Cum să vă reparați machiajul dacă ați adormit cu el

Se întâmplă cu toți purtătorii cosmetici ocazional - ați adormit accidental cu o față completă a machiajului. În mod ideal, când vă treziți, puteți merge imediat la chiuvetă și puteți spăla totul. Cu toate acestea, dacă ați luat un pui de somn în mijlocul zilei sau dacă nu aveți timp să începeți cu o față proaspătă, totul nu este pierdut. Vă puteți reîmprospăta machiajul și puteți corecta orice amestec sau strecură care a avut loc fără o mulțime de agitație.

Pași

Partea 1 din 3:
Repararea daunelor
  1. Imaginea intitulată Fixați machiajul dacă ați adormit cu el la pasul 1
1. Utilizați hârtii de blot pentru a absorbi excesul de ulei. După trezire, puteți observa că fața dvs. arată slick și strălucitoare, mai ales în zona zonei T (frunte, nas și bărbie). Înainte de a vă repara machiajul, este important să scapi de ea. Aplicarea unui strat proaspăt de machiaj pe partea de sus poate duce la pori înfundați, pielea deteriorată și breakout-urile grave. Documentele blotting pot absorbi rapid și ușor uleiul și cel mai bine, ei vă vor lăsa machiajul intact.
  • Apăsați ferm hârtia blottă împotriva pielii și veți vedea hârtia înmuierea grăsimii. Dacă sunteți predispus la pielea uleioasă, este posibil să aveți nevoie să utilizați două sau trei hârtii blotting pentru a scăpa de ulei.
  • Pot fi achiziționate lucrări blotting la orice farmacie. Căutați-le pe culoarul de îngrijire a pielii și păstrați un pachet în sacul de machiaj.
Sfat de experți

Când folosiți hârtiile blotting, le dați-le pe piele pentru a absorbi uleiul în exces, dar nu vă ștergeți fața cu ei.

Kelly Chu

Kelly Chu

Profesional machiaj Artistkelly este artist de machiaj de machiaj și educator al echipei de machiaj și păr de păr care se află în zona San Francisco Bay. Soyi machiaj și păr specializări în nunta și machiajul evenimentului și părul. În ultimii 5 ani, echipa a creat că nu are nevoie de peste 800 de mirese din America, Asia și Europa.
Kelly Chu
Kelly Chu
Artist de machiaj profesionist
  • Imaginea intitulată Fixați machiajul dvs. dacă ați adormit cu el la pasul 2
    2. Eliminați bomboanele Mascara cu un ștergător de machiaj. Indiferent dacă ați aruncat și ați întors în somnul sau ochii apoți experimentați când v-ați trezit, șansele dvs. sunt rimelul dvs. este acum murdar. Inspectați-vă zona ochilor pentru orice murdărie neagră. Utilizați o ștergere de machiaj pre-umezită pentru a vă șterge ușor pielea și pentru a elimina murdăria. Fii delicat. Pielea din jurul ochilor tăi este fragilă și poate deveni iritată de ștergerea viguroasă.
  • Doar blot unde vezi smudges. NU Ștergeți genele sau eliminați complet rimelul, cu excepția cazului în care a fost umezit dincolo de reparații.
  • Dacă genele dvs. sunt blocate împreună sau dacă majoritatea mascara dvs. este acum pe piele, probabil că va trebui să o eliminați complet.
  • Imaginea intitulată Fixați machiajul dacă ați adormit cu el la pasul 3
    3. Îndepărtați toate urmele rămase de ruj. La trezirea, buzele tale probabil vor fi uscate. Dacă purtați rujul când ați adormit, probabil că a îmbibat în pielea uscată de pe buze sau a colorat zona din jurul gurii. Puteți avea grijă de acest lucru cu ușurință prin utilizarea unei remoderi proaspete de machiaj la DAB în jurul buzelor. Aveți grijă să intrați în colțurile gurii și să eliminați ultimele urme de ruj de pe piele în jurul gurii.
  • Dacă buzele dvs. se simt deosebit de uscate, urmați un strat de balsam de buze.
  • Imaginea intitulată Fixați machiajul dvs. dacă ați adormit cu ea la pasul 4
    4. Încercați un spray răcoritor de machiaj. Aceste produse de specialitate pot reîmprospăta modul în care apar atât pielea, cât și machiajul. Ei înconjoară pielea cu hidratare, ceea ce creează o suprafață de dewy. Ca rezultat, tenul dvs. pare mai luminos, iar machiajul devine umezit și revigorat. După ce îl pulverizați, utilizați un burete de machiaj de machiaj umed sau blender de frumusețe pentru a pase orice zone care arată streaky sau blotchy. Acest lucru va amesteca machiajul înapoi în pielea dvs. în mod egal.
  • Partea 2 din 3:
    Corectarea machiajului
    1. Imaginea intitulată Fixați machiajul dacă ați adormit cu el la pasul 5
    1. Utilizați un burete umed la chiar și la fundația dvs. Luați o privire bună la ceea ce a mai rămas al machiajului dvs., astfel încât să știți ce aveți nevoie pentru a repara. Verificați mai întâi fundația. Este agitat sau streaky deloc? Dacă este așa, executați un burete de machiaj sau blender de frumusețe sub apă caldă, apoi o scoțați astfel încât să fie umedă, dar nu umedă. Pat la zonele de scurgere de pe fața dvs. ușor cu buretele pentru a amesteca machiajul înapoi în piele.
    • Căldura și umezeala spațiului ajută la netezirea fundației.
  • Imaginea intitulată Fixați machiajul dacă ați adormit cu el la pasul 6
    2. Atingeți zonele problematice cu crema BB sau Fundația ușoară. După amestecarea dungirilor, fundația dvs. ar trebui să arate corect chiar și chiar. Cu toate acestea, este posibil să trebuiască să atingeți câteva zone care necesită mai multă acoperire. Ridicați o cantitate foarte mică de cremă BB sau o fundație ușoară cu buretele umede, apoi bateți ușor pe piele. Utilizați buretele pentru a amesteca noul machiaj în ceea ce aveți deja pe față.
  • Chiar dacă vă simțiți tentați, evitați reaplicarea temeliei peste fața dvs., deoarece rezultatele pot arăta foarte evident și nefiresc.
  • Stick la straturi de acoperire numai în locurile în care aveți nevoie de ea.
  • Imaginea intitulată Fixați machiajul dacă ați adormit cu el la pasul 7
    3. Dă-ți obrajii o strălucire roz cu roșie. Cea mai mare parte a bush-ului dvs. probabil a plecat de pe obraji în acest moment. Actualizați-l cu produsul dvs. favorit Blush. Utilizați o atingere ușoară - puteți adăuga întotdeauna mai multă blush, dacă aveți nevoie, dar odată ce aplicați Toomuch, este mai greu de rezolvat. Începeți încet și periați-l pe merele obrajilor. Amestecați brazul spre exterior foarte subtil de-a lungul pometrilor.
  • Luați în considerare utilizarea unei brupe de cremă. Cream Blush este foarte pură, în timp ce blush pudră poate să arate torty atunci când se aplică pe partea de sus a cremelor BB și fundații lichide.
  • Imaginea intitulată Fixați machiajul dacă ați adormit cu el la pasul 8
    4. Aplicați un strat proaspăt de rimel. Actualizați-vă ochii prin adăugarea unei straturi foarte ușoare a rimelului obișnuit la genele de sus și de jos. Asigurați-vă că ștergeți excesul de rimel de pe baghetă înainte de a începe să o puneți pe genele dvs. Din moment ce aveți deja rimel, adăugând mai multe în partea de sus, poate duce cu ușurință la aglomerări dacă nu sunteți atent. Rezista nevoii de a aplica mai mult de un strat.
  • Imaginea intitulată Fixați machiajul dvs. dacă ați adormit cu el la pasul 9
    5. Praful luminator de deasupra pometrilor. De când tocmai v-ați trezit, complexul dvs. - în special în jurul zonei ochiului - poate să apară puțin plictisitor. Asta este normal! Strălucirea obișnuită va lovi cu piciorul odată ce începeți să vă deplasați în jur, dar să o ajutați de-a lungul prafului unui strat ușor de evidențiere chiar deasupra pometrilor. Scopul pentru zona dintre ochi și cheaguri. Acest lucru vă va ajuta să vă lumineze puțin fața și ochii.
  • Imaginea intitulată Fixați machiajul dacă ați adormit cu ea la pasul 10
    6. Finisați cu ruj proaspăt sau luciu. Deoarece ați curățat deja gura cu ștergerea machiajului, aveți o pânză proaspătă cu care să lucrați. Aplicați rujul preferat pe măsură ce în mod normal ar fi. Adăugarea unui gloss clar peste culoarea va adăuga o strălucire mică față de fața dvs. și vă va face să arătați mai puțin obosiți.
  • Dacă nu sunteți o persoană de ruj, aplicați luciu limpede la buze este încă o idee minunată deoarece vă va străluci culoarea buza naturală.
  • Partea 3 din 3:
    Îngrijirea pielii
    1. Imaginea intitulată Fixați machiajul dacă ați adormit cu el la pasul 11
    1. Dă-ți pielea o pauză. Nu purtați aceeași față de machiaj pentru mai mult de 18 ore consecutive. A doua zi, luați o zi liberă de la aplicarea machiajului, dacă este posibil. Pielea ta va avea nevoie de o pauză după ce a purtat un strat dublu de machiaj cu o zi înainte. Puteți evita breakout-urile majore și alte probleme de piele dacă săriți machiajul a doua zi și lăsați porii să respire.
  • Imaginea intitulată Fixați machiajul dvs. dacă ați adormit cu el la pasul 12
    2. Fi vigilent cu rutina pielii. Dacă sunteți obișnuit să adormiți cu machiajul dvs., pielea dvs. poate începe să afișeze efectele. Tenul tău poate începe să arate plictisitor, deoarece celulele tale moarte ale pielii nu sunt spălate destul de des. Acest lucru vă poate face și pielea să pară mai în vârstă și să sublinieze ridurile. Dacă aveți deja acnee, se poate agrava în timp. De asemenea, riscă să obțineți o infecție cutanată sau o erupție cutanată.
  • Străduiți-vă să vă spălați întotdeauna fața înainte de a dormi pentru a evita să se ocupe de aceste probleme neplăcute.
  • Imaginea intitulată Fixați machiajul dacă ați adormit cu el la pasul 13
    3. Șervețele de îndepărtare a machiajului pe masa de noptieră. Chiar dacă sunteți incredibil de obosit și deja în pat cu o față plină de machiaj, păstrarea acestor șervețele pe noaptea dvs. de noapte vă va face ușor să ajungeți și să le luați. Ștergerea machiajului în pat nu ar trebui să ia locul de curățare periodică a feței dvs. la chiuvetă, dar într-un vârf, această tehnică vă poate ajuta să evitați multe dintre efectele negative asociate cu somnul în machiajul dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar