Cum se aplică machiaj subtil pentru școală

Vrei ca machiajul tău să arate natural și subtil pentru școală? Puteți arăta proaspăt și superb pentru școală în doar câteva minute.

Pași

Partea 1 din 4:
Îngrijire a pielii
  1. Imagine intitulată Aplicați machiajul subtil pentru școala Pasul 1
1. Utilizați un dispozitiv de curățare facială de înaltă calitate. Facial Cleanser este important pentru o piele mare. Scoateți bara de săpun și obțineți o spălare de bună calitate pentru a începe rutina de machiaj. Umpleți bazinul de baie cu apă călduță și splash unele pe fața ta (este, de asemenea, minunat pentru te-ai trezit dimineața) și apoi stoarce dimensiunea de mazăre de spălare facială pe mâna ta și masați-l în față cu mișcări circulare și apoi Clătiți-l cu apa și prindeți fața uscată cu un prosop.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul subtil pentru școala Pasul 2
    2. Utilizați un toner facial bun. Ia un tampon de bumbac mic și puneți un pic de toner pe el și apoi ștergeți-l peste fața ta. Acest lucru vă lasă răul răcoros și reîmprospătat în timp ce seara este seara și îndepărtați orice murdărie pe care ați pierdut-o curățarea.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul subtil pentru școala Pasul 3
    3. Utilizați hidratantul. Găsiți un hidratant care este bun pentru tipul dvs. de piele. Cele mai multe branduri de îngrijire a pielii fac un hidratant pentru toate tipurile de piele. DAB biți de hidratant pe obraji, nas, bărbie și frunte, atunci cu excesul în mână, frecați-vă mâinile împreună cu mișcări circulare și masați hidratantul pe piele.
  • Uneori ați putea dori să aplicați o cremă pe timp de noapte. Pentru a face acest lucru, obțineți puțin pe degetul inelului și puneți-l sub ochi.
  • Partea 2 din 4:
    Produse de bază
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul subtil pentru școala Pasul 4
    1. Utilizați un primer bun. Acest lucru vă va ajuta machiajul să rămână toată ziua. Doar aplicați-o ca și cum ați aplica hidratantul.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul subtil pentru școala Pasul 5
    2. Aplicați fundația. Găsiți o fundație care se potrivește perfect cu tonul pielii. Dacă nu puteți, atunci du-te pentru o umbră mai ușoară. Puneți puțin pe partea din spate a mâinii dvs., apoi cu o perie de fundație sau burete de frumusețe / burete și începeți să o aplicați în jurul nasului decât să lucrați spre exterior, utilizați doar un pic pentru că este mai ușor să aplicați mai mult decât să îl eliminați mai mult decât să îl eliminați. Asigurați-vă că este amestecat corect, astfel încât să nu pară prăjituri.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul subtil pentru școala Pasul 6
    3. Utilizați Concealer dacă aveți nevoie de ea. Găsiți unul care luminează sub ochii tăi. Puteți folosi o perie sau degetul. Dacă folosiți o perie, puneți un mic concealer pe mâna dvs., atunci vă dați peria în ea și folosiți loviturile cu pene de lumină pentru ao aplica sub ochi, în jurul nasului și pe orice pete. Dacă utilizați degetul, faceți exact același lucru, dar încercați să-l bateți, deoarece acesta va da o acoperire mai bună.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul subtil pentru școala Pasul 7
    4. Pulbere presată sau pulbere liberă. Pulberea presată oferă, de obicei, o acoperire mai mare decât pulberea liberă. Utilizați o perie mare de pufos / kabuki perie și aplicați doar puțin pe față pentru a seta machiajul.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul subtil pentru școala Pasul 8
    5. Utilizați Blusher și Bronzer. Blusher vă oferă o strălucire roz pe obraji. Bronzer vă oferă pomeții definiți și o strălucire a soarelui. Aplicați-o cu o perie îndoită cu unghiul pufos - fie aplicați-o în cazul în care soarele ar lovi în mod normal (obrajii, fruntea și nasul) sau îl aplică în golurile pometului de a vă oferi o față mai sculptată. Pentru blush, puteți să o aplicați pe merele obrajilor, fie chiar sub pomeții dvs. până la părul dvs. de păr.
  • Partea 3 din 4:
    Ochi
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul subtil pentru școala Pasul 9
    1. Utilizați o fard de ochi. Orice culoare de ochi care este măgulitoare pentru pielea și ochii tăi va face. Dacă alegeți o culoare de șampanie strălucitoare și folosiți o pensulă de ochi pufos, asigurați-vă că o curățați peste capac. Dacă doriți să adăugați mai multă profunzime, aplicați o culoare brună mai închisă în colțul exterior și cresc.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul subtil pentru școala Pasul 10
    2. Aplicați Eyeliner. Eyeliner este opțional, dar pentru școală, un eyeliner maro este o alegere mai naturală. Ați putea să-l aplicați pe linia de plutire și pe linia stransată, sau ați putea să o aplicați pe capacul dvs. aproape de linia dvs. de Lash.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul subtil pentru școala Pasul 11
    3. Aplicați Mascara. Pentru Mascara, un impermeabil este o alegere bună dacă aveți sport sau PE (educație fizică / exercițiu) și doriți să vă păstrați machiajul proaspăt. Pieptene peria prin genele tale și o va bate din când în când. Ați putea să-l aplicați și pe genele de jos.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul subtil pentru școala Pasul 12
    4. Luați în considerare aplicarea machiajului la sprâncenele dvs. Dacă doriți, puteți accentua și sprâncenele. Ați putea folosi un gel de frunte, creion sau pudră pentru a face acest lucru. Pentru creion, utilizați lovituri de lumină cu pene și periați prin loviturile dvs. după o privire mai naturală. Pentru pulbere, folosiți o perie puțin înclinată și folosiți din nou curse de pene și periați după.
  • Partea 4 din 4:
    Buze
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul subtil pentru școala Pasul 13
    1. Dă-ți buzele un aspect moale, natural. Pentru buze, păstrați-o foarte naturală. Aplicați un balsam de buze pentru buze moale sărutătoare și lăsați-o ca pe acel sau aplicați fie un Lipgloss clar sau deschis.

    sfaturi

    Nu trebuie să purtați machiajul pentru școală - fiecare fată are frumusețea ei personală fără make-up.
  • Nu purtați machiaj pentru băieți sau oricine altcineva - ar trebui să fie aplicat, astfel încât să vă simțiți mai confortabil și o modalitate de a vă exprima. Nu purtați machiajul dacă nu doriți sau cineva ți-a spus să faci.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că vi se permite să purtați machiaj la școală.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar