Cum de a alege rujul de lungă durată

Găsirea unui ruj de lungă durată poate fi o provocare, mai ales dacă doriți ca rujul dvs. să rămână pus pentru un eveniment de toată ziua sau toată noaptea. Puteți merge pentru un ruj de lungă durată pentru a purta la nunta dvs., astfel încât buzele dvs. arata grozav în toate fotografiile dvs. sau puteți opta pentru un ruj de lungă durată pentru o petrecere în aer liber pe care o găzduiți astfel încât rujul dvs. să nu funcționeze sau să frământe pe tot parcursul zilei. Pentru a găsi rujul ideal de lungă durată, puteți face o căutare a rujurilor cele mai evaluate cu puterea de ședere și le puteți încerca să găsiți cea mai bună pentru dvs. De asemenea, puteți învăța cum să aplicați rujul, astfel încât să arate bine și durează mult timp.

Pași

Metoda 1 din 3:
Căutarea rujului de lungă durată online
  1. Imagine intitulată Alegeți rujul de lungă durată Pasul 1
1. Căutați rujuri care sunt "uzură îndelungată" sau "de lungă durată."Pentru a vă ajuta să vă restrângeți alegerile, vă puteți concentra căutarea online pe rujuri care sunt comercializate ca" uzură lungă "sau"."Adesea, aceste rujuri vor fi proiectate pentru a rămâne pe o perioadă lungă de timp, unii atâta timp cât 24 de ore.
  • Verificați detaliile despre produs pentru a vă asigura că este anunțat ca fiind durabil de lungă durată. Unele rujuri pot fi, de asemenea, comercializate ca "acoperire 24 de ore" sau "Super Stay."
  • Multe companii de frumusețe importante fac rujuri care sunt de lungă durată. Puteți căuta un ruj de lungă durată realizat de brandul dvs. de cosmetică preferat sau de o companie de frumusețe care vă place, după cum știți că produsele lor deja lucrează pentru dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți rujul de lungă durată Pasul 2
    2. Citiți recenzii online ale rujelor. De asemenea, puteți căuta cele mai bune rujuri de lungă durată prin citirea recenziilor online ale produselor. Puteți găsi o listă de primă zece listă de rujuri de lungă durată pe un site de frumusețe sau printr-un blogger de frumusețe. De asemenea, vă puteți uita la magazinele de frumusețe online cu amănuntul și citiți recenzii despre anumite rujuri de lungă durată pe site-ul lor.
  • Puteți căuta mai multe rujuri de lungă durată care au cinci stele sau un rating ridicat. Apoi, comparați-le după preț și determinați cât de mult vă puteți permite să cheltuiți pe rujuri.
  • Puteți căuta, de asemenea, o anumită umbră sau o ruj de culoare care este de lungă durată. În funcție de umbra, puteți opta pentru un anumit brand de ruj care are culoarea pe care o doriți într-o formulă de lungă durată.
  • Sfat de experți
    Katya Gudaeva

    Katya Gudaeva

    Machiajul profesionist Artistkatya Gudaeva este un artist de machiaj profesionist și fondatorul agenției de frumusețe de la Bridal, cu sediul în Seattle, Washington. A lucrat în industria de frumusețe de aproape 10 ani și a lucrat pentru companii precum Patagonia, Tommy Bahama și Barneys New York și pentru clienți, cum ar fi Amy Schumer, Macklemore și Tren.
    Katya Gudaeva
    Katya Gudaeva
    Artist de machiaj profesionist

    Utilizați social media pentru a găsi ruj de lungă durată. Artistul profesionist de machiaj Katya Gudaeva recomandă: "Social Media este o modalitate excelentă de a afla ce produse folosesc oamenii. Îmi place să urmez artiști de machiaj de celebritate, pentru că de multe ori sunt primii pentru a obține noi produse. De asemenea, influențenii pe Instagram vor lista de multe ori produsele pe care le folosesc în notele lor, deci dacă vă place o privire, puteți să vă încercați. De asemenea, puteți găsi de obicei recenzii pe YouTube ori de câte ori ceva nou vine pe piață."

  • Imagine intitulată Alegeți rujul de lungă durată Pasul 3
    3. Evitați rujurile care conțin ingrediente dăunătoare. Când căutați rujuri de lungă durată, ar trebui să aveți grijă de ingrediente care ar putea fi dăunătoare. Uită-te la lista ingredientelor de pe eticheta produsului pentru a confirma că nu conține parabeni, propilen glicol, quaterniu 15 sau trietanolamină. Aceste ingrediente pot fi dăunătoare pentru sănătatea dvs., mai ales atunci când sunt aplicate la buze.
  • Când faceți cumpărături pentru ruj, trebuie să verificați, de asemenea, că produsul nu conține un miros sau un mat. Rujurile care conțin ingrediente parfumate sau siliconice pot usca buzele și pot fi dăunătoare pentru sănătatea dumneavoastră.
  • Metoda 2 din 3:
    Încercarea de rujuri de lungă durată în persoană
    1. Imagine intitulată Alegeți rujul de lungă durată Pasul 4
    1. Discutați cu un vânzător la un magazin de machiaj. Dacă sunteți mai mult de mâini pe persoană, puteți opta să intrați într-un magazin de machiaj sau de frumusețe și să încercați rujul pentru dvs. Adresați-vă unui vânzător pentru a vă ajuta să găsiți un ruj de lungă durată de lungă durată. Discutați ce nuanță sau culoare căutați, precum și cât de mult puterea de ședere doriți ca rujul să aibă cu vânzătorul.
    • De exemplu, puteți spune vânzătorului: "Căut un ruj de lungă durată în coral pentru o nuntă pe care o voi face. Aveți sugestii?"
  • Imagine intitulată Alegeți rujul de lungă durată Pasul 5
    2. Faceți o difuzare a rujului. În funcție de politica magazinului de machiaj, este posibil să încercați rujul pe buze, astfel încât să puteți determina dacă este potrivit pentru dvs. Agent de vânzări vă pot ajuta să aplicați rujul și să vă permiteți să vă plimbați în magazin cu el. Ar trebui să încercați pe ruj în culoarea dorită, astfel încât să puteți vedea cum vă privește.
  • Observați cum se simte rujul pe buze. Se simte neted și hidratat? Se simte că va rămâne și culoarea va rămâne vibrantă pentru o perioadă lungă de timp?
  • Dacă rujul se simte ca și cum i-a iritat buzele sau nu este la fel de vibrantă și bogată pe buze, așa cum apare în tub, poate doriți să încercați un alt ruj.
  • Imagine intitulată Alegeți rujul de lungă durată Pasul 6
    3. Cumpărați câteva rujuri de lungă durată pentru a încerca. Dacă nu puteți decide care este ruj de lungă durată pentru dvs., puteți decide să cumpărați mai multe rujuri pentru a încerca. Obțineți două rujuri în aceeași umbră de la diferite mărci sau încercați un ruj și vedeți dacă funcționează bine, purtând-o pentru o zi.
  • Verificați politica de returnare la magazinul de machiaj înainte de a cumpăra mai multe rujuri pentru a vă asigura că le puteți returna dacă nu funcționează. Dacă nu puteți returna rujurile, puteți opta pentru a cumpăra doar unul sau două, astfel încât să nu cheltuiți prea mulți bani pe produse pe care nu le veți folosi.
  • Metoda 3 din 3:
    Aplicând rujul de lungă durată
    1. Imagine intitulată Alegeți rujul de lungă durată Pasul 7
    1. Misturați buzele înainte de a aplica rujul. Multe rujuri de lungă durată pot fi uscate pe buze datorită ingredientelor din ele. Pentru a vă asigura că buzele dvs. rămâne netedă și suplă, umeziți-le înainte de a aplica rujul. Puteți aplica un balsam de buze pe buze cu o oră înainte de a vă planifica să aplicați rujul. Acest lucru va da balsamului de buze timp să se usuce și să vă hidrateze buzele, astfel încât acestea să fie pregătite pentru ruj.
    • Trebuie să aplicați întotdeauna rujul pe buze goale. Înainte de a aplica balsamul de buze, este posibil să utilizați o remodelare non-alcoolică pe buze pentru a scăpa de orice culoare persistentă sau pigment pe buze. De asemenea, trebuie să eliminați orice alimente sau lichide care pot fi pe buze înainte de a aplica rujul.
  • Imagine intitulată Alegeți rujul de lungă durată Pasul 8
    2. Utilizați grundul de buze. Primerul de buze poate fi o modalitate bună de a vă asigura că rujul rămâne pe cât posibil, chiar dacă este o formulă de lungă durată. Primerul de buze poate fi purtat sub ruj, luciu de buze sau chiar un creion de buze. Poate ajuta la păstrarea rujului de la pene sau de la a ieși.
  • Puteți cumpăra grund de buze online sau la magazinul local de aprovizionare de frumusețe.
  • Imagine intitulată Alegeți rujul de lungă durată Pasul 9
    3. Încercați un creion de buze. Folosind un creion de buze pe buze înainte de a aplica rujul poate ajuta culoarea să adere la buze mai bine și să apară mai vibrantă. Du-te pentru un creion de buze, care este o umbră ușor mai ușoară decât rujul pe care îl utilizați. Mai degrabă decât linia buzele cu creionul, ar trebui să colorați în buze cu creionul, începând cu centrul buza inferioară. Apoi, aplicați rujul deasupra creionului de buze.
  • Folosind această metodă, rujul dvs. ar trebui să rămână pe buze pentru o perioadă prelungită de timp. Creionul de buze vă va ajuta să vă asigurați că culoarea se pune, mai ales dacă rujul este, de asemenea, o formulă de lungă durată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar