răspunsuri pe termen scurt și lung. Indiferent dacă aveți părul curat, care nu va opri frizzing sau valuri care nu se vor calma, sunteți obligat să găsiți o tehnică care funcționează pentru ao repara.

Pași

Metoda 1 din 3:
Utilizarea produselor dezghețate
1. Utilizați spray anti-static. Puteți cumpăra un spray anti-static la farmacia locală sau salonul de păr. Nu exagerați cu spray-ul - o dată o dată pe parcursul părului dvs. ar trebui să facă truc. Încercați să pulverizați doar în locurile deranjante. Acest lucru vă va ajuta să vă dezamortați imediat părul.
  • 2. Utilizați un hidratant de cremă. Aplicați un produs bazat pe cremă în părul dvs. în timp ce este încă umed. Aceasta veți dori să aplicați de la rădăcină la vârf.Încălziți produsul prin frecare între mâini înainte de ao aplica.
  • 3. Luați în considerare utilizarea unei mască hidratanți o dată pe săptămână. Dacă aveți probleme serioase cu părul frizzy în fiecare zi, ați putea dori să vă gândiți la o mască hidratantă o dată pe săptămână. Puteți cumpăra masca de hidratare proprie la un salon de păr sau puteți avea un profesionist aplicați-l la părul dvs. Aplicați suma pe care sticla o recomandă pentru a prosopul părului uscat și lăsați-l să se înmoaie în 5-7 minute.
  • O mască hidratantă este o idee bună în lunile de iarnă uscate pentru a ajuta la combaterea frizului.
  • Metoda 2 din 3:
    Îngrijirea părului
    1. Imagine intitulată Defrizz Pasul Pasul 4
    1. Încercați un șampon fără sulfat.Ar trebui să căutați un șampon care este etichetat ca fiind fără sulfat și care are o cantitate mare de glicerină. Glicerina superioară este în lista de ingrediente, cu atât este mai concentrat, este în șampon. Acest lucru combate frigiz prin hidratarea arborelui de păr.
  • 2. Du-te lumina pe șampon. Șampon benzi părul uleiurilor sale naturale. Utilizați doar o blob de dimensiuni de dimensiuni de dime pentru părul lungimii umărului. Utilizați mai mult sau mai puțin dacă părul este mai lung sau mai scurt, asigurați-vă că spălați bine săpunul.
  • Dacă părul tău este foarte uscat la capete, un balsam de ulei fierbinte poate face minuni. După condiționarea ar trebui să clătiți tot părul sub apă rece timp de un minut pentru a vă relaxa foliculii. Apoi împachetați-l sub un prosop.
  • 3. Înlocuiți șamponul cu balsam de două ori pe săptămână. Nu aveți nevoie să utilizați șamponul în fiecare zi, iar balsamul vă va ajuta să vă curățați părul fără să-l îndepărtați de uleiurile naturale, ceea ce face șamponul. Dacă părul dvs. este frizzy în fiecare zi după ce ați folosit șamponul, este probabil un semn pe care îl utilizați fie prea mult sau prea des.
  • Imagine intitulată Defrizz Pasul Pasul 7
    4. Lăsați părul să se usuce. Unii recomandă să vă lăsați părul să se usuce de 90% din calea și apoi să se usuce. Prea mult aer cald se usucă părul și o face să devină frigizier.
  • 5. Utilizați un pieptene de dinți largi în loc de o perie. Luați în considerare utilizarea unui pieptene de dinți în loc de o perie dacă părul este extrem de încurcat. Acest lucru va împiedica Frizj pentru că nu veți trage la noduri în părul dvs. și provocând daune. La un moment dat ar trebui să vă luați timp pentru a scoate acele noduri cu o perie mai fină, dar dacă aveți nevoie să vă îndreptați spre o petrecere fără părul frizzy, un pieptene de dinți larg va face trucul.
  • Dacă părul tău încă devine frizzy folosind un pieptene de dinți largi, încercați să vă rulați degetele prin păr în timp ce în duș, mai degrabă decât să utilizați un pieptene sau o perie după aceea. Înfășurați-l într-un prosop și păstrați-l umed pentru a preveni frigizarea timpurie.
  • 6
    Mânca sănătos și bea apă. Părul frizzy este un semn de deshidratare și poate însemna, de asemenea, că lipsesc acizilor grași esențiali găsiți în pește, nuci și semințe.Încercați să adoptați o dietă care ar putea ajuta la întărirea părului.
  • Metoda 3 din 3:
    Încercarea altor tehnici
    1. Utilizați o foaie de balsam de țesături. Dacă vă grăbiți să vă dezamăgiți părul, apucați o foaie de balsam de țesături și o rulați de-a lungul părților frizante ale părului. Acest lucru vă va ajuta să eliminați static și frizz. Rețineți că nu este o soluție permanentă. Acesta va ajuta la eliminarea firelor Flyaway într-o pinch totuși.
  • 2. Frecați o cantitate mică de ulei de nucă de cocos prin părul. Aveți nevoie doar de câteva picături în mână, chiar mai mici decât dimensiunea Dime. Frecați uleiul prin părul dvs., dar nu scalpul în timp ce părul dvs. este încă umed. Aceasta este o altă soluție rapidă care vă poate ajuta părul să pară mai netedă și mai elegantă.
  • 3. Periați uleiul uscat prin părul. Aplicați un ulei uscat de blocare a umidității utilizând o perie de păr. Ar trebui să puteți găsi o perie de păr și ulei uscat la farmacia dvs. locală. Uleiul acționează ca o barieră în calea lichidelor, care pot duce la frizz.
  • Periați uleiul în părul dvs. de la capete la jumătatea distanței prin arborele de păr în timp ce părul este încă umed. Odată ce părul este uscat, terminați prin periajul uleiului în restul părului.
  • 4. Terminat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă vă îndreptați părul, amintiți-vă să utilizați mai întâi un spray de protecție împotriva căldurii!
  • Utilizați șampoane libere de sulfat. Sulfații pot fi dăunătoare părului.
  • Înainte de culcare, încercați să vă tratați părul și să puneți niște uleiuri. În dimineața următoare, spălați-o și veți fi netedă.
  • Uneori uscarea părului după aceea va provoca frizz în sus, deci aveți grijă atunci când faceți acest lucru.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar