Cum să aplicați machiajul alb (vopsea de față, machiaj clovn, și fundație)


Indiferent dacă puneți împreună un costum sau doriți doar să obțineți un aspect palid, aplicarea machiajului alb este o briză. Există o mulțime de opțiuni cumpărate de magazin pe care le puteți alege, sau puteți biciui un machiaj alb simplu de casă. Pentru a face totul mai ușor, am răspuns la câteva întrebări frecvente despre aplicarea machiajului alb, astfel încât să puteți găsi cea mai bună soluție pentru dvs.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Ce folosiți pentru a vă face față?
  1. Imagine intitulată Aplicați machiajul alb Pasul 1
1. White Face Paint este cea mai bună opțiune. Dacă sunteți în căutarea unei culori de bază care este complet alb, și nu doar o culoare palidă, vopseaua de față albă va face trucul. Vorbind de truc (sau trata), du-te cu o vopsea comercială de Halloween de Halloween concepute pentru costume. Nu trebuie să fie sezon spooky pentru tine să o folosești!
  • De exemplu, ați putea folosi vopseaua feței și corpului lui Mehron, paleta cremă Master Ben Nye sau o opțiune hipoalergenică, vegană, cum ar fi obrajii prostească.
  • Nici măcar nu trebuie să utilizați machiaj suplimentar cu vopsea de calitate albă de calitate a costumului.
  • Căutați vopsea de față albă la magazinul local de aprovizionare de frumusețe. Puteți comanda, de asemenea, online.
Întrebarea 2 din 6:
Cum aplicați machiajul alb al clovnului?
1. Utilizați un burete de machiaj sau perie pentru a aplica machiajul. Fie că utilizați o vopsea cremoasă sau un machiaj uscat de clovn, un burete de machiaj sau o perie de machiaj vă va permite să vă acoperiți întreaga față, precum și să vă concentrați pe acoperirea zonelor detaliate mici, cum ar fi în jurul nasului și a maxilarului. Adăugați o cantitate mică de machiaj alb clovn la burete sau perie și aplicați-o fără probleme și consecventă pe întreaga față.
  • 2. Setați machiajul cu pulbere de machiaj pentru ao menține. Machiajul alb al clovnului se poate strecura și a alerga cu ușurință dacă începeți să transpirați în timp ce îl purtați și poate să arate puțin gras sau strălucitor odată ce îl aplicați. Din fericire, puteți rezolva cu ușurință problema prin aplicarea ușoară a pulberii de machiaj ușor, cunoscută și sub numele de setare pulbere, peste machiajul dvs. de clovn pentru a le seta și a da-i un finisaj mat frumos.
  • Întrebarea 3 din 6:
    Ce pot folosi în loc de vopsea de față albă?
    1. Puteți folosi o fundație albă sau un concealer. Pentru a vă oferi fața unui ten mai alb, alegeți o fundație sau un concealer care este cel puțin 3-4 nuanțe mai ușoare decât tonul pielii. Aplicați un strat uniform de fundație cu o perie de machiaj pentru a crea o finisare netedă și consistentă. Dacă utilizați Concealer, utilizați aplicatorul pentru a aplica o sumă uniformă peste întreaga dvs. față.
    • Majoritatea concealerilor vin cu un aplicator pe care îl puteți folosi. Dar dacă nu aveți unul, nu vă faceți griji. Puteți folosi un burete de machiaj pentru a amesteca ușor concealerul, astfel încât pare neted și consecvent.
    Întrebarea 4 din 6:
    Cum fac fundul meu alb?
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul alb Pasul 5
    1. Puteți amesteca un corector de culoare albă în fundația dvs. Color Corrector este un produs de machiaj lichid pe care îl puteți utiliza pentru a modifica culoarea fundației dvs. Aplicați o parte din fundația dvs. în partea din spate a mâinii dvs., adăugați câteva picături de corector de culoare albă și amestecați-l împreună, astfel încât este o culoare consistentă. Apoi puteți aplica fundația luminată.
    • Dacă doriți să faceți o fundație chiar mai ușoară, adăugați doar mai mult Corrector de culoare albă!
    • Un corector popular de culoare albă este maniac de panică DreamTone Fundația Fundației și corecția culorilor.
    Întrebarea 5 din 6:
    Cum pot face vopsea de față albă acasă?
    1. Combinați părțile egale de porumb și loțiunea față și un pic mic de ulei. Luați un castron curat și adăugați /2 Cupa (120 ml) de cremă de culoare albă sau loțiune față. Apoi, amestecați în /2 Cupa (120 ml) de amidon de porumb pentru a crea o consistență groasă, dar cremoasă. În cele din urmă, adăugați /4 lingurita (1.2 ml) de ulei vegetal sau ulei de bebeluș și amestecați-l împreună pentru a ajuta la capătul feței să fie mai îndepărtat și să prevină melodia.
    • Puteți ajusta cu ușurință consistența adăugând o apă pentru ao subțiri sau a adăuga mai multă port de porumb pentru ao îngroșa.
  • 2. Utilizați lapte și amidon de porumb pentru o opțiune ușor de eliminat. Dacă doriți o vopsea de față albă de casă, care este mai ușor să se spele decât una făcută cu amidon și loțiune, se amestecă împreună 1 lingură (15 ml) de amidon de porumb, /2 lingura (7.4 ml) de lapte și /4 lingura (3.7 ml) de apă. Combinați amestecul foarte bine și veți avea un fală albă de folosire gata de utilizare.
  • Întrebarea 6 din 6:
    Cum faci machiaj alb cu praf de copii?
    1. Utilizați pulbere pentru copii, loțiune față și /4 lingurita (1.2 ml) ulei vegetal. Utilizați un castron curat și combinați părțile egale cu cremă rece sau loțiune de față și pulbere pentru copii pentru a crea o consistență asemănătoare vopselei. Apoi, amestecați în /4 lingurita (1.2 ml) de ulei vegetal sau ulei de bebeluș și combină-o bine, astfel încât machiajul este ușor de aplicat și nu va fi print.
    • De exemplu, ați putea amesteca împreună /4 Cupa (59 ml) de pulbere de copii cu /4 Cupa (59 ml) de loțiune față pentru a obține o consistență uniformă.

    sfaturi

    Dacă căutați doar un aspect de machiaj ușor, concentrați-vă pe obraji. Mătură o perie de pulbere ușoară peste obraji pentru a crea o strălucire palidă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar