Cum să-ți conving părinții să vă lase să vă vopiți părul

Este doar vopsea și va spăla în cele din urmă. Nici o problemă, dreapta? Nu chiar. Vorbind părinții tăi în moartea părului tău poate fi o sarcină dificilă pentru că vor să păstreze o imagine naturală frumoasă a ta. Cu toate acestea, este posibil să le puteți convinge prin a face argumente bune în favoarea ta, fiind dispus să compromită și să faci cercetarea înainte de a lansa în discuție.

Pași

Partea 1 din 3:
Cum să faceți cercetarea dvs
  1. Imagine intitulată vopsea părul tău roz Pasul 2
1. Faceți-vă temele pe colorantul părului. Decideți ce culoare doriți să vă vopiți părul. Aflați ce produs doriți să utilizați. Căutați recenzii pentru a vă asigura că obțineți o marcă de calitate.
  • Unele branduri de șampon / balsam vând, de asemenea, vopsea de păr. Aceasta poate ajuta cazul dvs. să aleagă un brand părinții dvs. folosiți pentru a-și spăla propriul păr.
  • Dacă părinții dvs. sunt vegani sau împotriva încercărilor pe animale, luați în considerare alegerea unui colorant care este vegan sau nu testează animalele.
  • Imaginea intitulată știu dacă aveți un pas nervos ciupit 25
    2. Aflați despre riscurile implicate în moartea părului. Colorarea de păr conține peroxid de hidrogen, care vă poate provoca părul să se usuce și fragil. Este puțin probabil ca vopsirea parului tău odată să provoace vreun fel de daune grave, dar să fie conștienți de faptul că poate provoca în continuare niste daune, mai ales dacă mergeți de la întuneric la lumină.
  • Șansa de a fi alergică la colorantul de păr este scăzută, dar merită să faceți un test de patch-uri înainte de a aplica colorantul la cap. Doar puneți o cantitate mică de vopsea pe încheietura mâinii sau gleznei și așteptați 24 de ore pentru a vă asigura că nu există o reacție alergică.
  • Există multe coloranți de păr fără peroxid. Este posibil ca acestea să nu fie la fel de ieftine ca vopselele cutiei de droguri - cu toate acestea, sunt mult mai bune pentru părul tău.
  • Imagine intitulată rochie ca o persoană la o școală cu un cod de îmbrăcăminte Pasul 1
    3. Asigurați-vă că ceea ce faceți este în codul de îmbrăcăminte pentru școală / muncă. Nu vrei să intri în necazuri. Dacă școala dvs. nu permite culori neobișnuite, este, de asemenea, foarte puțin probabil ca părinții dvs. să vă dea bine.
  • Fi la vârsta potrivită. Dacă se spune pachetul, "Nu este recomandat pentru utilizare dacă sub 16 ani," Nu o folosiți ca pe o vârstă de 13 ani. Ați putea obține daune grave de folicul de păr.
  • Partea 2 din 3:
    Cum să faci argumente bune pentru vopsirea părului
    1. Imaginea intitulată Prevenirea sarcinii adolescentului Pasul 9
    1. Aduceți problema delicată. Începeți prin a aduce subiectul colorantului de păr. Întreabă-i o întrebare la cină ca "Ce părere aveți despre colorarea părului?" Apoi spune-le că te-ai gândit la asta foarte mult și că vrei să încerci să-ți dai părul. Spune-le exact ce vrei să faci părului tău.
    • Utilizare "I" declarații, care sună mai puțin acuzatoare sau exigente. De exemplu, spuneți "Vreau să experimentez prin vopsirea părului meu" Decat "Ar trebui să mă lași să experimentez și să fac ceea ce vreau."
    • Evitați să spuneți lucruri cum ar fi "toți prietenii mei o fac". Poate declanșa "Dacă toți prietenii tăi au sărit de pe un pod" Tastați răspunsurile.
  • Imagine intitulată vopsea părul roz Pasul 3
    2. Explicați cum nu este permanent. Spune-le cu adevărat că vopseaua de păr pe care o planificați la obținerea nu este permanentă. Adăugați că va ieși puțin câte puțin, de fiecare dată când vă spălați părul. Poți spune ceva "Am găsit un colorant temporar de păr care cred că mi-ar lăsa să experimentez cu părul fără a face schimbări drastice." Acest lucru va ușura o mulțime de îngrijorare, deoarece vor crede că, chiar dacă nu le place, este doar temporar.
  • Asigurați-vă că găsiți un colorant care nu este permanent înainte de a vorbi cu ei despre asta, așa că nu mințiți când spuneți asta.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să vă vopiți părul Pasul 7
    3. Oferta de a plăti pentru colorant și consumabile. Dacă spui că ești pregătit să plătești pentru tot, le arată că sunteți angajați și responsabili. Și întotdeauna vă ajută cazul când banii nu ies din buzunar.
  • De exemplu, puteți spune "M-am gândit la asta foarte mult și așa că sunt dispus să plătesc pentru coloranți și pe toate materialele."
  • Imaginea intitulată împiedică sarcina adolescentului Pasul 19
    4. Spune-le că sunteți pregătiți pentru cel mai rău. Dacă părinții tăi nu doresc să vă vopsiți părul, deoarece se tem că vopsirea va distruge, aduceți-vă de faptul că ați învățat lecția și să suferiți consecințele decât să nu vopsiți deloc. Puteți spune lucruri cum ar fi "Am cercetat ce să fac dacă colorantul nu arată bine," și "Știu cum să am grijă de părul meu după ce am vopsit-o pentru a reduce orice daune." Lăsați-i să știe că indiferent de consecințe, veți face față lor.
  • Explicați că înțelegeți cum poate merge prost, modul în care culoarea ar putea să nu se oprească corect sau cum vă poate deteriora părul.
  • Cercetați posibilele soluții pentru fixarea locurilor de muncă în vopsea proastă și spuneți-le părinților dvs. Acest lucru vă poate ajuta la continuarea cazului.
  • Imaginea intitulată Spuneți părinților dvs. că sunteți un pas al ateu 7
    5. Explicați motivele pentru care doriți să vă vopsiți părul. Nu le spuneți doar că doriți să vă vopsiți părul, explicați ce te-a făcut să vă simțiți așa. Unii oameni le plac părul, deoarece le permite să exercite mai mult control asupra aspectului lor. Unii oameni îi place, deoarece o schimbare înfățișată îi face să se simtă mai încrezătoare. Aflați motivele și apoi explicați-le.
  • De exemplu, ați putea explica că doriți să vă vopiați părul în timp ce sunteți tineri și nu aveți multe responsabilități. În acest viitor, veți ști dacă doriți sau nu.
  • Partea 3 din 3:
    Cum să compromiteți problema
    1. Imaginea intitulată Opriți-vă părinții din lupta cu pasul 5
    1. Lăsați-i să știe că o voi distruge dacă merge prost. Adesea, părinții vor fi de acord dacă le dați puțin din ceea ce doresc. Un astfel de exemplu ar fi: Dacă vă vopiați părul și se pare rău, veți vopsi înapoi la culoarea sa originală.
    • Spune-le "Sunt pe deplin pregătit să o vopsesc înapoi la culoarea mea originală dacă nu-mi place culoarea sau pare rău."
  • Imaginea intitulată Fii un coafor Pasul 4
    2. Sugerează că a fost făcută profesional. Dacă părinții dvs. sunt îngrijorați de faptul că vă împiedicați procesul de moarte, făcându-l pe cont propriu sau cu un prieten, aceasta ar putea fi o opțiune bună.
  • Spune "Dacă sunteți îngrijorat de faptul că se face rău, aș putea să-l fac mereu făcut profesional în schimb. Apoi nu vă faceți griji cu privire la calitatea rezultatelor."
  • Singurul dezavantaj al acestui lucru este că obținerea părului vopsit profesional va costa o afacere bună mai mult.
  • Imaginea intitulată vopsea părul tău Pasul 2
    3. Permiteți-le să aibă o anumită intrare pe alegerea culorii. Oferiți-vă că amândoi trebuie să acceptați culoarea pe care o obțineți. Care vă permite să fiți în control. Ai putea spune "Voi încerca o culoare mai naturală aproape de culoarea părului meu mai întâi dacă ați fi mai confortabil cu asta."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vă vopiți părul Pasul 2
    4. Întrebați dacă vă puteți colabora parțial părului. În loc de a muri întregul tău cap, cereți-vă să punem în evidență, lumini sau dungi. Purple poate încă împacheta o lovitură de sub culoarea dvs. naturală. Dacă aveți păr lung, atunci puteți compromite doar capete de moarte. Dacă nu se dovedește bine, sau dacă tu sau părinții tăi nu-ți place, atunci poți să-l taie întotdeauna.
  • Poți spune ceva "Poate că în loc să vopsiți totul, pot să vopsesc capetele. În acest fel, este mai puțin diferit și poate fi întotdeauna tăiat dacă nu funcționează."
  • Imagine intitulată evidențiază părul Pasul 1
    5. Întrebați dacă puteți obține extensii colorate în schimb. Dacă sunt adamant împotriva muririi părului real, sugerează cumpărarea și colorarea extensiilor clip-in, astfel încât să poată vedea cum ar arăta culoarea. Nu este permanent și puteți schimba cu ușurință aspectul dacă tu sau părinții tăi nu-ți place.
  • O altă alternativă este de a folosi cretă de păr colorată, care spală în duș.
  • sfaturi

    Fi matur. Nu plângeți, certați sau faceți fapte aleatorii. Aveți un aspect al ceea ce veți spune în minte. Și dacă spun că nu le întreabă mai târziu pe drum, chiar mai pregătit.
  • Nu vă așteptați automat pe părinții dvs. să spună da. Dacă le spuneți să se gândească la asta și să vă informeze (dacă nu par să-ți placă ideea de a muri părul la început), ei vor crede că sunteți mai matur și mai deschis pentru a-ți lua părul vopsit.
  • Dacă ei spun că nu le întreabă dacă poți să te duci capetele părului tău să înceapă și, în cele din urmă, să le întrebi dacă poți să-l duci. Acest lucru îi va încălzi încet.
  • Dacă puteți găsi un colorant de păr ieftin, cereți colorantul. Dacă spun că nu, sugerează anumite extensii de păr colorate.
  • Nu fi surprins dacă părinții tăi spun că nu, dacă încearcă să-și dea seama de ce au spus, ce ai spune dacă ai fi părinte în această situație?
  • Dacă doriți un colorant non-permanent care să nu vă deterioreze părul, citiți Cum să colorați părul cu ajutorul Kool.
  • Deveniți un expert în vopsirea părului. Au un răspuns pentru fiecare întrebare pe care au pregătit-o.
  • Luați în considerare obținerea de lumini sau evidențiere. Părinții dvs. pot fi mai adaptați dacă culoarea poate fi ascunsă de vedere sau nu este la fel de proeminentă.
  • Faceți o înțelegere prin a spune părinților dvs. că veți lua o anumită clasă sau veți obține grade mai mari.
  • Ați putea întotdeauna să vă luați părul vopsit cu culori organice, nu este periculos.
  • Asigurați-vă că nu sunteți alergic la colorantul părului. Dacă încercați să găsiți vopsea hipoalergenică de păr. Asigurați-vă că ați întrebat părinții înainte de a vă muri părul.
  • Cereți-i părinților să-l voperaască pentru vară și apoi să o elimine înainte de începerea școlii.
  • Când vă convingeți părinții, arătați-le imagini despre ceea ce doriți. De asemenea, începeți cu un pic de colorant. Puteți adăuga întotdeauna mai multe. Dacă ei spun că nu, nu plânge. Așteptați până când este aproape de o vacanță ca Crăciunul sau ziua de naștere.
  • Avertizări

    Urmați întotdeauna instrucțiunile producătorului pe pachet. Au făcut colorantul și știu ce să facă cu ea.
  • Dacă părinții tăi încă nu vă vor lăsa să vă vopiți părul, să nu ieșiți și să o faceți fără să știți! Acest lucru îi va face să fie supărat pe tine, și cel mai probabil nu veți mai putea niciodată să faceți ceva de genul asta până când nu sunteți un adult. Fiți răbdători și așteptați până când sunteți permis.
  • Știți ce faceți. Există un set nescris "Reguli" și consecințele pentru vopsea de păr: părul negru cu înălbitor simplu se transformă portocaliu, unele nuanțe de cenușă maro sau blindă poate tenta de păr blond verde, etc. Dacă nu sunteți sigur de ceva, întrebați un profesionist.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar