Cum să aplicați machiajul la pielea uscată

Dacă aveți pielea uscată, știți cât de dificil poate fi machiajul. Machiajul tinde să se agațe de zonele uscate ale feței, mai degrabă decât să fie absorbită de piele, făcându-l să pară neobișnuit și aplicat prost. Înainte de a aplica machiajul la pielea uscată, primiți pielea pentru a le oferi umiditatea că are nevoie. De asemenea, asigurați-vă că utilizați produsele formulate special pentru pielea uscată. Pregătirea pielii și utilizarea produselor potrivite va ajuta la machiajul pentru a aluneca fără efort, astfel încât chiar și în sus, machiajul dvs. va arăta perfect.

Pași

Partea 1 din 3:
Primirea feței tale
  1. Imagine intitulată Curățați pielea Pasul 3
1. Spala-te pe fata. Indiferent ce fel de piele aveți, întotdeauna spala-te pe fata Înainte de a pune machiajul. Acest lucru vă va oferi panza ideală pentru machiajul dvs. lăsând pielea proaspătă și gata pentru tot ce ați pus pe ea. De asemenea, va spăla orice machiaj sau produsele rămase pe care le-ați folosit. Acest lucru va împiedica breakout-urile și porii înfundați.
  • Utilizați o spălare ușoară a feței formulate pentru pielea uscată pentru a vă spăla fața. Spălările feței destinate pielea normală sau grasă va fi prea agresivă și ar putea provoca uscarea pentru a se înrăutăți.
  • 2. Misturați-vă pielea. După spălarea feței, aplicați hidratant pe piele, concentrându-l pe zonele mai uscate. Pentru mulți, zona din jurul nasului și spațiul dintre sprâncene tind să fie zonele mai uscate.
  • Utilizați un hidratant extra-hidratant formulat pentru pielea uscată.
  • Aplicați suficient hidratant, astfel încât să devină absorbit de piele, dar nu atât de mult încât pielea simte gras cu hidratant.
  • 3. Aplicați Primerul de față. Primerul este o bază plină de gel, care merge pe piele înainte de a aplica machiajul. Pentru pielea uscată, grundul este deosebit de util deoarece vă oferă pielea o bază mai fină, astfel încât machiajul să poată fi aplicat fără a fi blocat pentru a usca patch-uri de piele. Pentru a aplica grundul, ia un punct de pe deget și bate-l în secțiuni ale feței.
  • Nu aplicați prea mult grund. În general, utilizați un punct pentru zone mici, cum ar fi bărbia și nasul și două puncte pentru zone mai mari cum ar fi obrajii sau fruntea.
  • 4. Aplicați grundul de ochi. Primerul de ochi ajută la blirele de ghidare și de ochi, și face machiajul ochilor mai amestecați. De asemenea, este adesea colorat pentru a vă da pleoapei o culoare mai uniformă. Dacă pleoapele dvs. sunt uscate, ele pot apărea roșii sau iritate. Primerul de ochi va hidrata fără a face ca capacele dvs. prea uleioase și va ajuta la combaterea decolorării.
  • Aplicați un punct de primer de ochi la fiecare capac și lăsați-l cu degetul.
  • 5. Aplicați Chapstick. Dacă suferiți de pielea uscată, buzele dvs. pot fi, de asemenea, cuibate. Buzele crăpate fac aproape imposibil să aplice fără buze sau alte produse de buze fără probleme. Patchy Rupstick este unul dintre cele mai evidente PAS Faux Faux, deci asigurați-vă că utilizați un strat de Chapstick înainte de a vă aplica machiajul.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicarea fundației și a concealerului
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul la pielea uscată Pasul 6
    1. Utilizați machiajul față destinat pielii uscate. Asigurați-vă că utilizați Fundația și Concealerul destinat pielii uscate. Fundația destinată pielii uscate este ambalată cu mai multă umiditate decât fundația destinată pielii uleioase sau normale, ceea ce înseamnă că va fi mai ușor și să vă mențină pielea să se simtă îmbogățită și proaspătă, spre deosebire de faptul că este să se simtă epuizată.
    • Nu treceți cu vederea importanța fundației potrivite. Aplicarea fundației este adesea cea mai mare luptă pentru cei cu piele uscată, deci dacă credeți că fundația dvs. nu poate fi de lucru pentru dvs., este posibil să fie cel mai bine să investiți într-unul nou.
    • Dacă vă simțiți ca Fundația Drugstore-Quality nu funcționează pentru dvs., vizitați un magazin de machiaj High-end, cum ar fi Sephora sau Mac. Spuneți unui asociat de vânzări pe care îl căutați pentru o fundație pentru pielea uscată. Eșantionați mai multe fundații și aplicați-le până când găsiți unul care funcționează pentru pielea dvs.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul la pielea uscată Pasul 7
    2. Utilizați fundația lichidă, spre deosebire de o fundație de pulbere. Dacă utilizați Fundația Powder, aceasta poate fi cauza unor dintre cele de machiaj. Fundația Powder este excelentă pentru persoanele cu piele grasă, deoarece ajută la absorbția excesului de ulei și umiditatea pe piele. Cu toate acestea, aveți pielea uscată așa cum este, folosind Fundația Powder vă va lăsa pielea mai uscată decât înainte. Pulberea se va agăța de zonele uscate ale feței dvs., făcând fundația să arate patchy, mai ales de la aproape.
  • Cumpărați o fundație lichidă la farmacie sau la magazinele de machiaj cum ar fi Ulta sau Sephora.
  • De asemenea, asigurați-vă că utilizați un concealer de cremă, spre deosebire de un concealer de stick.
  • 3. Aplicați fundația. Alegeți o zonă a feței dvs. pentru a începe aplicarea fundației. DAB O cantitate mică de fundație lichidă pe deget, apoi atingeți fundația pe fața dvs. Utilizați o perie de fundație pentru a amesteca fundația în piele. Repetați după cum doriți pentru întreaga ta față, cu excepția zonei de ochi și a pleoapelor.
  • Dacă aveți pielea uscată, puteți observa că pielea dvs. este adesea fulgeră. Folosind o pensulă, spre deosebire de degetele dvs. la Fundația Blend, minimizează fulgerile, deoarece perii sunt mai blând.
  • Nu apăsați prea tare cu peria. În schimb, utilizați o serie moale de robinete repetitive care se amestecă și se răspândește fundația în zona pe care o lucrați.
  • 4. Aplicați Concealer. Utilizați un concealer lichid sau cremă în zona dvs. de subdedere și orice altă zonă pe care o simți mai necesită o acoperire mai mare. Aplicați concealer ca și dumneavoastră ați aplicat fundația lichidă, folosind o serie de mici paturi.Utilizați o pensulă mică care poate ajunge la toate zonele sub ochi.
  • 5. Utilizați un spray de setare. Utilizați spray-ul de setare, spre deosebire de pulbere, pentru a vă seta machiajul. Țineți spray-ul pe un picior de pe față și dați-vă fața o ceață blândă. Setarea sprayului are un efect de hidratare, spre deosebire de setarea pulberii care va absorbi umiditatea prețioasă.
  • Partea 3 din 3:
    Aplicarea restului machiajului
    1. Aplicați machiajul ochilor. Cu ochii deja pregătiți, aplicați machiajul ochilor așa cum faceți de obicei. Ar trebui să observați că cu grundul în poziție, este mai ușor să vă amestecați ochiul, iar creionul dvs. de linie ar trebui să alunece mai ușor.
    • Dacă observați că pleoapele dvs. sunt încă uscate, aplicați liner lichid, spre deosebire de linia de creion.
    • De asemenea, puteți folosi ochii de pe cremă, deși sunt mai puțin ușor de amestecat decât pulberile.
  • 2. Utilizați blush lichid. Dacă obrajii și zonele de cheekbone sunt predispuse la uscare, făcându-ți blush-ul pe patchil, încercați o blush lichid. Blushul lichid nu numai că merge mai fină, dar durează mai mult și este mai rezistent la căldură în timpul zilelor fierbinți. Pentru a folosi blush lichid, dab un punct de pe pomeții și răspândiți cu o perie roșie în paturi mici.
  • 3. Aplicați rujul. Până când ați pus fundația, machiajul de ochi, buzele dvs. pot începe să se simtă din nou uscate. Aplicați un strat subțire de Chapstick. Așteptați ca o clipă să se scufunde și apoi să-ți aplice rujul. Încercați să evitați rujurile matte sau rujurile de lungă durată, deoarece acestea au un efect de uscare.
  • Dacă decideți să utilizați un ruj mat care vă lasă buzele să se simtă uscate, dab un pic de vaselină sau Chapstick pe deget, apoi pat-ul pe buze. Acest lucru vă va lăsa buzele să se simtă hidratat și vor contracara efectul de uscare al produsului buze pe care îl utilizați.
  • 4. Aplicați mai evident pentru un aspect de dewy. Dacă sunteți conștient de sine în legătură cu pielea dvs. care apare uscată, utilizați un lider lichid pentru a vă oferi pielea un aspect proaspăt, dewy. Utilizați un lider lichid și dați o picătură pe partea superioară a fiecărei cheekbone. Pat în folosirea degetului într-o diagonală de-a lungul crestei de cheekbone.
  • Aplicarea de evidențiere nu va face de fapt pielea mai puțin uscată, dar vă va oferi o privire proaspătă și sănătoasă.
  • 5. Reîmprospătați machiajul pe tot parcursul zilei. Verificați-vă machiajul la fiecare două ore. Dacă observați că pielea dvs. este degresată sau patch-uri uscate au apărut, revitalizați pielea. Mai întâi luați o pereche de pensete și faceți clic pe orice fulgi de piele uscată. Apoi utilizați o mișcare de paturi pentru a aplica un punct de hidratant la fiecare patch uscat. Hidratanerul vă va oferi pielea umidității și alimentației pe care le are nevoie și va face machiajul dvs. să arate mai puțin uscat și prăjit.
  • Asigurați-vă că să nu utilizați prea mult hidratant și la PAT spre deosebire de frecați hidratantul în. Frecare poate elimina fundația și concealerul.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Luați-vă timpul în fața fundației și roșii. Vrei să fii sigur că este integrat în pielea ta sau altfel machiajul va rămâne pe suprafața pielii și arată neuniform.
  • Asigurați-vă că aplicați machiajul într-un mediu bine luminat. Trebuie să vă asigurați că machiajul dvs. arată perfect chiar într-un spațiu luminos luminos.
  • Dacă observați încă patchiness cu fundația dvs., luați în considerare investiția într-o bază de calitate superioară. Uneori, pur și simplu cumpărarea unui produs de calitate mai bună poate face diferența.
  • Avertizări

    Aveți întotdeauna grijă când aplicați machiajul în jurul zonei ochiului. Dacă aveți machiaj în ochi, spălați-vă ochii cu apă rece imediat.
  • Asigurați-vă că vă spălați perii și uneltele de machiaj cel puțin o dată pe lună.Ele pot fi purtători de germeni și bacterii. De asemenea, încercați să ascuțiți creioanele de ieșire după o cuplu utilizată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar