Cum să contur și să evidențiezi pe pielea întunecată

Până acum, știi cât de mult dintr-un joc de schimbător de joc și evidențiază fața ta poate fi, dar s-ar putea să vă întrebați ce nuanțe funcționează cel mai bine pe pielea întunecată și cum să obțineți un finisaj frumos și frumos. Te-am acoperit! Vom merge prin cum să contur și să evidențiem fața pas cu pas, de la aplicarea fundației dvs. tot felul de a vă amesteca aspectul final.

Pași

Partea 1 din 3:
Aplicarea fundației
1. Începeți cu o bază a fundației dvs. regulate. Doriți să începeți prin aplicarea fundației dvs. regulate care se potrivește cu tonul dvs. natural al pielii. Utilizați acest lucru pentru a netezi patch-urile neuniforme de piele și acoperiți lucrurile cum ar fi pete și acnee.
  • Puteți aplica fundația cu un burete sau o perie de machiaj. Dacă utilizați o perie, aplicați fundația în mișcări circulare pe toată fața dvs. Dacă utilizați un burete, utilizați mișcări moi, patting pentru a aplica.
  • 2. Începeți cu o umbră câteva tonuri mai ușoare decât pielea dvs. naturală. Cu piele întunecată, doriți să creați definiție folosind nuanțe mai ușoare. Aplicarea unui concealer mai ușor în zonele în care lumina vă lovește în mod natural fața vă poate ajuta fața să arate mai subțire și mai definită. Du-te pentru un concealer sau o fundație care sunt două până la trei tone mai ușoare decât tonul tău natural de piele.
  • Încercați un punct culminant de pulbere proiectat pentru piele întunecată. Formula pe care o utilizați ar trebui să aibă un aur cald, cupru sau chestii de castan.
  • Pentru a acoperi cercurile întunecate sub ochi, optați pentru un concealer într-un ton de culoare portocalie.
  • Imagine intitulată contur și evidențiază pe pielea întunecată Pasul 3
    3. Dați seama unde lumina se cade în mod natural pe obezele tale. Înainte de a începe conturul, trebuie să găsiți pomeții. O mare parte din contur se învârte în jurul accentuării obrajilor naturali. Stați înainte de o oglindă și examinați-vă fața. Uită-te la unde lumina se cade în mod natural pe față.
  • De asemenea, puteți să vă simțiți pe față până când veți găsi linia de pe obraji. Evidențiați partea superioară a pometului deasupra acestei indentări într-o mătură diagonală.
  • 4. Aplicați stratul de evidențiere strategic pe față. Pentru a începe, veți aplica umbra de evidențiere. Aceasta este fundația sau concealerul care este ușor mai ușor decât tonul tău natural de piele. Veți aplica această umbră folosind o perie mare, degetele sau capătul tubului cu care a venit containerul.
  • Aplicați două forme triunghiulare izoscele chiar sub ochii tăi. Baza mare a triunghiurilor ar trebui să fie sub ochii tăi, iar punctul ar trebui să cadă în jos în linie cu nasul. Făcând acest lucru va slăbi apariția nasului, deși poate atrage, de asemenea, atenția asupra acestuia.
  • Evidențiați de-a lungul vârfului pometului, chiar deasupra unde ați plasat blush.
  • Desenați o linie subțire în jos pe podul nasului.
  • Plasați un punct în centrul bărbiei sau săriți-l, preferința dvs.
  • Desenați o linie sub sprâncenele care urmează curba naturală a sprâncenelor dvs.
  • Desenați patru linii de concealer pe frunte ca un soare, radiatând deasupra spațiului între sprâncenele voastre.Săriți acest lucru dacă doriți să vă adversați fruntea.
  • 5. Adăugați umbra de contur. Odată ce ați adăugat nuanțele mai ușoare, puteți adăuga nuanțe mai întunecate. Utilizați o fundație mai întunecată pentru a umbri în jurul regiunilor evidențiate.
  • Desenați o linie întunecată pe fiecare dintre obrajii tăi, aproape de triunghiuri pe care le-ai tras sub ochi.
  • Dacă doriți să faceți ca fruntea să arate mai mică, utilizați o culoare cooler-tonifiată pe părțile laterale ale templelor și chiar la părul tău. Asigurați-vă că începeți culoarea în părul dvs., astfel încât să pară natural.
  • Aplicați o linie verticală pe fiecare parte a nasului pentru ao îngusta.
  • Desenați încă două linii diagonale deasupra liniilor de pe frunte. Păstrați liniile paralele. Liniile superioare trebuie să se întindă în jos până când aproape că se conectează cu liniile de pe pomeții.
  • Desenați două linii înclinate pe bărbie de pe ambele părți ale liniilor evidențiate.
  • Aplicați umbra de contur la maxilarul dvs. dacă doriți să faceți maxilarul mai proeminent.
  • Partea 2 din 3:
    Împărțirea machiajului
    1. Imagine intitulată contur și evidențiază pe pielea întunecată Pasul 6
    1. Începeți prin amestecarea machiajului de evidențiere. Luați un burete de machiaj curat sau o perie mare kabuki și dați-o ușor pe machiajul de evidențiere. Amintiți-vă, machiajul de marfă este machiajul care este o nuanță mai deschisă. Lucrați în DAB mici, delicate, deplasându-vă în jurul feței până când machiajul evidențiat a amestecat. Vrei ca machiajul să fie uniform amestecat și arata neted pe fata ta.
    • Dacă utilizați o perie, utilizați presiune ușoară și mișcări circulare ușoare pentru a vă amesteca evidențiarea.
  • 2. Treceți la machiajul de contur. Când ați terminat, amestecați machiajul de contur. Acesta este machiajul mai întunecat pe care l-ați aplicat în jurul umbra de evidențiere. Amestecați-o în același mod pe care l-ați amestecat machiajul de evidențiere. Dab machiajul în pielea ta în cercuri scurte și delicate. Continuați să amestecați până când nu există regiuni care să arate cade și machiajul este fără dungi.
  • Ar trebui să utilizați un burete separat de perie sau machiaj pentru a amesteca machiajul de contur. Dacă nu aveți un burete separat de machiaj, curățați prima sub apă curentă și lăsați-o să se usuce înainte de a continua amestecarea.
  • Imagine intitulată contur și evidențiază pe pielea întunecată Pasul 8
    3. Utilizați o perie mai mică pentru a amesteca machiajul pe nas și osul frunții. Când se ocupă de machiaj în jurul osului și nasului de frunte, utilizați o pensulă de machiaj mic. Poate fi dificil să se potrivească unui burete în aceste regiuni. Deplasați peria în sus și în jos în nas în mișcări mici, circulare până când machiajul este amestecat. Faceți același lucru cu machiajul sub sprâncenele voastre.
  • 4. Amestecați până când machiajul pare netedă și naturală. Când ați terminat amestecul de contur și evidențierea machiajului, vor exista zone în care contrastul dintre culori pare nefiresc. Încercați să amestecați aceste zone împreună pentru a crea un contrast mai ușor. Puteți da o perie de burete între machiajul de evidențiere și contur. De asemenea, puteți șterge o perie de contur în jos, cum ar fi nasul și pomeții pentru a încuraja machiajul să se amestece. Continuați să amestecați până când nu există schimbări dramatice în culori și machiajul dvs. arată natural.
  • Poate dura mult timp pentru contur, motiv pentru care majoritatea oamenilor nu contur în mod zilnic. Fiți răbdători și continuați amestecarea până când machiajul pare neted. Nu fi surprins dacă durează mult timp.
  • Dacă este necesar, întrerupeți să curățați excesul de machiaj de burete sau pe perie în timp ce amestecați. Utilizați un dispozitiv de curățare a periei și dați marginea sculei cu un țesut.
  • Partea 3 din 3:
    Asigurarea conturului de calitate
    1. Imagine intitulată contur și evidențiază pe pielea întunecată Pasul 10
    1. Optați pentru culorile mată. Când vine vorba de contur, ar trebui să mergeți la culori mată. Culorile mată reflectă mai puțină lumină și tind să arate mai natural. Fundațiile strălucitoare sau apoase și dependenții pot părea căderări dacă le folosiți la contur.
  • Imaginea intitulată spune dacă o oglindă este în două moduri sau nu pasul 1
    2. Unghi-ți oglinda corectă. Dacă oglinda dvs. este înclinată în jos sau în sus, va fi greu să vezi unghiurile naturale ale feței tale. Doriți să vă asigurați că vă confruntați în cazul în care lumina vă lovește fața și accentuarea obrajilor. Când contur, vrei să te uiți direct în oglinda ta.
  • Imagine intitulată contur și evidențiază pe pielea întunecată Pasul 12
    3. Investiți în perii de înaltă calitate. Contorarea poate fi o muncă dificilă. Doriți să vă asigurați că aveți perii de înaltă calitate. La achiziționarea perii la un magazin de farmacii sau machiaj, optați pentru unelte cu prețuri mai mari. În timp ce vă puteți îngrijora de supradimensionarea, periile de pricier vor contur mai precis și vor face și mai puține daune față. Perii ieftine cu laser vă pot irita pielea. Pe măsură ce conturul durează mult timp, doriți să utilizați perii mai fine pentru a preveni iritarea.
  • sfaturi

    Kiturile de pulbere și contur sunt o opțiune excelentă pentru a găsi nuanțele corespunzătoare de machiaj pentru pielea dvs.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar