Cum de a crea lacrimi sclipici

Glitter lacrimi, mai întâi popularizat în timpul iernii din 2016 în săptămâna de modă din New York, au devenit rapid cea mai nouă tendință de modă în rândul entuziaștilor de machiaj. Glitter Lacrimile creează un efect dramatic și atrăgător al lacrimilor străluciri care rulează pe față. Indiferent dacă vă îndreptați spre un festival de muzică, participați la un bash de Anul Nou sau planificați o noapte distractivă, sclipiciul sclipici poate fi o modalitate distractivă și unică de a ieși în evidență. Pentru a crea aspectul lacrimilor strălucitori, va trebui să aplicați fața de bază și machiajul ochilor, adăugați adeziv și sclipici sub ochi și apoi completați aspectul cu genele îndrăznețe și buzele ușoare.

Pași

Partea 1 din 3:
Aplicarea lacrimilor sclipici
1. Aplicați fața inventa. Înainte de a începe să creați lacrimi sclipici, veți dori să puneți pe un strat de bază de machiaj pe piele, precum și de ochi și ochelari de ochi. Glitter lacrimi sunt, în esență, o extensie a machiajului obișnuit de ochi. Alegeți o culoare pentru ochiul dvs. care se va potrivi cu sclipirea pe care o utilizați pentru a crea lacrimi. Acest lucru vă va trage machiajul ochilor împreună, creând un aspect dramatic.
  • 2. Trageți linii de lacrimi folosind fastheadow. Înainte de a adăuga sclipici, puteți desena linii slabe sub ochi folosind fastheadow. De asemenea, puteți pune un pic de ochi imediat sub ochi. Aceste linii ar trebui să fie situate în cazul în care va fi plasat sclipiciul. Încercați să utilizați una dintre culorile mai ușoare pe care le-ați folosit pentru ochi. Acest lucru va ajuta la sclipirea unei culori de fundal luminoase și le va permite să iasă în evidență și mai mult.
  • 3. Creați lacrimi subtile. Puteți crea lacrimi sclipitoare subtile, plasând o strălucire fină direct sub ochi. Folosiți un ochi de ieșire strălucitor, cum ar fi caderul urban greu de metal galben sau praful strălucitor al lui Burberry. Acesta este un glitter foarte fin care nu necesită un adeziv și vine într-o varietate de culori. În funcție de aspectul pe care îl întâmpinați, puteți aplica o linie subțire de sclipire fină sub întregul dvs. ochi sau doar în anumite zone.
  • Glitterul imediat sub ochiul tău este menit să pară ca piscina de umezeală care se dezvoltă adesea când plângi.
  • Pereche aceste lacrimi subtile cu machiajul de ochi negri buni pentru ao face ca și cum ați fi plâns de fapt.
  • 4. Aplicați lacrimi dramatice. Pentru un aspect mai dramatic puteți aplica de fapt sclipici în pete mici de lacrimi care rulează pe față. Întotdeauna puneți mai mult Glitter mai aproape de ochi și mai puțin sclipici pe măsură ce vă mutați pe obraz. Acest lucru va imita mai îndeaproape aspectul lacrimilor reale. Glitter lacrimi pot fi aplicate într-o varietate de forme diferite.
  • De exemplu, puteți crea dungi lungi de lacrimi strălucitoare care rulează pe întreaga față sau au pus câteva lacrimi care picură în jos fața, oprirea la obraz.
  • Fi creativ și nu fi prea precis cu sclipirea. Pentru a obține aspectul, doriți să fiți ușor întâmplător cu aplicarea strălucirii.
  • 5. Utilizați diferite dimensiuni și culori de sclipici. Pentru un efect dramatic, puteți folosi diferite dimensiuni și culori de sclipici. De exemplu, începeți cu bucăți fine de sclipire și apoi adăugați piese mai mari, apoi în cele din urmă puteți adăuga pietre mici. De asemenea, puteți utiliza o varietate de culori. De exemplu, este posibil să doriți să utilizați sclipici de argint și alb ca bază dominantă și apoi adăugați niște roz și purpuriu. Alternativ, ați putea să rămâneți la o culoare ca aurul și să oferiți doar un praf deschis.
  • Dacă doriți să aplicați câteva pietre sau un strălucitor mai greu, este posibil să aveți nevoie să utilizați mai întâi un adeziv de machiaj. Acestea pot fi achiziționate oriunde machiajul este vândut.
  • Aplicați sclipici folosind degetul sau o pensulă de machiaj mic.
  • Imagine intitulată Creați lacrimi sclipici Pasul 6
    6. Proiectați propriul stil de lacrimă. Există multe tipuri diferite de lacrimă strălucitoare pe care o puteți realiza. Pentru a crea un aspect personalizat care funcționează cu personalitatea, stilul sau costumul dvs., căutați online. Puteți completa o imagine online de căutare pentru "lacrimi sclipici", sau puteți urma sclipiciul lacrimi hashtag pe Instagram pentru exemple.
  • Unele lacrimi sclipitoare diferite includ lacrimi îndrăznețe și groase sau o strălucire subtilă sub ochi.
  • Partea 2 din 3:
    Finalizarea aspectului
    1. Pune pe mascara sau genele false. Odată ce ați terminat aplicarea lacrimilor sclipici, puteți pune rimel sau gene false. Genele false sunt adesea mult mai întunecate și mai groase decât genele dvs. regulate și probabil vor ieși mai departe. Pentru că purtați atât de mult machiajul ochilor dramatic, genele false sunt probabil preferate, dar o rimel întunecată poate, de asemenea, să funcționeze.
  • 2. Îndepărtați orice Fallout folosind bandă. Glitterul poate fi dificil de a lucra și adesea ajunge peste tot. În timp ce aplicați lacrimi sclipici, puteți obține accidental unele pe frunte, bărbie sau oriunde că nu doriți ca strălucirea să fie. Pentru a elimina sclipirea nedorită sau căderea din față, luați o mică bucată de bandă și atingeți sclipiciul. Se va lipi de bandă și va fi ușor îndepărtat de pe față, fără a deranja restul machiajului.
  • 3. Aplicați o culoare ușoară a buzelor. Când creați lacrimi sclipici, doriți ca ochii să fie punctul focal al aspectului dvs. Ca rezultat, ar trebui să utilizați o culoare deschisă roz sau nudă. O culoare ușoară a buzelor vă va ajuta ochii să iasă în evidență și mai mult.
  • Partea 3 din 3:
    Eliminarea lacrimilor sclipici
    1. Utilizați un ulei natural pentru a îndepărta sclipiciul. La sfârșitul nopții este foarte important să eliminați toate machiajul, inclusiv lacrimi sclipici, înainte de a merge la culcare. Acest lucru vă va ajuta să vă reduceți șansele de a dezvolta acnee nedorite și vă va păstra fața curată și proaspătă. Pentru a îndepărta sclipiciul de pe piele, utilizați un ulei natural, cum ar fi uleiul de nucă de cocos.
    • Îndepărtați degetele în uleiul de nucă de cocos și frecați o mișcare ușoară circulară peste zona cu sclipici.
  • 2. Ștergeți fața cu un tampon de bumbac înmuiat cu apă. Odată ce ați aplicat un ulei natural la sclipire, ștergeți întreaga față folosind un tampon de bumbac înmuiat cu apă. Acest lucru va ajuta la eliminarea adezivilor și la orice exces de sclipire. Frecați ușor tamponul peste fața dvs., astfel încât să nu vă iritați pielea.
  • 3. Spălați-vă fața cu Cleanser. În cele din urmă, ar trebui să vă spălați întreaga față folosind apă caldă și o curățare ușoară. Acest lucru poate fi același cu rutina dvs. de curățare obișnuită și vă va ajuta să eliminați restul machiajului de pe fața dvs., inclusiv machiajul ochilor.
  • Pătați-vă fața uscată folosind un prosop.
  • sfaturi

    Nu faceți lacrimi uniforme pe ambele părți sau pe față. În schimb, încercați să le arătați realiste și asimetrice.
  • Strălucirea ar trebui să fie mai groasă aproape de ochi și apoi să folosiți mai puțin pe măsură ce vă deplasați pe obraz, ca o lacrimă reală.
  • Pereche lacrimi sclipitoare dramatice cu o culoare deschisă sau nudă. Acest lucru vă va permite ochilor să vă stați pe față.
  • Avertizări

    Nu ștergeți ochii în timp ce purtați lacrimi sclipici.
  • Fiți precauți când lucrați cu strălucire în jurul ochilor. Nu vrei să ajungi cu glitter iritant în ochi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar