Cum să faci machiaj destul de natural pentru școală (fete adolescente)

Machiajul este atât de distractiv să se joace cu! Ca adolescent, totuși, vrei să-l ții lumina, astfel încât frumusețea ta naturală poate străluci. Dacă vă întrebați cum să aplicați machiajul care ascunde zonele problematice și joacă funcțiile dvs. în timp ce căutați încă natural, putem ajuta. Check out lista de sfaturi de machiaj de mai jos și să încercați ceva pentru a afla ce funcționează cel mai bine pentru dvs.

Pași

Metoda 1 din 10:
Spălați-vă fața cu un cleanser blând.
1. Acum, cu apă călduță și clătiți bine pielea. Machiajul se aprinde cel mai bine când pielea este curată și uscată! Spălați-vă fața cu apă călduță și un cleanser delicat formulat pentru tipul de piele. Apoi, îndoiți ușor fața cu un prosop moale.
  • Evitați curățenii aspre cu alcool în ele, deoarece vă pot usca pielea.
  • Dacă aveți pielea sensibilă sau predispusă la acnee, stick cu produse fără parfumuri și non-comedogene.
Metoda 2 din 10:
Aplicați hidratantul cu SPF 30.
1. Hidratarea și protecția sunt esențiale, astfel încât să utilizați un produs care vă oferă ambele! Pielea hidratată este pânza perfectă pentru machiajul natural. Alegeți un ulei fără ulei, non-comedogen hidratant facial și netezi o sumă de dimensiuni mari peste fața ta. Dați pielea aproximativ un minut pentru a absorbi produsul.
  • Asigurați-vă că eticheta spune "protecția solară a spectrului larg" pentru protecția completă împotriva razelor soarelui.
  • Dermatologii sunt de acord că hidratantul beneficiază de toate tipurile de piele, inclusiv pielea grasă. Doar asigurați-vă că alegeți un produs fără ulei.
  • Dacă aveți acnee, soarele poate face mai rău. Protecția solară va împiedica acest lucru.
Metoda 3 din 10:
Utilizați Fundația Sheer.
1. Stick cu o greutate ușoară fundație Dacă doriți să fiți chiar la tonul pielii. Fundațiile grele și pline de acoperire tind să se uite nefiresc și vă pot face să izbucniți, așa că stați departe de cei. Fundația Sheer / Light Coverge, crema BB, și hidratantul colorat sunt toate opțiunile minunate pentru un aspect frumos, natural. Utilizați degetele sau o perie de fundație pentru a netezi un strat subțire de produs pe fața dvs., începând cu centrul și amestecând pe obraji, frunte și bărbie.
  • Alegeți un produs care se potrivește cu tonul pielii, astfel încât acesta amestecă în mod natural.
  • Stick cu formule lichide și smântână, deoarece arată mai natural decât fundațiile pulberilor.
  • Dacă folosiți degetele, nu uitați să vă spălați mai întâi mâinile, mai ales dacă aveți pielea predispusă la acnee.
Metoda 4 din 10:
Acoperiți pete cu un dab de concealer.
1. Un mic concealer poate ascunde imperfecțiunile cum ar fi cosurile. Alegeți un concealer care se potrivește cu tonul pielii și folosiți o perie de fulgeră pufoasă pentru a da o cantitate mică dreaptă de la aplicator pe orice pete întunecate sau cosuri pe care le aveți. Apoi, bucurați-vă în jurul locului cu o pensulă de machiaj mic pentru a amesteca concealerul afară și sunteți toți stabiliți.
  • Prea multă conceranză tinde să privească nenatural, așa că utilizați-l numai pe zone problematice.
Metoda 5 din 10:
Setați fundația cu pudră.
1. Utilizați o perie pufoasă pentru a pulveriza ușor fața cu pulbere dacă aveți pielea grasă. Du-te cu o pulbere de setare care se potrivește cu tonul pielii sau folosește o pulbere translucidă. Utilizați o perie pufos kabuki pentru a praf o pulbere puțin peste fața ta. Acest lucru se blochează în fundație și scapă de orice zone strălucitoare.
  • Puteți sări peste pudră dacă nu aveți pielea grasă, deoarece Fundația de acoperire a luminii creează un finisaj natural. Pulberile nu arată niciodată ca fiind naturale ca formule de lichid / cremă pe piele.
  • Utilizați un puf de pudră dacă doriți un aspect mai mat.
Metoda 6 din 10:
Utilizați robinetul Rosy pe merele obrajilor.
1. Formulele de blush cremă sunt ușor de amestecat și arata într-adevăr natural. Alegeți o umbră de trandafiri sau piersici și folosiți vârful degetelor sau o perie roșie pentru a netezi blush pe merele obrajilor. Utilizați mișcări circulare pentru a amesteca robinetul spre părul dvs. pentru o culoare moale, sănătoasă.
  • Pentru a găsi merele obrajilor, uitați-vă într-o oglindă și zâmbiți. Merele sunt părțile din față ale obrajilor care apar sub ochii dvs. când zâmbiți.
  • Formulele de blush cremă arata mai natural decât blush pulbere.
  • Căutați o umbră roșie care este similară cu culoarea obrajilor după exercițiu.
Metoda 7 din 10:
Vă curățați genele și aplicați rimelul.
1. Acest lucru face ca și genele dvs. să arate mai mult și vă deschid ochii. Pentru un aspect super subtil de ochi, Împingeți-vă genele și săriți complet mascara. Dacă doriți să vă îmbunătățiți genele mai mult, aplicați 1-2 straturi ușoare de rimeluri numai la vârfurile dvs. de top.
  • Dacă aveți păr blond sau roșu, stick cu rimel brun de la negru va arăta un pic cam aspru și nenatural. Dacă aveți păr brun sau negru, mergeți cu rimel negru.
Metoda 8 din 10:
Completați sprâncenele rare cu pulbere de frunte sau creion.
1. Utilizați un produs de frunte care se potrivește îndeaproape cu culoarea părului natural. În cazul în care sprâncenele dvs. sunt puțină patimă sau super blondă, praful de frunze sau creionul le poate da mai multe definiții. Începeți prin combinarea ambelor sprâncene cu o spoliță curată. Apoi, folosiți lumina luminoasă, cu pene pentru a completa toate zonele rare cu creion de frunte sau pulbere. Rulați o spolirie prin fiecare frunte pentru a amesteca machiajul.
  • Adolescenții au, de obicei, sprâncene groase, sănătoase, astfel încât să nu fiți nevoie să faceți acest lucru.
Metoda 9 din 10:
Glisați pe balsam sau luciu de buze.
1. Utilizați un trandafir sau o luciu de buze nud pentru un indiciu de culoare. Buzele hidratate arată uimitoare pe cont propriu, deci un balsam puțin ar putea fi tot ce trebuie să vă completați aspectul. Pentru a adăuga o strălucire mică, aplicați o luciu de buze clar sau natural. O pata naturala de buze de trandafiri este o modalitate excelenta de a adauga o culoarea putin fara a arata nenatural.
  • Evitați nuanțele întunecate, deoarece acestea au tendința de a arăta nefiresc. Stați departe de formulele Matte, de când sunt foarte uscate.
Metoda 10 din 10:
Utilizați o remover de machiaj fără ulei noaptea.
1. A dormi în machiaj poate provoca breakouts și pori înfundați. Întotdeauna scoateți machiajul dvs. noaptea înainte de a lovi sacul! Doar înmuiați o rundă de bumbac cu îndepărtarea de machiaj fără ulei și frecați-o ușor pe fața ta pentru a coborî cea mai mare parte a machiajului. Apoi, urmați cu un detergent blând pentru a spăla orice reziduu și murdărie rămase.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar