Cum să vă coaceți machiajul

Dacă sunteți puțin nesigur cum să utilizați tehnica de aplicare machiaj numită "Coace", nu vă faceți griji. De la contur la strobing la evidențiere, păstrarea cu toate cele mai recente tendințe folosite de gurus de frumusețe este dificilă. Din fericire, coacerea machiajului nu este dificil - și vă poate da aspectul perfect pe care îl doriți. Cu un pic de timp și unele pulbere translucide, puteți să vă coaceți machiajul la fel ca profesioniștii.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătindu-ți fața și ochii
  1. Imagine intitulată Coaceți machiajul Pasul 1
1. Aplicați fundația lichidă. Dacă utilizați o fundație lichidă All-Over ca parte a rutinei dvs. de machiaj, trebuie să aplicați acest lucru înainte de a începe procesul de coacere. Nu aplicați niciun fel de fundație de pulbere. Coacerea va seta numai produse lichide pe față. Utilizați fundația lichidă la chiar și tonul pielii, creând o bază netedă.
  • Imaginea intitulată coaceți machiajul dvs. Pasul 2
    2. Hidratează sub ochii tăi. Utilizați o cremă de ochi hidratanți sau ser, pe care o puteți găsi la Magazine de aprovizionare de frumusețe sau la farmacia dvs. locală. Aplicând acest lucru, veți hidrata pielea delicată sub ochii dvs., pregătiți-le pentru aplicația de machiaj. Dacă vă luptați cu cercuri întunecate sau pungi sub ochi, un produs bun de ochi vă va ajuta să vă aduceți ochii mai străluciți și mai treji.
  • Aplicarea unei creme de ochi sau a unui seric vă va ajuta să vă sprijiniți pielea și să vătămați orice linii sau riduri, ceea ce poate determina machiajul să crească și să arate foarte nenatural.
  • Dați cu grijă crema de ochi sub ochii tăi și lăsați-o să absoarbă în piele pentru câteva minute.
  • Imaginea intitulată Coaceți machiajul Pasul 3
    3. Dab concealer sub ochi. După ce crema de ochi se absoarbe complet în piele, este timpul să începeți aplicarea machiajului. Pentru a vă coace machiajul, este minunat să utilizați un concealer gros, plin de acoperire. Dacă aveți deja un lucru favorit, puteți folosi acest lucru. Folosind degetul sau o perie de concealer, începeți să îndreptați concealerul sub ochii voștri.
  • Mai degrabă decât aducerea concealerului până la ochi, începeți câțiva centimetri sub ochiul tău.
  • Aplicați concealerul sub ochiul tău, de-a lungul merelor obrajilor și în sus spre templul tău.
  • 4. Împingeți-l pe concealer. În primul rând, umezi un burete de machiaj sau burete. Apoi, folosiți mișcări rapide pentru a vă amesteca concealerul. După cum vă amestecați, aduceți concealerul până la ochi. Aplicându-l în acest fel, veți obține o acoperire mai ușoară și mai naturală, cea mai apropiată de ochiul tău.
  • Puteți achiziționa un blender de frumusețe online sau într-un magazin de aprovizionare de frumusețe, dar majoritatea magazinelor de droguri oferă versiuni generice ale spumei, burete de machiaj de formă.
  • Imagine intitulată Coaceți machiajul Pasul 4
    5. Repetați acest proces cu un al doilea strat de concealer. Un al doilea strat poate ajuta la blocarea în primul strat, asigurând o acoperire completă toată ziua.De data aceasta, nu aplicați concealerul ca fiind foarte mult. Aplicați-o ușor cu o perie de concealer sau cu vârful degetului, lăsând din nou un mic spațiu între concealector și ochiul tău. Luați-vă buretele de machiaj umed și amestecați-l din nou.
  • 6. Aplicați Concealer în alte părți ale feței. În timp ce pielea din ochi este de obicei concentrarea centrală a "coacerii", puteți și ar trebui să aplicați Concealer în orice altă zonă în care doriți un finisaj luminos și fără cusur. Puneți concealer pe bărbie, centrul frunții, podul nasului și sub golurile obrajilor.
  • Acestea sunt zonele "evidențiere" și puteți adăuga dimensiunea față de a coace aceste zone, de asemenea.
  • Partea 2 din 3:
    Coacerea machiajului
    1. Praf pe pulbere translucidă. Pulberile translucide sunt fără culoare și sunt folosite pentru a seta machiajul. Ei chiar și-au făcut machiajul și asigurați-vă că va rămâne pus prin zile lungi și nopți. Puteți achiziționa o pulbere translucidă la magazinul dvs. local sau la magazinul de aprovizionare de frumusețe.
    • Folosind o perie de amestecare, aplicați ușor pulberea translucidă oriunde ați aplicat concealer. Utilizați pulbere minimă - suficient pentru a vă stabili machiajul în poziție.
  • Imaginea intitulată Coaceți machiajul Pasul 8
    2. Ambalați pe pulbere liberă generos. Acesta este pasul care este denumit "coacere", deși aplicarea concealerului este la fel de importantă. Puteți utiliza peria de amestecare, buretele dvs. de machiaj umed sau un burete de machiaj curat sau o pană. Pulverizați-vă aplicatorul de alegere cu un pic de spray de fixare machiaj.
  • Îndepărtați peria, buretele sau panoul în aceeași pulbere translucidă utilizată anterior. Aplicați-o groasă sub ochi, precum și în orice alte zone ale feței dvs. unde ați aplicat concealer.
  • Aplicați pulberea translucidă extrem de generoasă la sub ochii tăi, precum și la concealerul de pe bărbie, sub golurile obrajilor, podul nasului și fruntea voastră.
  • Continuați să scufundați peria în pulberea translucidă pentru a împacheta o mulțime de produs peste concealer.
  • Imaginea intitulată Coaceți machiajul Pasul 9
    3. Permiteți ca pulberea translucidă să stea. După ce ați făcut aplicarea pulberii translucide, veți arăta prost. Nu vă faceți griji - că pur și simplu o parte din procesul de coacere! Ar trebui să arate gros și clownish ca "coace."Pulberea translucidă permite căldurii de pe față să setați Fundația Liquid și Concealer ferm în loc, așa că dați-i aproximativ cinci sau zece minute pentru a se coace complet.
    Sfat de experți
    Yuka Arora

    Yuka Arora

    Machiaj Artistyuka Arora este un artist de machiaj auto-predat care este specializat în arta abstractă a ochilor. Ea a experimentat o artă de machiaj de peste 5 ani și a acumulat peste 5 ani.6k Instagram adepți în doar 5 luni. Aseratul ei colorat și abstract au fost observate de Cosmetica Jeffree Star, Kat von D, Colecția Sephora, printre altele.
    Yuka Arora
    Yuka Arora
    Artistul de machiaj

    Expertul nostru este de acord: Cu cât praful este mai lung, cu atât mai mult trebuie să se scufunde în față, creând o barieră mai groasă. După coacerea machiajului, praful de pe tot excesul cu o perie pufoasă mare.

  • Partea 3 din 3:
    Finalizați aspectul
    1. Imaginea intitulată Coaceți machiajul Pasul 10
    1. Îndepărtați o perie în fundația dvs. preferată de pulbere. Puteți utiliza peria de amestecare pe care ați folosit-o pentru a aplica pulberea translucidă. Împingeți peria în pulbere și atingeți orice produs în exces. Nu vă faceți griji, această pulbere nu va fi aplicată atât de generoasă ca și pulberea translucidă.
  • 2. Puneți pulberea translucidă. Folosind peria cu fundație, periați pulberea translucidă în lumină ușoară și ușoară. Faceți acest lucru tuturor zonelor pe care le-ați "copiat": sub ochii voștri, bărbia, sub golurile de obraz și fruntea voastră. Pe măsură ce periați ambalajul pe pulbere translucidă, fundația de pe perie vă va oferi un pic de acoperire suplimentară.
  • Pe măsură ce vă spălați pulberea translucidă, veți dezvălui pielea netedă, uniformă.
  • 3. Amestecați orice margini aspre. După ce ați periat excesul de pulbere translucidă, verificați dublu că nu există margini dure, nefiresc oriunde pe fața ta. Dacă există, utilizați peria de amestecare și un pic de fundație de pulbere pentru a corecta acest lucru. Utilizați o mână ușoară pentru a amesteca ușor orice pete neuniforme fără a scoate orice produs.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Fundatie lichida
    • Crema de ochi hidratantă sau ser
    • Concealer
    • Peria de concealer (opțional)
    • Machiaj Burete sau BeautyBerblender
    • Amestecarea periei
    • Pulbere translucidă
    • Fundația Pulbere
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar