Cum să faceți machiaj de vârstă înaintată cu latex lichid

Este greu de făcut machiaj realist cu vârste înaintate cu fard de ochi și pulbere. Prea adesea, machiajul se așează pe piele și se pare plat. Pentru a crea un aspect credibil, cumpărați o sticlă de latex lichid și pene de spumă din magazinul de aprovizionare de frumusețe. Veți folosi aceste lucruri pentru a construi textura pe piele care o face să pară veche și bagată. Redați-vă cu adăugarea de o mulțime de straturi de latex pentru riduri adânci sau crestături.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind latex lichid eficient
  1. Imagine intitulată Faceți machiajul de vârstă înaintată cu latexul lichid Pasul 1
1. Cumpăra latex lichid și pene de spumă dintr-un magazin de produse de machiaj. Dacă nu găsiți aceste locale, verificați online. Cele mai multe produse latex lichide vin într-o sticlă pe care o puteți stoarce într-o tavă de mâncare sau vopsea. Pentru a aplica latexul lichid, veți avea nevoie și de cel puțin 6 pene de spumă mici.
  • Dacă nu găsiți pene de spumă mici, tăiați o pană în jumătate sau treimi. Aceste aplicatoare de spumă mici sunt utile pentru aplicarea latexului în zona mică deasupra pleoapelor.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul de vârstă înaintată cu latexul lichid Pasul 2
    2. Spălați-vă fața pentru a îndepărta uleiul și murdăria. Veți avea un timp greu de a obține latexul lichid pentru a adera la piele dacă există ulei pe suprafață, astfel spălați-vă fața cu un produs de curățare de bază. Clătiți pielea și bateți-o complet uscată, așa că sunteți gata să începeți!
  • Nu aplicați hidratant sau protecție solară după spălarea feței, deoarece nu doriți să puneți un produs uleios pe piele.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul de vârstă înaintată cu latexul lichid 3
    3. Trageți o zonă de piele cutanată și dați un strat subțire de latex lichid pe ea. Pentru a crea riduri, trageți o zonă a pielii strâns, așa că se întinde. Apoi, dați o pană de spumă într-un castron de latex lichid și dați un strat subțire, chiar peste pielea întinsă. Dacă dați latexul lichid pe piele fără ao trage, latexul se află doar pe suprafață.
  • Nu aplicați un strat gros de latex, deoarece va dura mai mult pentru a se usca și este mai probabil să se tragă de pe față.
  • Imaginea intitulată Faceți machiajul de vârstă înaintată cu latexul lichid Pasul 4
    4. Păstrați pielea până când latexul se usucă. Nu lăsați-vă pielea în timp ce latexul este umed, deoarece latexul umed se va lipi de la sine și se îndepărtează. În schimb, continuați să vă trageți cu pielea, până când latexul este clar și uscat. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 5 minute pentru fiecare strat.

    Bacsis: Pentru a accelera timpul de uscare, rotiți un uscător de păr la cea mai tare setare și țineți-o de aproximativ 3 sau 4 inci (7.6 sau 10.2 cm) departe de piele. Continuați să mutați uscător de păr peste piele, astfel încât latexul să se usuce uniform.

  • Imagine intitulată Faceți machiajul de vârstă înaintată cu latexul lichid Pasul 5
    5. Periați pulberea pe față înainte de a elibera pielea. Latexul tinde să se rătăcească chiar și odată ce se usucă, deci o perie de machiaj mare în pulbere translucidă și o periați ușor peste latexul uscat. Apoi, puteți înceta să vă țineți pielea. Când eliberați pielea, latexul pe care l-ați aplicat va fi îndoit în el însuși chiuveta suprafeței se micșorează.
  • Pulberea translucidă ascunde, de asemenea, luciul latexului lichid, astfel încât să pară mai mult ca pielea dvs. reală.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul de vârstă înaintată cu latexul lichid Pasul 6
    6. Aplicați un alt strat de latex lichid dacă doriți un efect mai stricat. Un strat de latex lichid va crea riduri fine, dar dacă încercați să vedeți considerabil, veți dori probabil să dați pe un strat suplimentar de 2 până la 4 straturi de latex. Doar păstrați straturile subțiri, așa că se usucă ușor.
  • Nu uitați să lăsați fiecare strat de latex să se usuce complet și să-l pulverizeze înainte de a aplica mai mult latex.
  • Înlocuiți buretele spumei dacă latexul începe să se acumuleze. Dacă spuma devine gumă, se va deplasa pe latexul pe care l-ai pus deja pe față.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea ridurilor cu latex lichid
    1. Imagine intitulată Faceți machiajul de vârstă înaintată cu latexul lichid Pasul 7
    1. Aplicați latexul în jurul ochilor pentru a face picioarele lui Crow. Pentru a face ochiul, lucrați în 6 secțiuni mici, mergând de la pleoapa superioară interioară până la capacul exterior și sub ochiul. Utilizați degetul mare pentru a trage pielea de pleoapă de sus spre sprânceană și dați cea mai mică pană de spumă în latex. Odată ce ați făcut stratul de latex pentru o secțiune, treceți peste pleoapă și lucrați la următoarea secțiune.
    • Faceți 2 până la 3 straturi de latex lichid în fiecare secțiune pentru ridurile vizibile.
    • În timp ce puteți face acest pas pe cont propriu, ar putea fi mai ușor să vă adresați unui prieten să vă ajute.

    Bacsis: Gândiți-vă la pleoapa superioară ca 3 secțiuni mici: ochiul interior, mijlocul și ochiul exterior lângă templu. Sub ochi, imaginați o mică zonă interioară interioară, spațiul central și marginea ochiului în apropierea templului.

  • Imagine intitulată Faceți machiajul de vârstă înaintată cu latexul lichid Pasul 8
    2. Creați riduri adânci în jurul părților laterale ale gurii. Închideți gura și utilizați ambele mâini pentru a trage pielea pe părțile laterale ale gurii în direcția opusă. Trageți astfel încât, de asemenea, întindeți buzele afară și apoi întrebați un prieten la Latex lichid DAB pe piele deasupra buzelor, în jurul laturilor și pe bărbie.
  • Nu aplicați latex lichid la buze, deoarece vă puteți ingera accidental, iar umiditatea de pe buze face greu pentru latex să rămână în poziție.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul de vârstă înaintată cu latexul lichid Pasul 9
    3. Faceți riduri expresive pe frunte. Deși nu există o mulțime de piele liberă pe frunte, folosiți o mână pentru a trage înapoi pielea frunții spre părul părului. Apoi, dați latexul lichid de pe întregul frunte. Nu uitați să nu obțineți latexul în sprâncenele sau părul, deoarece este greu să ieșiți.
  • Aceste riduri nu sunt la fel de adânci ca cele din jurul gurii tale, dar vor fi mai vizibile când vă încruntați sau ridicați sprâncenele.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul de vârstă înaintată cu latexul lichid Pasul 10
    4. Dab latexul din apropierea obrazului și linia maxilarului pentru a face jowls baggy. Apăsați vârful degetelor de 1 mână pe obraz de aproximativ 1 inch (2.5 cm) deasupra liniei maxime. Trageți pielea spre urechi și puneți latexul pe pielea întinsă.
  • Aplicați 2 până la 3 straturi dacă doriți ca Jowls cu adevărat pronunțat.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul de vârstă înaintată cu latexul lichid Pasul 11
    5. Întindeți partea laterală a gurii și aplicați latexul pentru a face obrajii încrețiți. Puneți indicele curat și degetele de mijloc în o parte a gurii și utilizați-le pentru a scoate obrazul. Apoi, răspândiți latexul lichid pe obrazul superior spre mijlocul obrazului.
  • Dacă nu doriți să vă puneți degetele în gură, utilizați o lingură de supă pentru a trage în interiorul obrazului.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul de vârstă înaintată cu latexul lichid Pasul 12
    6. Trageți pielea în jurul gâtului strâns înainte de a aplica latexul pentru a face pielea saggy. Pentru a crea un aspect cu adevărat credibil, faceți pielea pe gât încrețită la fel ca fața voastră. Înclinați-vă capul înapoi, deoarece poate merge confortabil și trageți pielea pe gât în ​​direcții opuse. Apoi, cereți unui prieten să răspândească un strat de latex peste întregul gât și să-l lase să se usuce.
  • Aplicați un total de 3 până la 4 straturi pe gât pentru a face pielea să arate liber.
  • Metoda 3 din 3:
    Finalizarea aspectului în vârstă
    1. Imagine intitulată Faceți machiajul de vârstă înaintată cu latexul lichid Pasul 13
    1. Utilizați o pană de spumă pentru a aplica fundația pe întreaga dvs. față. Dacă vă uitați îndeaproape la pielea dvs., este posibil să puteți spune care zone sunt acoperite cu latex și care zone sunt pielea dvs. reală. Pentru a le amesteca, dați o pană de spumă în fundația pe care o utilizați de obicei și o lucrați ușor în pielea dvs., chiar și la tonul pielii.
    • Dacă aveți câteva nuanțe de fundație la domiciliu, alegeți cea mai tare umbră pe care o aveți astfel încât pielea dvs. să nu pară tinerească sau strălucitoare.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul de vârstă înaintată cu latexul lichid Pasul 14
    2. Pat pudră peste fața ta pentru a seta fundația. Scoateți o pulbere facială sau pulberea translucidă pe care ați folosit-o pentru a seta latexul și faceți o perie de machiaj mare în ea. Îndepărtați ușor pulberea peste întreaga ta față pentru a seta fundația și a împiedica pielea de a deveni uleioasă.
  • Din nou, încercați să utilizați o pulbere rece care nu face ca fața dvs. să arate roz sau cald.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul de vârstă înaintată cu latexul lichid Pasul 15
    3. Periați fishadow brun în riduri pentru a le face să apară mai adânc. Atingeți o perie de machiaj fin, în fard de ochi maro sau cremă de ochi. Dacă sunteți ușor de jupuit, alegeți o nuanță brună ușoară. Pentru pielea mai întunecată, alegeți un maro mai profund care va apărea mai bine pe piele. Apoi, periați fishadow-ul în creasta ridurilor pe care le-ați făcut, astfel încât fishadoul le face să pară mai adânc decât ei sunt.
  • Fiți atenți la umbrele de pe fața dvs. atunci când faceți acest lucru. Face riduri care sunt ascunse de umbră un pic mai întunecat decât ridurile mai fine.
  • Bacsis: Pentru a da apariția ochilor scufundați, perie un pic de brun și praf de fard de trandafir direct sub ochii tăi.

    sfaturi

    Pentru a crea pielea pătată, dați o perie de machiaj în machiaj translucid de culoare maro lichid și faceți-o pe față.

    Avertizări

    Deoarece latexul este greu de ieșit din păr, nu-l aplicați la sprâncenele, genele sau părul părului.
  • Evitați utilizarea machiajului Latex lichid dacă sunteți alergic la latex. Dacă aveți o alergie la latex și aplicați produsul, pielea dvs. poate deveni roșie, devin mâncărime sau poate dezvolta o erupție cutanată.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Lotiune de curatat fata
    • Machiaj perii
    • Spumă machiaj pene
    • Latex lichid de machiaj
    • Pulbere translucidă
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar