Cum să evitați fundația orange

S-ar putea să vă luptați să vă păstrați fundația care privește fără efort și naturală pe tot parcursul zilei, mai ales când are o tendință de a transforma o nuanță bruscă de portocale. Fundația Orange Caut este adesea cauzată de o reacție între piele și substanțele chimice din fundație. Acest lucru poate duce la oxidare, care poate crea o nuanță portocalie pe piele. Puteți contracara Fundația Orange Aspect prin ajustarea umbrației de fundație și prin aplicarea corectă a fundației. De asemenea, puteți să vă asigurați că vă mențineți fundația pe tot parcursul zilei, așa că arată proaspăt și natural.

Pași

Metoda 1 din 3:
Ajustarea umbrației de fundație și tipul
  1. Imagine intitulată Evitați Fundația Orange Pasul 1
1. Încercați o nuanță de fundație mai ușoară. Dacă observați că fundația dvs. transformă o nuanță neplăcută de Orange ori de câte ori îl folosiți, poate doriți să încercați să mergeți una la două nuanțe mai ușoare decât umbra dvs. normală. Uneori, folosind o nuanță mai deschisă poate face ca fundația să apară mai puțin întuneric și să facă o oxidare mai puțin vizibilă pe piele. Shadele mai deschisă va ajuta la contracararea aspectului unei nuanțe portocalii pe piele, chiar dacă se produce oxidarea.
  • Puteți încerca să utilizați o fundație care este o umbră mai ușoară decât umbra dvs. normală în același brand sau treceți la un brand care are o varietate mai largă de nuanțe. Asigurați-vă că testați corect fundația pe față pentru a vă asigura că umbra nu este prea ușoară și se va amesteca bine în piele.
  • Imagine intitulată Evitați Fundația Orange Pasul 2
    2. Evitați fundațiile care conțin SPF. Fundația cu SPF este făcută din ingrediente cum ar fi zinc și titan. Aceste ingrediente pot interacționa apoi cu produsele de culoare din fundație, ceea ce duce la o schimbare a culorii umbrației.
  • Puteți opta pentru o fundație care nu conține SPF, astfel încât să puteți evita o reacție pe fața dvs. care poate duce la o nuanță portocalie. În schimb, puteți investi într-o pulbere de setare care conține SPF, astfel încât pielea dvs. este încă protejată de soare, dar nu este în pericol de a transforma portocaliu.
  • Imagine intitulată Evitați Fundația Orange Pasul 3
    3. Testați fundația înainte de ao folosi. Trebuie să testați întotdeauna machiajul pe piele înainte de a vă angaja să o utilizați cu normă întreagă. S-ar putea să încercați să purtați un mic patch de fundație din partea feței dvs. pentru câteva ore pentru a vă asigura că nu reacționează cu pielea și pentru a crea o nuanță portocalie. Sau puteți aplica o față integrală a fundației și să o testați acasă pentru câteva ore pentru a vă asigura că umbra nu modifică culoarea.
  • Ar trebui să testați toate produsele dvs. de machiaj, de la fundație la grund la ochi, înainte de a vă angaja să le utilizați într-o zi de zi. Acest lucru vă va asigura că pielea dvs. nu are o reacție negativă la niciunul dintre produse.
  • Metoda 2 din 3:
    Aplicarea corectă a fundației
    1. Imagine intitulată Evitați Fundația Orange Pasul 4
    1. Utilizați un primer de matifiere. Dacă aveți pielea grasă, este mai susceptibilă să se termine cu Fundația Orange Caust. Acest lucru se datorează faptului că uleiurile din piele pot interacționa cu fundația și pot schimba umbra. Puteți contracara excesul de ulei pe piele utilizând un primer de mattifing pe fața dvs. înainte de a aplica fundația.
    • Utilizați o perie de machiaj curat pentru a aplica grundul de mattifiere pe pielea curată și exfoliată. Acest lucru vă va asigura că fundația dvs. se aprinde și este mai puțin probabil să schimbe nuanțele.
  • Imagine intitulată Evitați Fundația Orange Pasul 5
    2. Asigurați-vă că fața dvs. este uscată înainte de a aplica fundația. De asemenea, este important să lăsați fiecare produs pe care îl utilizați bine pe față înainte de stratificare sau adăugați mai mult produs la acesta. Având umiditatea excesivă pe fața dvs., vă poate determina pielea să reacționeze cu fundația dvs. și să conducă la o schimbare în umbra fundației.
  • Odată ce aplicați un grund de machiaj sau un hidratant de față, lăsați produsul să se usuce. Utilizați degetele pentru a vă atinge ușor fața pentru a vă asigura că produsul a fost uscat înainte de a aplica orice fundație.
  • De asemenea, puteți utiliza hârtie blot sau un țesut curat pentru a vă da ușor orice umiditate excesivă pe față, în special în zona zonei T. Aceasta ar fi fruntea ta, nasul tău și bărbia ta.
  • Imagine intitulată Evitați Fundația Orange Pasul 6
    3. Dab pe fundație. Aplicați întotdeauna fundația în mod corespunzător și uniform, așa că apare proaspătă și curățată pe față. DABBING Fundația cu degetele curate sau folosind o perie de machiaj curat pentru a stipple pe fundație, se va asigura că se usucă corect. De asemenea, poate ajuta la reducerea probabilității fundației care apar la Cakey, groasă sau portocalie.
  • Încercați să aplicați un strat uniform al fundației prin dabbing sau ascunzându-l pe piele. Amestecați fundația cu degete curate sau un burete curat de machiaj. Nu mătură niciodată, frecați sau froti pe fundație.
  • Imagine intitulată Evitați Fundația Orange Pasul 7
    4. Mergeți la o pulbere de setare care se potrivește cu fundația dvs. Puteți încerca să utilizați o pulbere de setare pentru a vă ajuta să vă păstrați fundația care arată proaspăt și pentru a evita o nuanță portocalie mai târziu. Căutați o pulbere de setare care este aceeași marcă ca și fundația dvs., deoarece acest lucru va asigura că cele două produse vor reacționa bine unul cu celălalt. Folosind o pulbere de setare realizată de o altă marcă poate duce la o reacție negativă asupra pielii și oxidonării, care poate duce la un aspect portocaliu.
  • Verificați dacă fundația dvs. este uscată înainte de a aplica setarea pulberii. Utilizați o perie de machiaj curat pentru a aplica pulberea de setare și asigurați-vă că pulberea de setare se află pe piele într-un singur strat.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea fundației dvs
    1. Imagine intitulată Evitați Fundația Orange Pasul 8
    1. Utilizați hârtii blotting pe orice zone uleioase. Vă puteți menține fundația pe tot parcursul zilei sau seara, păstrând lucrări de bloturi cu dvs. Verificați periodic fundația și utilizați hârtiile blotting pentru a elimina toate zonele uleioase de pe piele. Eliminarea excesului de ulei poate ajuta la prevenirea oxidonării și păstrarea umbrației fundației de la schimbarea culorii.
    • Întotdeauna dab la orice zone uleioase cu hârtiile blottare sau un țesut curat. Evitați frecarea sau spălarea oricăror zone uleioase, deoarece acest lucru vă va distruge fundația și poate duce la breakouts sau iritații pe piele.
  • Imagine intitulată Evitați Fundația Orange Pasul 9
    2. Misturați-vă pielea. Ar trebui să vă asigurați că pielea este hidratată, astfel încât să nu devină uscată sau fulgioasă. Utilizați un hidratant pe bază de apă pentru a vă menține pielea hidratată, mai ales dacă aveți pielea grasă. Încercați să intrați în obișnuința de a aplica hidratant dimineața și noaptea, astfel încât pielea dvs. rămâne hidratată.
  • Pielea care este deshidratată poate ajunge să producă prea mult ulei, ceea ce duce la pielea grasă. Pielea grasă poate provoca apoi o reacție cu fundația care poate duce la o schimbare a umbrei.
  • Imagine intitulată Evitați Fundația Orange Pasul 10
    3. Comutați fundațiile dacă continuă să transforme portocaliu. Dacă observați că fundația dvs. continuă să apară portocaliu, în ciuda ajustării umbrației de fundație sau a tipului, este posibil să fie necesar să treceți la un alt brand. Încercați mai multe branduri diferite pentru a găsi cel care este potrivit pentru dvs.
  • Găsirea fundației potrivite pentru pielea dvs. poate fi complicată, deci nu vă fie frică să întrebați un vânzător pentru ajutor. De asemenea, este posibil să doriți să cereți eșantioane de fundații diferite și să le încercați pe toate pentru a găsi marca potrivită și umbra pentru tipul dvs. de piele.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar